Klassresa

Åh, ni får ursäkta! Jag har ju varit borta, i Arkösund närmare bestämt. Ett vandrarhem där, precis vid vattnet, bara med klassen! Därav har det varit en dålig bloggtid. dessutom, igår var det städdag i den Knutssonska hemmet. Ihhw! Men hur som helst. Här kommer en liten "videoblogg" som gjordes under en vandring på vägen: Världens ände. (Ironiskt namn på en gata längst bort i ingenstans? Japp)
 
Nu har jag ont från brösten och uppåt efter en dag i solen, asvarmt. Jag kom dock ihåg att ta av mig Bh-banden och dra ner tröjan så balen är räddad. Frutom att jag ser ut som en kräfta...;)

Pusspuss

Film...

Woaw! Har varit i Finspång hemma hos Amanda tillsammans med Matilda. Hängde ni med? Vi såg på film och tji och tjo, Amandakvinnan knows how to pick a greaaaat movie;) Först 10 orsaker att hata dig. Jag och Matilda kom fam till att efter tre år teater upptäcker man ännu mer hemska grejer i filmen. Det är inga karaktärer ingenting som skulle kunna vara ett intressant karaktärsarbete... Det är karikatyrer och hela filmen är bara meningslös, i stort sett. Sen är väl budskapet att Heath Ledger är, eller var kanske man säger, en av dom snyggaste man kan se... Och att hon bryter sig loss och hi och hå. Men sen, Meet Joe Black... Oh....My.... GOSH! Jag har fått en ny favoritfilm. Den är otrolig! Den är djup, Brad Pitt är sjuuuuukligt sexig, det är så man vill äta upp honom! Brad Pitts karaktärsarbete, huh! Man ser den psykologiska banan, man ser hur viljan ändras och alla karaktärer är så bra! AHH! Jag vill se IGEN! I can just tell you, if death was that hot, I'd be glad to welcome it anytime;) Haha. Dags att sova.

LÄRKAMAKT;)

Haha, gymnasieslaget idag. Grymt konstig, fast ganska rolig, företeelse som elevråden fixar ihop. Eber, Haga, Degeer och Kungsgård tävlar i dodgeboll och cheerleading, detta ska på något sätt stärka banden mellan oss;) Det som främst stärker banden är väl Eberhatet som för Haga, Kungsgård och DeGeer närmare varann;) Det rä mycket "VI HATAR EBER!" Och sånt där. Men men, kul ändå:) Min röst är helt paj, har stått och skrikit LÄRKA i flera timmar...
 


Det var spännande på slutet:
"DET HAR VARIT VÄLDIGT JÄMNT MELLAN TRE AV SKOLORNA! MEN FINALEN KOMMER STÅ MELLAN HAGA OCH EBER!" (jubel från eber och haga)
fem minuter senare:
"NEJ NU VART DET FEL. FINALEN ÄR MELLAN HAGA OCH DEGEER!" (WOOOOOOAAAOo!)
 Sen var det diskussioner i massa minuter, under dessa många minuterna hanns det med både"SKA NI GÅ HEM NU?" mot eber och så där. Så här såg det ut på ebers läktare:


Vi vann ju cheerleadingen också ju. Där fick dom för att DeGeer går skitdåligt just nu... Fick höra att en massa lärare ska sluta till hösten, dom blir övertaliga. Typ flera skitbra lärare, på grund av LAS (?). Heja centerpartiet där! Jag ska rösta på Alex i kommunvalet!
Puss och hej!

Livskris?

happ, då var karaktärsarbetet till Sceniskt karaktärsarbete-kursen slut. :'( Fast :D. Det var ju sista grejen jag hade kvar, men det är ju verkligen så intressant och så roligt! Jag vill ha MER! Men men, samtidigt är det grymt skönt. Nu är jag snart klar med gymnasiet. Ska bara visa upp det här, försöka få ut det som jag har skrivit alla karaktärsdrag, viljan, medel och hinder. Det är ju alltid lika spännande, det blir sällan som jag har tänkt mig, fast ändå... Det blir ju i alla fall bättre och bättre, så det är väl ett bevis på att man har utvecklats de här tre åren. Oh, idag vill jag inte sluta gymnasiet. Fikade med Matilda, jag älskar den kvinnan<3, gick på stan med Emma, vad ska jag göra utan henne?<3, saknade Camilla, min älskade gumma, jag vill flytta in i dig<3;) och så vidare och så vidare. Hela klassen, hu så jag kommer sakna dom! Amanda, hugans vad tomt det kommer bli! <3 Åh! AHHH! Fattar ni Jag har en smärre kris här hemma.

Samtidigt längtar jag extremt till klassresan, hela studentveckan, att få ha på mig min balklänning, att få ha på mig studentmössan, party och mys heeela veckan, alla dagar! Jag älskar er nog minsann Es3a!

Partyparty!

