En helg

Hallå där!
Nu är det helt plötsligt söndag. Kom hem vid halv tre inatt, sen drack vi te, jag och Matilda till sent sent! Så det vart ingen kyrka idag...

Mötesplatsövernattningen var väldans trevlig och mysig! Det vart en del teater, lite tipspromenad med ihopfrusna näshår i 22 minusgrader, tacos och mysipys!

Sen kom jga hem, stressade runt litegrann och drog mig iväg till Deli för att äta födelsedagsmiddag för Camilla med Emma, Matilda, Amanda, Jossan, Emma och Hanna. Myspys! Åt plankstek, yum! Jaa, vad hände sen? Ite så mycket. Vi dansade lite, de andra shottade och hade sig, jag körde så det vart bara vatten o en sjukt god alkoholfri drink! Sen skulle vi gå till Hugos och där fortsatte vi dansa. Matilda försvann, men återfanns efter några timmar. Men jaa, en trevlig kväll till stor del! 

Nu på morgonen har vi sovit, kollat på Skavlan och ätit frukost och nu är det chilla grill hela dan! 

Fredagsapati

En fredag. Gick hem tidigt från skolan. Jag var alldeles trött i huvet och hade ont i magen... Vi jobbade med vårt "emotionella minne" på teatern imorse. Det var alldeles hemskt utmattande, men samtidigt fruktansvärt intressant. Man skulle koncentrera sig på ett minne som hade väckt starka känslor hos en och sen skulle man skriva ner vad man uppplevde, kom ihåg och så vidare... Och sen fick amn berätta... Allt för att få till ett mer trovärdigt skådespeleri om man skulle behöva spela en roll där man ska vara glad, arg, ledsen och så vidare, utan att göra karikatyr.

Vi struntade i att träna och gick till Kuriosa istället. Sen åkte jag hem, min mage var inte på humör. Nu ser det ut som att jag är gravid och jag knarkar ipren.

Nu måste jag packa. Ska till Östra Ryd med Mötesplatsfolket. Räcker det emd en halv Isfolketbok? Nej, två måste med. Jaja. Andreas kommer snart ooch hämtar upp oss. Ska ha en timme med teatergrejer ikväll. Ska vi köra på lite emotionella minnen?;) Njae, kanske inte. Johan varnade för att om man inte var försiktig me dsånt här kunde det hamna utom all kontroll;) Jaja

Pusspuss

Wiho!

Den var värd!


En helt vanlig Torsdag

Tjena hoppsan!
En dålig bloggdag. Men dagen har gått i ett! Först religion, var på väg att skriva ett inlägg då, men så kom Anna in och hon är inte glad på allmänt slöeri på lektionerna! Hittade en rolig sida dock om "jämställdhet". En rolig ordlista, ni kan ju gå in...

Sen vart det mentorstid och allmänt häng innan naturkunskapen och ajg försöker verkligen tcka att det är lite mysigt med alla massage och halvviskningar... Men jag vet inte... Jaja.

Sen vart det lite stanhäng med Matilda + en te... Mycket trevligt! Hon är min finaste petite amie!;) 

Stod och väntade på spårvagnen sen, jag fick nog av promenerandet i det här vädret igår! (Däckade så fort jag kom hem igår. Grät en halv minut av ren utmattning och sen bara ZzZzZ... Kan ha varit anspänningen av nervositeten. Men jag gjorde det!) Och där, vid Söder Tull kommer det fram ett gäng av biffiga, lite sådär "hej-vi-tror-att-vi-är-coola-men-vi-är-bara-biffiga"-människor. Och jag tänkte "Oj dom kommer ha årets hårdaste konversation...." Men tji fick jag:

Kille 1
-Har du ägg hemma?

Kille 2
-Eh, naej!

Kille 1
- Mjölk då?

Kille 2
- Nej, haha.

Kille 1
- Jag tänkte att om vi köpte mjölk o ägg så kunde jag göra plättar!

Sen följde en lång diskussion om huruvida man säger Plättar/pannkakor eller stora plättar/små plättar...

Dessutom, där vid Söder tull, så står en tjej och pratar i telefonen

Hon
- Ae, jag snackar inte med morsan nu. Hon bor ju ihop med mitt ex och i julas fick jag sitta ensam för hon valde honom före mig...

Jättesorgligt! Jag vet! Men samtidigt. Jag som har gått runt med en folkhop som sitter med händerna i vädret och skriker "WE LOVE LESBIANS! WE LOVE LESBIANS!" så kund ejag inte undgå det faktum att hon har en stor som endast påträffas i Jerry Springer-show! Hilarious!

Nu ska jag kolla in ett youtubeklipp på Joel Kinnaman, han har tydligen gått från "höga-knän-och-galen-blick-snygg" till "höga-knän-och-galen-blick-och-händerna-i-luften-snygg". Låter grymt spännande. Jag länkar oim jag skulle hålla med Christine... Sen måste jag sova... 

Pusspuss!

 

JERRY JERRY JERRY!

Hej hej! Egentligen borde jag vara nere på stan nu, men jag är på väg, jag är på väg!

Fastnade framför Jerry Springer show en kvart. Oh my gosh! Idag handlade det om att människor ville leva ut sina sexuella fantasier. Den första gästen fick berätta hur mycket han älskade sin flickvän och så vidare. Sen fick han se en film där hans flickvän satt och pratade om hur gärna hon ville ha sex med inte bara en, utan två tjejer. Detta spelades in... Patetiskt! Och så var han tvungen att sitta och kolla. Hon hade alltså dragit dit honom för att berätta att nu hade hon varit otrogen. Sen komme rhon in och visar brösten och publiken skriker "We love lesbians! We love lesbians!" Hej och hå, var är världen på väg? OCh varför kollade jag på det??

Jag ska ta kort idag, jobba lite projektarbete. Freaky! Så nu ska jag gå. Måste hinna med alla innan jag ska träffa Freggis o Benno;) Vi ska fika!

Pusspuss


Toabekymmer

Nu skulle jag kunna skriva om mina otroligt svåra konflikter jag sätts i varje dag. Till exempel: Vi har två toaletter, mittemot varandra. Den ena är lite tråkigare, men med tidningar + ett element. Den andra är lite större, skulle man se i spegeln att man har ett hårstrå som ligger fel eller en finne som ploppat upp, så är det bara att fixa där. Allt finns liksom. Dessutom är mattan, som mor och far köpte i Göteborg eller nåt, den skönaste som nånsin legat därinne! Jag vill bara mysa in mig i den.. Men men. Så ska man gå på den varma toan? Eller den med en skön matta?

ÅH! Varför ska livet vara sååå komplicerat!!!


