17.13

Sitter och skjuter på pluggandet och mår piss... Kommer dock att tänka på en finfin skidlunch uppe på en bergskam där det pratades om förhållandet mellan P.I.R. och ostbågar... Man kunde ju tro att det var ett litet påhitt från Martina, elelr att det var en sån där konstig koppling som alla kan göra ibland. Men sen kommer Andreas och säger att han har samma upplevelse. Oj, jag skrattde så  jag höll på o kissa på mig!


Uppdatering 20:29
Nu kollar 75% av familjen på 5-milen, men pappas jobb ringde, så då var det timeshift som gällde. Snart är det igång igen. Spännande!

14.32

Aldrig hhar väl någon älskat slasket så som jag gör idag. Jag älskar att det droppar på mitt fönsterbräde, jag älskar att mina fötter är dyngsura och jag älskar att snön ramlar ner i stora sjok från taket. Nu vill jag ha vår.

Natten och förmiddagen har varit ett enda stort sammanbrott med ett litet avbrott för kyrkan med majormensvärk! Men jag är bäst på att vara jag och andra är bäst på att vara dom och jag är inte dålig!

Pusspuss

"Look at your man, sadly he is not me..."

Lördagen den 27 februari, dagen då Rebecca hade lite för jobbiga grejer att ta tag i så hon satt vid Youtube hela dagen.

Här kommer en grej som Martina pratade om hundra dagar i rad den här resan... Jag tänkte att s kul kan det ju inte vara, men...."I'm on a horse"

FOTC

Jag och Andreas åkte lift i Åre (ÅREFEST, DET ÄR BÄST UH UH UH JA JA JA! ÅREPARTY FOR THE SMARTY TAEH YEAH YEAH WOW WOW WOW!) och när vi satt där upptäckte vi att båda diggar Flight of the conchords hårt! Men jag upptäckte även att alla texter har åkt ut från mitt minne. Så nu kollar jag på det, titta ni med och njut! This is genius!So alone!

Nu sitter jag i min säng. Oh så jag har längtat efter att få vara själv! Så nu dricke rjag te, tar igen allt som jag har missat under veckan i bloggväg, har kollat på Katrins lilla session i Vakna! från i torsdags och Schulman show (som för övrigt är så ruggigt bra! (Det innehåller dessutom some eyecandy;))(det blir skitmycket parenteser i den här parentesen, bara som en liten parentes)).

Har fortfarande lite ont i magen och känner mig äcklig och dan, så jag lämnar inte huset idag... Tänker sitta här, äta choklad, dricka te och mysa!

Tiger Woods "älskarinna", har ni sett hennes lilla tal? Hihi hoho haha! Kul grej!

Äsch. Pusspuss

HEMMA!

Hej hej!
Just nu vill jag bara sova. Men jag kanske ska skriva nåt litet här eftersom Alexander så tydligt har uttryckt en stor sorg när han upptäcker att ajg inte har skrivit nåt.

Är äntligen hemma. Det har varit en ganska jobbig dag. BAJSONT i magen, illamående, 12 timmar i en buss full med folk efter en hel vecka.

Den sista delen av veckan har även varit lite smått instabil. Men så imorse så fick jag svaret på varför det har varit så. Därav också magont och kanske till viss del illamåendet...

Resans
-mest värda spel:
Hjärter dam. Ett spel där reglerna kom spontant. La man hjärter dam fick man springa två varv runt huset iklädd endast kalsonger,, sedan ett svandyk nedför största snödrivan för att sist men inte minst lägga sig naken på ett biltak, göra sälen och låta lite småefter...
-mest värda lek: Den där ordleken när man säger någonting på den sista bokstaven i ordet som den innan sa. Typ TysklanD, DanmarK, KazakstaN, NorgE osv... Vi körde med ord.
-mest beroendeframkallande spel: Doodle Jump (på iPhone...)
-mest engagerande tävling: att skrika 11.11, 12.12, 13.13 osv när klockan i bussen behagade visa sådana siffror. (En kvart innan satt alla på helspänn;))
-mest värda dag: Torsdagen
-mest värda backe: Skogis, kanske... Eller nån från toppen?
-mest värda chokladinjektion: Torsdagsfikat på toppstugan med brownie och varm choklad.
-mest värda måltid: Makaroner och falukorv hos Linnéa och Laura.
-mest omtalade man: Martinas man.
-största temperaturskillnad: Typ tisdagsmorgonen med 26 grader i bussen och 30 minus ute...
-största ångestframkallare: Projektarbetet och samhällen

Om jag komme rpå nåt mer så skriver jag det imorrn!

