JOHNOSSI!

Glömde skriva att Brantis ringde imorse och berättade att han hade en vän som köade klockan tre imorse för att få biljetter till luciakraballen och JOHNOSSI, och vi har också fått biljetter! TJO!!!!

Blubbblubbblubb!!!

mina ögon svider heeelt sjukt mycket! Dessutom är jag grisrosa i hela ansiktet, hyn gillar inte fetsminket... Men jag har inte svullnat upp i alla fall;)

Hade ytterligare en föreställning idag. Det gick fint, tycker jag. Jag hade lite för lite energi, eller så kändes det bara så för att publiken var lite segare än de tidigare föreställningarna. Fast samtidigt är jag nöjd över dagens insats, det känns att vi har utvecklats som grupp och individer. Föreställningarna varierar inte alls lika mycket i kvalité som de gjorde på till exempel barnteatern och det känns grymt kul!

Hela arbetet med den här uppsättningen har gjort att jag funderar mer på vad som händer efter gymnasiet, jag vill verkligen inte sluta med teatern. Då känns det som att det blir tre år helt wasted, dessutom utvecklingen som jag ser hos mig själv är så grymt stor, om man får säga så..;) Men men, man får se vart livet bär en.

Var ju på inskolning på Mique också, kommer bli grymt kul o få komma dit på lördag. Lite nervöst bara, paketinslagningen är väl värst tror jag, haha. Men det verkar vara snälla människor som är där. Flera av dom jobbade ju där när jag hade prao där för fem (!) år sen...

Oj, ´det här inlägget skrivs inte på en sekund, det ligger och puttrar på en flik i början av alla andra flikar. Jag läser igenom mina bloggar och har precis kommit ner till de sista två. Josefin Crafoord och Bingo Rimér. Kul kul. Bemödade mig även med att läsa Bobbys blogg, ni vet han frisören i Stockholm som är bästa kompis med Linda Rosing och klipper KEnza, EMD och en massa andra, eller? Ni vet inte, det är bara jag sokm har koll på såna här viktiga saker i livet! Just ja, Andreas Wilson klipper sig där med, yeay:D Hursomhelst så klarar jag inte av den egentligen, han har så mycket särskrivning så jag får ont i huvudet. Calle Schulman har förövrigt börjat med SMS-roulette igen, skitskoj:D

Nej ni, har skolföreställning imorrn klockan 10=sminkning och hårfixande vid 8, senast senast!!! Däremot får man försöka lista ut vad som händer med håret mellan föreställiningarna. Shiet, vad jag ara bubblar av tråkiga, ointressanta tankarXD

Pusspuss och godnatt!

Andra föreställningen:)

Jaha, här igen då! Blir lite lite skrivet i den här bloggen just nu. Ska börja skriva mer snart, sådär ointressant som det brukar vara.

Men hursomhelst. Hade andra föreställningen idag. Det var lite olika tankar innan vi skulle börja. Vissa hävdade att andra föreställingen blir bäst, alltid! Då är premiärnerverna borta och man kan ge järnet. Vissa hävdade däremot att den blir sämst, eftersom man precis har visat att man kan den på premiären och då slappnar man av. Jag tyckte att vi lyckades hålla uppe samma energi som på premiären. Grymt kul! Det är en riktigt bra pjäs med finfint manus, så det är kul! Mamma, pappa, Danne, Johanna, Frida och Brantis kom och kollade idag. Kul kul! Glömde dock blommorna i skolan, skäms lite. Mamma kommer märka och reagera. Hon hade köpt dom i hennes "favoritblomaffär", skitdyrt är det:S

Sen åkte jag hem för att duscha och äta innan jag drog till Navestad (Camilla, jag bestämde att jag skulle åka dit precis innan jag åkte hem...). Det var adventsmys som stog på agendan;) Hemma hos Becca och Ebba. 

Nu ör jag hemma. Ska ladda inför inskolning på Mique imorn. Det blir kort. Måste börja fixa hår och så senastsenastsenast klockan 16...:S Det blir bara två timmar där. Hoppas att jag kan vara effektiv. Annars får jag komma tillbaka på onsdag, fick reda på idag att vi inte ska ha någon skolföreställning då. Skönt iofs. Sovmorgon, typ. Beror på om vi har fått nån arbetsmiljö och säkerhetslärare. 

Nu kommer Mika-reklamen på Spotify. Tjejen som pratar har talsvårigheter, eller nåt..:/ Varför väljer man inte nån som kan prata rent?

Pusspuss  

Premiere!

Premiär, bankett, tal till regissören, korkarna upp och klackarna i taket! (MillisPillis är bättre på den repliken än vad jag är!)

Hade premiär, det gick MYCKET fint! Vi fick blommor, barnbok och cider efteråt! Det var tårar och hej och hå! Men mysigt!  Väldans vad mycket utropstecken det blev nu.

När jag cyklade hem såg jag allas julstjärnor, adventsljusstakar och stjärnor o gerjer. Speciellt i familjen Brandtbergs hus och så tä nkte jag, ska jag ta ett kort till min blogg. Men nej, jag orkade inte. Men så kom jag hem och då var det mys här med! Nu är det myspysmyspys x789! Det är så FIIINT!

Nu orkar jag inte skríva mer, dessutom är det mat! Danne och Johanna har rört ihop nåt mysigt!

Pusspuss

PS. Det finns massa platser kvar! Så kom bara kom! Fast säg till först så skriver jag upp er.
Sön 16.00
Mån 18.30
Tis 18.30
Ons 18.30

TRÖTT!!!

Hej hej!
Jag skulle bara vilja skriva att jag lever. Men jag är dödens trött hela tiden, så jag orkar inte skriva nåt...

Kan i alla fall säga att det är premiär idag, klockan 16.00... Fast jag ska vara där vid 12, längtar sååå till fredag när man är ledig! Fast det r kul, men som sagt, jag är så sjukligt trött hela tiden!

Genrepet igår gick helt okej, tror jag. Lite dålig koncentration, eller det var nog mest för att det var första föreställningen med publik. Man vet liksom inte hur publiken ska reagera och då kommer man ur koncentrationen. Sen är det ju kul när folk säger saker som att "våra kamrater hjälpte oss att skaffa familj", eller när man (läs: jag) blandar ihop varenda replik! Så att en som ska bli helt upplyft bara blir lite halvdan;)

Det var förövrigt det här ajg pratade om igår, i skolan. Om hur modeller o grejer har förändrats...:) 

Jaja, nu är det dags att gå upp. Pappa skriver ett chatmeddelande på Facebook om att det minsann är dags att komma ut nu. Melodikrysset ar ju börjat! Lycka till Susanne!

Pusspuss

PS. GLÖM INTE MINA FÖRESTÄLLNINGAR! DET BLIR ONDA ÖGAT OM NI BARA SKITER I DET!
PREMIÄR! Lördag 28/11 16.00
Söndag 29/11 16.00
Måndag 30/11 18.30
Tisdag 1/12 18.30
Onsdag 2/12 18.30

Dag 3 på koncentrationsveckan:)

Kan ju svara här på en kommentar från "anonym": Hur får man tag på biljetter? Man säger till mig, så skriver jag upp er på en lista!
Var är det? På Lennings, södra promenaden 57, typ. JAg kan vara lite mer specifik om det är  ån som behöver:)

Ännu en dag på koncentrationsveckan. Idag gick genomdraget mctket bra. I alla fall första akten. I andra akten blir det lite ofokuserat, men det blir mycket bättre med publik. Då funkar det inte att sluta reagera. Annars hade vi rep på övergångar och sånt där.

Imorrn är det först sovmorgon, sen genomdrag och sen.... huuuuu... tekniskt genomdrag=spela 2 minuter, sen vänta på att ljud och-ljusmänniskorna ska sätta in stick o sånt där. Ihhw... Det vill säga en pjäs på 2 timmar i anliga fall blir lätt runt 4 timmar seeg repetition;)

Inga bilder idag, nu vill jag bara sova. Ska dock försöka hålla mig vaken 45 minuter till;) Åtta, innan dess får man inte sova va?

Min mamma är fin! Hon har fixat min skjorta som gick sönder idag...

Pusspuss Tuudels!

Dag 2 på koncentrationsveckan:)

Min ögon är helt svidiga. Har försökt ta bort fetsmink, det tog typ en timme innan jag fick bort känslan av att ha en kaka i ansiktet. Det var provsminkning på G. Tänkte lägga upp lite bilder, skiter i om dom är i kronologisk ordning eller intressanta...
.Efter att jag hade blivit nöjd med min egen sminkning och mitt eget hår så började jag arbeta lite modernt med Annas frisyr. Abstrakt.Sen blev det mat. Det här är min mat den här veckan. Jag lever på Antligen mackor och salamiost.


Kan ju försökra er om att Irisjka var på hugget idag!