Boel

Min mor har namnsdag idag. I det här huset firas inte det så stort, det koms sällan ihåg... Men bror kom ihåg, såklart;) Mamma kom hem med en bukett tulpaner till sig själv och sa: "Jag har namnsdag idag". Sen ringde farfar, Daniel pratade lite om hur han hade kommit ihåg det två gånger och jag åt en semla.

Grattis Mamma! Du är fin!:)

17.13

Hej ni, mina små turturduvor och lovers!

Här sitter jag med början till onda tänder. Fick spänna tandställningen imorse, alltid lika spännande. Idag hade det lossnat en liten gummisnodd efter två minuter. Fick springa in igen och så fick dom pilla dit den. Fick en ny bracket... Ni vet, skitdumt är det. När dom pratar med en massa konstiga uttrck som man bara förstår till hälften. Eller när man helt plötsligt har en ny bracket på en tand o man fattar inte hur det hände... Varför söger inte tandläkare vad dom gör? Där ligge rman som ett fån, upp-och-ner, och kollar i en spegel som gör att amn ser alldeles grotesk ut!

Idag har jag tänkte lite på, som jag, Camilla och Matilda pratade om igår, att det finns olika perioder när amn är mer eller midre äckelmagad. Äckelfinnar, hundbajs, maskar under huden (sök på Youtube: Bot Fly), hundkiss i snödrivor och så vidare. Jaa... Sånt stör jag mig på nu. det coh särskrivning.

Pusspuss 

13.25

Nu är jag hemma. Gick och fikade med Matilda och Camilla på Fräcka. Jag blir lite besviken varje gång jag går dit. På till exempel att de inte blandade min oboy(!), att de har infört en maxtid på fikor (en timme:O), att teet kostar mer än kaffet, att det är dyrt och så vidare. Det enda som är värt där är mackorna, speciellt Greken:)

Sen knallade jag på stan. Har blivit alldeles sugen på smink dom senaste veckorna. Roliga ögonskuggor, kuliga färger och så vidare, Så jag gick till Make up store. Man känner sig så ovetande därinne. Det är sådär överhjälpsamma expediter, iofs är det väl trwevligt. Men när man ska erkänna att man aldrig har använt rouge förut eller att man inte äger några ordentliga borstar och så vidare så känne rman sig så dum! Det är väl grymt dåliga anledningar att känna sig dum, men ändå. Jag vill ju gärna veta allt och ha kontroll över min tillvaro. Det har jag inte när jag inte kan nånting....

Jaja, nu ska jag försöka svara på Matildas sms utan att låta töntig;)
 Pusspuss

09.13

Jaha, nu har skoldagen varit slut i 40 minuter. Slutade ungefär halv nio. Ganska soft, haha. Nu är frågan om man ska stanna kvar i skolan, vänta på Matilda och resterande eller åka hem...

Upptäckte imorse att mitt skåp, nr 679, ligger mellan 629 och 678... Mycket spännande eftersom jag som stor Harry Potter-nörd misstänker att det finns lite extra trollkarlsskåp därinne. Ska kanske knalla upp och försöka ge mig på lite Parseltounge, eller nåt...

Tuudels!

23.10

Åh! Ibland blir man ju bara lycklig på sig själv! Jag har, sentimental och nostalgisk som jag är, sparat mina gamla anteckningar från tvåan. MASSA sidor med bara jättebra anteckningar om det jag ska skriva om! Måste säga att Elin var bland de bättre lärarna jag haft, jag lärde mig sjukt mycket av henne!

Så nu har jag fått ihop nästan en sida... Får man lägga ner då? Jag glömde pappret i skolan, så jag ska läsa det imorrn och skriva klart det då, så man inte glömmer nåt...

Äsch. Godnatt! 

21.35

AHHH! Hur börjar man? Sveriges statsskick bestäms i landets författning? Sverige är uppdelat i Regering/Riksdag, kommuner och landsting? Författningen, är det grundlagarna rätt av? Har jag fattat det rätt? Antagligen inte! BAJS! Regeringsformen finns ju som grundlag, elelr hur? Men riksdagsformen? Finns det nån sån? Det är ju ingen grundlag, men är det inte nmån hyperlag, liksom? Inte riktigt grundlag, men inte vanlig fjantlag? ISCH!

17.17

Ojojoj... Kom på nu att jag inte har varit speciellt aktiv med att läs alla andra bloggar. Nu läser jag till och med hela vägen ne rpå en massa bloggar. Jaja, jag kanske ska hitta en annan hobby.

Jag borde verkligen skriva samhällskunskap. Om någon har ett gammalt arbete på typ 2 sidor om Sveriges statsskick så skulle jag vara väldigt glad;) Grejen är att jag kan, jag vet hur det fungerar. Jag sätter mig baar inte. Imorgon är det lektion och jag och Oskar sa att vi skulle vara klara till då... Men men... Får skriva inatt kanske.

Filmkväll i Smedby ikväll... Kan man vara mer opepp?

Efter kyrkan bestämdes det att vi skulle äta ute. Texas Longhorn blev det. Ni vet supersteaks med BBQ-sauce och fries, BBQ-ribs och Smoked Burgers. Det fanns 450 grams hamburgare:O Är det inte sjukt! Jag är så fruktansvärt mätt! (Fast ajg inte tog en 450 grams hamburgare) Så nu har det intagits kaffe och sånt där, vet inte om jag nånsin vill äta igen. Eller det känns inte som att ajg någnsin kommer behöva, men men, ÄTA BÖR MAN, ANNARS DÖR MAN!

(Ska VERKLIGEN försöka uppdatera oftare...)

15.54

Det här har varit världens sämsta bloggvecka. Men jag tar vara på den sista tiden i gymnasiet. Fikar liite mer än vanligt, tar bilen till Finspång o kollar på True Blood, myser lit mer och äter lite mera brunch... Dessutom har det varit en vecka full med framtidsplaner, planeringsmöten och finmiddagar med andra likasinnade. Men ska jag vara helt ärlig så har jag ingen aning om vad som hänt den här veckan riktigt. Går så fruktansvärt lite i skolan, så man glider en del. Runt runt runt...

Nu ska jag snart gå iväg till kyrkan. Det är barn- och ungdomsledarfest där... Klockan 17.00 serveras bålen och sen har jag hört talas om potatisgratäng och rostbiff, äppelkaka och annat smarrigt. Spännande! Sen ska jag kanske hem till Brantis om inte tiden rinner iväg...

Har dragit på mig min somrigaste klänning... Vet inet varför, men har man gardinerna nerdragna och elementet på så känns det nästan på sommar. Epilerade benen också, fast mnan kanske inte måste såhär på vintern... Vem kollar liksom? Men det känns lite sommar, Fast om ajg ska gå ut kanske jag får ta på mig ett par strumpbyxor till...:(

Dags att klä på sig, sminka litegrann och fixa håret o sådär. Then I'm good to go:)

Framtiden...