Pusspuss


ÅREFEST DET ÄR GREIT, TJO OCH TJIM OCH FLEKSNES!

Sitter hos Linnéa på Hålland och väntar på att skjutsen tillbaka till den lilla gården ska komma... Kan snabbt typ berätta om hur de här dagarn ahar varit.

Har ju glömt mbilen och kameran i stressen på morgonen. (Mor min vägrade släppa den stora ryggsäcken som jag redan packat i... Jaja) Låååååång bussresa som ändå gick helt okej.

Igår var det freeeezing. -25 grader och 22 m/s. Åreskutan var nte öppen så vi åkte till Duved. Jag åkte två åk, höl på o frysa ihjäl och sen var det värmestugan ett åk till, sen satt jag i cafeterian hela dagen...:) Mulet och dant var det....

idag var det strålande sol, lite kallare men grymt härligt. Lite fler backar var öppna och vi kom till och med upp till toppen! Wiiihooo!

Jaja... Nu måste jag vara trevlig. Men jag lever och mår fint! Hoppas att alla mår fint därhemma! Jag lider utn min telefon. Men jag har fått lite uppdatering om sms och sånt. Men ni vet, kan inte ålla på o svara. Dör ni av ensamhet och depressioner därhemma utan mig så får ni ringa Danne. Jag lovar att nån som ni känner har Dannes nummer, elelr så har i det själva;)

Pusspuss

17.40Vi åt lunch på Lennings med alla de vanliga komponenterna. Kokosbollar, KESO och gravtest...:) Ser inte era luncher ut så?

GOSH! Jag packar och packar och vet säkert att ajg kommer glömma nåt! I alla fall behöver man inte växla pengar nu när man ska till Sverige istället för Norge:) Dock vet ajg inte var min bankdosa är... Jag har haft stenkoll på den  ända sen jag fick den, men nu... PUTS VÄCK!

Yes! NU är det snart dags att åka ner med all packning till Pingstis... JAG HAR GLÖMT NÅT! Skönt att min ryggsäck är hyfsat stor så man kan packa ner allt man kommer på inatt. Plugget är med i alla fall, det var då ända in i tjottahejti att amn skulle komma ihåg det av alla grejer!

Jaja, kan inte tänka mig att det blir mer bloggning nu på ett tag... så pusspuss!
Och Puss<3

En torsdag.

Ojoj, jag har knappt varit hemma på hela dagen. Lite update i punktform (jag tänker mig alltid hur det ska bli, sen skiter det dig. Mne jag inleder med punktform)

- Inatt sov det en massa män i mitt hus. OS-galna män. Dom skulle kolla på ishockeyn. Det gick bra höde jag, kul! Jag såg bara curlingen. HAHA! P var här och kom med galna påståenden om X och Y och H... Shiet, grabben! Chilla;)

- Hade religion imorse. Ovärt, nästan alltid ovärt och med en liten klump i magen. Jämt.

-  Håltimme i några timmar. Det resulterade i en timmes sömn i cafeterian med Emma. Skönt skönt, fast nacken tog lite stryk, det är alldeles för höga armstöd på dom där sofforna. Jaja, vaknade i alal fall av diverse människor som sa "JAG SVÄR PÅ GUD!" Godmorgon, tänkte jag.

- Jag ska försöka undvika rött kött. Varför? Det är fasta, taadaa! Sen har jag hört att det är nyttigt och att blodkärlen täpper ihop sig av fläskkotlett. Jag vet inte, men jag testar. Nu i 40 dagar, till att börja med...