Nej, nu vill jag bara sova! Har dock sovmorgon imorrn, till klockan 9. Då är det tjoff tjoff tjoff! (Tänkte skriva vad vi skulle göra. Det var nämligen något vi skulle göra mellan 9, sharp, och 12. Genomdrag? Men ni känner ju mig, det är puts väck!)

Pusspuss och Tuudels!


the deal

Har precis haft lunch, nån konstig pastagratäng. Plus lite matkrig med Siri;) Nu har jag ont i en tand, börjar jag få hål?:S NEJ!

Hade genomdrag precis innan lunch. Lyckades korta ner hela pjäsen så att den baar är en och en halv timme. Det är fint! Och så plus paus, då blir det perfa så att säga, tror jag. Första akten är tight som sjutton(;)) och andra kommer bli. Men tightare ska det bli och jag ska sluta smacka:)

Alexander: Here's the deal. Om man läser på hemsidan+johnossi.com så ser man att de ska spela på nån grej som universitetet har. Och så kan man läsa att man måste gå in med någon som går på universitetet och att varje univeritetsperson får köpa max fem biljetter:) (Du, jag och Matilda=3:))
   Sen diskuterade vi lite fram och tillbaka över vad du skulle få ut av det. Men ska vi säga nåt kul, bakat, i månaden i ett litet tag. Tills du känner att allt är återbetalat!
   Just ja, 5 december påstår fröken Matilda:)

Sådär, nu fick vi det sagt.

Tuudeluu

Ett inlägg speciellt riktat till en viss A*******r:D

Så här står det på Johnossis hemsida. Och eftersom att jag och Matilda har en viss förkärlek till dessa (speciellt Matilda) så funderar man ju, Känenr jag någon med student-leg?;) Kanske någon som jag med säkerhet vet är inne här hipp som happ.


23 November 2009

Kan meddela att Johnossi kommer att spela på Luciakraballen på Linköpings Universitet den 5/12!!

23 November 2009 > linköping

yes, man kan gå om man inte är student så länge man går in med någon som har student-leg.

mer info finns på http://www.luciakraballen.seNej, men nu är det dags att fokusera på viljor, hinder, medel, karaktärer och scenerier. Tuudels!

> B

Dag 1 på koncentrationsveckan:)

Åh! Jag är sååå trött! Kom hem för typ 20 minuter sen. Har varit på östgötateaterns kostymförråd. Typ 20000 plagg och MASSA skor! Det var helt sjukt! Men ändå var det svårt o hitta nåt som passade. Lyckades i alla fall få en brun, skittråkig, dräkt som passade fint! Typ enda damkläderna som inte är PYTTEsmå!  Och nu tänkte jag lägga upp lite roliga bilder som jag har tagit idag. Men det funkar inte. Så skitsamma. Dom hamnar väl hä när veckan är slut!


sen vart det genomdrag och manusträning! Det börjar bli en föreställning nu och vi måste fylla alla föreställningar så:
Lör 28 november 16.00 PREMIÄR!
Sön 29 november 16.00
Mån 30 november 19.00(?)
Tis 1 december 19.00(?)
Ons 2 december 19.00(?)ja, nu fick jag upp en bild bara för att jag skrev sådär... Så jag försöker med några till. Skitsamma, läs inte så mycket! Kolla på bilderna! Jag möttes av det här nu när ajg komhem. Min bror börjar få julkänsla! Så nu är det glögg och lussekatter:)Det blev ett grymt rörigt blogginlägg, men men!
Pusspuss! Nu ska jag sova, kan inte vara lika sur som jag har varit idag,hela veckan


Godmorgon

Godmorgon godmorgon!
Tänkte skriva bara skitsnabbt här. Ska ju försvinna hela dagen sen. Men om jag känner mig själv o Camilla så kommer vi skapa tillfällen för våra bloggar, haha. Men jag har i alla fall kaffesmak i munnen och lite frukost i magen, trots att jag mår illa som en liten häst. Gör det ibland på morgnarna.

Natten var fin, somnade dock inte förrän halv ett, men men det är smällar man får ta! Dags att borsta tänderna och allt sånt där! Sen är det fixafixafixa till teatern. Ska till Östgötateaterns kostymförråd, grymt kul!

Pusspuss

Tjoff tjoff tjoff!

Ännu en dag som har gått i ett. Kanske därför jag har vart lite nere... Jag måste hinna vila lite här och lite där. Ni vet, bara vara hemma och inte behöva leva upp till någons förväntningar. Men men. Var i kyrkan imorse, trevligt trevligt! Fick jobbtider för Mique-jobbet, sjukt gött! Var även del av någon sorts idoljury;) Det gick helt okej, det var uppskattat iaf:)

Sen gick vi hem till Kollektivet på Kungsgatan, dvs Andreas och Jocke... Gabbe cokså, fast han var inte där. Hade Mötesplatsutvärdering. Sa ifrån om Eventansvaret. Sa ju faktiskt i början att jag kunde vara med om jag inte behövde vara ansvarig. men med bara 3 stycken i gruppen så blir det lätt så att man blir ansvarig i alla fall. Så jag sa: "Jag vill inte vara med! Jag känne ringen glädje när jag ska dit" Och det är sant. Det är ångest o gå dit och så vill jag inte ha det.

Sen var det träning och yoga. Var på KI box med Johanna. Det var skoj skoj!

Äsch, idag har jag bara haft 8 läsare. Jag är lite ledsen och jag luktar svett, så nu slutar jag.

Tuudels

This is it och temys och allmänt depp(?)

Hej hej!
Jag skulle vilja säga att jag mår bra. Det gör jag inte, Camilla sa att man får må dåligt ibland. Så nu gör jag det. Jag vet inte varför. Det var fint. Freggis och Ebba var mys! Alexander, Madelene och MJ var också trevliga. Sen, ni vet, för mycket tid att tänka och lite för lite mat (Jag har glömt och inte haft pengar o köpa nåt ute). Så nu sitter jag här och vill bara sova. Så det ska jag göra.

Hursomhelst. This is it var bra! Michael Jackson hade nåt speciellt... "They don't care about us" gillade jag bäst, om ni vill veta. Hela filmen var ju nästan bara repetitioner och inspelningar av förberedelser inför hans show, men det har väl allla fattat nu... Ibland vart den seg, men oftast var den bra. Blev dock kissnödig efter en halvtimme, så går det när amn har temys innan man går på bio;)Så min kissblåsa är stor som en fotboll nu.

Fikade kortkort med Alexander efter bion, då ringde Tobbe. Så nu ska jag vara med i nåt sorts grejsimojs i kyrkan imorrn. Och precis efteråt blev jag så arg på mig själv. Jag känner ju att den här helgen är inte min tipptopphelg. Jag är stressad för nåt och jag blir ledsen hit och dit. Men men, så blir det ibland. 

Camilla ringde när jag satt på tåget, mitt gull! Och Matilda satt och slösade sms-pengar på mig... Jag älskar er<3

Pusspuss och Tuudels;) 

Fredag i eufori!

Hej! Jag känner mig dålig för att jag inte skrev nånting igår, men vad sjutton, varför skulle jag göra det? Jag var inte hemma förutom någon iten timme där jag sprang omkring i någon sorts eufori, sen kom jga hem vid två igen. Så jag kan berätta om dagen.

Först var det teaterlektion. Roligt roligt! Vi målade massa scenografi samtidigt som vissa körde igenom sina scener o så där. Bar även upp killing-galler från kostymförrådet, dom var tunga och vassa. men alla överlevde.

Sen satt vi i cafeterian och drack kaffe och sen drog vi oss ner på stan. Jag och Frida köpte likadana kjolar, haha. Den var fin! Sen skulle Frida äta mat. Och då blev jag bjuden, av killen som jobbade! Det gjorde min dag kan jag ju säga. Sen var det dags. Fattr ni! Här kommer euforin in! NEW MOON! Den var helt otrolig! Det här låter baar töntigt. Det går inte o beskriva hur nördig och glad jag är nu. Och det rä lite jobbigt, för alla mina män bara dissar mig och jaa, sådär. Ni vet.. Men men. Jag avundas alla som ska gå på den nu, som inte gick på premiären:P Jag vill se den IGEN och gen och igen och igen! HELA TIDEN!;) Men jag ska se This is it idag:D

Sen åkte jag till kyrkan och lekte lek och sådär, trevligt! Och sen drogs det vidare till Världens med Frida, Elin, Johanna, Danne och Sofia. Mycket trevligt! Sen ville några dra sig till Sveaskeppet HAHA. På sveaskeppet hänger alla 30+are och jag har även hört att det är hänget för männsikor som valt ett yrke som jag inte riktigt kan se mig i... Men det var inträde och då sket vi i det och åkte hem, vilket var grymt smart. Jag är trött idag.

Men men, trötthet ska inte stopppa denna dag. Först kommer Freggis och Benno för att dricka te och äta.. vad? Jag måste hitta på nåt. Fast hela den här veckan/helgen känns som att jag ligger en timme efter hela tiden. Jag stressar med allt och trycker ihop alldeles för mycket. Men det kanske har att göra med att det är koncentrationsvecka nästa vecka och man måste fixa allting, eftersom man inte kommer ha något liv (förutom i teatersalen) hela nästa vecka.