Hej hej!
Hinner inte skriva så mycket. Jag ska ibäg till kyrkan där det är inspiratioskväll inför framtiden. Folkhögskolor o grejer, spännande. Men vi har ju faktiskt redan stakat ut den närmasta framtiden, idag på Kuriosa. Spännande! Kom på när ajg knallade hem och funderade på att jag ssåååååå gärna bara vill ta studenten nu. Att ajg gärna skulle vilja hoppa fram några månader. Men så kom jag på att ÄH! Ta vara på det här istället! Jag har världens finaste vänner som bara fyller mig med glädje så fort jag umgås med dom! Och är det inte glädje så är det lugn eller energi! Åhh! Vad jag älskar er!

Nej, nu går spårisen snart! Tuudels!

Ma petite amie gästbloggar

 Becca står precis och säger till sin mamma att det "har varit plugg här". HAHA. Eller jo vi ha ju pluggat lite..men emma skulle nog inte godkänna insatsen (några lösryckta anteckningar till ett arbete som skulle varit inne för två veckor sedan). Däremot har vi haft givande djupa diskussioner och ätit underbara scones. Nu står min georgeous lady och posar som en riktig teaser. I'm going to have a bite!


Känsliga läsare ombedes läsa annan blogg just nu!;)

Pluggmusik?

Onsdag!

Hej jag är mätt! Dags att plugga, eeeller?? JO! PLUGGA PLUGGA PLUGGA! Johnossi är på, Matilda ser alldeles salig ut;) Emma har redan pluggat i typ en timme, en applåd till henne och en skål för självdisciplinen!

Puss puss!

Wiihoo!

Nu ska jag ringa Linnéa! Hon fyller 20! Craaaazy! Vad gör man när ens tjejkompis blir så gammal?;) HAHA! (I can't STAND it!) Mina killkompisar har jag ju en helt annan relation till. Eller? (Detta är mitt nya störningsmoment, eftersom jag inte har nåt liv så akn jag välja ut sånt här riktiga problem att störa mig på!)

Äsch, dags att plocka upp telefonen!

Soldag

Det är söndag i det Knutssonska hemmet. Jag har lagat mat, kycklinggryta med paprika, champinjoner, chiliflakes, lök och vitlök och ris:) Smarrigt!

Jag gjorde verkligen ingenting igår. Kollade på 50 One Tree Hill-avsnitt(Grov överdrift!), såg på Skavlan. Skavlan var bra, och lite dåligt. Jag mådde nästan dåligt av hur de förlöjligade hela Carolina Gynning... Drev med henne och bara flinade... Isch! Hon kanske inte har gjort dom mest smarta valen i livet och så där... Men det betyder väl inte att man bjuder in henne som gäst som man sen bara förlöjligar? Jag tycker Gynning är cool!
   Jens Lapidus! Hej och hå!
   John Mayer! Hej och hå! Han är ju ruggarns bra, hemskt charmig och sådär. Nu lyssnar jag på honom, han kkan ju det där med musik!;)

Var ju i kyrkan idag. Myspys! Blev "intervjuad", eller mest jonatan iofs, men jag satt med på ett hörn, berättade vad jag tyckte och allt sånt där. Ibland är det bra att sätta ord på sin egen tro och så där... Man kommer på saker. Hur mycket man hörde när man var liten, (Åh! Små barn är så lätta att påverka... :/) som man inte har haft några argument för, som amn bara har tagit för givet... Jonatan sa också väldigt smarta saker...

Nu borde jag skriva om Sveriges statsskick... Ska även träna och eventuellt gå på lite yoga...

Pusspuss

Mr Chuck has nice cheekbonesVad vill jag få fram med det här? Tänkte bara göra er uppmärksamma på 2.39-2.45 typ. Shiet Pomfritt! Ed Westwick, alltså! Skillnaden mellan Eds och Chucks dialekter eller accent(?), vad säger man? Mr Chuck has nice cheekbones. And mr Westwick has a nice accent, oh yes indeed!

One Tree Hill-Lördag

Nathan håller på o dö, Haley har brutit ihop. Lucas har hånglat med Peyton, fast ahn är tillsammans med Brooke. Nathans morbror, som är typ 30 har legat med en 17-åring. Nu vill han inte veta av henne. Mouth är kär i 17-åringen, men hon gilla rinte honom. Peyton friade till en annan men sa i sömnen att hon älskar Lucas. Nu sa hon det till brooke och hon vill inte vara Peytons vän mer. Dessutom är minst tre personer gravida... Ni fattar säkert att jag inte hinner skriva mer nu... Förresten: "Lycka är när man har är grymt opepp på att laga mat och man hittar en frusen portion korvstroganoff och ris i frysen!"

I'm on fire!

...NOT...

Åh gosh gosh gosh jag är så trött... Vet inte men det känns som att ingenting i min kropp är riktigt på G idag. Huvudet känns tungt, ögonen känns numb, jag känner redan att jag har träningsvärk i typ ryggen och alla muskler känns superstela. Iofs har jag inte gått upp än. Har legat o kollat på One Tree Hill. Åh mysmys! Sen, när tiden tog slut, så kollade jag lite till på roliga klipp på youtube. Aw! SKulle man inte vilja spela in en TV-serie? Det verkar så himla mysigt. Typ That 70's show... Åh!

Gårdagskvällen var helt okej. Drog till kyrkan, hängde lite där... Sen ringde Emma och då hade dom fått tag på fribiljetter, så då gällde det att åka ner till Hugos innan klockan 12, sen hem till Jakob på "förfest"... Ner till hugos där det var lite smålamt... Tyvärr. Smådålig musik och lite folk. Dock hade jag ju tagit på min halsband, långa halsband. (Jättesmart om man har grym fobi för o kvävas) Helt plötsligt satt jag fast i någons hand o sen i någon annans arm o jag fick panik. Usch usch. Efter det vart jag nog lite numb hela jag, så vi drog hem sen... Jaja. Vad ska vi ta för lärdom från det här? Ha aldrig långa smycken runt halsen om du får panik när någon drar i dom och vill du döda mig på ett plågsamt sätt, så är det smartast att strypa mig. (Gör det helst inte)

Idag har jag nget att göra, grymt skönt!

Pusspuss

19.27

Hallå där på er alla människor!

Min besöksstatus ser rolig ut. Ni, mina besökare, är hyfsat många dessutom är antalet sidvisningar typ sjukt många... Vem är det som sitter och bara längtar o längtar efter nya inlägg? Allt detta gör ju att jag känenr en liten press att skriva oftare. Ska försöka...

