Post-menstruella symptom?

Och så där, nu lämnar Rebecca Knutsson allt grått och tråkigt bakom sig. Den här lilla dippen får klassas som någon sorts post-menstruell dipp... Äsch äsch äsch! Allt som behövdes för att komma ur den var någon timme med en longboard i en korridor, någon kram, lite mat och vetskapen om att jag, när mitt schampo och balsam har tagit slut så ska jag börja med Balsammetoden. Hej och hå, jag ska få dom finaste lockarna i stan! Alltså tuudeluu schampo, hej balsam:) Får se om det funkar...

Nu måste jag gå och hänga tvätt. Sen ska ajg sova, imorgon är det ännu en dag i backen. Här samlas skiddagarna på hög:)

Tuudels

Grått...

Jag vill inte vara sån, men det är lite grått just nu... Plusgrader, prestationsångest, lite hemlängtan, teatercravings och huvudvärk...

That's it for today, jag ska bli gladare och roligare! Jag lovar!

En kort sammanfattning av livet just nu

  • Helgens magont resulterade i att jag är en hel karta Ipren fattigare. Vojne.
  • Den här veckans två andakter är avklarade och jag överlevde, trots att jag tänkte att jag skulle dö kvällen innan.
  • Till den första andakten hade jag skrivit typ sju manus, när jag skulle hålla den inför halva klassen (en skoluppgift, hur knäppt är inte det?) kollade jag på texten till min Lars Winnerbäcklåt och kom på att "såhär kan man ju tänka". Jag slängde manusen och freestylade, inte ens budskapet var detsamma...
  • Idag har jag stakat och skaetat (skejtat:P) en mil på längdskidor... Det är resultatet av dålig fästvalla. Det och galet sega axlar, bålparti och ben...

 


Filmfilmfilm

Tjenare!
Här var det partaj. Nej då, inget partaj, men en trevlig kväll minsann. Jag sitter och betygsätter lite film på filmtipset.se. Jag har börjat se så hiskeligt mcyket trevlig film här uppe, så då måste man ha nåt ställe där man kan se vilka man har sett och vad man tyckte, men jag har ett problem. I och med att jag umgås med riktiga filmördar här uppe så känns det som att jag bör ha en bestämd åsikt om vad jag tycker är en riktig femma och vad som kännetecknar en riktigt dålig etta... Det har jag inte, inte än i alla fall... Så än så länge får ingen veta vad jag har för användarnamn, jag ska inte kolla på Joels eller Rasmus profiler, så slipper jag allt tjafs:P Men jag skriver in litegrann i alla fall så får vi se om någon får veta vad jag egentligen tycker om filmerna vi ser;)

Annars så har vi haft en "sändningsgudstjänst" i Nylands missionshus för U-klassen som åker iväg på onsdag, sorgligt sorgligt. Hiskeligt tomt kommer det bli... Men men, tyst i korridorerna på nätterna förhoppningsvis i alla fall;)

Imrogons ka vi ha en liten andakt var, alla i klassen... Det kan bli galet spännande... Jag ska prata om att vara beroende av Gud på något sätt om det går ihop sig...

Ja ni. Nu är det kväll... Pusspuss

Klaga klaga klaga

Nu går det utför. Fy sjuttsingen! Tre ipren, två alvedon är dagens intag av värktabletter. Inte en enda har funkat. Inte heller min värmekudde. Jag fick åka hem tidigt från backen, som i och för sig var väldigt trevlig (förutom vädret), hem med UG och direkt till Joel:

"Hej Joel, jag vill ha ipren".
"Jaha", sa han, "det är bara att du går in och tar en karta"
"Tack!"

Jag gick därefter in på mitt rum, la mig i fosterställning i min säng, grät en skvätt av frustration för att det kändes som att jag skulle gå av på mitten och för att när jag hade värmekudden på magen så strålade det smärta genom hela ländryggen och när jag hade värmekudden på ryggen strålade det i magen. IHHW! Jag fick glass av Annsofie och låna "En vampyrs bekännelser" av Rasmus.

Nu sa jag sova, det blir ingen skidåkning för mig imorgon. Har en känsla av att magen inte kommer lämna mig ifred...

Skidåkningen idag böjade skit med att vi fick se en film som vi spelade in igår på oss själva. Hej och hå. Från den stunden kunde det bara bli bättre och det blev det! Kul när man känner att svängarna sitter där dom ska:)

Det var lite klag från min sida! Det blir bättre om några dagar:)

Lite trevligt och lite sukt!