Sen ska jag ta tåget till Linköping för o se This is it! Det ska bli väldans kul och trevligt! Jag har hört grymt många olika recensioner på den. att den är för lång, att den är sjukt bra, att den är lam. Jaa... men men, bestämmer mig för att inte lyssna på nåt sånt där och ska skapa mig en egen uppfattning:)

Nu äe det dags att äta frukost, duscha, dricka vatten och allt sånt där!
Tuudels!

Öppet hus o grejer:)

Har nu varit i skolan på Öppet hus och försökt visa upp en repetition. Hann väl inte riktigt igenom hela, men det funkade ju ändå. Gjorde en grej, en dålig grej! Jag åkte bil... Sjukt ovärt. Kungsgatan är inte rolig vid halv 5, det är dyrt o parkera och det fanns typ inga parkeringsplatser. Jag skäms GRYMT mycket! Men men... Kom fram, blötare än Carl som hade cyklat, och hade glömt glasögonen i bilen. Vart sjukt opepp, var depp och ledsen. Ni vet, jag blir lite instabil när jag har stressat... Men men, repet gick sjukt bra för o va första genomdraget... Kom fram till en massa nya impulser, relationer och annat intressant som jag borde skriva ner i min teaterdagbok.

Jaha, NEW MOON imorrn då... Neej, ajg längtar inte..;) Shieet pomfritt! Jag vill dit nunununununununu! Nu hoppar jag det där med att vara behärskad och kultiverad. Jaques Chirac och Jesus Christ! Det är underbart! Ska bara sova innan, ha en teaterlektion. Den är jag på! Helpå!

Pusspuss

Gode Gud, låt mig slippa bli såhär när jag blir gammal!

Såhär löd en insändare i NT idag:

FEL KLÄDKOD, OTTOSSON
"Kommunen bjuder sina anställda på Musical Hits i Louis De Geer, konsert och kongress. Fantastiskt bra föreställning med kusinerna från Sankt Anna. Man hör en och annan i publiken muttra om återbäring av kommunalsaktt. Trots det ser det ut som alla trivs, har klätt upp sig och lite högtidligt gjort sig fina. Alla utom han, som i slitna jeans från scenen hälsar oss välkomna. Du var inte folklig, Ottosson. Du var fel."

HJÄLP MIG? Finns det verkligen ingenting annat i den här staden som går att ge lite insändarutrymme? Finns det inget viktigare än att kommunalrådet, eller vad han är, har slitna jeans. Det är som en tant i Ica Kuriren som klagade på att alla tycker att det är så viktigt med solskyddsfaktor på stranden, men alla glömmer fotsulorna. Eller hon som skrev att hon inte tyckte om sin 20-åriga dotters pojkvän som hade stökat ner något alldeles förskräckligt i den lägenhet där hon, hennes mamma, hjälpt till att göra fint och i ordning! Hur skulle hon göra för att hennes dotter skulle höra på henne och göra slut med den här hemska killen som inte kunde hålla ordning i hennes dotters lägenhet!!! Däremot gillar jag Alex(s) insändare om reklam på bussarna! Han är smart ibland, min vän! Han ska till Köpenhamn på supermöte med Obama:) Läs här!


Big Brother is watching you

XDrömmer du om vampyrer?
Twilight-febern rasar igen! Var med i undersökningen och vinn biobiljetter till uppföljaren New Moon. Klicka här!
Like
Unlike
XVill du se New Moon?
Vinn biobiljetter!
Like
Unlike
XGillar du Twilight?


Ser ni? Funkar det? Såhär ser det ut på sidan av min Facebook!:O

Jag har nog inget liv..;)

Åwwh! Alexander, du satte huvudet på spiken, jag har inget liv. Det är därför ajg hinner. "Det jag vill göra gör jag inte och det jag inte vill göra det gör jag". Jaa, jag lever väl på hoppet om att bli typ nästa Blondinbella elelr nåt, annasr vet jag inte hur jag ska överleva den här världen;)

De senaste inläggen har väl inte varit speciellt givande och jag vet inte riktigt om det här blir det heller. Men men. Imorgon är det religion på morgonen och sen drar det igång. Teaterrep och föreställningar i de närmaste två veckorna. Ska hitta skor!!! MÅSTE hitta skor! Någon som kan tänka ut vad man hade för skor om man levde i Sovjetunionen i slutet av 50-talet och var typ 50 år... Ni vet, det funkar ju inte riktigt med modeskor för den tiden. Hon känns inte som en sån.. Ska man satsa på 40-talsSovjetskor?;) Måste även hitta en väska som är stor nog att rymma i alal fall en stickning, ev. ett läppstift, kanske lite karameller o ni vet sånt där som 50-åriga kvinnor har;) Jaja, Katerina i alla fall.

Har i alla fall, som sagt, religion imorrn. Sen är det teaterlektion-fyra timmars hål-Öppet hus med öppen repetition-teaterlektion imorrn bitti- helg- KONCENTRATIONSVECKA-Föreställningsvecka!!! Nu är det teater som gäller! Ska sätta den här föreställningen, tänka på allt som Ingbritt, Anita och Johan har sagt till mig! I'm gonna nail this!

Har ni sett alla New Moon/Twilightreklamer. Dom ligger som 7000 bannrar(?) på sidan av Facebook. "Vill du hitta din Cullen?", "Vill du se New Moon?", "Finns din Edward någonstans?". Jaa, ni fattar. Sån där riktad reklam är lite läskig, eller har alla samma? Fast samtidigt, när man har lagt till sig som fan i Edward Cullen-gruppen, Rob Pattinson-gruppen, Jackson Rathbone-gruppen, Breaking Dawn-gruppen, Eclipse-gruppen, Stephenie Meyer-gruppen och alla andra små grupper som finns av mordiska fans som tänker döda varenda tjej som går i närheten av Robert så får man äl skylla sig själv. Eller?

Wow, det är torsdag imorrn. Jag som trodde att helgen aldrig skulle komma. det blir en rlig helg! Det känner jag på mig:)

Pusspuss

Camilla

"Jag ska pressa dig som en stackars citron mot...vad prassar man citroner med?... EN CITRONPRESS"- Camilla Falck;)

Åhhh!

"Men Rebecca! Nu var det ju längesen du skrev nåt"- Camilla. AHH! Det var ju max tre timmar sen? Du är så krävande baby;)

Har teater nu, eller sitter bara. Höll på o somna´när jagsatt och stickade. Jag orkar inte riktigt med det här. Min scen är inte så komplicerad, så då blir det så. Nästa vecka är det ju koncentrationsvecka! GRYMT KUL!

Jaja, såhär blir det när man blir pressad till att skriva. Tack Camilla!

Prov...

Jaha, så långt vart det provet. Jag är verkligen antingen sämst på att skriva prov, för jag vågar inte riktigt tänka. Då börjar jag tänka fel, tänker jag. (!) Eller så är jag bäst för att jag tänker så sjukt fort och behöver ingen ordentligt genomarbetad reflektion eller kladdskrivning. Jag vet inte. Jag tycker hur som helst att grejen med att skriva för hand är förvisso mysig, men seriöst? Bord eman int eöva mer på det då? Lära sig att tänka innan man skriver, det går ju liksom inte att sudda en mening i mitten. Nej! Jag tycker att det suger!

Skrev om mina föräldrar. Det vart nog flummigt, men förhoppningsvis fick jag fram några punkter. Satt hur som helst i två och en halv timme, det är nog rekord för mig. Sitter oftast inte längre än nödvändigt. Nu åt jag mina äpplebitar och mina chokladbollar och tog det hyfsat lugnt. Skrev mindmap och allt. Trots det är jag klar näst först... Jaja, jag får lita på mig själv! Jag kan dte här!

Nu är det teater om tre timmar. Liiite späckad dag med fem timmar prov+3 timmar teater med en timmes rast emellan. Fast det underlättar ju om man skriver provet snabbt:)

Jaja, kaffe?
Pusspuss

Ladda ladda ladda

Jag är vaken! Ladda ladda ladda! Äter mannagrynsgröt men mår illa som en liten häst... Har gjort hela natten, men det r ingen fara. Jag är nog bara gravid eller nåt.

Skiter i "Vakna! Med the Voice" (;)) Den här morgonen, jag kommer bara fastna. Tiden går ruggarns fort på morgonen... Lyssnar online istället. Kul att jag vet att nu springer dom runt med Jake cam, pratar säkert med Josefin som springer in i studion. Shiet, jag har blivit alldeles för nördig.

Skit, inget salt i gröten, läskigt...

Jaja, wish me luck och allt sånt där. Somnade inte förrän halv 2 inatt heller. Har inte gjort det på hela veckan:S Får köpa kaffe i cafeterian....

