Paulus-år?

Jag vill verkligen inte vara den som är den liksom. Men jag är sjukt sugen på nya skor, det håller på att bli lite läskigt. Jag vet, "men Rebecca, du skulle nog kunna behöva nya skor eftersom att de gamla är fulla med målarfärg o är äckliga o så". Men grejen är att det är heels, mina vänner, heels som jag är ute efter. O nu har jag lite dåligt samvete. Samtidigt som jag skriver det här tiittar jag på Scoretts hemsida, dom har sjukt mycket snyggt. Men jag får leva med mina två andra par heels som är sjukligt snygga och tåls att använda miljoner gånger, för jag är sexigast i världen i dom;)

ajja, helgen har varit ruggarns fin med fösamlingshelg och skogsröj i Rejmyre (!) med Matilda. Dessutom hanns det med en snabbfika i Linköping med Alexander, Linnéa och Tobbe. Mycket trevligt.

Diskuterade med Linnéa och Tobbe om hur trovärdig Paulus är egentligen. Är det bra att så mycket av vår undervisning och så vidare är skrivet av en man som inte alls träffade mannen han skriver om? Tobbe och Linnéa ansåg att han var trovärdig eftersom han redan hade massa makt innan han "blev kristen" och han förlorade mycket makt då. Men på ett sätt har han ju makt på ett helt annat sätt än idag. Jaja, det tåls att tänka på. Ett år på bibelskola kanske inte vore så dumt efter gymnasiet... Om jag inte kommer på det här då blir det så, ingen teater, bara ett Paulus-år;)

jaja, Ha det fejnt:) Pusspuss

Inatt jag drömde något som....

Inatt drömde jag om att jag backade på en i kyrkans bil. Hon vart skitsur och jag hade vääääärldens ångest, sen vaknade jag oc upptäckte att det bara var e dröm. Det måste vara det skönaste som finns.

Igår var nästan alla teatrare från klassen på Trägår´n. Så sjukt mysigt! Dricka vin och umgås med amaaaaaazing people! Tack för det!

Fika igen igår, med Calle, igen. Det var trevligt, igen;) Jag blir pank.

Camilla var här igår också, myspys. Jag tycker om den tjejen/kvinnan/damen/madamen;)<3 Vi åt god mat och sådär:)

Äsch, det händer ju inget... Nu ska jag fortsätta med min frukost som jag hhar hållt på med i tre timmar, jag älskar sovmorgnar:)

Pusspuss

Sovmorgon:)

Jag har världens skönaste schema. Typ max två lektioner per dag, varav en oftast är teater eller något annat roligt. Så idag börjar jag typ 12, imorrn också och på måndagar börjar jag vid ett tillsvidare. Läraren i samhällskunskap är sjuk...
Men men, då tänkte jag att man borde använda den härtiden till att kanske plugga eller nåt, men nu tittar jag på MTV, läser bloggar och Facebookar. Borde läsa samhällskunskapsboken om konsumtionssamhället, mycket intressant! Men jag är väl inte känd för min otroliga självdisciplin?

Igår hade vi JÄTTEhål mitt på dagen och jag lyckades missa samhällskunskapen... Men Matilda kom hit och drack te och vi kollade lite på vad man kan göra nästa år, efter studenten. Resa, gå folkhögskola, jobba utomlands, jobba här (drömde att jag sökte jobb på ICA Eneby, är det ett tecken?) eller ska man söka scenhögskolan nu, bara för att se hur det går. Utan förhoppningar, bara en kul erfarenhet.

Sen hur som helst hade vi första lektionen i Arbetsmiljö ch säkerhet, känns ju som den flummigaste kursen evvaah..;) Men men, sen vart det fika med Calle i knäppingsborg. (Asgod smoothie:D) och åka hem och sen åka o träna. En fin dag.

Nu är det Lady Gaga "I wanna take a ride on your discostick"XD Haha

Pusspuss 

Utkast: Här kommer ...

 Här kommer mina sjukt mycket favoriter från So you think you can dance:)

Kayla ooch Jasons hiphop-nummer:)

Kayla och Kuponos moderna:)

Will och Jessicas moderna:) Emmy-nominerat av Tyce Diorio

Melissa och Ades moderna:) Också av Tyce Diorio, vilken man va?


Jag kommer på några flera, men så hittar jag dom inte... Man blir ju knäpp...