Just nu är det fullt upp med fix. eller fullt upp, jag sitter ju bara här. Har köpt Hugo-band (=gratis inträde och vip-kö och så där hela studentveckan), värt? Jag vet inte. Just nu känns det extremt ovärt eftersom det skär in i handleden;) Vaknade inatt och var tvungen att ha en lite tunn sjal mellan bandet och handleden, men det är bra. Lite ångest för de 450 kronorna som nu ligger hos Hugos är kanske bra, det får mig att uppskatta att jag har det nu;)

Ska snart gå på afropass, surprise surprise, det var ledigt! Det rä väl första gången på hela terminen.

Äsch, jag är hungrig Hej då!

Chills

 Hittade den här gamla räv-videon. Den ger mig chills i hela kroppen och goosebumps på armar och ben!

KYCKLING!

Här är anledningen till dåligt bloggande idag. Vi komme rha världens bästa studentskiva!


Oscarsgalor

Sitter och kollar på gamla Oscar-galor... Tårarna är inte långt borta, huh så sentimental jag blev idag. Har ni sett när Julia Roberts vinner en Oscar, kolla in det. Orkar inte klicka mig tillbaka tilld et klippet men ändå. Har ni sett Ellen Degeneres monolog? Den är helt underbar! Kolla runt lite där bara så får ni se. En dag vill jag också få en Oscar...

Åh, ironi!

Kommer ni ihåg att jag skrev att jag hade en bra hårdag idag? Jag åkte till skolan and I felt FABULOUS! Sen satte vi oss i cafeterian och helt plötsligt börjar det spöregna. Jag tänker: "Piss! Jag som ska ända bort till Haga!" Men jag gick upp till skåpet och där ser jag att just ja, ingen jacka idag nej. Men men, jag slängde mig på cykeln, sprang in på Lennings och lämnade rapporten sen iväg igen. Jag såg ut så här när jag kom hem:
 
Tröjan bara smetade åt och det såg ut som att jag hade varit med i en "wet Tshirt"-tävling och byxorna var dyngsura och såg ut som en våtdräkt. Jaja, good hairday? Kan det vara så att jag har en liten läsare här som kan påverka vädret? Läser Gud bloggar? Läser han min?

Hur som helst så var det så här fint när Mina döpte sig i helgen:
Förresten har vi tre 10-liters hinkar+ en stor bunke med kyckling här hemma. Imorgon ska allt marineras och träs på spett, Oh how we love to ta Studenten;)

Pusspuss

Good hairday?

Igår kväll somnade jag med blött hår. I vanliga fall står det då åt alla håll när jag vaknar, emn inte idag. Idag är en bra hårdag, hittills i alla fall.(SJUUUKT INTRESSANT!)  Ska snart in på den mest ovärda lektionen vi har, naturkunskap. Gunilla gick ju in i väggen:( Så nu har vi vikarie´, men betygen är satta och vi ska bara ta närvaro. Nu har jag lite det lilla problemet att jag känner vikarien, jag kommer träffa honom annars också även efter studenten. Drför känns det grymt dumt o skippa alla hans lektioner. Men det är så OVÄRT! Dessutom måste jag in och lämna min projektrapport till Johan, mailet vägrar komma fram till honom... Så jag åker väl in så småningom:)

Annars är det avslutning på Sång och Instrument-kursen idag... Lite tråkigt... Men men, vi ska köra så ska det låta och spela upp våra låtar som vi övade in igår: Rosa Helikopter i balladform och Bad Romance som jazz. Kul:)

Pusspuss

SATC

Nytränad och så där! Nu kollar jag på "behind the scenes Sex and the city 2", spännande! Längtar lite efter filmen faktiskt. Det är vissa delar som jag hatar med SATC... Typ Carrie, men resten av karaktärerna är bäst! Men snart kommer väl pappa och säger "finns det inget mer samhällsprogram så du kan lära dig om samhället istället?". Nu, nu hör jag hans steg i trappan. Ja, där ser man, jag känner min far;) Oh dad, you're so predictible!

Jaa ni, nu måste ajg sluta för att få behålla TV:n... 
Förresten, ni förstod självironin i förra inlägget? Tur att Johan har satt i alla fall ett av mina två teaterbetyg det här året;) 
Puss och hej 

ARG!

Nej ni, idag är det sannerligen ingen lätt uppgift att vara Rebecca Knutsson. Jag är medveten om att filmen är felvriden till en början. Men ilskan som jag tycker mig få fram (tre år teater har ju satt sina spår;) HAHA) ville ajg inet gå miste om, så ni får vrida på huvudet!Dop:)

Godmorgon sunshines!
Igår var jag och mamma i Örebro för att se min  kusin döpa sig, i södra Lången. Väldans häftigt att döpa sig utomhus, det hade jag också velat. Jaja, gjort är gjort;) Trots allt är det kanske inte var man döper sig som är det viktiga. Korskyrkans dopgrav passade egentligen perfekt för ändamålet. Innan dopet var det lunch hos släkten, mysigt! Efteråt vart det mackor och te hos farmor och farfar.

