Fööörsta skiddagen!

Woow! Första skiddagen på säsongen. Grymt nice, faktiskt! Lagom temperatur, mycket snö i backen och trevliga människor! Gratis var det också, finfint:) På onsdag ska vi köpa säsongskort!

Veckan i övrigt har varit ganska okej. Jag har varit lite depp och lite lättirriterad och haft ont i magen dock, så stundtals har det varit riktigt jobbigt... Men vi har synkat ihop oss, så av 7 tjejer på våningen så har åtminstone 5 ganska så exakt samtidigt. Även Gucko hänger på rytmen, det är trevligt, det binder samman oss på något vis...:P Men nu är livet gött igen. Dags att duscha, sen kör vi lite varma koppen. Det är jag freakin' värd:D

Pusspuss

Hemma igen!

Tjena tjena!
Jag är i Norrköping. Asnajs faktiskt! Det är mycket folk som bör träffas och som jag villvillvill träffa hela tiden! Det är spännadne hur det känns på precis samma sätt som vanligt när man träffar folk, fast så här länge har jag inte varit hemifrån. Folket i kyrkan har man träffat minst en gång i veckan och Matilda, Emma, Amanda har man träffat varenda dag i tre år... Galet. Men nu är det temys och fika, träning och filmkväller för hela slanten. Imorgon atr vi en Linköpingsdag! Awesoooome!

Nu måste ajg ner på stan! Tuudels!

RSS 2.0