Pusspuss

I'm ALIVE:)

wow, sov en timme och åt en ipren och nu lever jag igen. Yes! Däremot komme rjag ju inte somna innan 2 inatt heller. Sover så sjukt lite just nu, vet inte vad det är. Somnar inte helt enkelt. Är skittrött innan jag släcker lampan o sen TJIHO så är jag pigg som en nötis så fort jag släcker den... Jaja...

fick ju som sagt lite post idag! Nya Elle:D Vykortet blev jag glad över. Det var min mammas kusin som ville höra hur jag mår... Gulligt måste jag säga! Jag blir så glad av vanlig post! Det må vara dåligt för miljön och allt sånt där, men ett brev slår ju ett mail med hästlängder, så att säga!  Haha, min fot kom med på bilden!Kolla in skorna som är inne just nu;) Dessutom är Agnes SJUKT snygg! Och D&G har en sjukt snygg klänning, den guldiga:)


fotade litegrann också:)

Nu peppar vi Svenska Nationella 5 timmars skrivning imorrn! YES! Jag har gjort chokladbollar till min bror och mig själv:) Ska även ta med mig små äpplebitar och mackor! Vatten och eventuellt kaffe, här ska skrivas årets bästa reportage/artikel/essä/utredande uppsats/etc om Relationer och starka band som någonsin skrivits! FÅR INTE GLÖMMA HÄFTET! Det ksulle vara så typiskt mig och emma skulle skratta och sen säga "Men jag tycker om dig ändå",, förhoppningsvis;)

Pusspuss

Tankspridd och anonym

Jag ska erkänna en sak, det kommer få Emma att skratta och mig att leva upp till min image;) Jag försov mig ju, stressade till nästa lektion. Går in där, sätter mig till rätta. Undrar lite var Oskar är, och Henrietta o alla som brukar vara där. Såsäger pontus "Men Rebecca, har inte du skrivit provet?" Joo, det har jag ju.. Shit pomfritt sa jag och alla skrattade:( Det dumma var ju at vi pratade om det igår. Jag, Oskar och henrietta sa att det är ingen lektion imorrn. SUCK! Hello världens mest tankspridda männsika.

Jag cyklade sedan förbi Matteuskyrkan, på vägen hem, och fick ett infall att jag skulle gå in. Så jag gjorde det:) Blev bjuden på kaffe och fick för en gångs skull känna mig lite anonym i en kyrka. När jag är i korskyrkan så är man ju alltid nån, de flesta vet vem jag är. De flesta har väl en uppfattning, vet hur jag är, vad jag gör, vilka jag umgås med, vad jag gör utanför skolan och allt sånt där. Jag känner dessutom att ofta i Korskyrkan handlar det inte om Jesus, det är så mycket runt om, jag är så involverad på så många håll. Jag menar inte att det ärkyrkans fel, det bara blir så... Samtidigt som jag älskar att vara del av det, att känna sig som en del i en familj, typ, så känns det som att man ibland måste vara lite enonym ibland, ingen som förväntar sig nåt...

Sen kom jag hem. Hade fått ett vykort, nye Elle-tidningen (är numera prenumerant och får den mycket tidigare och med coolare omslag:)) och en LIU-katalog... Det börjar väl bli dags och fundera lite antar jag...

Ska lägga up lite bilder senare.. men nu sprängs mitt huvud snart, så jag ska somna innan jag spyr. Pusspuss


Försover mig...IGEN!

Wow! Jag har yckats IGEN! Börjar om tio minuter, vaknade för fem minuter sen... YES! Inför nationella o allt... Men men, allt löser sig:) Ska ta mig till Samhällen. Jag är sämst på o vakna verkligen.  Har 4 olika klockor, men jag lyckas stänga av dom i alla fall! Fast jag blir sämre och sämre på att gå upp nu när det är så mörkt på mornarna... Jaja

Pussspuss

Självömkan...

Jag trodde att jag kände mig färdigskriven för idag, men tji fick jag. Jag vet inte, det känns bara som att jag måste skriva nåt mer. Som att jag har haft kramp i mina äggstockar idag. Jag har ont vid ägglossning, innan, under och efter mens. Det återstår då bara typ tre dagar i månaden, jag ska lära mig att uppskatta dom.

Såg i Camillas blogg att jag är hennes livcoach, det låter ju fancy:) Är glad hur som helst att du inte tycker att jag är jobbig och "tror jag vet allt mycket bättre än alla andra".<3

Nu har det gått för långt! Här sitter jag och kolalr i gamla arkiv på blondinbellas blogg:O Jag är patetisk. Idag tycker jag synd om mig själv! Skriv nån snäll kommentar, snälla! eller så svarar ni på den här... (Allt för lite roliga kommentarer;)) Jag har verkligen inget liv..XD

1. Känner vi varandra?
2. Har vi haft sex/strulat?
3. Dricker jag alkohol/röker?
4. Är jag smart?
5. Skulle du stå ut med att bo med mig i två år?
6. Skriv en mening där mitt namn är med
7. Tycker du att jag har bra musiksmak?
8. Har vi samma humor?
9. Skulle du våga dela säng med mig?
10. Vad är jag bra på?
11. Vilket yrke skulle passa mig?
12. Vad tror du andra tycker om mig?
13. Är jag självisk?
14. Hur luktar jag?
15. Har jag gjort något bra för dig?
16. Vilket/vilka utrryck använder jag ofta?
17. Vad gjorde jag bra första gången vi sågs?
18. Är jag snygg?
19. Hur mycket tycker du om mig?

Desperat, nördig och patetisk...

Äh kom igen! Jag behöver fler läsare, för tydligen ska Kenza och dom få gå på New Moonförhandsvisning imorrn. Vad är det för stil???? Jag behöver bättre! Jaja, fredag! Då smällere kan jag u bara säga! Premiär, här iaf, tror jag... Vi var ju på premiären av Twilight när den kom. Helt sjuk stämning och när ingen andades när Edward kom in. Tänkte skriva att det är patetiskt, vilket det är också, men shiet! Så är det i alla fall... Längtar som en liten ko! Ska absolut inte ens vara inne på datorn fram till fredag, jag ska isolera mig! Så alla som vill mig nåt kan ju sms:a eller nåtXD

Det blir för övrigt en superbiohelg. Ska se This is it på lördag också. Det känns ju som att det ska bli trevligt:) Katrin skrev att den var SKITBRA, så det känns ju lovande:) 

Jaja, pusspuss 


Fika fika fika!

Sitter i mörkret i mitt rum, taklampan har lagt av helt nu. Irriterande... "Men Rebecca, sätt i en ny lampa då", men åhh... "Det är mysigt med mörker";)

Idag har varit en fikadag, som så många andra dagar. Började med att träffa C på McDonalds där det åts en macka och dracks varm oboy och kaffe. Senare kom även M och gav oss del av sin vackra uppenbarelse. Gick till apoteket och köpte halsbrännatabletter, kaffe är inget bra. Sen var det dags för mentorstid, men då hade de flytttat Arbetsmiljö och säkerhetslektionen till samma tid som vår nyinsatta mentorstid=allmän förvirring. Men det visade sig att läraren antagligen blivit petad=inställd lektion=förvirringen la sig.

Gick till mique och lite annat för att sedan gå till Skafferiet där MAtilda och rebecca satt och mös. på vägen dit träffade jag Anton:) Kom på att det är skittrist o cykla själva på mornarna. (Vi cyklade tillsammans med Danne och Carl varje dag i fyra år!) Jaa. trevligt var det hursomhelst:) Sen tyräffade jag på den där "Vad säger du om jag säger att jesus finns och att han älskar dig?"-mannen. Fick ännu en gång en "Då är vi syskon, halleluja!" och jag kude knalla vidare. Träffade på en munk.

Han: "Hello! Can I ask you a question?"
Jag: "Hell yeah!" (Neeej, jag sa bara sure...tyvärr... Det drog ner min coolhetsstämpel...:()
Han:  "I am not a terrorist"
Jag: "ehhm, ookej..."
Han: "I am a monk (?) and we are trying to distribute food to poor people. Would you like to contribute? I am not a cheat!" (Visar ett "ID-kort och ett kort på honom själv när han lagar soppa)
Jag: "Well, not now really... Do you have a website or asomething"
Han: (Börjar sjunga)"Do you really want to hurt me? Do you really want to make me cry?"
Jag: " Ehh, no... Of course not, goodbye"

KOm senare till NG. Alldeles för sent eftersom jag glömde tiden och var tvungen o gå och köpa fika. Fick den här kommentaren av Nicho:
Han: "HUr går det med killarna då?"
Jag: " Höhö... Ehhh..."
Han: "JAg tänker du går ju sista året nu, det börjar väl bli dags att du hittar nån"

ÅHH! Hej press;) Är livet slut nu? Är det klimakteriet om ett halvår? Kommer jag ha sabbat min chans så fort jag tar studenten? Wiie... XD (Jag menar inte att livet tar slut vid klimakteriet!)