Men men, titta och njut;)

Ajajmorgon;)

Idag har jag ont i nacken, ljumskarna, knäna, höften, huvudet o massa andra ställen, jag har inte rest mig upp än så jag kan tänka mig att detta inte är slutet;) Ramlade av Linns häst igår. O cet var hej o hå. Jag låg på marken med en springande häst runt huvet... Lite "nära döden", jag tänkte det sen och lite då. Tänkt om den hade trampat på mig. Aj.
Men jag lever och antagligen glömmer jag det väl snart, men nu kommer jag ihåg det och nu sa jag ta vara på livet.
Hursomhelst var det sjukt roligt att rida:)

Var även på förfest igår, fast jag sket i själva festen. Nu luktar jag cigarettrök... Himla skit, det går inget vidare med att vänja av håret vid att tvättas varje dag. Men lukten kanske går ur. Man kan ju hoppas. Himlaskit, vad är det för uttryck egentligen?

Mina fintjejer ska sova här på måndag. För det, o för en massa annat, så älskar jag dom!

Ikväll ska jag till lina, jag kommer inte hitta... men men, det går nog bra.

Tjoho!


Lina

Just ja, ska på Linas hejdåfest på lördag också:)
Såhär aktiv har jag aldrig varit;)
Over and out


Middag med mystjejer

Dagen har varit fin, och lite jobbig. Det blir liksom när jag är ensam. Men än har jag inte hamnat i jag klarar inte av folk/jag klarar inte av att vara ensam-träsket. Än så länge funkar människor fint. hjälp, nu bir det en deppblogg igen. Dumhuvve! Bara det här stycket, jag lovar. Var o fikade med Matilda, SJUKT mysigt. Henne tycker jag om, mycket mycket. Sen åkte jag hem o så helt plötsligt vart jag jättestressad. Ingen lust o göra middag, ingen lust o göra nåt liksom. Dessutom börjar kvävingskänslorna komma tillbaka. Ihhhw, det måste vara det värsta med ångesten liksom. Att inte kunna andas... Men men. Sen ringde Linnéa o sa att hon skulle komma tidigare. Då blev jag glad.

Sen har vi haft middag o ätit  grillat kött o potatisgratäng. Sen vart det fotosession, sjukt trevligt. OCh sen vart det chokladkakegrej. Åhh! Alla som känner mig vet hur svag jag är för choklad, det är HELT sjukt. Så jag var glad, det var ju jag som hade valt o sådär, det är det bästa med att bjuda på middag.

Vi skålade för framtiden, oss själva, lycka och välgång o så mycket annat;) I vinglas drack vi och det var meningen att vi skulle ta lite "champagne" för att parta till det lite extra. Men men, det får bli en annan gång. imorrn kanske. Ska ut o fira Matilda på Hugos eller Otten typ.

Ska rida dessutom, på Linns hästar med Johanna och Elin imorgon. Födelsedagspresent från dom, sjukt snällt.
Ska eventuellt till IKEA om jag orkar.

Så that's that:)

Rent av frekvent uppdatering?

Jaha, dags för ännu ett inlägg, ett försök till att bli lite mer aktiv här. En nystart så att säga. Kanske att det här kan bli ett inte så deppigt inlägg, kanske att jag kan hålla uppe humöret och inte skriva att skolångesten hoppade på mig igår och lite idag och sådär.

Var på frizon förra veckan. Sjukt mycket värt (min far upptäckte att detta var det vanligaste uttrycket för att beskriva Frizon 09 på facebook-statusen). Jobbade en ganska stor del, eller i alla fall kändes det så. Gick hursomhelst inte på några möten i stort sett. Sista gudstjänsten och ett seminarium om ifall att det var okej att njuta. Konstigt tänker ni, inte alls tänker jag som har känt att jag har varit äcklig och bett om förlåtelse så fort jag har gjort något som har med onani att göra under en sjukt stor del av min uppväxt. Men nu efter en lång "marinering" under våren, efter att Amanda upptäckte att så var fallet+ detta excelenta seminarium så känns det grymt bra. 

Mycket trevligt folk fanns det dessutom. En del nya vänner, en del som alldeles snart försvinner och en del som kommer att stanna kvar. Bra konserter, de som jag var på i alla fall.

Vad händer nu i veckan då?

- Vill rida på Linns hästar, ska se hur det går ihop sig.
- Ska eventuellt till IKEA för att inhandla en BILLY-bokhylla.
- Vill åka någonstans.
- Ha middag med das girls from das kyrka.
- Inhandla nytt skrivblock.
- Inventera bland gamla skolgrejer för att se om det behövs pennor, suddigum och sånt där.
- Fika med Matilda

typ så.
Over and out:)

RSS 2.0