Idag började den antagligen roligaste kursen på hela gymnasietiden. Sceniskt karaktärsarbete. Så HIMLA roligt! Frågan är ju om jag kommer kunna lämna teatern efter den här terminen? Tveksamt... Vi fick läsa pjäser, för att hitta en liten bit att jobba med... Kom att tänka på Räddad, nån som såg den? Den spelades på Östgötateatern typ hösten 2007... Grymt bra kommer jag ihåg att den var, sen kommer jag inte ihåg så mycket mer.

Lyssnar på "Verkligheten" i P3... En hemlös kille som snackar. Jag vet inte vad jag ville säga med den informationen, men det var läskigt/obehagligt/moving/starkt/osv. Japp, tänk vad fint jag har det här under mitt täcke.

Ikväll är det först kyrkan o sen Hugos med ganksa många från klassen. Mysipys! Eller inte mysigt kanske, snarare PARTEYYY!

Pusspuss

En ny strategi?

Ska kanske börja strukturera upp mina inlägg, eller ska dom fortsätta spegla mitt huvud... Ni vet mitt huvud är inte så organiserat, det är därför jag får små ryck ibland och organiserar, (Typ bloggarna här om dagen) för att inte allt bara ska falla ihop...;)

1. Imorgon ska vi kanske ut. Matilda vill med, jag vill med och Camilla vill att vi ska till Deli, har jag fattat det rätt? Jag och Matilda ska förfesta med te(?);)

2. Vildanden var djup, den innehöll varierande skådespelarinsatser, Tobias Almborg var outstanding, samt morfadern.

3. Jag kom hem tio minuter in i Anders och Måns, men jag spelar in det. Så nu ska jag se det, nu när det är slut.

Var det ett tråkigt inlägg? Jag kanske ska vara lite mer modernistisk, bara skriva mina tankar som dom kommer? Det var tråkigt att skriva i alla fall. Modernistiskt blir det;)

Pusspuss

16.37

Dagen böörjade med en försovning. Bajs bajs! Jag hatar den där lilla minuten som kommer, när man vaknar och inser att man har försovit sig. Sen väger man för och nackdelar mot varandra, t.ex. Danne skulle skratta åt mig, jag hinner egentligen inte, jag hinner inte äta osv... Sen skiulle jag bestämma mig för om jag skulle duscha eller äta. Kom fram till att frukost kan man äta i skolan och duscha kan man inte göra... Så en kvart hade jag på mig, typ. But, I made it! Nästan...

Hade massage på Naturkunskapen. Flum flum är det... Läser man inte om atomer och sånt där?

ÅH! Flight of the conchords var på Tv nyss. Shiet pomfritt! Finns det nåt roligare? Kanske That 70's show. Nu är det det. Då blir man ju glad:)

Ikväll är det Vildanden på Östgötateatern. Kul kul!
Pusspuss


Fem förvirrade poänger

Jaha, har verkligen försökt plugga. Men det slutade med att jag, likt Emil och Ida i Lönneberga, uttalade de fulaste orden jag kan i min ensamhet. Jag längtar, längtar, längtar till Studenten! Men, säger några av er, då ses vi ju inte varje dag och hela tiden. Nej, säger jag, men det gör vi ju knappt nu heller. Såå... Allt är ju lungan! Förresten, på tal om att inte träffas. CAMILLA! Oú est toi, ma femme des mes rêves?? CAMILLA!

Dessutom så håller man väl kontakten med dom man vill, eller? Ma petite amis! Japp! Plural också:) (Säkert nåt litet grammatiskt fel...Ma francais est tres mal(?))

jaja, ett grymt förvirrat inlägg.
Mina poänger:
1. Jag vill ta studenten
2. Jag tycker inte om skolan just nu
3. Jag tänker se mina petite amis även efter studenten
4. Jag har inte sett/hört från/märkt ett endaste litet levnadstecken från Camilla, for ages.
5. Jag är dålig på fransk grammatik, och har ibland även ett dåligt ordförråd

 Pusspuss

12.14

Jag vill bara säga att jag hatar projektarbetet! Jag hatar Photoshop!

Nu äter jag chokladbollar!

Hej pluggdag!

Jaha, dags igen. Ännu en dag. Lyckades inte riktigt somna i natt, eller det var väl inte senare än nån annan dag förutom dom senaste två. Fattar ni? Jag har somnat innan elva två nätter i rad, men inte igår natt. Men innan detta har jag typ aldrig somnat innan tolv-halv ett-ett oavsett om det är skoldag, lovdag eller helgdag... Jaja. Nu äter jag frukost i alla fall. Vet om att jag borde gått upp direkt när Matilda ringde och jag var vake då. Var bara tvungen att läsa lite, och nu har jag ätit frukost, nu måste jag bara komma över att bilderna som jag tog i julas på en massa händer, däribland min morfars=en annan generation än händerna på alla andra bilder jag har tagit, är puts väck.... Bajs!

Jag har ont i huvet dessutom, är ju bland dom sämsta i världen på att dricka under dagarna. Så det händer titt som tätt att jag vaknar med grym vätskebrist och idag är det värre än vanligt. Två glas vatten=jag får kaffe...

Nya ELLE har kommit dessutom, hur ska jag då kunna plugga? Jaja. Nu är det dags att dra igång. Om en halvliter vatten, toabesök, ett äpple och bortplockad frukost. Då är det dags!

Pusspuss

I see you

My GOSH! Vilken film! Började med en ganska skeptisk inställning. Avslutade med "Shit! Den var ju bättre än New Moon" ;) Haha Åh vad jag rös, helt otroligt!
Kan bara tänka mig hur den är i 3D... Nu har jag tre halva priset biosar... ... ... hrm hrm.
Jag vill se:
1. Snabba cash
2. Alice i underlandet
3. Sherlock Holmes
4. Säkert nån mer...

Vad vill jag ha?
1. Kenza-skor
2. Lite mer disciplin
3. En blå man? haha, eller njaa... En man i rullstol? Njaa, det funkar ju med fungerande ben likagärna...

Det var en, jag vill ha, vill ha, vill ha. Jag vill bara att ni ska veta att jag faktiskt förstod och ska verkligen, verkligen tillämpa den trevliga sensmoralen i filmen. Kul med en amerikan som fattar att det viktigaste i världen inte är pengar. Eller att nån fattar i alla fall. Jag har nog inte fattat, fast lite? Det intalar jag mig i alla fall.

Dags att sova. Jag är ledig imorrn... Men Matilda ska ringa vid nio och se till att jag är uppe. Det är dags att verkligen ta tag i projektarbetet.