- Jag har spejsade naglar! Dom är gröna!

- Naturkunskap! Vi hopppade simningen idag och gick direkt från ´"Veckans pippi" till massagen. Snart är dte prov... 

- Arbetsmiljön ska vara inne nästa måndag. Alltså måndagen efter lovet. Hej och hå!

- Idag har jag mått väldigt varierande. Jag orkar inte med människor, riktigt... Och fröken M orkar inte vara själv. Hur ska detta kombineras? Tur att hon är så bra och att jag känner noll krav när jag är med den kvinnan! Ååhw! Därför går det bra. Människor som jag måste vara trevlig mot, nejtack!

-  Jag har börjat packa nu, till Åre. Ska lämna packningen imorrn kväll. Får hoppas att musikalen tar slut hyfsat snabbt... Annars får ajg gå hem... Det tvättas fortfarande. Men det löser sig väl!

- Tränade. Mycket mage... Jag är fortfarande törstig. Efter träningen skulle jag till smågruppen och ajg sprang omkring i flera minuter för att packa ihop allt. När jag och Matilda precis hade gått ut till spårvagnen säger jag: "Jag har glömt strumpor" "haha", säger MAtilda. "Jag glömde nog trosor också", säger jag efter fem minuter. "Höhö", säger Matilda. När vi är inne i stan komme rjga på: "Shiet, jag har ingen annan tröja med mig". Så här sitter jag. Jag hade med mig skor, vattenflaska, handduk och nycklar och sånt där. Ändå sprang jag runt som en tok, JÄTTELÄNGE, för att jag skulle vidare sen...

-Smågrupp sen. Hos Jonatan. Jag var trött. Åt mycket mackor och sen åkte vi hem.
Pusspuss

And I'm back in the game!


Men?! Varför hoppar Rebecca runt som en vettvilling i skolans korridorer?FÖR HON SKA TAA STUDENTEN! JA HON SKA TA STUDENTEN! JA HON SKA TAAA STUDEENTEN! SHIET POMFRITT(;)) VAD HON ÄR BRA!

Yes! Jag kommer inte skriva något om de senaste dagarna, förutom att jag har världens finaste vänner och familj. De står ut med mig fast jag är arg och ledsen och inte vill prata. Jag bara snäser och har mig....

Idag har jag pluggat samhäll först, med Oskar. Sen var vi på lunchkonsert med musikarna. Ja ojoj, dom akn verkligen det där! Sen tog ajg två bilder till projektarbetet coh kom på att projektdaboken ska jag ta med mig till Åre. Yes, sen hämtade jag min studentmössa och slängde lite i biblioteket. Sen åkte ajg hem coh nu har jag gjort noll vettigt. Men men, kan säga att min håg r aningen ljusare än den har varit de senaste dagarna.

Igår kväll tog Ferry OS-guld. Nån som har missat? Jag gjorde det inte. Jag hörde "JAA! YEEES! Wihooooo!(Andres-style)" från TV-rummet. När ajg kom ut stod Andres, David och Danne och skrek, då var det upplopp. Häftigt var det, kula är dom;)

Pusspuss

Nej.

Jag har inget att skriva och jag vill bara sova.

09.09

Godmorgon godmorgon:)
Natten har varit god. Jag var som vanligt sämst på att gå upp... Så nu borde jag egentligen stressa, måste in på bageriet här nere för att köpa matsäck. Det är "aktivitetsdag". Antingen var det Romme eller gemensam promenad och picknick på Lennings med ettorna... Så det blir promenad och picknick, det blir nog finfint! Men jag sitter i morgonrock, har massa kaffe kvar, har inte diskat grötgrytan eller borstat tänderna. Därför borde jag verkligen sluta skriva här..

Pusspuss

All the single ladies


:( (Deppinlägg...)

Isch isch! Jag sover så sjukligt dåligt och sitter här med ångest upp i halsen. Bajssamhällen slutar ju nu och jag ORKAR inte med finanskrisen. Jag DÖR på den! Jag DÖR på projektarbetet. Jag DÖR på att jag åker bort hela nästa vecka! Jag DÖR på framtiden! Jag mår inte så bra.