Jaja, tuudeluu

 


Paradise Hotel

Jaha, såhär kan det gå om man tränar för sent på kvällen... Jag är pigg som en nötkärna. Var på antaglige världens sämsta friskispass, förlåt. Men men, min mor gillar det och det är grymt smidigt o gå ner till haga istället för in till stan och mobboffer som jag är så ville ingen gå på Boxpasset med mig.. jaja. Men jag gick på det i haga iaf, sen tog jag bilen in till stan och rev av ett helt otroligt underbart yogapass. JJag blir bättre och bättrepå att sträcka ut och slappna av o allt sånt där. Grymt kul!

Jaja, har ju även sett premiären av Paradise Hotel... Vet ine riktigt varför jag säger det, det är ju inget jag är direkt stolt över. Jag är helle rinte stolt över att ha så stor självkännedom att jag vet att jag kan fastna VÄLDIGT lätt... Kan ju börja med en liten tanke om det hur som helst. Satckars Jackie med pappa i fängelset och nu är hon med på TV för att få honom att känna som hon har gjort i hela sin uppväxt. Man ser så tydligt hur dåligt hon mår, när hon raggar med en kille och har sex bara för att. Hon hade dessutom sagt fem minuter innan att hon inte ville vara med honom... Sen vill hon göra det så synligt soom möjligt... Stackars människa. ch alla andra säger att "jaa, det är bara sån hon är.." Ingen mask eller så? Nej nej, man ser absolut inget i hennes uttalanden och agerande som visar på att det är inte riktigt sån hon är. Jaja.

Veckan då? Sndagsångest? Njaa.. Borde ha om man ser vad veckan kommer att erbjuda. Har haft lite iofs... Det är typ två veckor kvar till premiär..:O Det är svenska nationella. Såna där långa prov är inte min favorit. När man inte bara skriver och lämnar in på 10 minuter... (Brukar alltid vara först ut! Mina supersmarta tankar, prov ÄR läskiga. Larm kommer att döda mig! Så fort nån säger "Rebecca, skulle du kunna fixa en grej" Wiiie! Nu är det absolut inte så längre. För ett halvår sen var det så, och lite till. Nu är jag frisk och glad:))


Shiet, kursiv igen... Orka ändra... Tuudels

Hackad?

Jag har ju "välsignats" (Weey, frikyrkoord(?)) med vänner av alla de slag. Några av dom gillar datorer och sånt där tjafs. Därför har jag dragit i min kontakt Jonatan om att han ska fixa ny design på min blogg. Idag sa han, "yeay, det vill jag så gärna för två kramar och en kladdkaka":) Så då måste man fixa, såhär lät det:

Jag: "Men då får du mitt lösenord och sådär"
Jonatan:"Njaa, jag hackar mig in"
Jag:"ehhm, oookej... Jaha..."
Jonatan:"Äh! Du har väl inte så komplicerat lösenord, det gör ajg på några minuter"
Jag:"ehh, jaha. Ja men då får du väl göra det då"

Kom på nu att d kan ju lika gärna inta hela min dator så har du lite personliga bilder och sådär... Låter det bara Jonis?

Nu ska jag äta fint kött med rotfrukter o grejer. (Min mamma utbrast nyss: MEN KOLLA VAD MÖRT! KOLLA!", så det blir nog fint)
 Tuudels

Känsliga läsare ombedes läsa annan blogg idag:)

Det hela började väldigt harmlöst på Fräcka Frökens...Hehe... Jaa...
C:"Åh! Dom ska bråka! NEJ! Dom ska ha sex!!!!"


Ni vet väl barn, att om man inte är försiktig kan den ramla av!


Och me den där måste man ju anklaga honom för att livmodern sprack:S
C: "Jaa, jag gillar ju att spricka nämligen"XD


Mysfarbrorn som har en brun groda som husdjur och grönt skägg:)Jag: "Åh det är ju en anka!"
Camilla: "Nej! Det är en hjort"

Matildas praktverk för kvällen! En spökhund/sköldpadda:)

Nästan alla våra skapelser... Spökhunden/sköldpaddan var inte riktigt klar... OCh min snigel var inte med, men men... Ni fattar principen;)


Jaa... Myspys har vi:) R, C och M, you know you love us!
Pusspuss

Jobbjobb?

Wiiehii! Håller på o få jobb till jul, sjukt bra. Förhoppningsvis fortsätter det, får briljera o sådär;) Mique, here I come! Är grymt glad:)

Annars har jag väl inte hittat på nåt vettigt. Ingen film, ingen bakning. Bara facebook och bloggläsning. Inte ens lite Isfolket-läsning fast jag har boken hemma. Åt dock lunch med mamma och pappa, myspys:)

Jaja, tjiihoo!

Kvinnofrukost;)

Har precis varit på en grymt mysig kvinnofrukost i kyrkan där det talades om att man inte är älskad för sina prestationer. Kul, jag skrev i mina psykologpapper, när jag skulle skria upp mina mål med psykoterapin, att en av mina livsregler var att "jag är inte det jag presterar", fast jag märker så ofta, så ofta att jag absolut inte lever efter det där. Allt handlar om vad jag presterar, i mina ögon i alla fall. Fast jag är kanske bättre än många andra, har ju trots allt haft Eila till hjälp och me dhennes hjälp blir man bättre på att tänka rätt! Jaja, fick mig en massa tankeställare. funderar på vad det ska bli av mig i livet... Men vem vet? Inte jag i alal fall.

Matilda och Camilla var med imorse också, trevligt trevligt! <3

Vad händer mer då? Det skrev jag igår iofs. Improteater med Teater Impuls och sen världens bar. Fast vad hände innan klockan sju? Jag vet inte. Vädret inspirerar ju till mys och gos, är dock ensam hela dagen. Kanske ganska skönt. En film, kanske baka ihop nåt... Jaja, om nån känner för en eftermiddagsfilm så är ni så välkomna!

Pusspuss

Novemberdag

Ännu en novemberdag, alla färger suddas ut, till en gråare nyans. Fast jag vet att solen finns där nånstans, har jag svårt att se det sken, som ett litet barn kan seeeeeee....

Frank Ådahl va? Vilke kille;) Men det är grått, teet har gått över sin godaste temperatur utan att jag hann ta min första klunk... Jag längtar efter djungelte, måste köpa det. Köpte det ju till Alexander i lördags, det luktade i min väska och jag blev helt JÄTTESUGEN på djungelte. Funderade på om man kunde göra en kopp och sen sätta ihop påsen igen, men kom på att det kanske är smartare att köpa eget te;) Nu nöjer jag mig med Lust och Fägring. Känns som att jjag är på väg till skolan 

M en idag är det studiedag. Ska ta tag i nåt. Projektarbete förhoppningsvis... Ska ta kort på kanske Andres eller Davids händer när dom bygger flotte. Danne kan inte vara med på fler än grötbilden...

Är sugen på ännu mer mys! Jag och Matilda pratade igår om att vi var noll sugna på party i helgen, nej. Sitta på Världens och mysa, det är så det ska vara nu! Så imorrn är det först Kvinnofrukost, Improteater och sen världens. Yeay!

Ännu en kväll med mötesplats. Jocke har frtfarande inte svarat på mitt sms, kanske kan prata med Andreas... Ihhww...

Jaja, dags att duscha. Ska dricka upp teet först dock:)

Pusspuss

Gaaah!

Style by Mats-Mats är tillbaka! GAAAH! Ge mig mer mansmode;) Haha, jag gillar honom. Han bloggade på 1000apor, ni vet med Alex o Calle Schulman. I was a big fan:) KOlla in här, mysmats:)
http://www.glife.se/stylebymats

Har haft smågrupp nu ikväll, efter myset med Matilda. Du får mig att må bra!<3 På tal om det, var är Camilla? Varför svarar hon inte på mitt sms??:( Varfr svarar inte Jocke på mitt sms? Vad vill världen mig?

Jag är hungrig, ska äta nåt. Sen sova, kanske. Har studiedag imorrn, ska försöka göra lite plugg. Projektarbetet kanske vore gött o börja med, haha.

Pusspuss

Wiiiehiii:D

Här sitter jag. Har precis avslutat ett grymt mys med biscottisar, te, bästa Matilda och julmusik. Kan det bli bättre? Jag mår så bra! Nu vill jag behålla lugnet. Skolveckan är slut, eller den tog slut klockan 10 imorse, vi går ju knappt i skolan.

Jaja, orka blogga mer. Jag mår bra och livet är fint!

Måste säga att det finns vissa människor som är så sjukt fina! Jag älskar er massa massa! Ni får mina dagar att bli så bra och mina neråtstunder att bli färre och kortare! Ni vet ju vilka ni är, hoppas jag. Jag hoppas att jag visar det, fast jag kan vara världens största bitch ibland.