Pusspuss


Avatar och Ekonomisk planeringJag och Matilda ska gå på Avatar ikväll. Jag ger upp, jag kommer aldrig få se den i 3D... Så så blir det. Jag hade svårt att bestämma mig för hur jag skulle göra, om jag skulle åka hem innan bion, stanna kvar eller flytta till Hörsalsparken. Kom fram till att jag gjorde bäst i att åka hem... NU har jag gjort chokladbollar=inget godis=mer pengar kvar i min ficka:)

Pusspuss

En morgon

Hej hej!

Varför blev texten sådär? Sitter här och läser ett betygsmail från Cia... "Vilket gör mig besviken" Har hon skrivit. Känner en liten dåligt samvete-knut i magen. Men nu har jag lämnat in... Men pucko-Edu, som jag aldrig har fattat, har gömt "Svara"-knappen. Jag hatar EDU.

Nu måste jag äta frukost. Pusspuss


Harry Potter gifter sig med Edward som är en drabbad?

Tengel den onde hoppade på Harry Potter när han var liten pojke, han dödade Heikes föräldrar Charlie och Renée. Harry fick en massa fina vänner Alice, Irmelin, Jasper, Hermione och Silje´... Senare gifte sig Ron med Aro och Carlisle?

Huvudet fullt, fullt med böcker nu. Lyckades inte hålla mig längre. Hej Breaking Dawn för...femte(?) gången? Fast nu på ljudbok, den finns på Youtube. Glad blev jag. Harry Potter är inte övergiven, men på det här sättet kan jag försöka städa litegrann... Mitt rum har varit så stökigt att till och med jag har mått dåligt över det. Jaja, nu är det bröllopsdags. Tuudels! Jag vill läsa Isfolket också... Fast det är ingen brådska, Matilda;):)

Haha!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article6407388.ab?service=galleryFlash

Kolla in bild nummer 8... Heldumt ser det ut!


En helt vanlig fika med ovanligt vackra kvinnor

Idag har jag som sagt baar haft en lektion. Sen var det fika, det är en liten jargong vi har... En lektion, en kopp fika.

Frida följde med, sen åkte hon hem.

Världens finaste Matilda satt mittemot, det var trevligt!

Jag beställde en latte... BIG MISTAKE! Jag gillar inte latte, den var jobbigt dyr och som sagt, jag gillar inte smaken...


Emma dök upp och började genast planera sin hemresa, trevligt;)

Jag frös, något jag har gjort i flera dagar nu. Är jag ensam?;)

Jag hittade ett marsvin från London.

NEJ! Titta, det var Emmas mössa. Tokigt!

Sen gick vi på mentorstid och sen åkte jag hem. Schyrrans:) Nu ska jag fortsätta me dmin Harry Potter bok, har kommit till Halvblodsprinsen nu. Är alldeles jättenördig...

Pusspuss

Godmorgon

Godmorgon.

Lyckades somna vid elva igår natt, heelt crazy;) Men nu är set morgon. Jag var så sugen på te att jag höll på o svimma. Nu ha jag te och blev helt plötsligt mer sugen på kaffe. Crap!

Samhällskunskap nu då... Sen slutar jag, alltså vid 9.30... Fränt;) Gillar mitt schema. Är helt ledig på onsdagar... Sen komemr det komma till en lektion, tror jag. En arbetsmiljölektion... Men men, hursomhelst verkar det bra. Ska verkligen, verkligen ta atg ordentligt i mitt projektarbete....

Nu ska jag dra mig, måste ju hela vägen till Kungsgård, bajs!

Pusspuss

Hej kvällen innan skolan börjar

Imorgon börjar skolan, jag börjar snart gråta. Men det är sista terminen, tjiff tjoff! Helt crazy! Men nu gäller det o snabba å¨med alla rester man har dragit på sig under åren... Jaja.

Dom här kvällarna är aldrig mina favoriter. Sista sommarlovsdagen är dock alltid värst, får alltid så mycket dumma tankar. Förra sommarlovet var typ Matilda, Amanda o alla dom här... Vi drack mousserande vin och mös... Sista jullovsdagen är inte lika farlig, men ack så jobbig ändå....

Kollade på Boston Public nyss, kommer ni ihåg det? Det senaste programmet gick visst 2003 elelr nåt. KOmmer ihåg att jag kollade på det, typ varje vecka. Myspys. Men sen tog mina 47 minuter slut. (Det gick tydligen bra när jag kollade på 6 Gossip Girl avsnitt en annan gång:/) Så nu är jag ensam med min tankar. Jaja, som sagt, bara en termin kvar o nu KÖTTAR vi! (eller?)


Pusspuss

14.52

Hej hej!
Ni förstår att jag måste plugga idag också. Det blir så, som sagt. Men nu lyssnar jag på lite musik och har gått igenom alla bloggar, så nu är det gjort. Dags för Tyskland, igen.

Var ju i kyrkan imorse, kom knappt upp och somnade nästan. Tur att vi satt på dom hårda stolarna, det är omöjligt att helt slappna av på dom... Årshögtid vr det, vet inte vad det var för skillnad. Det lästes nån sorts inledning till årsberättelsen och vi läste den nya bönen för 2010... Kanske ska ge mig på o lära mig den, den var trevlig.

Haha, det var information om både mansdygn, kvinnofrukostar och andra uppdelade happenings. Det var Inga-Märtha som kom med det där för några år sen. Att Kvinnorna ska åka iväg hit och dit och lyssna på talare. Kul är det, men nu har männen dragit igång också. Härmisar. ;) Fast det är nog trevligt. Fast just för tillfället är det ju nästan bara män i kyrkan, i alla fall i min ålder;) Martina iofs, min lille gulle<3

Jaja, pusspuss!

02.37

Idag har det vart dålig bloggning. Detta på grund av att jag har gjort vettiga saker för sörsta gången på några veckor nu. Skönt ändå. Jag har skrivit om Tysklands politiska kultur, ÅH! Faktiskt ganksa intressant, men om jag hade börjat lite innan så hade jag sluppit ångesten, men men det är väl sånt där som man aldrig lär sig;)

Har även åkt lite skidor, det var fint! Sol o dant. Åkte två varv innan jag hade förtståndet att åka hem till mina böcker. Jag har trots allt typ 50 sidor kvar... Fail!

Har även varit på 20-års/litehejdåmiddag hos Linnéa. Kollade på Kvarteret Skatan, helt underbart! Spelade även spel (När då då? och Helt överens, typ...). Jag och David förlorade på båda två... Men men, vi var glada ändå...

Kan väl avsluta med ett "Jim mår inte så bra. Han åt en krokus"
Jaja, pusspuss imorrn är det dags för kyrkispyrkis. Det är kanske bra att vänja sig lite. Jag vet att jag skrev att jag skulle ställa klockan imorse, vilket jag cokså gjorde. Sen att jag stängde av alla fem klockorna och somnade om hör inet till saken, tycker jag.