Jaques Chirac

Oh my gosh! Här sitter vi, tänker att en romantisk film ska vi. Men Amanda är lite inne på the Covenant, så vad gör man inte? Och HERREGUD! Jag svimmar och dör på samma gång!
Hej och hå! Ville bara säga att vattenblåsan har definitivt fyllts;)

Bilder blir det imorgon, kanske... Nu kollar Amanda och Matilda på lite utvalda, av Amanda, scener från diverse filmer. Bland annat Troja och Höstlegender. Jag får inte se, för jag har inte sett Höstlegender... Men men...


Pusspuss

Amerikanska stater

Inatt låg kjag och rabblade amerikanska stater i mina drömmar, vaknade sen och funderade lite. Jag har blivit lite nördig. Men Florida, Georgia, Alabama, Missisippi, Louisiana, Texas, New Mexico, Arizona, Nevada och Kalifornien... Och så vidare...

Nu MÅSTE jag verkligen åka till kyrkan...

Pusspuss!

Fredagskväll!

Okej, vet inet riktigt hur jag ska sammanfatta kvällen. Den började finfint! På vårat eget sätt! Ni vet, när man helt plötsligt kan upptäcka att någon stimulerar bröstvårtor, andra står och simulerar samlag och någon dricker kaffe. Det räknas i helor och halvor och alla har det trevligt!

Sedan tänkte jag och Camilla åka in till Hugos, men då ringer det folk... Först Andres, sen David och senare även Johanna. Time for rescuing. Körde in till stan, upp i en snöhög. Hämtade upp lite folk, vi kan kalla dom X och Y. Sedan kommer jag inte loss. Jag ringer Andres och David, dom kommer ut och försöker putta, gräva med varningstrianglar och borstar utan framgång. Men, poliserna borde ju ha en snöskyffel? Nope, men de är starka.
(Jag kan erkänna. Jag råkade ha i ettan istället för backen en gång, ingen märkte nåt... Jag sa inget, och nu fattar ni inget. Men grejen var att jag skulle backa och dom skulle putta, men jag körde framåt, mot poliserna och mina små män... Ajajaj) Kom efter mångt och mycket hem och kvällen övergick till en trevlig liten audiens med Andres, David och Johanna:)

Nu ska jag snart åka iväg´, ska till Martina ikväll. Hon fyllde år för ett litet tag sen. Tji och tjo!

Pusspuss

BLOGGA BLOGGA BLOGGA!

Sitter i Jursla, hemma hos en viss Emma och försöker få kreativiteten att flöda för att föda fram ett blogginägg till musikalbloggen. Det finns ingen länk, annars skulle ni få den! Nu kan ni bara gå in på degeer.norrkoping.se och klicka vidare till FAME-bloggen:) Där får ni se våra vackra anleten;)

Hade telefonaudition till kolmården idag. Det gick fint. Än en gång tackade jag mitt slit de senaste två och ett halvt åren för att jag lyckats ta mitt körkort! Och mique, den är nog bra att ha!

Nu har Emma duschat klart, dags att knåpa!

Tuudels!

Morgon

Hej hej!
Idag blir det ingen mer bloggning, antagligen. Hela dagen är uppbokad! Först är det kabaré, lunch, träning?, dans i 4 timmar, åka hem och hämta kläder och bilen, åka till Emma, mysa där och sen utgång. Jag vet inte när jag ska hinna fixa allt.

Jaja. Men först är det skola. Ska plocka ihop danskläder, som jag kanske kan knalla runt med hela dagen... Föörlåt, stackars er som måste försöka hänga med i mina tankegångar. Jaja. Jag fixar det här!

Pusspuss

PS. Om någon har lyckats missa det här så fyller Emma år idag! Men om ni bläddrar ner lite så får ni ett litet inlägg dedikerat speciellt till henne. ;)

EMMA!GO GO BENGAN!