Här kommer spellistan som min far håller på och få tuppjuck av.http://open.spotify.com/user/enfr%c3%a4sigen/playlist/5M9ypEVBaKizweNin0WuYT

Pusspusspusspusspusspuss

Svenskamorgon...:/

Mår illa, kan ha att göra med tt jag är hungrig och har datorn på magen..:/ Skulle gå in och skriva ner stödord till Svenskan idag. Skrev om allt igår förresten, såatt jag glömde säsongspremiären av So you think you can dance:(
Men det har iunte blivit några stödord, hittar inga naturliga i texten, men jag tror att jag kan den gyfsat, och då kan man ha med en text i storlek 16 om mán skulle råka glömma bort texten.

Men men, pappa sa "Har du tvättat håret? Det ser blött ut" igår, så nu är det dags att tvätta håret... :S

Lyssnar på O helga natt med Sonja, Shirley och Sanna... Gosh vad jag längtar till julen!!!!

Wish me luck:)
Pusspuss

Kolla Kolla Kolla!!!!!!

Jesus Christ! Hooly macaroni! Shiiet Pomfritt! Kolla in den här! Jag vet, jag var där, jag blir nästan filmad i slutet, men det här gav mig sjuka rysningar!

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=192394

Wiiiee...Uäääk...Wiiiieee...Uäääk...Wiie...Uääk

Känner att dagen har präglats av humörsvängningar... Vet inte riktigt hur jag mår. Ena sekunden mår jag bra sen helt plötsligt får jag kallsvettningar och svårt o andas. Bajs bajs, har så mycket så saker som ska fixas och grejas... Ser dock i min kalender att det minsann inte är långt kvar till en viss premiär av en viss film som jag längtar till BIG TIME:D Nu kommer det komma igen, nördigheten. Den överdrivna nördigheten.

Skriver kanske nåt senare. Jag orkar inte mer nu... Ska skriva om mitt tal kanske. Får läsa igenom det, sen ändra. Pusspuss


Här kommer en grej som skrevs igår, men som aldrig ville funka...

Nu vänder vi blad, nu är vi glada. Jag har blivit så duktig, så duktig på att ta kort under dagen idag:P Så.

Igår var det tack och adjö. "Lycka till i livet", Shiiet, är det dags. Känns som att jag har varit där så många gånger. Nu har jag alla papper, min familjekarta, mina mål-papper hemma. Ingen mer Eila... Skönt och läskigt.

Sen idag så kände jag mig ovanligt snygg, fast äcklig, ni vet?;) Så jag gick in på toaletten i skolan och hade ett litet photoshoot;) Det blir så när man inte har så mycket lektioner. Ser ni att jag har både mascara OCH läppglans!


Tog även kort på min nya look nu när tandställningen fortsätter göra sitt jobb... Men de bilderna hamnar på facebook:)

Sen impulssåg jag de som har Rollgestaltning som IV-vals slutuppvisning. 8 monologer av typ musikare och lite andra människor. Musikarna var grymma tänkte jag speciellt på, det kommer bli en fin musikal med dem i huvudrollerna:)

Efter det träffade jag David på Kuriosa och planerade Mötesplats:)


Pusspuss:)

Svenska NP

AHHH! Jag svimmar ihjäl av den här bajssvenskan. Hur ska man skriva om man refererar till joh. 15:4-5. Jaa, I bibeln skrev antagligen en kille som heter Johannes som vissa tror var kompis med Guds son. Bibeln skrevs mellan 2000 f.kr och 100 e.kr. men antagligen har just det här skrivits typ år 50 eller nåt. Bibeln gavs ut i den folkliga verisionen år 1458 av Martin Luther. Annars har den omarbetats och nu läser jag från den som kom ut 1981, tror jag. För just den här bibeln sr ut at vara en alldeles egen verision. Lite 1981, lite 2000. Kanske till och med 1458. Nej då, ni behöver inte skriva och berätta hur jag ska göra. Ni kommenterar ju inte i alla fall i och för sig. eller Alexander gör, tack så mycket! I övrigt är jag bitter, hej då!

Godmorgon

Sitter och äter frukost. Kaffe, vatten och knäckemackor, himla smarrigt:) Fast kaffet blev lite sådär, men det är kaffe i alla fall.

Idag är det först svenska sen Samhällskunskap... Borde börja skriva manus till Muntliga NP som kommer på torsdag. Lyckades hur som helst lämna in mitt PM i tid, grymt skönt! Samhällsprovet skulle vara roligt o se hur det gick... Får se om han rättar fort... Chuong var hypersnabb, rättade ett matteprov på två dagar. Anna rättade engelskaproven på ett halvår, vissa prov fick vi tillbaka efter ett år...

HAHAHAHAHAHHAHAHA! Har ni sett reklamen för "den unga mamman" som måste vara snygg och inget passar. Då ska man köpa en kängurujacka, med en liten ficka för barnet. I reklamen är det en docka och det ser ut som att en unge skulle ramla ut  på två sekunder. Är det ett skämt???

Jaja, ska väl fixa i ordning mig själv... Ska dricka upp kaffet bara:)

Pusspuss

Bloggar:)

Har nu gett er heeela min blogglista, ingen censurering eller tillägg av kultiverade statusbloggar. Bara det jag fyller mitt sinne med varje dag;)

Åhhh!

Hittade den här mannen i förmiddags, är jag efter? Eller före?

http://mattixstylingtheworld.blogg.se/

Jag absolutely ADOOOORE him! Han är otrolig:)


Måndag...

Sitter och lyssnar på Kirk Franklin på spotify och återupplever fina stunder från igår:)

Har dock meeeensvärk och äckligt hår... Men jag måste in till Eila, för ett sista besök. Dessutom kommer lite Ny Generationfolk till oss idag. Shieet, jag orkar inte! Pepppepp ska dom ha, det brukar mest bli pinsamt och att man hör sig själv säga att man ska dela ut muffinsar, bullar, klubbor och 50000 biblar inom en vecka. Jaja, är verkligen inte på humör, men vad ska man göra?

Pusspuss


Helgen del 2+ KIRK FRANKLIN:)

Jag sa ju att ajg skulle fortsätta berätta om resten av min helg. Här kommer det! sist slutade jag väl typ med att vi hade sovit i kyrkan.

Sen var det craaazy i köket. Mamma gjorde potatisbullar som rann isär, brändes och blev allmänt mindre lyckade, haha, fast goda. Jag skulle göra cupcakes till Madelene. Själva muffinsarna var grå/lila och alldeles ihopsjunkna, grymt fula! Sen tänka jag att, jaja, Det syns ju inte när det är frosting på. Problemet var bara att den blev alldeles rinnande och läskig. Hursomhelst vart det inga cupcakes nu till henne... Gjorde dock MASSA biscottisar till Alexander. Om jag får säga det själv så vart dom sjukt bra. Några med saffran, några med kardemumma och några med chilichoklad:)

Sen tog jag min bil och åkte hem till dom här, synd dock att den enda bilden jag fångade på dom så sitter Madelene och kämpar med tårtan som var typ omöjlig att skära i;)


Mat, tårta då, lite Christine och deppande vid spotify, haha. Det var kul och mys:) Sen skulle jag köra hem, glömde bort att jag inte bara hade typ tio minuter hem utan en halvtimme på motorväg. Me till slut kom jag på det, så jag åkte hem. Lite läskigt, man är själv och har bara sig själv att prata med. Det gäller o vara intressant. Det var jag tydligen, för jag kom ju hem hel och levande:)

Söndag= Kyrkan och lite sådär. Sen vart det lite Spicy hot och kycklingspett med jordnötssås, heeelt craazy! Sen deppade jag sönder. shiet. Hade noll lust att åka till Stockholm. Men jag kom iväg minsann och det var HEEEEEEEEEEEELT SJUUUUUKT AAAAWWWWEEEEEEEEEEEEEESOME!!!!!!!!! Vilken man! Vilka män! Vilka människor! Bilderna jag tog är av varierande kvalitet, men ni får dom i alla fall:) Dock krånglar youtube, så jag kna inte lägga upp bland annat filmen på när Samuel Ljungblahd röjer jääärnet under Kirks konsert. Förövrigt kvällens höjdpunkt!


Vi åkte killingbussen, Linda posade fint;) Samuel var med och min busskompis var sjukt poppis!
Till slut kom vi dock fram:)Ole Börud showed up:)
Liksom Stefan Almkvist (Han som har skrivit bland annat Så länge jag lever och en massa låtar till Carola. Upptäckte nu att det inte låter så häftigt egentligen, men men. carola var där förresten och idol-Ola;))Samuel Ljungblahd röjde järnet som sagt med en av Kirks sångerskor, men hans egen konsert var crazy också! Han körde i frälsningsarméuniformer, kul kul;)


Träffade på en massa snyggingar. Bland annat Sara och Linnéa, myspys:) Men i övrigt var nog större delen av frikyrkosverige där;)

Kirk stog liksom aldrig still, så det här är nog bilden där han blev bäst;)

Här komme rlite bilder på hur bra folk tyckte att det var;)

Simon och Samuel tog förövrigt en varsin trumstock när trummisen kastade ut dom i publiken. Samuel sov med sin under armen hela vägen hem;)

Jaa, det var det. Kanske, om jag orkar, så lägger jag upp lite filmer en annan gång.

