Julen närmar sig

Jaha, snart är det jul, så himla myigt! jag älskar julen, vintern och hösten... Tända ljus o dricka te o allt sånt. Helt underbart. Ett steg som man måste ta varje år för att julkänslan ska vara fullbordad är julstugan. Julstugan i kyrkan med risgrynsgröt och skinkmacka (Åren som vegetarian var hemska)... Det blir ingen jul utan. Förra året var det ingen julstuga, fast då åkte vi till Budapest så där sket sig julen redan därXD

Var och såg Twilight i torsdags. Jag trodde att jag skulle dö. Det går inte o beskriva känslan. Ikväll skulle Sara, Linnéa och Elmira gå... Jag är avundsjuk. Men min mor tycker inte att jag kan gå igen, men jag får fixa den på nåt annat sätt.(a)

Pusspuss
Take care<3

skärpning

Japp, jag ska skärpa till mig nu. Jag ska skriva, jag ska försöka komma på viktiga saker att skriva om.

En viktig sak: Det är vitt ute. Det är snö, myspys:)

Jag kan kanske skriva pm någonting som jag gillar varje dag. Det vore skoj. Nu försöker jag komma på olika saker som jag tycker är viktiga. Men det kommer kanske under dagen.

Idag tycker jag att det är viktigt med avslappning.
Jag har blivit duktig på att ta dagar där jag verkligen inte gör något. Jag sitter och dricker te, kollar på en film, myser i soffan, läser en bok, äter choklad. Jaa, ni fattar. Jag orkar inte plugga varje dag även om lärarnas krav egentligen kräver det. Jag måste få ta det lungt. Ibland gör jag inget flera dagar i sträck, men om det känns bäst så så tänker jag göra det. Jag har kommit på att jag mår bäst av att göra det jag känner för och inte tvinga mig på något. Allt i skolan går att fixa, det har jag erfarit. Kroppen mår bra av avslappning, det vet väl alla? Men det är svårt att ta sig tiden...det vet alla också...
   Ta det lungt och må bra:)

Pusspuss
Take care<3

På begäran:)

Här kommer ett nytt blogginlägg, bara för att Emma läser:) Och några andra tror jag:P

Sista föreställningen av barnteatern idag. Lite ledsamt fast ganska skönt. Man blir så trött, det är jobbigt o ha föreställningar. Jag har inte sovit ordentligt heller och oroat mig för hur det ska gå med publiken. Tillslut visade det sig att publiken fungerade bra. De jag trodde skulle komma kom och de jag inte hade hört något ifrån kom inte. Skönt skönt.
Dansarna har ju inte heller arit med. Men idag träfafde vi dom i alla fall. Det var roligt roligt:)

Nu kommer skolan ifatt mina tankar igen. Det är ju lagom roligt. Borde fixa idrotten, nutida konst(^o)), skriva teaterdagbok. jaja, jag slipper engelskan ett tag i alla fall. Jag tycker om Anna, hon är cool.

På torsdag är det TWILIGHT! Heeeelt underbart. Jag längtar som en liten tok. Jag och alla andra nördar ska gå på någon sorts förpremiär tror jag. På dagen innan ska vi äta risgrynsgröt här hos mig och dricka glögg:)

Var o tränade idag också, med emma:) Myspys, det var roligt:)
Körövning fick vi in på dagsplaneringen också. Inför första advent. Jag är en lycklig människa när vi sjunger "Otto Olssons Advent" och "Gören portarna höga". Då börjar julen. Sen kommer Anders med "O helga natt" på julmusiken. Då är det jul på riktigt. Mysmys:)

Nu ska jag ta tag i mig själv o skriva mer, och om viktigare saker. Det här funkar inte.

Take care<3
Pusspuss

RSS 2.0