Hallå där!
Nu har jag varit och varit lite frikyrklig. Bengt Johansson var i Pingst och då måste man ju dit!;) Så, där har jag spenderat mina senaste timmar med Jakob, Samuel och Alex:)

Nu ska jag kolla på Schulman Show, något som har kommit att bli lite av en höjdpunkt på veckan! Sen ska jag sova, måste vara pigg inför ettornas Kabaré imorrn! Och dans i fyra timmar i sträck, tji och tjo!

Pusspuss

2

Du har köplats nummer 2... Jag blir så himlans nervös...

1177

Här sitter jag i telefonkö till sjukvårdsupplysningen. Jag dör inte, allt är fina fisken!


16.18

Ojojoj! Internet har failat (jag vet, jag umgås för mycket med vissa människor) ända sen igår kväll. Vägrade hoppa igång, fast jag startade om datorn, tryckte på den lilla knappen i garderoben och så vidare.... Suck... Men nu är det tillbaka, och med internet kommer jag!

Har pratat bal idag. Diskuterade om man ska hitta en man eller om man överlever med bara sian kompisar. Matilda kläckte då ur sig att:
- Det är ju inte vem man går dit med utan vem man går hem med. HAHA
Jaa... kul kul;)

Eller Emmas bevingade ord
- Vad gör ni?
- Vi stimulerar våra bröstvårtor!

Tänk vad roliga dagarna blir när man hänger runt med såna här människor!

Kund einte somna inatt. Gick och la mig vid 10 men somnade inte förrän vid två... Hade ångest över verkligen ALLT man kan ha ångest över. Skolan, såklart. Att det är dåligt för ISfolket, jag vill ah tillbaka Silje, Tengel, Sol, Liv, Dag och kanske till och med Villemo och Domenic... Jag räknade även ihop hur mycket bil jag har kört den här perioden... Det blir dyrt den här gången... och så vidare. Det fanns alltid något nytt. Men jag läste ut Människodjuret, bok 30 i Isfolket. Nu är det alltså bara 17 kvar. Sen akn jag läsa om ajg gillade bäst... Kanske de första 5 och sen tji och tjo! 12!!!!! Jaja, grymt intressant;)

Pusspuss

14.03

Här sitter jag och Matilda och ledsnar oss lite över att behöva sluta på DeGeer och komma ifrån lärarna... Funderar på hur man kan faila i teatern så man behöver gå ett år till... Går det? Man vill ju vara med, vi skriver ingen teaterdagbok nu och så vidare. Det enda skulle väl vara om man kunde få honom att sätta IG utan grund... Fast kanske man baar ska gå vidare, hur läskigt det än må vara.

Har haft brunch hos Camilla/Jamilla(?)... MYSPYS! Läskig katt har hon, fast söt... Men men... Nu ska jag plugga lite. Måste skriva projektdagbok. Och en massa annat...

Tuudels!

Har du inget vett?

Jag tänkte göra den här, eftersom jag inte har vett att gå och lägga mig.
ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV

1. Är du singel?: Oh yeah!

2. Är du lycklig?: Det skulle jag nog påstå!

3. Är du uttråkad?: Inte speciellt, konstigt nog.

4. Är du ledsen?: Nope!

5. Är du italienare?: NO! Men jag kan säga Tu sei luomo dei miei sogni! (Du är mannen i mina drömmar), Guarda la strada! (Titta på vägen!) och POMODORO! Och så lite andra trevliga uttryck och fraser!

6. Är du cool?: Hell yeah!

7. Är du från Irland?: Nope!

8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Japp!

 

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Kanske, vet inte...

2. Har du någon gång blivit sårad?: Joo då... Men jag repar mig!

3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt?: Svårt att säga, jag antar det.

4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Si!

5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Nope!
6. Har du haft en hemlig beundrare?: Haha, det vet jag väl inte om han är hemlig?
7. Är du kär?: Nej.

8. Vill du gifta dig när du blir stor?: Yeah! And have lots of sex and babies! (VILKEN FILM?!?!?!?!)

TVÅ ALTERNATIV

1. Bilddagboken eller lunar?: Lunar, for sure!;)
2. Hår eller ögon?:Ögon... Kanske. Fast det är mysigare att peta på hår...