Ojoj, dags att gå egentligen. Har sista redovisningsgrejen på Sång och instrumentgrejen om 40 minuter. Snart är skolan slut, jag längtar och skjuter det framför mig på samma gång...

Jonas Gardell

Jonas Gardell är på parlamentet! Jag älskar hans röst! Han är världens mysigaste:)

Återkommer senare:)

Godnatt!

Åh! Jag är så trött att jag nästan skulle kunna somna, då är det skönt att jag redan ligger i sängen:) Det är bara att klappa ihop, lägga datorn på golkvet, ta av mig glasögonen och så bara tjipptjoop, godnatt!

Ska väl ändå säga att det har varit pluggdag här idag. Jag skrev klart och skicade in min projektrapport, såg dock nu att det inte kom fram till Johan, ajja. Som jag har kämpat, sån ångest jag har haft och nu är det bara klart... Konstigt...

Sen var det fest hos Calle. Jag var trött och opepp, Matilda hade feber och Amanda var på G. Kan ju även meddela att vadet är vunnet och jag ska nu fira, eller en annan dag kanske... Ajja, VICTORY:)
Plugghelg

Åh, ni får ursäkta den dåliga uppdateringen. Men den här helgen har jag sagt ifrån en avslutningshajk som jag så gärna ville åka på och jag har MASSA kvar att göra i skolan! Så jag pluggar, pluggar, pluggar! Och just såna här grejer gör det ju lite krångligare... Men jag har självdisciplin så det räcker just nu!

Igår var vi hos Camilla och hade grillkväll, jag, Camilla, Emma och Matilda. Myspys! Vi grillade som sagt, smaskade på smarrig mat och spelade mysspel! Mina älskade älskungar! Jag älskar er! (Fast ni är som stolpskott! Man måste ju säga till er om allt!;))<3

Var på modevisning också igår. ModeDesignmännsikorna visar alltid upp vad dom har gjort under året såhär i närheten av sommarlovet. Grymt kul coh dom är sjukt duktiga på att sy. Sen var det vissa som såg lite mer engagerade ut än de andra, men men... Sist ut var studentkläningarna. Åh! Man höll ju på o börja gråta...

Dags att börja analysera lite till! Tuudels!

Bruncherna? Var tog dom vägen?Våra bruncher, vart tog dom vägen?
Får jag föreslå för mina vackra damer att vi drar ihop nåt sånt här innan vi slutar, eller strax efter?

Finfrämmande

Hej och hå farbror blå!
Jag har bestämt att jag nu får gå och lägga mig, sov som sagt skit inatt och nu är jag supertrött. Klockan typ halv fyra står det att "Topher Grace" ringer, det vill säga Eric i That 70's show. Men, det är ju bara Linnéa. Men, tänker ni, hon sitter ju i Åre och partajar. Oh nej, inte idag. Hon kom tydligen ner i morse, var på en introkurs till sommarjobbet och sitter antagligen på tåget tillbaka nu. Men så kom hon hit en liten stund! Lilla gumman, nu ör dte bara två veckor kvar, sen flyttar hon hem igen! Awesome!


Här kommer en lite randombild... Den är lite småkonstig! Otroligt kul tycker jag!

Solen skiner, himlen är blå (typ)

hu! Sov jätteilla inatt, låg och tänkte på skolan och allt annat. Så jag vaknade kanske en gång varje timme... Jaja, innan jag bestämde mig för att sussa skrev ajg ihop motiveringen till min kostymskiss och lyckades skriva en massa projektdagbok. Så nu kan jag nog lämna in den med hyfsat gott samvete.

Försov mig sen också, såklart. Vaknade 07.45, skulel vara i skolan 8.00. Var där 8.25, ändå ganska bra:) Satte oss i cafeterian, jag halvsov och lyssnade på Amandas porrfilmsplanering... Spännande. Om nån är intresserad så får ni säkert vara med;) Haha... Sen var det lunch och häng bakom Linghallen. Så nu är jag solbränd och har säkert myror både här coh där. Några äckelgubbar stannade och sa "ni visar baken flickor", sen stannade dom där. Lite småcreepy...:/

Nu måste jag plugga. Amanda är här, vi ska äta glass... Jag ska ändå plugga!

Wiihooo!

Sitter och skriver projektrapport, det går bra nu! Jag kommer någonvart och till slut kommer allt att ordna sig. Idag har Matilda varit här för att plugga, det gick sådär för mig. Hon är ju så himla bra och disciplinerad jämt så det gick ju bra för henne, i alla fall bättre;) Hade lite ångest för teatern ju, eftersom jag inte har lärt mig manuset ordentligt och antagligen jobbar alldeles för lite med det. Men så kom jag dit och det gick så himla bra! Det är såna här kickar jag älskar med teatern. När man äntligen förstår en karaktär, man ser omgivningarna, när karaktärsdragen bara ramlar över en (nåja...) och lite beröm från Johan ger ju en viss tillfredsställelse och den bekräftelsen man behöver för att fortsätta...