Pusspuss (igen)

0140

I afton har jag varit ambitiös, det blir lätt så när man har mcyket annat, vettigt att göra. Jag har fixat min blogglista, lagt allt i intresseordning. De intressantaste först, (Kan hälsa att Elin, Frida, Matilda&Camilla(trots att deras dåliga uppdatering borde göra att de ligger längst ner;) Tur för dom att jag ytcker om att se deras glada ansikten), Alexander och Martina ligger högst upp. Trevligt va?) (Det där var lite smörigt, men ack så trevligt). Sen kommer två Schulmanbloggar, tillsammans med en Style by Mats-Mats blogg(som ni för övrigt borde läsa. Den mannen har ju nåt speciellt, oupptäckt.) Alex Schulman är inte så tokig heller, inte Alex heller för den delen. Sen är det tre finestbloggar (Katrin, Bingo och Josefin Crafoord) och sen kommer lite Kenza, Blondinbella och så vidare.  Sen kommer resten efter diverse grupperingar. Alla är grupperade, alla är fina! Det är som en liten mellanstadieklass i min favoritlista här. Jag har även rensat bort bloggar som jag inte har någon glädje av, typ Foki. Efter Kenza är det dock inte intresse som styr, andra faktorer spelar in här... (Det här var i och för sig inte speciellt intressant akn jag tänka mig, men men. Jag tvingar er inte att läsa, bara lite, bara vissa...)

Som sagt, det är lätt att vara ambitiös såhär när man har mycket annat att göra. Jag närmar mig dock samhällskunskapsboken, nu ligger den här bredvid mig. Hela lovet har den legat på skrivbordet, under alla andra grejer. Sen flyttades den till Tv-rummet och nu är den i sngen. Imorgon ska jag ställa klockan och börja läsa och göra anteckningar. Myyspys!

Pusspuss

18.02

Hej hej!
Idag sov jag till halv ett, wow tänkte jag. Skit, tänkte jag också... Jag skulle ju superplugga hela dagen. Har hur som helst fått ihop mitt reportage, grymt skönt. Äntligen liksom. Det gick på kanske en timme... Lyckades även få ihop det utan några värre förolämpningar...;) Jag har väl glömt lite av hur beöket var... Kan ju dock hälsa att jimmy Jansson var perfekt company för lite reportageskrivning. haha;)

Nu borde jag sätta mig coh läsa om Tysklands statsskick, men Harry Potter ligger där också, och så borde jag verkligen gå ut. Jag har fortfarande pyjamas på mig... Fail;) Fast grymt skönt!

Nu ska jag göra pizzadeg hursomhelst...

Pusspuss

Ett "förlåt för mitt dåliga berättande, saknad av röd tråd och dålig svenska"-inlägg

Jag ber om ursäkt för det förvirrade, irriterade och konstiga inlägget innan. Läste det nu och insåg att det blev skit. haha, ajja. Särskrivning vart det också, jag hatar särskrivning.
Att jag ens skriver ett "förlåt för mitt dåliga berättande, saknad av röd tråd och dålig svenska"-inlägg är ju lite småpatetiskt. Jaja. Vill bara säga att det har varit en bra dag, en mycket bra dag!

Stockholm

Jaha då så, en dag i huvudstaden avklarad. En dag som "modell", kändisjagare och lantis. Vi började dagen med att ränna fram och tillbaka inne på centralstationen. Det skulle låsas in väskor, drickas kaffe, köpa biljetter hem och hitta ut på rätt sida.

Linnéa åt "brunch" på McDonalds... ¨

Jag drack kaffe.

Sen ville vi gå och kolla vart vi skulle vara senare på dagen och helt plötsligt stod vi framför Sturegallerian. Mina kändisspröt kom ut. Var hittar man flest kändisar? Stureplan! Det användes kodspråk..B="Här handlar Blondinbella". K="Här brukar Katrin Zytomierska hänga" och så vidare. Synd var det dock att Linnéa inte har en aning om vem Katrin är eller inte bryr sig det minsta om var Blondis köper sin klänningar...  Hon lade dock till med sitt bästa sökar fejs när jag villa ha en bild (Det var så förgrymmat kallt så bilden är skit)


Lunch...
"Men Rebecca, är det inte jättevarmt med mössa på hela tiden?"
"Ehhm..."
"Aha..."
Jag har aldrig känt mig finare i håret!Sen var det lite shopping o sånt där. Jag köpte ett par strumpbyxor, Linnéa köpte 5 par svarta strumpor. Åhh, jag är sååå nöjd med mitt kap:/;)
Sen åkte vi till "The Studio" och skulle modella.

Vi kom dit, glada i hågen. Träffade en trevlig kvinna som hjälpte oss att registrera oss och allt sånt där... Sen fick vi sitta i Loungen... Vi såg på Top Model och Du är vad du äter innan vi började fundera på varför det aldrig blev vår tur med sminket. Så vi gick och frågade. Det visade sig att dom hade glömt bort att skriva upp oss på listan... Vi hann se hela CSI NY innan det blev år tur med sminket. Sen var det lite mer väntan (Framför 2½ men) Sen kom fotografen, taadaa! Vi tog bilder i våra tre outfits... POSE! SNAP! POSE! SNAP! Klart!

Nu skulle vi vänta liite till bara sen skulle vi få se bilderna. Kollade lite på nån repris av Victoria's Secret fashion show... Sen, 40 minuter senare, kom en tjej och ropade på oss. Jaha tänkte vi, sen tappade vi bort henne och hon glömde uppenbarligen bort oss... Det är här allt blir olustigt. Kvinnan har på sig konstiga kläder. Hon säger "Oh Gosh!" när vi påpekar att hon sa att vi skulle följa efter henne för 10 minuter sen.... Hon visar oss till en dator där vi ska kolla på Linnéas bilder. Tjoff Tjoff Tjoff säger det  sen är hon tillbaka med mina bilder... Tjoff Tjoff Tjoff igen. Sen ska vi välja bilder och hon säger på stockholmska att hon minsann inte tänker bläddra igenom bilderna två gånger så det gäller att Linnéa bestämmer sig snabbt och sådär. Grym försäljare var hon... Linnéa bestämde sig för att köpa två bilder. Jag satt och genomgick en inre kris. Saker som att hon blev arg på Linnéa när hon inte fattade prislistan, att hon sa "jaha, ska du också bara ha två bilder?!" och hennes överlägsna attityd gjorde att ajg minsann stod emot. Nope sa jag, det blir inga pengar från mig. Fast Linnéas bilde rvar fina. Men den där kvinnan förstörde min dag. Plus att vi hade fått vänta i typ 4 timmar på vår tur och blablabla har gjort att ingen kommer få ett samtal om samma erbjudande. Kan annars nästan lova att många av mina läsare skulle fått det...