Pusspuss


En helg till:)

Idag känns som en pissdag. Jag skriver inget om det, ni får höra om min helg istället. Fast det kommer säkert in lite kommentarer om idag. Hur som helst så testade jag "min" nya kamera nyss, om man kunde ta kort på sitt öga, ni vet höjden av fjortis. Det gick, så här får ni en bild i sann fjortisanda:)Men då så. I fredags var det finfrämmande på Mötesplats. Det var fyra små linköpingsbarn som kom, efter att ha gått vilse åt alla håll som går i den här stan. En promenad som borde tagit typ 10 minuter tog 50 istället. Haha. Sen sov vi i kyrkan, jag, David, Andres, Danne och Jonatan. Myspys. Jga hade inte riktigt planerat för det, så jag sov där nere i hörnet av bilden. På den bruna "kuddmadrassen", under ett tyg som kliade och hade sig.Förresten, vet ni om att kristna spermier hoppar! Det ör därför man aldrig får sova tillsammans i kyrkan. Fast nu var det ingen som sa till, så man får väl se upp;) Vi hade behövt en presenning:P (Grymt mycket skämt och ironi!)

Det var 24/3-bön i kyrkan. Man fick sitta i ett rum och be i en timme typ. Grymt bra grej, tycker att bönerummet borde finnas jämt. Det blir lättare när man har en timme när man har alla förutsättningar att fokusera på Gud. Det finns biblar o allt man kan tänkas behöva liksom. Jag skulle lungt använda det ofta!
Så jag coh David skulle upp coh flytta våra bilar, för att undvika parkeringsböter, vid 8. Sen åt vi frukost o sen gick vi och satte oss i det lilla rummet.

Resten av helgen kommer lite senare. Blogg.se har betsämt sig för att sega...
Pusspuss

Laga mat/baka kakor

Det är en "lyckad" dag i det Knutssonska köket. Det blir inga bilder, det är kaos!

Gårdagen/Dagen i bilder


 Gårdagens storverk:)


Södra Promenaden är vacker fast det är en kall, blöt och tråk dag. Södra Promenaden sviker aldrig!haha.

Det var den här dagen. Nu ska jag fixa klart o sen drar jag iväg mot kyrkan:)

Pusspuss


En bra/dålig dag

Har tänkt på det här inlägget. Tänkte skriva att inget var bra med den här dagen... Men nu, precis när jag skulle börja så kom jag på att det har varit bra grejer. Bara det att det finns kanske inget som är bra nr man lyckas försova sig (vilket iofs inte är sant. Klockorna ringde i tid, jag gick upp, gick på toa, frös. Jag gick och la mig "bara två minuter"= 15 minuter= min duschtid:( Jag gick upp, gjorde frukost, satte mig vid Vakna med the Voice, gick därifrån vid 07.18 (duktigt!), GICK OCH LA MIG IGEN!:O Gick upp EFTER nyheterna på Rix FM, alltså typ 07.32, i pyjamas. Bytte om, vägde för/emot för att hoppa religionen, kom fram till att ajg skulle dit. Reflekterade över spårvagn/cykel/bil, skrev en för/emotlista i huvudet. Missade därmed spårvagnen och ville undvika en jobbig diskussion med far så ajg cyklade. Frågan är nu var jag ska sätta slutparentesen. Här blir bra!)

Det regnade/snöade järnet! KOmmer fram kall och blöt till skolan, utan mina böcker eftersom jag är sen. Tänke rinte att det kanske är bra o stänga av Ipoden och allt sånt där. Så jag kommer in, som en stor blöt och kall nånting med mössan så långt ner att det ser ut som att jag inte ahr nåt hår, iPoden låter i hela klassrummet med nån pinsam 90-talslåt mit under Annas genomgång. Shieet.. Fin morgon.

Sov sedan en liten sekund i cafét+tog en kaffe innan teaterlektionen i en ISKALL aula.

Innan teaterlektionen träffade vi vår första arbetsmiljö och säkerhetslärare, han som är lite småmyshög. GulleFredrik! Carl smörade och vi andra stog o la in små inlägg om vår nya lärare som inte riktigt är kompetent.
Fredrik skulle se vad han kunde göra:)

Svenska utan inspiration och ett samtal som inte riktigt handlade om insändare... haha.

Sen skulle ajg cykla hem, HEMSKT! Det regnade och hade sig. Ihhw!

Men här kommer de bra grejerna:

- Vi har fått Anna tillbaka i religion!
- Jag bakar bröd, det blir frikkin amazing:)
- BILJETTER TILL NEW MOON ÄR BESTÄLLDA! Premiär, YEAH!
- Powernapen i cafét räddade min dag!
- Brödet jäste, trots osäkerhet med torrjäst:)
- Känslan när man tar på sig torra kläder efter att ha blött ner sig totalt är bland de bästa som finns:)
- Jag ska tända brasan ikväll när mina män infinner sig:)

Jaa, pusspuss
 


Ett lite sådär dygn...

Åkte ju som sagt till Skavsta igår kväll för att hämta Danne och Johanna. Innan tänkte jag, bilgodis! För det tänkte jag lltid innan jag fick körkort att det ska man ju ha när man åker långt. Mamma och pappa har aldrig varit så mycket för det där med godis. (i alla fall inte framför oss, men man hittar minsann lite godis här och var som pappa gömmer). Så ajg svängde runt vid Ingelsta och åkte hit och dit för o hitta en trevlig affär att handla mina små Polly, som jag hade planerat hela dagen för. men när jag kom fram till Statoil så var jag noll sugen, så duktiga jag sa: Nej, du behöver inte Rebecca. Sjöng istället högthögt till Take me to your heaven och andra gamla hits på Absolute summer 99:)

Men så kom jag till Skavsta, tre minuter för sent. Hade stressat. Jag ställde bilen på På/Avstigningszonen, men så gick jag in i ankommandehallen och...flyget var 40 minuter sent:O Här började jag bli sugen på Polly.

Vet inte var jag ville komma, jjag köpte mina polly i alla fall. Det var extrapris:) Och vi kom hem vid ett istället för tolv...

Hade Arbetsmiljö och säkerhet imorse. Jag kom dit efter en HEMSK morgon. Jag var arg, dom har tagit bort vår skönaste sovmorgon, lagt dit en ovärd lektion som vi dessutom får tre timmar hål efter. Jag var trött, mina klockor hade ringt i en och en halv timme utan att jag hade gtt upp. Fail! (jaa, jag har umgåtts för mycket me dvissa män i kyrkan;)) Kom iväg hursomhelst, glömde mössan så jag höll på o frysa huvet av mig. Kom fram hade Örjan, tjenahoppsan! Kul att dom verkligen satsar på lärarna. Nu undviker jag att skriva mer här om det, det är aldrig poppis.

Nu ska jag läsa svenskatexter till ett PM till muntliga NP , yippie! Sen ska jag till Östgötateatern och se Figaros bröllop, ska bli grymt kul:)

Pusspuss

Flyktingpolitik... typ.

Åhh, sitter och kollar på Debatt. Migrationsverkets generaldirektör är där, en från gränspolisen. Dessutom en präst, någon som "gömmer" flyktingar, några flyktingar som har levt gömda och så vidare. Helt plötsligt kommer det en kille ch säger:
"Rätt ska vara rätt! Om ja jobbar som läkare och får in ett illegalt flyktingbarn så är det självklart att jag ringer polisen direkt, jag kan ju bli av med mitt jobb!"
Jag blev så arg. Svensk lag ska följas och så vidare. Hade han sagt det så hade det kanske varit bättre, men att ha som argument att "jag kan ju förlora mitt jobb". Varför är människan så egoistisk??? Det måste finns någon anledning till att någon lämnar sitt hemland, sitt liv och kanske släkt och familj och kommer hit. Lever kanske flera år under värre omständigheter än ett husdjur. Det kan ju inte vara något som man väljer själv!? Jaja, har ni nåt annat som kanske kan bidra till mina tankar?


Middag

Här sitter jag. Har precis lagat fetaostgratinerad lax med potatis. Det blev väldans smarrigt:) Tar inte med en bild på potatisen, ni vet ungefär hur kokt potatis ser ut:)Till detta blev det te och nu väntar kaffet:) Mums!


