Vad skulle hända?

Nej vet ni vad!?! Jag är trött. Jag har suttit sedan 10 imorse och i alla fall försökt pluggat. Jag har haft en attack, jag har gråtit i flera timmar i sträck. Jag har ändå skrivit en del... Jag sov bajs inatt.  Har ni dessutom varit med om en sån här "dagdröm" när man helt plötsligt hakar upp sig på hur livet skulle bli om hela ens familj  skulle dö, samtidigt. Jag hade en sån idag. Funderade på var jag skulle bo, ett större problem iofs när man var mindre och inte skulle klara sig själv. Hur jag skulle bli? Skulle jag gräva ner mig? Hur skulle jag få reda på det? Skulle typ Tobbe komma till skolan? Skulle mormor och morfar komma hit och bo hos mig? Farmor o farfar? Hur gör man med begravning om tre personer dör samtidigt? Nån mer än jag som tänker såhär ibland? Hemskt är det. Såg dessutom på Facebook att en kille i Pingst, som jag iofs aldrig har känt överhuvudtaget men alltid vetat vem han är, har dött... Han har en tvillingbror, funderade lite på vad jag skulle göra om Danne dog. Herre min skapare... Vill inte ens tänka på det... Gud vad konstigt livet är... det här blev ett väldigt deppigt inlägg, väldigt deppigt.

Nu går jag och lägger mig... 

Bryta ner...Bygga upp

Jag har ont i ögonen och käkarna. Första attacken sen... Följ mig kanske... Bajsprojektrapport! Bajsframtid! Bajspengar! Jag svettas fortfarande.. Herregud, jag hade nästan glömt hur det känns...

Nu har jag i alla fall brutít ihop och nu är jag på väg tillbaka. Kanske borde äta nåt... Eller plugga.

Bror min sitter här bredvid och pluggar matte
Här kommer ett litet exmpel på min broders matematik, matte diskret:

Förklara varför 21+6=3 på en 24-timmarsklocka
Svar: Om klockan är 21 och så går det 6 timmar så blir klockan 3.

Spännande. Det låter ju som nåt jag skulle klara av...:) 

AAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH!

FRUSTRATION!!!!!!!!!!!!

Onsdag...

Okej, jag tycker fortfarande om dom! Ni som läser idag för att Camilla länkade hit, jag är inte grinig när jag är trött... Jag är världens mest harmoniska och mitt blodsocker håller sig ständigt på en trevlig nivå. Eeeeller???

Nu har alla små barn åkt hem och jag ska börja på min projektrapport... Ihhw!

Äsch, nu vill jag duscha o så där:)
Pusspuss

Dementering

Det värsta ´med den här världen är när man försöker vara snäll så komemr nån o säger "BITCH!". Jaja, tänker man. Visst att nån akn bli arg, men nu kommer MAtilda och dödar mig med blicken. Allt jag sa i förra inlägget tar jag härmed tillbaka.

Camilla, sitter man bara o kollar på är man lika delaktig i mobbningen. En av de första regler man får lära sig när man går på lågstadiet. Så det så!

Nu kör jag ut dom! Over and out!

Snyggosar har invaderat mitt hem!

Sitter och hör diskmaskinen och Matildas myssagor med små sensmoraler... Ska väl plocka iordning i köket, det blir en hejdans massa disk när fyra personer ska äta plockmat med tillhörande efterrätt. En kladdkaka (Surprise;)) som förövrigt blev kickass! Gosh, bland de bättre som tillverkats i detta hus, kanske för att Camilla gjorde den...

Var och handlade förut, med Camilla och mamma och pappa. Mamma fyller 46 på fredag så det blir partaj här på både fredag (:O Är det inte långfredag!?! SORGEDAG, HALLÅ?!)och lördag. Så jag coh Camilla hade en vagn som inte blev speciellt fylld alls, sen kommer mor coh far med två överfulla vagnar efteråt. Vi fick en hel egen kassa. 80 ägg. 2 liter creme Fraiche och så vidare. Jaja, så blir det är familjen Knutsson ska ha partäj...