Nu sitter jag ute i en utemöbelsfåtölj, stol? Det är så himlans skönt ute! "Luften smakar som en jordgubbspaj, en solig dag i maj!" en kopp te, trevlig musik. Nu ska jag till Ica tydligen. Hann inte avsluta meningen. Tuudels! 

Helt klart motiverande


Teater och annat plugg

Hallå där bitches;)
Hoppas ni mår bra, det gör jag, mest i alla fall. Skolan ligger som nån sorts klump i magen heeeela tiden! Idag kommer Matilda och så ska vi plugga. Idag måste det gå bra. Tyvärr är jag en pank människa, så jag kan inte springa bort och köpa nåt kul o äta... Men men. Sen är det lite teater... Ska väl plugga lite text nu, den börjar så här i alla fall:

"Lägg ner den runda skölden på vår mark, jag har älskat den. På remmen syns ännu märken från hans arm, svetten som rann från hans panna har buktat de fåriga kanterna. Sköld av polerad brons som glänste i solen och skyddade en hjältes liv. Du ska sänkas ner i mörker och mull och för evigt bli ett barns svarta kista. Inbilska greker! Idag har ni ingen anledning att vara stolta!"

Sen är det bara en A4 med text kvar att lära sig. Dessutom finns det baar scenerier till den där delen. Nästa vecka är det nån sorts liten soaré för typ klassen... Kul! Tänk, Danne och johanna satt igår och funderade på vilken maxhastighet en golfboll fick ha för att komma ner i hålet. Och här sitter jag och ska lära mig en text och att röra mig som att jag har ont i vänster knä...

Nej ni... Tuudels!

Igen...igen...IGEN!

Haha, det här är ju kul! Här kommer en till! (Kul att Facebook föreslår "dental"som tagg, är jag min tandställning? Syns jag inte bakom min tandställning? Detta är självklart frågor som snurrar i mitt huvud;))Tisdagstrött

Åh jag är så trött. Har haft konsert idag och naturtkunskapslektion. Fick reda på slutbetyget och betyget på senaste provet. Att slutbetyget är satt är tydligen ingen garanti för att det är schyrrans och lungan nu, nej vi ska göra en uppgift till!?! Jaja, det blir nog bra ska ni se! Efter det satt vi i cafét och chillagrilla.

Konserten var en spännande happening. Vet inte vad jag ska säga. Jag tyckte min och Martins låt blev bra, det var ju skönt...

Sa jag att jag har fixat smink och håruppsättning till balen? Gratis o grejer. Schyrrans. Det är ett problem det där med att jag gjorde typ 30 videobloggar innan jag la upp den (ber om ursäkt för att den är seg och grejer;)), jag sa ju aldrig samma saker, så ajg vet inte vad jag har sagt:P

Snart ska jag på fotboll, det är Korpenfotboll idag med Haga Flunks...

Videoblogg, here we go!

Tadaa!!!


Ett litet förlåt


Ni kan ju omöjligt vara arga på den här lilla filuren bara för att hon inte har uppdaterat sin blogg!?
Jag har gjort en videoblogg. Efter ungefär 30 olika försök så orkar jag inte mer, men nu måste jag ju lägga upp det... Dock tar det 115 minuter... Är det min internetuppkoppling som är seg elelr är det youtube? Jaja. Får kanske sova med datorn på, får se hur länge jag klarar av att höra hur datorn jobbar;)

Vet inte, kommer knappt ihåg vad jag säger på videon... Så ajg ska väl inte skriva för mycket här, nu... Men jag kan ju säga förlåt för att jag inet har bloggat på nästan 2 dygn... Men det kommer en bild nu och sen en video imorrn förhoppningsvis:)


Stefan, mon cherie;)

Åh, har blivit tillsammans med Stefan på Facebook, så sjukt officiellt det blev nu då!;) facebook vägrade acceptera att han heter Stefan i Borås... Så jag fick kalla honom Stefan från Borås... Bli vän med honom, då blir han glad:);)

Byta däck

Här hade det ju kunnat vara kul att skriva att nu har jag och Danne bytt däck på bilen, men nej... däcken tyckte inte att dom hade tjänat sitt syfte och vägrade släppa, fast vi hissade uppp bilen, sparkade, slog, drog och tog bort alla små bultar... Ajja. Det här kan jag säga för Danne var med och alltså har det ingenting med mitt kön att göra... ;) Det är varmt i alla fall, nu ska jag gå ut och fixa en naturlig bränna, istället för Niveas:)


Dagen fortsätter i samma anda...

Har insett att det inte kommer bli nån klassfest ikväll:( Jag är halvdäckad och sitter fortfarande i pyjamas, under täcket, hinken bredvid mig (den fyller dock ingen funktion längre) och värmekudden värms på med jämna mellanrum. Funderar på att springa bort till affären och köpa godis dock...