3. Katter eller hundar?: Hundar!!

4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar?: Jag vet inte... Lite både och! Jag tror att jag har många nära vänner...

5. Coca-Cola eller Pepsi?: I don't give a shoot!

6. Utekväll eller romantisk hemmakväll?: Beror väl lite på va? Fast jag är ju en mysmänniska...

7. Pengar eller lycka?: Lycka, guuu så klyschigt!

8. Dag eller natt?: En blandning?

9. Msn eller mobil?: Mobil!

 

TIO "HAR DU NÅNSIN..."

1. Blivit påkommen när du försökte smita hemifrån? haha, nej, det tror jag inte...

2. Brutit nåt?: Nope...

3. Gjort nåt du ångrar?: Klart som korvspa´

4. Hoppat Bungee Jump?: Nope

5. Ljugit för någon du tycker om?: Jaa...

6. Ätit en hel tårta?: Nej... Det tror jag inte...

7. Gjort bort dig offentligt?: Det har jag nog. Fast inget speciellt som jag komer ihåg. Kanske när jag spydde på Gröna Lund, det var pinigt...

8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: Svårt, har inte så många ex...

9. Gråtit när ett husdjur dog?: Svårt, har inte haft så många husdjur

10. Velat försvinna?: Oh ja!

 

SENASTE

1. Telefonsamtalet du gjorde: Kollade igenom min samtalslista... Senaste var i söndags, till Andres. Han svarade inte.

2. Telefonsamtalet du fick: Från Matilda

3. Personen du var med: Emma, skulle man väl kunna säga? Eller Danne kanske...

4. Roligaste grejen som hänt: Kollade på Vinterspelen, det var underhållande...;)?

5. Personen du smsade: Matilda

6. Personen du tänkte på: Gunde Svan..?

7. Du skrev till på myspace: Har nog aldrig skrivit nåt på Myspace

8. Du kommenterade: Brantis status på Facebook.
9. Du tillbringade natten med:Matilda, tror jag:)

10. Du kramade: Min mor kanske...

Yes! Sov nu!


Broren min.

Nu har det varit alldeles för mycket intryck på några minuter här.

Min bror har idag sagt att "Rebecca vill gå på balen med dig" till sin gode vän. Jaques Chirac, säger jag. Detta har liksom aldrig varit en uttalad önskan från min sida, eller det har väl mest varit löst prat om männsikor jag skulle kunna tänka mig att gå med. Sen har min bror sagt: Men Rebecca, du kan ju inte bara välja och vraka. Nehej har jag tänkt, det är klart. Men nu fick min bror för sig att jag absolut har uttryckt denna längtan starkare än dom andra, det vet jag inget om...:P Shiet, vad gör man i en sån här situation?

Dessutom sa han, när han kokade makaroner: "Nej! Nu sätter vi fart på det här! Dom blir så äckliga annars. Jag hatar smaken av sjudande makaroner..."

Han är söt min bror, fast på ett lite udda sätt;)

13.41

Wiho!
Jag fick springa/gå/ramla fram till spårvagnen imorse, trots att jag tog en lång morgon...(?) Men efter att ha tappat plånboken två gånger, en i snön och en framför alla människor på spårvagnen kom jag med och har nu haft min första och enda lektion. Vi hade Naturkunskap och mikroskopierade(?). KOllade på hårrötter, kluvna hårtoppar, kindceller och Vattenpest... Myspys! Vattenpesten var coolast, kindcellerna äckliga och i stort sett omöjliga att se... Jaja. Stackars Maria vart utsedd till klassens "kluvna hårtoppar-bank" av läraren... Jag hade ett par till övers jag med...;)

Nu börjar jag bli hungrig och funderar lite. Emma ska träna vid fyra... Innan dess måste jag äta. Ska jag åka hem och hinna tillbaka innan fyra kanske... Eller ska jag offra lite pengar (som att jag inte gjorde det igår) och köpa mat på stan. Tror att jag åker hem...

Pusspuss!