Det här är kvällens spellista förövrigt. Spellistorna blir så himlans bra nuförtiden. Harmoniska och så där:)

Masserade Emma förut, sen skulle Matilda läsa sagor. Fast Emma somnade, så nu ligger hon och sover i mitt rum. Ska bjuda på PANGfrukost imorrn också. Sannerligen tycker jag om den kvinnan! Men även dom i rummet bredvid! Älskisar! (Haha, alkisar! (Snart är det studentkryssning, speaking of...;)))



Pusspuss

Vårmisstag

Åh! Big Mistake! Big Mistake!
 Imorse ställde jag mig i duschen och tänkte: "Vad sjutton! Nu är det vår, vinterpälsen ska BORT!" Fram med raklödder, fram med rakhyvel, fram med ben och upp med armar. Shiet pomfritt! Klockan är mycketmycket! Ska snart vara nere på Fräck Frökens och fika med Ny Generation. Raka, raka, raka FORT! Ut, på med kläder. Hinner inte smörja in benen. Så kommer jag hem nu, torr som fnöske och dan. Tänker, "aha! Lite färg på benen skulle ju inte skada" Fram med Dove Summer Glow, Sprutt sprutt! Ehhhw... Här kommer det stora misstaget. Det luktar askonstigt. Hela jag luktar askonstigt efter en liten insmörjning av benen. Fail!

Oliver?

Wiho!
Har fikat med lite NG-människor. Det var trevligt och inte speciellt mycket skämmighet över att vi kanske inte ber ordentligt eller så där....

Ikväll ska Emma få "en kväll hon aldrig ska glömma" i födelsedagspresent från mig, Matilda och Camilla. Kan ju inte säga vad som kommer hända, men det blir mys! Så direkt efter IV-valet (där vi ska spela blues idag) ska jag hem och sen åka och handla med min fining Camilla! Sen är det fixafixafixa! Oliver ska komma, eller ska vi äta oliver? Grymt krångligt. Nån som känner en Oliver? Vad paffa de skulle bli, mina vänner, om det helt plötsligt stog en man i min hall och sa "Jag heter Oliver, jag hörde att ni gillade oliver".. Guu, vad lamt. Skitsamma

Nu dricker jag kaffe.

Pusspuss

Beach 2010-tips!

Det här var ju sannerligen årets bästa tips!

Skumbananer

Hetaste samtalsämnet på NG: Barndiabetesfondens radioreklam. Den som går typ såhär:
-Barn med diabetes får inte äta såna saker som andra barn får som godis, chips choklad.
-Lina får äta skumbananer varje lördag, hon säger att det är jättegott!

Stackars Lina! Haha, blir itvingad skumbananer VARJE lördag. Sen diskuterar vi hur äckligt det är med skumbananer.

Men nu är det Svenska Hollywoodfruar. Shiet pomfritt! Päivi Hacker dammsuger för första gången och en av de andra nya har en liten maskin som stimulerar "påminner musklerna" att de ska dra upp ansiktet. Den ser ut som min epilator. Anna Anka diskuterar Paul och sitt sexliv. Jaa... Nu kommer mor hem. Dags att prata!

Pusspuss 

Fail;)

Jag får ju världens egoboost här! Alexander, vad du räddar min dag:)

Sitter i datasalen utanför NG-rummet. Slutade tidigare än väntat så det var fail att ge nyckeln till Samuel. jaja. Ingen tid. Nu kom dom.- Dags att vara seriösa. Imorrn kommer NG-Rebecca och ska fika med mig. Då måste jag säga att vi läser både två och tre kapitel ur bibeln varje vecka och ber minst 29789 minuter! Yes!

Planering

Skriva skriva skriva rapport... En inledning har jag nog någorlunda klar. En mening på metoder. Suck. Jag är så trött och borde verkligen äta lunch nu, måste snart in till skolan för musikalrep och NG-möte. Ni ska bara veta vilken planering jag har haft. Redan i fredagskväll gav jag nyckeln till NG-rummet till Samuel, för jag hade lyckats planera upp min helg+måndag så pass. Shiet! Annars hade jag behövt försöka få tag på någon av mina små män under dagen.. Suck.