Har skickat in en jobbansökan och har hittat en tjänst som jag ska skicka in ansökan till ett jobb i Askersund. Spännande!

Jag tänkte förut att jag skulle lägga upp en bild på hur jag ser ut den här dagen. Sen såg jag mig i spegeln... I'm no beauty!

Pusspuss

The glorious life...

Idag mår jag bajs. Vaknade vid halv 6 och hade extremt ont i magen, gick upp, åt en kvarts päron, tog en ipren och gick o la mig. Vred mig i en kvart innan jag fick springa upp och spy. Yeay! The glorious life of being a woman! Så nu tittar jag på Miami Ink och funderar på hur jag ska klara av dagen...

Pusspuss

Tuudels!

Har börjat så smått på "Projektrapport 2.0"
Let's call it a day, shall we?

MytarN15 kilo? MytarN kallar vi sånt här;)

städa städa städa!

Hallå där!
Dagen börjades med städning. Jag fick dammsuga hela undervåningen och sen skrubbaskrubbaskrubba hela duschen och toagolvet med tandborste och svamp, myspys! Är lite småtrött faktiskt... Kan ha att göra med att jag och Elin var ute och partajade hela natten. Kulkul! Sen tog vi en taxi hem och nu är jag här:) Igår kväll tränade jag först, sen åkte vi hem till Johannas kompis Oskar och grillade i det "fina vädret", det blixtrade och regnade, men då satt vi inne redan... Sen var det meningen att alla skulle ut, men nej nej. Det slutade med att bara jag coh Elin knallade ner till Hugos, men men... Jaa, what else is there to say? Saknar fortfarande musikalen... Men på lördag är det grillfest och på fredag är det klassfest... Åh klassen, klassen!

Jaja, Pusspuss

KÖTT!

BONJOUR MES AMIS!
Sitter i datasalen på Lennings och ska skriva ut manuset till Trojanskornautdraget... Dags att börja med det igen, synd att jag glömde manuset med allt regikladd i hemma. Ajja. 

Ebba och jag diskuterar vilken del av kroppen som skulle vara godast att äta, det borde ju vara den med mest muskler i... jaja...

Nu måste ajg gå. Tuudels! 

Nya besökare och ny hårfärg:)

Det här är spännande. Jag har typ fått massa nya läsare... Vad är det för folk som läser om mig om dagarna? Kan ni inte typ säga Hej i kommentarsfältet o så här..? Det här är ju sjukt spännande!

Jag färgar håret. Jag åkte ner till maxi för att försöka hitta en studentklänning, jag kom hem med hårfärg och ett halsband till balen... Ja, I'm going a bit wild och kör på halsband!;) Fast det är kort så om nån får in handen där är dom waaaay to close...Elleeer?;) Men hur som helst så sitter jag med huvudet inlindat i handdukar för att det inte ska kladda. Dock har det börjat klia litegrann, men jag ignorerar...;) Jaja, lägger väl upp nåt sorts slutresultat imorrn, när det har torkat och så där:)

Pusspuss

GLASS

Idag vart det första glassen på Halvars! Blåbärssorbet, yum! Den avnjöts bakom Linghallen, wiihoo!
VI SKA TAA STUDENTEN, VI SKA TAA STUDENTEN!

Igår skulle vi planera studentfesten. Så vi samlades hemma hos Thoréns. Det blir sju studenter på samma ställe, guuu så mysigt det kommer bli! Alex var inte med och inte Elmira. Men jag, Danne, Andres, David och Martina satt där och skulle vara med och planera, det vart mest o lyssna. Alla föräldrar håller koll och vi satt bara och lyssnade... Myspys;)


Jaa, så det blir en studentfest sen! 10 juni i Östra Enebyförsamlingshem! Be there;)

Pusspuss


En sån här i väntan på maten

Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Luft. Tekoppen om jag riktar handen till vänster och sedan lätt framåt...

Vad var det senaste du såg på tv?
Jag såg Top Model igår fast på datorn... Annars Parlamentet kanske...

Utan att se efter, gissa vad klockan är?
Nu kollade jag, piss... Typ 13.18;)

Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Danne visslar bakom mig, oerhört irriterande. Spisen knäpper och ungen blåser...

Vad gjorde du på innan du började svara på den här undersökningen?
Bannade kycklingen för att den är långt ifrån klar när riset är klart vilken sekund som helst...

Vad har du på dig?(detaljerat)
Svarta strumpor, svarta jeansleggings, brunt linne som nån sorts kjol typ, en prickig tröja i turkost och svart, en randig, stor, stickad tröja...

När skrattade du senast?
Just nu är jag bara hungrig och vill inte skratta alls! Men jag såg en massa roliga bilder från gamla tider för nån timme sen, det var kul!

Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Köksskåp? En tavla på en hoppande hare, en ljusstake, en tavla med en sjunkande båt, ett fönster utan glas och två tallrikar....

Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
En liten slav som kan skriva mina skolarbeten och en resa till nåntans varmt...