09.51

Jag äter havregrynsgröt. Det är fint! Slog till med fiberhavre och linfrön och så hallonsylt! Jag älskar hallonsylt! Pappa säger att det är bättre med lingonsylt, men men... Allt det här pratet om gröt gör ju att man blir lite sugen på att se Tillsammans...Jaja Först är det skola...

Naturkunskap och sen IV-val... Wiihoo! Börjar om en och en halv timme typ... "Men Rebecca, min lilla vän," tänker ni kanske, "varför går du upp vid åtta då?" Joo, förstår ni. Först är det Vakna med the Voice, mysigaste i världen. Sen är det finfint att hinna klä på sig, äta frukost, duscha och aknske till och med sminka sig(:O) i lugn och ro!

Så, nu är det dags att dricka upp vattnet, göra kaffe, och klä på sig! 

Pusspuss

22.35

Hej hej!
Dagen började med att jag kände mig arg! Jag hade drömt att vi var i Ryttargårdskyrkan på typ Följ mig eller nåt sånt. Komme rinte alls ihåg vilka människor som var där. Men hur sm helst fick alla lösögonfransar, alla utom jag... Därför var jag ilsk när jag vaknade.

Men, vad jagar bort ilska snabbare än en insikt om att man ska få träffa sina allra sötaste gullungar;) Så, jag knallade in på Espresso House och så satt vi där i några timmar. Sen bestämde sig Matilda för att vara sån (;) Inte duktig, vi bedömer inte prestationer i vår fikagrupp!) och åka hem och plugga. Jag och Camilla drog oss vidare. Köpte läppstift och strumpbyxor på Åhlens. Sen gick vi förbi Chicken Kebab, YUM! Sa vi. Så gcik vi och åt kebab. Jaa, Camilla försvann och jag tänkte "Kanske att ajg borde åka hem", men precis då ringer Samuel och säger att jag ska köpa Lys Melk och Hallonsoda. Ja visst sjutton! Det är måndag= Ny Generation=Lys Melk och Hallonsoda!

Ny generation bestod som vanligt av imitationer och berättande av olika Family Guy scener+ många "Din mamma"-skämt. Ingen bön, men men!

Jag kom hem. Tji och tjo, trevligt trevligt. Sen vart det hätsk stämning. Behöver inte gå in i detalj men det innehöll Framtid, plugga, jobb och tårar bland annat.
Jag bestämde mig för att gå ner och hälsa på Camilla som jobbade. Lite klyshigt men, jag gick till Deli, drack vin och åt vitlöksbröd. Myspys! Nu mår jag bra och vill egentligen bara sova.

Pusspuss

23.17

Här sitter jag. Efter en lång dag på Brantis land. Där var det sparkåkning, bastubadande och badtunnebadning som har gett russinfingrar tills nu, typ fyra timmar sen vi gick upp... Myspys med Brantis, Frisk, Matilda och Danne!

Har även testat en balklänning som kommer att bli MIN balklänning. Väldans praktiskt att ha äldre kusiner! Nu är det bara att vänta på någon snygging?

Idag är det exakt en vecka kvar till alla hjärtans dag. Jag, Matilda och Amanda ska äta tre rätters-middag och kolla på romantisk film!

Maria Montazamis hamburgare, har ni sett reklamen? Hilarious!

Äsch... Sov gott! Jag ska kolla klart på High Chaparall, sen ska jag också sova!

Pusspuss

17.37

Ska iväg till finspång ikväll, på pepp inför åre! jag har bråttom och står just nu och förstör tandställningen med ett äpple. borde sluta... pusspuss!

19.57

Okej, det var jobbigt... Jaja... Nu är det över i alla fall! Nu är det dags för Mötesplats... Kul kul!

Tjejkväll har jag hört att det vankas, Jakob planerar och fixar! Vem är bättre lämpad?;) HAHA Andres är på fysiknördgrejs i Stockholm tydligen... Vad händer då med Andres café? Jaja... Vad blir det av den här kvällen?;) Pusspuss i alla fall!

Blogga?

Haha, jag sitter på receptionen i kyrkan och försöker komma på hur man ska blogga. SKa försöka lära ut denna vetendkap till de små barnen. Vet inte riktigt hur det ska gå till, men men...

