Läs inte helst...

Okej, här kommer ett inlägg som jag kommer att skämmas över senare. Jag kommer att gråta när jag ser det, av skam alltså. Det kommer att förstöra alla mina chanser av ett förhållande någon gång i livet. Men nu har jag tagit utr det på min mor och min bror. men det behövs lite till!

JAG VILL SÅ GÄRNA HA EN MAN! Eller jag vill bara ha en o krama på. En som vill krama mig. Min mor sa "Men du har iofs alltid varit väldigt fysisk..." Men är det ingen som är som jag?? Som bara vill kramas för att det är mysigt, inte för att man precis träffas elelr för att man ska gå?? Vissa tvingar jag, eller det verkar som att de flesta accepterar det. Men tänk vad mysigt o ha någon som kommer självmant o kramar mig, för att den vill det. Inte för att jag tvingar mig på personen. Åhhh! Kan jag inte ha ett normalt behov av fysisk kontakt???? Min bror föreslog en POKK... Puss o kram kompis... Fast jag vill ju ha nån som bara tyckewr om mig, som jag kan tycka om. Som inte är kär i en massa andra och bara kramas för att jag ser ut o börja gråta vilken sekund som helst. Någon som är min!

Patetiskt va?? Sorgligt...
Jag måste plugga, måste verkligen!

Pusspuss

Andra advent

Julen kommer allt närmare... jag borde kanske köpa julklappar snart, fast ändå.. man har ju ett par lediga dagar där, precis innan julafton när man kan fixaXD

Just för tillfället är jag lite rädd för att vara ensam, men att vara trevlig och konversera gör mig helt slut... Jag bävar lite inför skolan imorn, där borde man se glad ut. jag var "sur" i torsdags, då borde jag väl må bättre nu eller?

Kyrkan idag, självbehärskning var temat. Mysigt? Jag vet inte. Inga-Märta är bra, fast jag var lite okoncentrerad.. Hon pratade om att man ska skilja på behov och begär. Det var nattvard också. Jag fick ta längst fram när alla andra satt och kollade påXD Det var läskigt:P

jaja, ikväll är det parlamentet. Jag längtar litegrann... Soran är med och Henrik Dorsin. Det blir grejer det.

Pusspuss
Take care<3

En fredagskväll

Igår var jag hemma, jag läste breaking dawn, duschade några gånger. Det var kallsvettningar hela dagen. Kankse att jag har hamnat i klimakteriet..:/ Eller inte. det är så himla frustrerande att inte kunna säga varför jag är som jag är, varför jag känner såhär. Egenltigen vill jag bara ligga i mi säng, jag vill aldrig mer prata med någon. Men ändå åkte jag ner till krkan, "Jag är starkare än panikångesten"- tankarna kom in. Jag började nästan gråta så fort någon pratade med mig, jag gick omkring, kände mig rastlös. Jag ville inte prata med nån, så jag gick från bord till bord och försökte komma undan. Fast trots det så fanns det vissa personer, vissa som fick mig att må bättre. till dom "EN MASSA KRAM". tack.

Idag mår jag aningen bättre, jag tänker börja på julklapparna idag tror jag. Det blir lite godis, lite blommor och lite kärlek:)

Danne undrade vad jag önskade mig "Robert Pattinson" sa jag....

pusspuss
take care<3

??

Hur kan man känna sig så ensam i ett rum med 30 personer i?

Som tur var var jag inte ensam, jag slapp vara ensam. Tack<3


...

Här är jag igen, jag gör ALLT för att inte behöva plugga. Jag bråkar med min låtsasman, jag kollar på obetydliga bilder på bdb, jag går in på facbook och kollar igenom allt det som har hänt, jag gör lite mer te, jag låtsas som att jag MÅSTE läsa alla bloggar på 1000 apor, jag skriver ett blogginlägg... Aa, ni vet.. Jag ORKAR inte. Svenska är bajs bajs tråkigt för tillfället. Jonatan fattar inte. Imorrn är det utvecklingssamtal, jag orkra inte det heller. Anita fattar inte... Hon verkar fatta när föräldrarna är där, men det har liksom inte hänt nåt. Jag kännermig inte tryggare i skolan med lärarna än förra året. Jag ORKAR inte!

Har studiedag iaf. Ska träna vid 16.30, innan dess ska jag verkligen göra lite i det där bajshäftet.

1 december, julmusiken är på, jag har hittat pepparkaksdeg i kylen, den är nog Dannes, jag äter upp den(a)

Pusspuss
Take care<3

RSS 2.0