Berätta något om dig som folk inte känner till?

Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad ska skulle det vara?
Att maktgiriga gubbar som gillar att döda och har alldeles för mycket pengar sitter och bestämmer. Tänk vad världen skulle vara bättre om jag styrde det här skeppet! REBECCA KNUTSSON FOR PRESIDENT!

Tycker du om att dansa?
Hell yeah! Fast det är nog inte så vackert alla gånger...;)

Har du några husdjur?

Nope...

Vilket jeansmärke?
Jag hatar att köpa jeans. Men en gång hade jag ett par Wrangler som jag älskade högt, så då säger jag det. Wrangler.

Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Nåt lite wild and crazy som typ Emma och David...

Vilken var din första konsert?
Electric Banana Band i Louis De Geer... Fast första gången utan mina päron var några från Fame Factory, typ Jimmy Jansson, Sandra Dahlberg, nån Pauline och en till somjag inte kommer ihåg. Jimmy Jansson var stort!

Fyra favoritsaker utan rangording?
Kaffekannan, ballongvispen, datorn och min studentmössa.

Vilka gör du, önskningar eller planer?
Alldeles för mycket önskningar har det väl blivit...

Hur valde dina föräldrar ditt namn?

Ingen aning. Hade jag varit kille hade jag kanske hetat Jonas eller Anton. Fast Rebecca var nog ganska spikat av nån anledning.

Gillar du din boendesituation?
Det är soft. Fast det skulle nog vara bra o flytta... Ta lite ansvar och sånt...

Har du bra hörsel?
Jag hade mycket bra hörsel på hörselprovet förra året... Så jaa.

Idrottar du?
Jag kör Friskis och Svettis.

Smeknamn?
Becca, Becci typ... Beccibus?

Vilken låt lyssnar du på just nu?
Iris- Goo goo dolls

Vad ska du göra nu?
Äta!   


Studentplanering!

Ojojoj! Vilken peppdag. Hade IV-val imorse och upptäckte att rösten kanske har använts liiite mer den senaste veckan än vad den har gjorts på ett bra tag... Så jag hade lite problem med att komma över bröströsten så jag mullrade på;) Sen är jag extremt trött men ska ändå åka till NG och sen vidare till familjen Thorén för att planera studentfest... Myspys! Det blir säkert te, jag älskar att dricka te hos Thoréns...

Hade mentorstid också idag. Diskuterade studentveckan och middagar och klassresa och allt sånt där... OHH! Vad kul vi ska ha! Älskade klass...(sjunger) HOW AM I SUPPOSED TO LIVE WITHOUT YOU?... Jaja... Igår sökte jag in till Hålland... Hoppas att jag kommer in, det skulle vara grymt kul!

Nej ni, nu är jag hungrig och det är dags för lite lunch tror jag:) Pusspuss

Seeeeg morgon

Hej och hå, godmorgon och allt sånt där!
Jag är typ klarvaken, i alla fall kan jag inte somna om. Fast jag kom hem när det började bli ljust inatt/imorse vid halv 5... Då var jag i alla fall avsminkad och i min säng. Sen har jag sovit lite sådär... Jaja...

Igår var ganska så party.. Kan väl säga att den innehöll typ bonusmaterial från föreställningen. Styv och stel i en alldeles underbar verision;) Ja, sannerligen, kan de kalla sig musiktreor;) Jaa, som sagt, det blev sent men jag hade bilen, grymt skönt:)

Innan vi åkte iväg var vi här först. Hungriga som vi var köpte vi med oss två pizzor som vi partajade på. Ingen tid att hämta bestick eller tallrikar. Det här är så nära djuriskt beteende vi lyckades komma.


Jaa ni... Nu är jag extremt hungrig och har en blåsa på tungan. Amanda kommer hit snart. Lite senare, om ni har tid kanske ni får se Camillas djur, jag har förmånen att få ha dom på min kamera;) Wiihoo!
Pusspuss

Sista repliken, ikväll är de som att jag vore elektrisk...

Åh jag är alldeles vemodig inför kvällens föreställning. Jag kommer antagligen gråta på Ge oss imorgon, tänk i kyrkan på studentdagen när vi ska sjunga den, MY GOSH! Det kommer bli översvämning....Tillbaka till skolan snart då. Två och en halv vecka på teatern och så TJOFF! Rakt in i plugg, skola och projektrapport... Ajja, det blir bra! Nu, sannerligen, är det sista rycket!

Har fortfarande pyjamas men ska snart byta om... Det regnar så ikväll får det bli bilen. Vi ska ju dessutom vidare, det blir party på okänt ställe :P Mycket trevligt, looking forward to it A LOT!