Oj, nu har tiden gått ser jag. Tuudels!

Mardröm och dilemma:P

Nu sitter jag och laddar inför lite projektrapportskrivning... Dricker halvsvag vattenoboy som jag hittade i ett skåp, samt lite muffins, blåbärsmuffins med crumble... Typ. Jag testade min balklänning igen, för att se så jag inte är på väg åt fel håll... Mardröm om man märker en vecka innan balen att man inte kommer i klänningen. Har ju inte världens lust att paniksvälta mig för en liten bal... Skulle inte göra det heller, tror jag. Fast vad skulle man göra? Man kan ju inte direkt köpa en ny... Då spricker ju allt vad budget heter... Jaja, man får väl ta på sig den lite då och då så man slipper chocken. Upptäckte idag att jag inte riktigt fyller ut bröstdelen på klänningen, är det inet sjukt? Jag? Som alltid får höra en massa antydningar om att dom är störst i HELA världen.  IN YOUR FACE! Men men, det var väl bara BH:n eller nåt... Jaja... Balen blir bra!

Pusspuss

gääääsp

Söndag. Jag har varit i kyrkan. Det var grymt segt att gå upp imorse efter en lång Earth Hourkväll i Svärtinge med lite trevligt folk! Dessutom en timme mindre inatt, jag som verkligen behövde en timme till... Men men, jag får väl sova på hmm... Tisdag? Ikväll kanske?

Sen åt vi fläskfilé, klyftpotatis och tzatsiki... Onekligen mycket likt lördagens middag... Jaja, vitlök är ju den mest framträdande doften i mitt rum, kan jag tänka mig. Tur att jag inte behöver pussas...........

Sen har jag sett Så ska det låta från i fredags och Skavlan. Noomi Rapace va? Vilken kvinna. och vad mysiga dom verkar, Ola och Noomi... Jaja... Sen har jag läst ut nr 39 och sovit en sväng...

Borde plugga. Ska kanske försöka ta tag i det,... men men...

Nu vart det ytterligare ett "Idag har jag...sen....sen gjorde jag..."-inlägg. Ni får ursäkta.

(Igår kväll sa jag: "Åh! Jag saknar han i Lars Winnerbäcks band". Men jag kom inet ihåg vad han hette. Johan Persson heter han. Trevligt.)
godnatt

Inga idéer

Åh! SKITBAJSAPAPISS! Jag tänkte att ajg skulle skriva ett glatt inlägg om hur skönt det var att träna och att FAME-låten kom på slutet och våra dansmoves har satt sig så hårt i bakhuvet att jag måste göra dom rörelserna, kroppen vägrade annat. Men nej nej.

(Jag kan inte uttrycka mig ordentligt här, man måste kanske träffa mig) Jag är så ARG! Skitsamma. Stinkbomber på spårvagnar och ouppfostrade ungar som gör mig så PISSED OFF! ÅHHHHHH!!! Frustration!

Skitsamma

Pusspuss

Botox och lockiga ögonbryn

Godmorgon godmorgon!
Har vaknat och det ser ut som att jag har sprutat in lite Botox i läpparna och mina ögonbryn är lockiga.. oh, not again! Jag vill egentligen bara stanna hemma, sova. Men men.
Jag ska iväg på Kvinnofrukost. Jag ska fixa lite med bilden och sådär... Annars hade jag legat och sovit fortfarande. Jaja, det kanske är bäst att åka snart, annars finns det de som blir alldeles uppstressade. Man är ju lugnet själv, som måste finnas för att andras liv ska fungera. Wow! Ni borde värdera mig högre!;)

Ikväll är det Earth Hour, är ni på G?

SOOOOVA!

Ja herregud, nu har ni väl gått bananas hela högen. Jag har inte skrivit på en dag och 20 timmar. Men men, inga kommenarer fö rdet.