Provet gick fint och för det är jag mycket, mycket, mycket stolt och glad över, därav den fina middagen och kaffe på aftonen. Oj, stárkt kaffe vart det känner jag nu;)

Ikväll ska jag åka och hämta min bror och Johanna på Skavsta. Har funderat på om jag vill ha med mig nån... Men det blir alltid så, jag tänker att det vore skönt att vara ensam litegrann. Ni vet, jag gillar det, inga krav liksom... Och dessutom efter helgen, som jag är lite småbränd efter vore det kanske ännu skönare att vara ensam. Men så frågar jag nån i alla fall, och så kommer jag på att jag hade velat vara ensam i alal fall. Skit skit, men inte idag. Ikväll ska jag vara själv:)

Pusspuss

Godmorgon

Godmorgon!
Idag vaknade jag alldeles tjock i halsen och snorig. GRISEN, tänkte jag direkt. Men nu har det gett med sig. Har jag sagt att vi ska få ta vaccinet i skolan mitt i vår föreställningsvecka? Party party. Det funkar inte riktigt.

Nu sitter ajg och tänkte kolla på det nyaste avsnittet av Gossip Girl, men det är för kort tid innan vi börjar skolan idag, med tanke på att jag sitter i soffan, under täcket med pyjamasen på. Får kolla på det i eftermiddag istället.

Råkade få papppa att tro att jag var död förut, ihhew... Jag bara låg här, han tänkte att jag var i skolan eller nåt, och stirrade. Kom på hur jag skulle känt om man hittade någon död baar sådär. Isch... Det är nog min värsta mardröm...

Igår bytte vi förresten lärare i Arbetsmiljö och Säkerhet. Det blir tredje läraren nu. Första var en småhögmysman, andra en spännis som nästan började grina när Åtvidaberg hade gått upp i allsvenskan och nu Örjan. Jaa, myspys.  

Jaja, nu ska jag klä på mig, borsta tänderna, byta gummisnodd, duscha litegrann och sen cykla iväg för att ha svenskalektion och sen samhällsprov... (Har ju haft den där 5-sidors uppsatsen om finanskrisen+ett seminarium och nu ett prov på ungefär samma sak. Är inte det lite överdrivet?)

Pusspuss

Lite tankar om knäppa tankar

Jag råkade skriva i förra inlägget att det är bra o gå runt och släcka lampor på stan. Det menade jag inte, jag menade i skolan. Det går så fort ibland.

Har prov imorgon. Prov med en massa okändisar, jag tycker inte om det. Men jag ska inte tänka på det och så ska jag göra mitt bästa!

Kollade på plastikkirurgerna 90210 förut. Grymt äckligt program, fettsugningar ser inte myspys ut. Men samtidigt är det något som fascinerar mig. Jag kommer på mig själv med att tänka på vart jag skulle suga fett ifrån. Men shiiiet! REBECCA KNUTSSON, nu skärper du dig! Här ska det aldrig sugas fett, här ska tränas lagom, äta lagom med mat och på så sätt vara hälsosam. Jag blir så arg på mig själv.

Idag när jag skulle köpa en ny BH, världens hemskaste grej. Jag hatar det. Det passar aldrig och ljuset i omklädningsrummet gör att man ser alldeles blek och blaskig ut. Ieew! Men så komme rman hem, upptäcker att det kanske inte var fullt så farligt som det såg ut på stan, skön känsla. Ännu en gång blev jag dock arg på mig själv, att dets ak vara så svårt att älska hela sig själv.

Jag gillar inte såna här tankar, inte alls. Dom skrämmer mig. Jag glömmer bort typ hur M mådde/mår(?), Rebeccas historia och allt sånt där. Det finns inget bra med ätstörningar. Nu säger jag inte att jag är på väg däråt, men jag har absolut blivit mer känslig för när ajg har såna här tankar. Det värsta jag vet, nästan, är folk som snackar kalorier, fett och sånt där. Jag ryser av hela samtalsämnet. Jag tänker på hur lätt det är att någon, som man absolut aldrig kunde tänka sig, sitter och lyssnar och drar det till extrema nivåer. I stort sett alla går runt med tankar om att man är för tjock/för smal/för stor näsa/för stora öron/för små bröst/för stora bröst, jaa ni vet, man vet aldrig vem som aksnke ligge rpå gränsen och där just en liten pyttekommentar kan dra ner hela skeppet liksom

Jaja, så var det med det. Lyckades smacka till myggan som flög i mitt rum så nu är det fritt fram för sömnen att infinna sig:)

Pusspuss

Greenpeace

Idag när jag går på drottninggatan, alldeles oskyldig. så hoppar en man på mig. Precis när jag har tagit ut ett litet kontoutdrag (som förövrigt visade att jag har fått mitt studiebidrag, WIIIE!). Vilka knallar runt på drottninggatan titt som tätt? GREENPEACE! Kul.

Han:
-Hej, skulle du kunna tänka dig att vara med i världens största politiskt obundna lalalalala....!
Jag:
-Hej, njae du jag har inte riktigt tid just nu...
Han:
-Vår jord har också bråttom, vet du det?
Jag:
-Mjoo, jaa...
Han:
- lalalala...Kyoto-avtalet.
Jag:
- lalala.. fiffla med siffror...
Han:
-Oljebolagen fifflar med siffror
Jag:
- Alla fifflar med siffror.
Han:
-Vet du varför jag pratar med dig just idag?
Jag (tänker)
-Ni är väl här jämt?
Han:
- Man ska ha möte och diskutera Kyotoavtalet (tror jag det var) och då bestäms vår planets framtid. Vill du vara med och påverka? Ju fler vi är, desto mer kan vi göra!
Jag:
-mjoo, jaha (Tänker febrilt på vad Alex har berättat för mig om greenpeace, vad man kan knäcka dom med)
Han:
Men kan du tänka dig att stödja? Kolla på hemsidan i alla fall?

Sen lämnade han mig, efter att ha gått med mig uppför halva drottninggatan... Suck.
Efter det här skickade jag ett sms till Alex:
"Vad är smartast att säga till Greenpeace för o knäcka dom?"
Fick det här tillbaka:
"Att deras organisation är diktatorisk (Greenpeaceeliten bestämmer och medlemmarna har inget att säga till om), deras metoder är omoraliska, de har inga lokala eller ens regionala träffar för att diskutera miljöfrågor, deras chefer tar ut massiva löner, "volontärerna" på stan får betalt, deras siffror stämmer aldrig, de gillar bajs."

Jag skulle vilja säga att det är smartare att engagera sig politiskt om det ska vara så. Att man släcker lampor på stan att man inte gör en massa brott för att få fram sitt budskap. De har ju inte direkt det bästa ryktet om man säger så. Heja Miljöpartiet;)

Nu är det dags att dra sig ner mot Friskis för lite träning, pusspuss

nattnatt

Somnade på eftermiddagen och nu är jag pigg som en nötkärna... Rackarns. Det hade varit bra o kunna sova, då hade jag sluppit ligga och tänka på allt som ska fixas, pluggas in och tas kort på. Men men, nu är det som det är.

Har kollat på Djävulen bär Prada, fin film med fina kläder. Jag blev alldeles lycklig när jag kände igen ett par Christian Louboutin-skor. haha, jag tror inte pappa fattade det stora i denna upptäckt.

Äsch, dags att göra ett nytt försök.

Tuudels

Följ mig

Har precis kommit hem från Linköping och Följ mig. En trevlig helg med fina människor. Och här kommer man hem till en fin familjen Pahlmgren med en pigg Julia som får en att le och en fin Tilde som också är glad, myspys. Fast stämningen blev ju lite sämre när det kom fram att jag hade förstört hela dagen för mina föräldrar på grund av en facebookstatus. Nu är den ändrad och de som någon gång sett mig och Andres kan nog gå med på att jag skulle aldrig hata honom. Hatar är för övrigt ett ord som VÄLDIGT sällan kommer över mina läppar eller genom mina fingrar. Jag skäms. Jag älskar Andres, han är en av mina bästa vänner:)

Men då då. Fredag=monolog. Var knäppt nervös, inför knappt två minuters monologande. Men det gick över förväntan. Händerna skakade men jag tror inte att det hördes eller syntes speciellt mycket. Men men, sen var det lite spex och sånt där annat partaj.

Lördag= Fick ett litet "pep-talk" om evangelisation på stan. Ingenting som jag är något stort fan av och det var väl ingen av de som vi faktsikt försökte prata med som tyckte att det var speciellt trevligt. Man har lite för mycket fördomar om sånt där, religösa männsikor som försöker pracka på en sin religion på stan. Men men, vissa tycker att det är bra.

Sen var det mys och pys och sånt där. Jag blev gaaalen på allt folk som var ÖVERALLT. Och ni vet, jag+folk överallt= inte speciellt lyckat. Och jag trodde, min lök, att jag var en glad harmonisk person som inte skakade så farligt längre... men men, det är skönt att verkligeheten drar en tillbaka så att man inte lever i nån sorts drömvärld hela tiden. Så, första attacken sen mitten på Augusti. Ändå väldigt bra. Personbästa! Sen var jag halvdöd resten av kvällen. Mysigt. Men Alex och Tobbe är fina män! OCh andres om jag ska förtydliga;)

Partaj sen då. Kul kul! Jonathan är en kul kille :)

Nu ska jag sova. Pusspuss

RSS 2.0