Jaja, återkommer väl imorrn. Då är det städning av hela teatern. kul kul...NOT! Men ack så nödvändigt...
Pusspuss

Smink och kärleksbetygelser:)

Idag när jag kom till logen stod en mycket snygg tjej och speglade sig tillsammans med Lugna Favoriter som spelade nån "I looove yoou"-låt. Vad kunde jag göra förutom att slänga av mig tröjan och ta en bild;)


Och medan jag stog där upptäckte jag hur snygg jag var idag, speciellt mina ögon vart en riktig hit idag;)

Hur ska jag klara mig utan fetsminket nu? Jag kommer må dåligt över alla småglåmor och hemskheter... Men äsch;) Nej då, jag bara skojar... I AM GORGEOUS:D


Nytränad och hungrig

Tjoho i stugorna!
Jag har varit och tränat, åh så skönt! Gick runt och bara tänkte på projektarbetet och allt annar här hemma och sen är det föreställning ikväll. Kände att ajg var tvungen att skingra tankarna och vad passar då bättre än en timme med Stefan H? Lika mysigt varje gång;)

Nu ska jag fixa lunch, hittade en matlåda med nåt spännande i. Den är min:) Jag har ingen koll på vad som händer här hemma, när jag vaknar har alla åkt och när jag kommer hem har alla gått och lagt sig. Har väl inte sett till min mor och far sen i måndags kanske när de var på föreställningen. Danne ser jag lite då coh då, han brukar komma ner och säga hej! Nej ni, lunch och sen lite Schulman Show, en dusch och sen iväg till teatern. Joo då, jag älskar det här!

Pusspuss 

mes cheries, mina män och ma petite amie!

Äter keso/skink/paprika-knäcke, himmelskt gott. Ja, sannerligen! Tittar även på Sex and the city... Det är maraton på Comedy Central... Jag ogillar Carrie starkt, hon är så väldans klyschig. Hon skulle kunna säga "Du borde titta dig i spegeln och komma underfund med vad du ser....Jag gillar det jag ser..." Huuuh! Nejmen, det är ju Emmas replik;) Emma är duktig, jag gillar henne!<3

Har jag sagt det? Att jag har världens bästa vänner. Ma petite amie, mes cheries, mina män ÅHH! Vad jag älskar dom! Hur ska jag klara mig i höst...? Jag vill att alla ska stanna här och alla ska vara som vanligt!

Men om man ska vara lite ordentlig och tänk apå framtiden så vill jag in på Hålland, hoppas att dom kan ta in folk nu också... Hoppas, hoppas, hoppas!

Pusspuss

Torsdagsmorgon

Godmorgon!
Ni får ursäkta att det blir lite få inlägg nu förtiden. När jag inte spelar teater sitter jag i ett hörn med min ångest över skolan, eller gör något trevligt typ kolla på Tv o sånt där. Hjärnan är på högvarv efter föreställningarna och jag måste andas lite då;)

Nu spelar dom Fix You på P3. Den får mig alltid att känna ett starkt behov av att krypa ihop i fosterställning... Huh vilken  bra låt:)

Dasg att gå upp. Har skolföreställning vid 13.00 så det är bara att pallra sig dit vid typ 11.00 och börja sminka sig... Idag ser jag fram emot uppvärmningen, vi ska köra greken och det gör mig så glad :D

Naej ni. Tuudels!

Nattens drömmar

  • Jag, mamma, pappa och Danne skulle åka upp till båten. Vi stannade vid nåt JÄTTEstort köpcentrum och alla var hungriga. Mamma skickade då in Danne på McDonalds för att han skulle köpa nåt. Vi hade dock inga pengar och mamma föräkrade att vi skulle få pengar för de tjugo bullarna som vi hade i bilen. Jag tyckte det var konstigt, men sjäälvklart fungerade det... Danne kom ut med en tia. Men jag var ju fortfarande hungrig, så mamma körde i Drive Through... Där sa hon "tre hamburgare", nej tänkte jag. Jag vill ah en lilla menyn. Så jag försöker beställa det och helt plötsligt vll mammma ha korv. Men tjejen som satt vid ett skrivbord och tog emot beställningarna ville ha beställningen på franska. Det fungerade inte.
  • Det var Earth Hour och jag brydde mig inte, jag tyckte det var coolare att ha lyset tänt. Idiotiskt.
  • Jag och Musikar-Rikard stod i ett kök och så skulle vi måla ett bord. Men Rikard tappade ALLTING på golvet. hela tiden. Sen sa ha "det blir så här när man är överkåt". Sen var den drömmen slut...
  • Dessutom drömde jag att vi hade föreställning och jag låg och sov, så alla väckte mig hela tiden och jag hade världens panik. Jag skulle ju vara inne på scenen...

Så inatt har varit en hektisk natt.


Konst

Konstnärer är deprimerade, eller hur? Annars blir det ingen bra konst! Jag är sjukt nere, sååå trött och allmänt ledsen... Trots detta gick föreställningen grymt bra. Så fort jag lämnade scenen började jag typ gråta, sen hepphepp in och köra Katie Hagen. No more Rebecca. Jag älskar teater!

Nu vill jag bara sova. Godnatt!