Ännu ett inlägg på inte alls lång tid. Det blir inte så långt, för idag är en tidig kväll. Jag är supermegatrött á la gymnasiet, ångest hela dagarna, efterattackströtthet och det är minsann inte bara en känsla. Här kom min tredja attack uppe i Jämtland på eftermiddagen. Inte alls trevligt faktiskt och jag har varit halvdöd ever since. Skönt att det finns folk som kramar på en... Men men, nog om det. Nu förtränger vi jobbiga saker och fokuserar istället på att jag kommer att kunna vara i backen i fyra dagar i sträck nu, minsann. Och inte bara den här veckan utan även alla veckor fram till vecka 8 tror jag bestämt! Nu har jag dessutom nyvallade skidor så jag komemr åka som ett spjut.

Så det är väl det som händer nuförtiden, har börjat kolla på Big Bang Theory. Hiskeligt trevligt!

Tuudels

SCHAS OVE, SCHAS!

Tjena tjenare mannen!
Åh, solsidan! Såg ni det? Det är den nya grejen här uppe på Hålland just nu, att härma Ove Sundberg.

Idag har jag bokat tågbiljetter hem till vecka 9, då kommer jag och gör Norrköping osäkert igen, haha. Det känns som att jag kom upp hit för en månad sen, men det är ju faktiskt bara en och en halv vecka typ... Men men, jag vet inte. Jag längtar inte direkt hem heller. Jga har en massa att fixa innan jag åker upp... Typ att jag måste ringa  min praktikplats, det ger mig kväljningar och obehag i hela kroppen. Men men.

Idag har vi haft en dag med Biblisk geografi. Vi har pratat om Jerusalem mest, sett en modell av hela staden och dessutom byggt en egen modell i snön som vi sen gick en vandring i. Galet galet! Väldigt intressant.

Nu måste jag sova. Alla sover, hela jämte är öde och tomt, endast Rebecca är vaken. Och Joel ser det ut som på skype, och det är illa... För han har hjärnskakning. Jaja. 

Vet ni att om ni har csn-kort så kostar det bara 150 kronor att åka upp hit. Kul va?
Pusspuss  

En måndag

Jag har ångest idag.
Jag får nog mens när som helst, därav ångesten.
Idag har jag hädat minst fem gånger, bara under lunchen... haha I love this bibelskola!
Jag ska åka längdskidor nu.
Äsch.

Hålland och jag.

Jag är tillbaka i norr. Åkte nattåget inatt och vr bara en timme sena. Jag, David och Rasmus åkte tillsammans, träffade lite Boråsfolk det vill säga Johannes, Marika och Karl på tåget. Trevligt att möta lite folk! Lyckades hamna i en kupé med en supersnarkare. Alla höll på att bryta ihop, jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Men någon gång runt tre gick han ut, till nån annanstans, så sen sova jag gott. Men men, så kan det vara. Kom hem till ett iskallt, tomt Jämteborg med en bil som inte reagerade alls när jag vred om nyckeln... Det kändes lite sådär... Men nu laddas batteriet och imorgon kommer det vara fit for fight.

Det blev inga skidor idag för mig eller David, krångel med skjuts och bussar samt en dålig natts sömn gjorde att vi låg inne och kollade på film istället... Sen kom alla hem coh då blev det gemensam middag och film. Hiskeligt trevligt!

Dags att fixa runt lite här i rummet. Sen är det dags att sova tror jag... Imorrn ska vi till backen:)

Pusspuss


GÄÄÄSP

Jag är trötter. Galet trötter! Gårdagskvällen spenderades på Världens med Elin, Frida och Johanna. Vi lekte Sanning och konsekvens. Egentligen behöver jag ju inte skriva det här, eftersom jag tror att det är mest dom som läser den här bloggen, i alla fall ibland;) Men men, jag fortsätter. Vi åkte förbi Max också, gottigtgottigt!

Sen kom vi hem, vid typ 1.. Hmm, gå och lägg dig Rebecca! OCh det gjorde jag, men inte somnade jag för det. klockan blev både 2 och halv 3... Sen sov jag i lite drygt en timme. Sen var jag vaken en timme, hörde hur mamma gick upp och åt frukost. Jag låg och tittade i taket... Sen, halv 8 vaknade jag igen, panik panik, jag ska vara hos tandläkaren om en halvtimme. Men det gick ihop sig.

Nu ska jag fika med Ebba. Mysigt! Imorgon åker jag hem, upp, bort, till Jämtland! Det ska bli skönt, jag längtar dit nu...
Pusspuss

RSS 2.0