Det var kul, fast jaa... Äsch. Jag satt där coh kolalde och upptäckte att bilderna går att ta med faderns utrustning, så det ska göras... Ska försöka själv också, då får ni vara försökskaniner. Såhär irriterad var jag i alla fall...

Fast, lite glad var jag ju. det har varit en fin dag!


Vilket långt inlägg det blev. Ösch. Godnatt!
Pusspuss

PS. Förresten så fanns det INGA kändisar på Sturegallerian. Besvikelsen var total!


07.24

Åh! det här med att gå upp mitt i natten, det är nåt visst.. NOT! För sjutton! Tre timmar har jag sovit inatt... ISCH! Jaja, nu äter jag frukost. Skiter i kaffet hemma, sover på bussen och dricker det där uppe... Sweet! Hufvudstadskaffe;)

Idag inser jag idiotin i att skriva på handen dagen innan man ska fotograferas... Jaja, gnugga, gnugga, gnugga bort!

Pusspuss

Preparation!

Jag har nu kollat så att jag har pengar på mitt kort, kollat var man hittar Kenzas skokollektion (vill ju bara testa, se, känna, Köpa... Om jag har sett rätt så finns det en del sjukt snygga)... Skrivit på handen: raka u. armarna (Viktigt viktigt!), Mobilen, Ipod, Pengar. Packat en stor väska, samma väska som jag hade till London. Den är proppfull med tre/fyra ombyten... Viktigt viktigt! Två par skor är med också. Får hoppas att man kan läsa in den på centralen, vill ju inte släpa runt på den överallt... Jaja. Just ja! Tunnelbaneremsa, ja! Nu ska jag bara invänta John Blund. Han kommer nog inte än. Det här är det sämsta me datt man har vänt på dygnet men ändå vill ah en heldag i Stochholm. Jag kommer vara halvdöd imorrn bitti... Jaja... SKa försööka sova i alla fall. Ska skriva upp mackor på handen, mitt blodsocker går inte att lita på. Helt plötsligt kan jag gå från värsta trevliga, glada, lilla männsikan till complete bitch på bara nån minut, då måste jag äta. Känner ju att typ Matilda, Frida, Camilla o Emma har märkt det här nån gång... Linnéa skall inte behöva utsättas för detta imorgon.

Pusspuss! 

00.30

Hej hej!
Här sitter jag igen, äter ostmackor och mår fint. Har varit hemma hos Amanda på True Blood-maraton som sagt... Det blir lite bättre hela tiden. Eller man fastnar ju mer o mer för varje program... Men men... Tänkte säga att med tanke på TV-serier så kommer ju nästa Gossip Girl snart också, men det är inte sant. Ddet är typ 2 månader dit... Isch. Sen väntar man lite längre o då kommer Eclipse (Må den bli ännu bättre än New Moon) o sen en bit till o då kommer Harry Potter. Shiet pomfritt, det låter ju inte illa. SATC2 komemr ju också, inte illa. Jaja, enough said!

En liten spännande händelse idag när jag fastnade med tandställningen i Amandas BH... Hmm, vad gjorde du där nere Rebecca? Det svarar jag inte på, haha!

Imorrn är det Stockholm med Linnéa... Undrar om hon är med på Salvador Dáli-utställning... Ska försöka ragga lite;)

Har sett Peter Pan nu ikväll, ni vet med Jeremy Sumpter, åhh vad snygg jag tyckte att ahn var när jag var yngre... Lilla gulle;) Jaja, undrar vad han gör? Nån som har sett honom sen dess? Hur gammal var han egentligen? Ojoj... ´haha

Pusspuss

Bubble Shooter

Satte mig och spelade Bubble Shooter, ser i kommentarerna under att någon ahr skrivit:

o mitt record blev 999999999 vet hur man buggar haha :p så alla sprängs hela tiden venta nåra dar me datan på sen fick ja inge mer en 9999 xd!!!!!!

Jag bara undrar... Om man har tid att sitta och försöka hitta buggar på Hamsterpaj, vet inte om man ska skryta med att man gör något så ooootroligt självuppfyllande... Wow! Han fick högsta poängen på Bubble Shooter. Grattis!

Fast iofs, vad gör jag? KOllar i HM-katalogen och min självbild får sig ytterligare en törn. Tycker att det har blivit lite för många nu på sistone. Jag slänger katalogen.


281!

Hej igen för 281:a gången här på den här bloggen! Ett nytt inläggstionde. 80-talet på 200-talet... Craaazy!

Sitter här och diggar Jimmy Jansson, än en gång. Det är nåt speciellt. Inte alls speciellt bra, men helt underbart! Borde göra en massa grejer, men ajg sitter här o kollar runt på Facebook. Men nu ska jag snart ta tag i mitt liv. Måste fixa en massa för mor och far kommer hem ikväll o då måste jag ha fixat allt... Dessutom måste jag plugga, fast det kanske får vänta till helgen för då komme rjag ju ha fått SÅÅÅ mycket mer självdisciplin. Nej ni... Äsch äsch äsch....

Jaja, natten var fin. Inga drömmar om förlorade jobb till Andres eller annat obehagligt... Allt är frid och fröjd... typ i alla fall!

Pusspuss

Myspys, va?

Wiho!
Världens i afton med Elin, Frida och Johanna. Myspys!
Sen vart det film här hemma. Vi såg Bröllopsduellen. Sjukt amerikanskt och därmed sjukt mysigt fast lite cheesy;) Typ, ni vet... Två kvinnor som har planerat sitt "June-wedding at the Plaza" ända sen dom var små ochså helt plötsligt så friar deras män samma dag typ o tji och tjo. Men OJ! De blir inbokade på samma dag, shit pomfritt! Nån måste byta dag, NO WAY! Sen blir dom ovänner o sen blir dom sams och allt blir frid och fröjd.

Sen berättade Frida om "the haunted-Brantishuset" och en massa annat läskigt om kiss och bajsbäcken, ner genom dasset och tji och tjo! Jag fick ur mig 10 år gammal bitterhet från Bailandodansen som framfördes på lekis och mina misstankar om diverse förbrytare i det hudfärgade huset...

Imorrn är det eventuellt pulkaåkning och allmänt häng vid Ensjön... eller så skiter jag i det och åker direkt till Amanda på True Bloodmaraton...(Vi hann inte så långt sist)... Det blir så när maratonet börjar vid fem och slutar vid midnatt, däremellan ska det ätas och ha sig... Nej vet ni vad! Jag ska berätta för mina barnbarn om våra filmmaraton som varade i över ett dygn, där kan vi snacka...haha;)

Jag är törstig och har ont i magen...