Jag är helt slut. Har gått igenom hela musiklmanuset och alla scenanvisningar hela ensemblen har. Sen sjöng vi och så sltade vi efter typ fyra timmar. Äsch, ni vet. Jag hade så mycket att skriav om, nu vill jag abar sova. Jag SKA ta igen det här. Jag ska vara duktig på att blogga imorgon, inte idag. Shiet.

Pusspuss

You know you love me

Hej och hå!
Här har det varit middag med tillhörande diskussion om ungdomsarbetet i kyrkan. Mycket trevligt. Elias, en liten snubbe, var med sin kära mor. Han var uppe och pillad epå alla instrument och när han upptäckte att keyboarden inte fungerade riktigt som den skulle så sa han hmm... Jag behöver tejp. Jaha tänkte jag, nu ska han tejpa på sin teckning som han har gjort. Oh nej, då skulle han laga keyboarden. Och blockflöjten. Sen skulle han börja tejpa på min faders kontrabas, då sa jag nej, den rör vi inte. Söt var han.

Nu är jag lite sugen på "Your one and only source into the scandalous lives of Manhattan's elite". Wiho!

Pusspuss

halvlyckad pluggdag...

Än så länge växer ilskan i mig. Rackarnsbajsskit finanskris. En bit har jag kommit i alla fall. Nu ska vi åka på musikalrep. Isch... Fast kanske välbehövligt...
Jaja, dags att plocka bort lunchen...

Tuudels!

Snart...

Onsdag igen. Veckorna bara flyger. Om en vacka ska projektrapporten in och snart är det student... Eller? Joo, verkligen snart. jaja, nu får 50 % av alla ni som läser superpanik. Men relax, baby, allt kommer fixa sig:)

Jag och Matilda har just nu pluggdag. Jag SKA skriva klart Finanskrisen idag! Annars blir jag arg. Men nu är vi duktiga. Snart är det förmiddagskaffe, känner jag. Har inte fått mitt morgonkaffe än...

Jaja, pusspuss

Morgoninlägg

Hej hej hej!
I vanliga fall har vi naturkunskap i halvklass på tisdagar, så jag tänkte att jag minsann inte började förrän vid halv tre... Tji fick jag. Vi ska vara på Komvux och ha pippi-special för snart ska vi gå runt strömmen och lyssna på fåglar. Så idag ska vi lära oss om Nötväckor, Talgoxar, Blåmesar och annat smått och gott. Så nu ska jag gå. Fast jag har inte klätt på mig än och kaffet blev misslyckat...

Jag har fastnat i Jon Foremans musik just nu, ni vet sångaren i Switchfoot. Himla skön är den! Den får nästan gå in  min spellista "Plugg/inte speciellt ansträngande". Men nu fick han en egen... Trevligt för honom!

Spenderade halva natten med Schulman Show. Det fanns avsnitt som jag missade, de två-tre första programmen. Mysgt tänkte jag och hade inte vett att stänga av och somna.

Det var party på NG igår förresten. Herr Eksmo fyllde 17 och Nicho köpte semmeltårta och jag hade bakat BÄSTA kladdkakemuffinsarna. Grymt fint var det! NG har helt plötsligt blivit väldigt roligt! Kul. Men nästa tisdag ska jag fika med en NG-tjej... Ihhw, alldeles allena. Vet inte hur det ska gå, men men. Vi får väl be på måndag så har jag nåt o säga till henne.

Jaja, dags att knalla kanske, ska träffa fröken Matilda utanför Komvux om 45 minuter. Jag får nog ta cykeln ändå..:(

Pusspuss





Framtiden i Södertälje?

Nu ni!
Jag är i framtidstankar. Jag har sökt två jobb och kollat in folkhögskolor. Ett jobb som sommarvikarie inom äldre och handikappomsorgen här i Norrköping. Och ett som sommarbrevbärare i Södertäljes närområde. HAHA YES! Det har alltid varit en liten dröm att få arbeta som brevbärare, och så sökte dom en sån tjänst. Vad sjutton tänkte jag, inte kan jag förlora nåt på det här! Så hej hej, Södertälje!