GEEE OSS IMOOORGON!

Hallå där! Idag har varit en trevlg dag. Jag har hängt med mormor och morfar, varit och tränat coh haft föreställning. På föreställningen satt inte en enda stämma som den skulle, jag var ledsen... För hela släkten var här... Men men, jag sjöng på:) Nu är jag energilös, borde äta nåt. Tog lite morotskaka och så en heeel sodastreamflaska vatten... Jag är fortfarande törstig... Jag har fått en finne också... Det är en kille på reklamen som har världens mest ojämna hårväxt på bröstet. Det växer typ i fläckar... Ajja. Imorrn är det två föreställningar... Först en skolföreställning och sen en offentlig:) Ajja, nu är jag trött. Ska hitta nåt att äta, kolla klart på Scrubs. Sen sova... Man är så uppspelt efter föreställningarna så det är typ omöjligt o somna...

Pusspuss

Premiär och allt sånt där:)

Valde mellan att skapa ett fotoalbum på Facebook och skriva här. Jag valde facebook. Så idag blir det inga bilder här. Men premiären gick fint tycker jag, inte riktigt nån superenergi men än dock, än dock... Fick skåla i cider och lyssna på tal från både rektorer och regissören:)Efter det gick vi till Gu va gott och åt pizza allihopa, typ...:) Myyyyspyyys! Och sen iväg till Munken för att vissa ville ha öl, det var också mys:) Jaa... Kolla bilderna på Facebook. Jag orkar inet skriva mer nu, har fortfarande inte fått av mig sminket... Måste hitta rapsoljan och alla roliga krämer. Jag vägrar se ut som en vattkoppssmittad imorrn!

Pusspuss

Ormar ooch andra små fobier...

Usch, jag var glad och så där. Sen kolla rjag in på Camillas blogg och ser att hon har träffat på en orm. Skitäckligt, nu börjar dom vakna och jag vägrar röra på mig från min säng. Jag hatar ormar och jag får rysningar och högre puls bara jag hör det pratas om dom. kommer ni ihåg att jag har sagt att det värsta sättet att dö på, för mig, är att strypas. Det är en liten fobi jag har. Ormar är en annan. Fy sjutton! Fobierna har till viss del tillkommit vid samma tidpunkt. Jag var på kalas i Folkets Park när jag var liten och där hade dom ett tropikarium då... Min vän hade det som en del i sitt kalas, att amn skulle kolla på ormar. Alla fick hålla en tre meter lång kungsboa, typ... Jag var inte så kaxig. Jag sa "jag vill inte hålla den själv, Emilia får hålla i framkanten, jag vill inte dö"! Emilia var helt okej med det här. När jag står där, med tre meter kungsboa runt halsen säger herr tropikarium "Dom här kväver sina offer" och precis då börjar den slingra sig runt min hals. Herregud, jag är alldeles upprörd. Det kliar överallt och hej och hå. Nej usch. Det var inte så här natten skulle börja...´(Strypångesten har kommit till av andra orsaker också... Typ mina små rara attacker som hindrade/hindrar (vem vet?) mig att få luft eller att någon drog i ett sånt här käckt nyckelband som man hade förr runt halsen. Det drogs så att jag inte fick nån luft och jag fick ´så kallade bestående men).

Jaja. Jag har lekt med mina kära kusiner idag. Nu är vi kompisar. och jag har ÄNTLIGEN skickat in min finanskrisenuppsats:)

Johnossi-MavericksGrymt värt album! Roscoe är bäst...tycker jag såhär efter en och en halv genomlyssning. I övrigt är det en grymt bra balans och typ alla låtar är grymt sköna! Lyssna! Bilden borde vara en länk, oh så hightech!


Min hjärna är kockobäng...

Godmorgon mina käraste vänner och bekanta;)
Gårdagskvällen blev alldeles lagom mys tillsammans med David och Andres skulle man ju kunna säga. Vi hängde i köket i kyrkan och hade en alldeles förträfflig valborg. Upptäckte exakt hur snurrig min hjärna är, jag kan inte koncentrera mig på nåt. Skulle räkna ut hur mycket växel någon skulle få, det gick inte alls... Jag sa fel priser, jag hade ingen logik bakom mina handlingar. Jag var lost;)

Idag är det lördag. Den lediga dagen mitt i musikaltjohejet. Jag MÅSTE plugga, har så mycket att göra och annars orkar jag inte alls ta tag i det... Men nu kommer mormor och lillkusin Selma. Och jag har ont i huvudet, kom på att det kan ha med kaffe att göra. Jag vill ha kaffe NU! Men det får jag inte tilldelat mig på sängen... Hopppas att det finns "lördagsfrukost" därute... Hoppas, hoppas, hoppas!

Ajja, nu ska jag väl gå upp då. Danne, Andres och David är ute och åker flotte idag... Det blåser helt knäppt mycket låter det som... Hoppas att dom håller sig ovanför vattnet.

Tuudels!

RSS 2.0