Tuudels!

Peppar!!

Peppar förresten med det här! ÅHHH! Minnen!

Världens och Freggis

Peppar inför Världens ikväll... Har väl inte vart så pepp, men vad sjutton. Vi gör ett försök;) Hade tänkt att jag skulle informera er om att jag har fikat med herr Freggis i en massa timmar idag. Jag har gett honom diverse råd för hur han ska få ihop sitt kärleksliv, spänning var ordet jag utgick från. haha! Lille Freggis! Vi hade en rolig högstadietid, händelserik och intensiv... Kul kul;)

Nu kommer Elin och Frida snarrt och hämtar upp mig... Trevligt... Ska kolla över mina kläder igen.

Tuudels!


Mohahaha

Jag vill sova. Då gör jag det och bryr mig inte om att ni har väntat och gråtit och vridit er i ångest för att jag har haft en dååålig bloggdag, trots skitlite o göra...

Ska orka dra mig ut till skafferiet och toaletten så att jag kan ta en ipren och slippe rvakna vid 7 med sjuka menssmärtor... Yes! Tuudels!

Bilen:)

Jag sitter kvar på samma ställe som sist. Har suttit här hela dagen, oh how I love it! Om ett litet slag måste jag ut och sätta på bilen, annars kommer vi sitta i en igloo på vägen ut till Söderköping. Ska ladda med filtar och grejer, så att ingen kan klaga;)

Vilken hemsk morgon, va?

Jag hade verklign tänkt skriva nåt mer inatt, men ser det ut som att jag orkade? Nope! Nu skriver jag istället. Hemsk morgon. Vaknade med bombastic träningsvärk i varenda muskel i hela kroppen. Åkte längdskidor igår, nästan en mil. Så då blir det så... Hade även ont i huvudet, drack väldigt dåligt efter skidåkningen... AJJJJAAAAAJJJ! I magen. Once again. Och så kan man inte at en tablett innan man har ätit. Så ajg åt vad som kom i min väg=en bit mjuk pepparkaka. Jag kunde inte stå upp... Så nu har jag barrikaderat soffanmed Harry Potter, datorn, te, vatten, frukt, papper, en bok om Utländska Politiska System och både mobilen och hemtelefonen. Skönt o va ensam hemma, no pressure liksom...

Ikväll ska jag till Sara. Kul kul!

Jag har en blåsa på tummen.
Tuudels!


Dilemma

Jag har ett dilemma... Eller egentligen är det väl inget dilemma... Men jag lovade min bror att spela in nån hockeymatch inatt... Nu har jag gått och lagt mig men så har jag kommit ihåg det. Fattar ni? Jag glömde, gick och la mig och kom på det. Nej ni, innan jag skriver nåt mer ska jag göra ett rejs... Dessutom är jag hungrig... Jag gör ett långt rejs. I'll be back!

En söndag:)

Jag lagar korvstroganoff, bloggar, kollar Facebook och lyssnar på Digilistan på P3, samtidigt. Hej simultanförmåga!

Idag var det kyrka, det kunde ju ingen tro!?! Höll verkligen på att inte komma upp ur sängen imorse! Var knäppt trött! Men när jag kom fram till kyrkan efter mycket om och men hade Jocke fixat ihop alla låtar o allt. Feeejnt! Jag kunde dricka kaffe och bara glida omkring. sweet!

Äsch, mycket emr inressant har inte hänt idag... Tuudels!

Linköping

Har haft en finfin dag i Linköping med lite kaffe på coffeehouse, en liten muffins där också, två koppar kaffe på barista, en cheeseburgare, pommes och mjölk på mcdonalds, numb feet, lite franska, säkert en hel timme på bara engelska, lite Robinson, lite popcorn, lite scream queen på MTV (hilarious), typ 5 minuter av Room 401 (sjukligt lamt), lite fil, lite mer numb feet och så lite Alexander! Eller, med tanke på att han var med överallt och hela tiden så blev det väl mycket Alexander, eller? Tjiho! En fin dag! Pengarna har runnit iväg märker jag nu när man börjar skriva ner alltihop... Men men.

Nu ska jag sova tänker jag. Börjar få upp värmen i kroppen... Är så lycklig för att jag slutade med mina fjanterier och satte på elementet häromdagen, nu är det normalvarmt här inne, men slipper halvdö så fort man sticker ut armen från täcket... Min näsa är alltid iskall innan jag går och lägger mig. Nu har den samm temperatur som resten av kroppen. sweet!

Imorgon ska jag ha bilden, ja just det. (spännande att blogga, man kommer på en massa grejer såhär innan. (Shiet hur ska jag komma upp?) Dags o fixa...
Tuudels!


Kärlek

I afton kom det förbi en vacker kvinna, hon fick mig att må bra. Vissa av er, det spelar ingen roll vad som har hänt, ni får mig att må bra! Jag fick en bok (och en gris).
Nu ska jag sova. Det är sent. Imorgon är det off to Linköping.. Tuudels

HEJ 2010!

Här kommer bilder från nyår:)

Typ såhär såg jag ut. Med snedbena åt fel håll, blå kajal och blå/guld ögonskugga, amazing!

Johanna, spännarN;)


En Johanna, en bror. Oj så fint!Junior VM i Hockey. Nån annans nyårspartaj som liksom avbröts av en rafflande match, inte? Nehej...

Jag blev arg...


Men vem kan vara arg när en sånhär skönhet sitter mittemot en?


Sen vart det lite plugg mitt i alltihop:)

Vid tolvslaget gjorde Johanna allt för att inte frysa. Hon såg ut som ett dagisbarn/skidåkare. Trevligt:);)


Friskus var glad i alla fall. Eller rädd för lågkonjunkturen dom skickar ut oss i?


Här ser det ut som att kameran (eller människan bakom kameran(jag)) har fått i sig lite för mycket... Men alla på bryggan drack bara Herrljunga cider eller pommac, så allrt är lungt. Jag skyller det faktum att alla har två huvuden på Andres som tryckte alla framåt, så två sekunder efter bilden är tagen så snubblar alla.


HEJ 2010!!!!


Resten av kvällen avnjöts med...ehhm... halvnakna män som spelade BandHero?  Tack för det!

Kvällens mest smickrande citat: (Med tanke på de tidigare lite smådeppiga inläggen här) Men Rebecca, den här älskar dig... /Brantis (med tanke på hans "frisbeemuskel"...)XD

Pusspuss


Looovers

Idag vaknade jag med ett ryck! KOm på att jag har några älskare i kylen. Mr. Paprika och Mr. Gurka... Livet är fint igen!


RSS 2.0