En till dag

Sitter här efter en helt okej dag, ända tills jag blev själv. Det är så sant, att så fort man inte har nåt annat att tänka på så kommer det. Jag VILL inte!

Har varit på Haga Flunks andra match:) Och visst vann dom, säkert föratt det stod så många snyggingar bredvid som hejade o skrek. Kul kul, nästa vecka blir det paj(?)

Fikade med Matilda idag, hon är fin minsann<3 Och klok och lik mig på läskiga sätt... Vi gjorde en lista på vad man kan göra efter studenten. Det var så sjukt mycket kom vi på, från FN-tolk till roadtrip i USA... Men risken finsn att det är så mycket att man bara ger upp... Det är dåligt...

Pusspuss<3

:)

Idag blir det två inlägg, det är ganska skönt när jag väl skriver här:)

Har haft samtal med Eila idag. Hon är så himla smart, det är lite mysigt att komma dit. Det dumma är att allt låter så smart, att jag håller med om allt. Men samtidigt håller jag kvar vid samma tankebanor, samma handlingar.

Men för att visa att jag visst kan. Trots att jag nu går på min sista energi så lyckades jag skriva ett förhoppningsvis helt okej svenskaarbete:) Sjukt tråkig uppgift och det känns som att den blev sådär, men nu har jag inte ork, tid eller så för att ändra och försöka bättra på den. Jag lämnar in den coh hoppas att den inte är alltför dålig.

Utvecklingssamtal direkt efter. Inte kul alls faktiskt. Jag hade 24% frånvaro från svenskan.Så dåligt har jag nog aldrig haft. Men men, jag och mamma gick igenom det efteråt och upptäckte att de flesta gångerna har jag något att skkylla på. Men jag ska kanske bli bättre på att sjukanmäla mig. Men men, det är hårt, livet.

Imorgon ska jag försöka köpa smink. Foundation...Ihhhw... Jag har aldrig gjort det. Är livrädd för att se ut som en kaka i ansiktet, man vill ju att det ska se så naturligt ut som möjligt... Det finns så många skräckexempel..:P

Imorgon är det ju dessutom dags för Haga Flunks andra match. Supporterklubben måste vara där och heja fram alla våra män. Ingen paj imorn dock... Vem hinner baka i det här samhälletXD

Pusspuss<3

En dag...

Idag är det sovmorgon, eller snarare ingen skola alls... Mycket skönt. Fast det betyder att jag har massa tid o plugga på, men det gör jag inte. Körkortsboken ligger här bredvid mig, det är mycket lättare att plugga sånt.

Just nu pillar jag med tungan i tandställningen, jag känner en del av frukosten där i... Mys pys. Det känns som att tänderna fortfarande flyttar på sig, dom är ömma..:/ Men men, ska bli skönt när det är klart.

Idag är det först Eila vid 15.30 och sen utvecklingssamtal 16.30... Vad ska jag säga. Jag VILL inte ha kvar rester till nästa termin så det är väl bara att kämpa. Men just nu känns det sjukt ovärt. Antikenprovet är klart iaf:D

Nu är jag sugen på nåt o äta, fick precis bort den lilla mackbiten under tandställningen.

Pusspuss<3

RSS 2.0