Dags att gå ut till storsamlingen. jag är nervös så jag tror jag ska kissa på mig, eller så är det de två kannorna te jag och Matilda drack...?

KLADDkakaMatilda
- TA UT DEN NU!!!

Rebecca (den allvetande)
- Nej, men den gungar ju!

Matilda (den lite mindre begåvade)
- Nej, men den stelnar när den har fått vara ute ett tag.

Rebecca
- Jaja....

Pusspuss

Ps. Här är den utlovade bilden på den stackars inlåsta pojken


Visst ser det lite suspekt ut? Inga andra "kusiner", men men... (T)Yvonne är ju gudmor... Eller?
Dock såg vi på vägen hit en kille som "är han på bilden", jag såg dock inga likheter....


18.04

Jag LOVAR bilder såsmåningom! Jag måste snart åka till David, det rä dags för smågrupp. Alex vill ha skjuts. Jag ska kräva bensinpengar och svarttaxipengar! Bilderna går sakta att ladda upp, därför har jag inte tålamod...

Tuudels!


SNÖ SNÖ SNÖ HELA DAN!

Jag sitter i Jursla, högst upp, i världens ände... Eller ända?! Med ett instängt litet barn i en källare som inte finns. Matilda säger att "Det är min kusin! Mamma är gudmor!" Yeah right! 

Fick skotta mig ut ur huset och bilen var helt insnöad den med, men men. Jag kom loss efter mycket om och men!

Nu ska vi plugga, det går ganska bra om jag ska vara lite småhalvärlig:) ;) Ska försöka fånga den lilla pojken på bild, om någon känner igen honom, hör av er!!!

Tuudels!

15.29

Har äntligen vågat kolla igenom bilderna från förra onsdagen, alltså projektarbetsbilderna. En del fungerar helt okej, andra blev bara bajs! Har även gett mig på lite Photoshop och därmed räddat en bild! Duktiga jag!

Det är dags för lite träning snart och när jag stog och tog på mig mina träningskläder upptäckte ajg att jag ALLTID har samma på mig. Byter träningsbh och tröja. Men alltid gamla bajströjor, jag säger som Blondinbella, man vill ju vara snygg när man tränar. Så jag tänkte springa in på Stadium lite innan om jag hinner och kolla runt lite. Har ju ändå fått studiebidraget och träningskläder har det blivit lite lite av den senaste tiden (läs: åren) trots att jag använder dom flera gånger i veckan oftast. Jaja. 

Men först! vad blir det för lunch? jag vet inte. Ska kolla!
Tuudels! 

Extrahelg:D

Jaha, jag inleder min lilla extrahelg idag. Är ledig idag och imorrn. Fast jag måste plugga, måste ta igen en massa gamla grejer. Finanskrisen, Sveriges statsskick, religionsupppsatsen, läsa på om feminismen, kostymskissen från i våras och så vidare. Sen, ständigt detta projektarbete. Har inte kollat igenom bilderna från i onsdags... Ska väl ta tag i det här. Men nu dricker jag kaffe och äter apelsin och choklad med svartpeppar.

Pusspuss

ÅHHH!

ÅH! Jag som verkligen, VERKLIGEN tänkte somna tidigt ikväll. Men så kom min mor och började prata om att det minsann var tid att söka in till Kolmården i sommar och så vidare. Så jag har kmpat mot husets internetuppkoppling för att få upp ett CV, ett personligt brev och andra mysiga grejer. Undvek starkt att skriva att jag börjar gråta bara av tanken på att skriva CV, då är det bättre att skriva att man inte är rädd för att göra misstag och att göra bort sig... Nej ni, hemskt är vad det är... Men men, nu är det inskickat, nåt kanske de nappar på!

Nu måste jag sussa, för att... för att.... Nej, visst inte! Jag behöver inte vara i skolan förrän på torsdag! Shiet! Mitt schema är slappast i stan! Godnatt!

Pusspuss

GRATTIS CAMILLA!<3


RSS 2.0