Hej dålig inställning

Hej!
Idag har jag än en gång kommit på hur min inställning till något påverkar allting. Var opepp på kulturnatt, kände mig trött, ensam och så där. Sen slutade kvällen som den gjorde och nu tänker jag bara sova och glömma den här kvällen.

Har börjat sticka en tröja i alla fall, det är ju bra.

Netto och sånt där

Idag har jag jobbat. Jobbar ju på netto nu, säljer ofantliga mängder tomater, granatäpplen och bananer just den här veckan eftersom Netto är ett ställe som har olika kampanjvaror olika veckor. Förra veckan var det vindruvor och körsbärstomater. Jaja, ni förstår grejen. Jag sitter i alla fall där i kassan, försöker vara trevlig och "sörvismajnded", tror att det går ganska bra. Huvudet är fullt av siffror och pipljud där det inte är fullt av annat och "andra" redan.

Övrig tid spenderas väldigt mycket i telefon, jämt och jämt och jämt. Väldigt mysigt! Just nu planeras det inför ännu en tvåveckorsperiod tillsammans. Det ska vara film och middagar och tända ljus och Barry White. Nej då! Men film och middagar i alla fall.Kom på i helgen att jag nog är lite kär i Jämtland egentligen. Fjällen, älven, luften.  Jaja, en dag kanske.

Helgen

Nu har jag varit uppe i Jämtland och hälsat på Samuel. Himla trevligt! Helgen var extremt intensiv med först Mötesplatseventet och caféet. På lördagen hade vi en 13 timmars-dag med konfirmanderna med höghöjdsbana film och mys. På söndagen jobbade jag och stressade hem till tåget med huvudvärk och illamående. Så jag var alldeles slut när jag satte mig på tåget. Men nu är jag hemma igen i alla fall, utvilad och glad. Och nu är det bara 8 dagar kvar tills Samuel kommer hit i två veckor igen:)


Kommentera då

Förlåt, men om ingen kommenterar så tappar jag lusten. Hej och hå! Kör på ba!

Teatern

Jag har besöksrekord på ett ganska bra tag. 4 stycken unika läsare. Man skulle kunna skriva på Facebook att jag har börjat igen, men njaa, vi ser hur länge det håller i sig den här gången.

Kvällen har spenderats med lite improvisationsteater med mötesplatsungdomarna i kyrkan. Jag saknar teatern, kom jag på ännu en gång. Jag vill göra mer spännande improvisationsövningar. Nu var det ju mest uppvärmningar, jag vill göra scener och utvecklas, hitta öppningar och fortsättningar. Skapa relationer och jobba ihop en liten grupp.

Imorgon är det heldag med konfirmander. Borde sova, men jag drack kaffe lite försent så nu går det inte.

Soppa

Idag kom grannen över med lite grönsaker från sin kolonilott, detta resulterade i min favoritsoppa. Potatis och purjolök samt lite bröd jag bakade igår. Hej och hå!Nu spelas Not a girl, not yet a woman på spotify, från "världens bästa spellista" enligt Samuel. Jag vet inte vad jag ska tro.

Tillbaka, wooow!

Man skulle kunna tro att jag kanske skulle skriva en förklaring till varför jag har varit borta så länge, men det kommer inte komma. Jag skrev ju en anledning i inlägget precis innan det här i och för sig.

Men nu gör vi ett nytt försök.

Idag har varit en liten hemmafrudag, det blir ganska många sådana nuförtiden. Jag jobbar bara litegrann och däremellan händer inte så jättemycket. Jag tränar, bakar bröd, matar surdegar, tittar på tv och stickar. Ändå är det som att allt jag har inplanerat lyckas tjorva ihop sig och krocka med varandra. Varför är det så?

Nu längtar jag till hösten i alla fall och efter lite sånt här, hahaXD


Vad vill ni att jag ska skriva om egentligen? Vill ni fortfarande läsa? Jag ska försöka göra det intressant, så gott jag kan.RSS 2.0