Vilken dag

Tjena, detta har varit en krävande, lång, jobbig, mysig dag.

Vaknade, hade sovmorgon men kände mig så fruktansvärt seg. (Är förkyld these days) Men jag stannade i alla fall hemma. Tänkte att jag mår kanske bättre så.
Kollade på High school musical 2, myspys. Den är typ mysig fast väldigt B. Men det vet väl alla, jag var nog den sista i världen som såg den;)

Klockan gick i alla fall, som den brukar. Sen var det dags o gå till skolan. Då slog det mig. Jag skulle åka o ha prov, det slog mig i magen. Sen grät jag ungefär från det att jag började ta på mig skorna till dess att attacken var avklarad o jag låg o kollade upp under bänkarna i sal 420 som en annan döing. Nån lärare jag aldrig sett, mina vänner o till slut skolsköterskan satt där. Hade ramlat ner från stolen, skolsköterskan trodde att jag hade fått hjärnskakning och vägrade låte mig cykla, åka spårvagn eller på nåt sätt låta mig ta mig hem för egen maskin. Så jaa, pappa fick komma och hämta mig.

Sen vart det kladdkaka som nästan bara smakade bakpulver, euuk.

Elin (samhällsläraren) ringde förresten nu ikväll också. Det var gulligt och snällt och omtänksamt. Jag blev så himla glad:) Eller som Nalle skulle sagt det
"Jag blir så varm i hjärtat av Elins omsorger". Hon ville veta hur ga mådde och så sa hon att jag inte behövde oroa mig för provet. Det är nåt jag alltid har känt att det har hjälpt mig. När det är lärarna som säger att det är lungt, allt går inte under för att man misslyckas, det finns andra vägar. KOmme rihåg att jag skrev det på en lista när jag precis hade fått panikångest. En "det här mår jag bra av"-lista. "När Carina(min dåvarande mentor) säger att det löser sig, hon vet ju liksom"

HÖSTLOVET ÄR HÄR!

Pusspuss
Take care<3


Middag

Idag blir far min 42 år, min moster 25 och diverse annat folk fyller år och har halvårsdagar att fira. Jag har inte det. Men men, jag ska ha halloweenfest imorn med klassen och alla andra teater/dansare på skolan..:) Jag och Matilda ska vara.... det får ni veta imorn:)

Middag har det blivit här ikväll då. Danne och Johanna fixade tre-rätters, fast efterrätten har inte kommit än. Den glömmer dom kanske bort.. men men, jag vet var den är:)

Hittade en ganska stor peng bland mina mynt som jag samlar på. Jag misstänker att min farfar ha lagt den där, jag blev glad. Jag behöver den pengen:)

Pusspuss
Take care<3

Ekumenisk gudstjänst

Idga var den årliga ekumeniska gudstjänsten. Måste säga att det är en häftig upplevese, även om vissa saker är annorlunda. Typ, rökelsen, sång från svenska kyrkan präster+ en del annat.
Det är fränt att komma tillsammans sådär o samlas kring det vi faktiskt har gemensamt, nattvarden.
Jag tror att NT ar där också, reportern satt bredvid mig. Först tänkte jag att oj, vad ambitiös hon var, för hon skrev ner vad barnkören sjöng. Vad folk hade på sig osv. Fast efter ett tag kopplade jag.

Nu är farmor o farfar här, ska fira pappa för han fyller år imorrn. Mysipys:) Tårta blir det:)

Pusspuss
Take care<3

Utkast: Idag vaknade ...

Idag vaknade jag med huvudvärk. Gårdagen var en enda stor skitdag. Ibland kommer sånna dagar. Jag grinade i flera timmar, hade attack, var i min lilla bubbla. ett + till Emma som höll sin lilla monolog, sm jag inte riktigt komer ihåg, men det fick mig att hålla det borta på nåt sätt... Psykologiprov var gårdagens bov. Jag gjorde det, för det är jag mycket stolt. Jag grät under tiden, snorade i min sjal, men vad gjorde det. Nu har jag gjort mitt bästa:) Sirkka-Liisa är snäll:)

Men men, imorse vaknade jag av små barn. Denna dag blev jag glad över detta. Jag tycker om mina nya små "extrasyskon";) Elisia, Wilmer och Elton. Dom är här lite titt som tätt. Idag lekte jag med dom. Vi kom på att vi skulle ha kalas för pappa som fyller år på måndag. Så dom fixade och jag och pappa åkte till Peugeot o kollad epå bilar. Ganska kul faktiskt:) Sen kom vi hem till rulltårtebakelser och te, mysipys:)

Var ute o gick sen, i skogen. Även det mysipys:) Det är så sjuuukt fint överallt. Jag är kär i hösten.

Middag hos Lundins sen, ingen Jonatan, men resten var hemma. Inklusive Ceasar, deras katt. Jag är ingen kattmänniska. Men gott var det. Jag kom trea på alfapet:)

Nu ska jga nästan sova. Imorrn är det ekumenisk gudstjänst i

Glömska

Jag är trött. Borde väl sova antar jag. Men jag upptäckte att jag skriver väldigt få blogginlägg... Kanske för att jag som mest har tre läsareXD Det är surt. Fast jag anstränger mig ju inte. Nu tänkte jag få lite ändring på det.:)

Senaste tiden har jag varit lite off, fast ändå mått bra. Inget depp, fast stressad i huvudet på något oförklarligt sätt. Allt åker bara ihop. Allt blir som ett töcken av information, löften, saker att komma ihåg. Dagar är svårt, jag får panik när jag inte kommer på vilken dag det är. Det kanske är svårt o greppa, det låter lite som alla är lite borta ibalnd. Men det här är läskigt. Jag glömmer ALLT! Nu när jag tänker på det så borde jag:
*Ringa psykologen
*Städa mitt rum 
*Gå o träna
*Skriva in att jag ska gå på teater
*Baka grejer o bestämma dag för teaparty;)
*Plugga psykologi
*Ta tag i svenskaprovet som jag missade (Här drabbas jag av ångest så fort jag tänker på det. Jag kollar inte i Jonatans ögon längre.)

Jaa, ni vet... Tur är att jag har vänner med kollen:) Jag har inte kollen, dom har kollen.:)

Nu ska jag sova, imorn är det psykologi. Jag har glömt om vi har prov.

Pusspuss


RSS 2.0