Nu måste jag hitta nåt krubb(;)) och sen är det Boston Tea Party:)

Pusspuss

Hej ica kurirens rådgivare

Hej Ica kurirens rådgivare!
Min livmoder har uppmärksamhetsproblem. Jag funderar lite på vad jag ska göra. Nu har jag försökt motverka det hela med hjälp av både Ipren och Panodil och choklad, men det var i och för sig nyss. Jag försöker prata med honom(jaa, det är en han), men han vägrar lyssna. När jag tänker på honom så får jag ångest, jag vill så gärna ge honom den uppmärksamhet han trots allt förtjänar. Men om jag ska vara helt ärlig så är det svårt att komma ihåg en kroppsdel som är så pass dold bakom kissblåsor och annat. Det känns som att han främst ser ett stort hot i mitt huvud som ofta annars får en ipren tilldelad sig då och då. Det här har blivit ett ohållbart problem och jag är beredd att göra nätan vad som helst för att öka livmoderns självkänsla och på så sätt minska hans bekräftelsebehov och på så sätt få lite lugn och ro.  Ska jag klappa? Ska jag vara ärlig så vet jag inte om det känns så trevligt, hur mycket jag än älskar honom. Fungerar det med massage "utifrån" om man tänker, kommer han känna det då? Värme?

Snälla! Hjälp mig! Jag är på gränsen till desperat!
Med vänliga, men än dock desperata, hälsningar
Rebecca Knutsson

Aoch

Tänkte bara säga att jag antagligen dör av ont i magen och äckeläckel idag. "Nej nej, det rä vackert. Kul att veta att kroppen fungerar" NEJ!

Nu ska jag baka kaka för jag ska på NG idag och Samuel fyller 17, så då kan vi äta kaka tänkte jag. Fast alla kommer bli superarga, för vad blir det av Lys Melken då? Jaja, det får dom väl ta. Vad ska det bli för kaka? Rulltårta med blåbär på? Kladdkaka? Chokladbollar kanske? Jaja. Nu ska jag äta lite. Måste även dricka vatten, har hört att magontet blir bättre av det. Annars tänker jag (något jag sagt i flera år) gå och få små piller som gör att det försvinner. Ontet alltså, i övrigt är jag ganska glad att se att allt funkar som det ska. Men nu räcker det.

Pusspuss
 

Konserverad morsa

"Min mamma har...vad heter det?... conserved... bevarats väldigt bra...Konserverats... på burk dårå..."
-Maria Montazami

En fest i sann klassfest/estet-anda

Shiet det känns som att gårdagskvällen bara har försvunnit. Jag körde ju, så inga såna bortglömningar. Men jag har bloggat så lite på sistone så det kan säkert se ut som att jag har minnesluckor, det har jag alltså inte. Jag tror bara att jag har skrivit om nåt o sen läser jag igenom själv, o så har jag inte det.

Jag hade tre ångestmoment igår:
1. Hur ska jag ta mig till Finspång?
2. Vad ska jag ha på mig i Finspång?
3. Vad läskigt om Camilla svarar i deras hemtelefon och jag inte fattar att det är hon utan säger "Är Camilla där". Eller ännu värre, jag börjar prata som att det är Camilla och så säger den jag pratar med, du ska få prata med Camilla. Kommer ni ihåg ångesten från lågstadiet? När man fortfarande ringde till hemtelefonerna.

1. Jag åkte bil. Jag struntade i alla andra och tänkte bara på Matilda, Camilla och Frida. Vi tog en bil, kom sent, var glada och så där!
2. Jag hade höga shorts och kavaj. Det såg jag på en bild. Håret var uppsatt så det såg kort ut och ögonen var markerade. Innan jag var i Finspång var frisyren totalförstörd och allt smink var borta. Spännande. Jag försökte vara glad i alla fall.
3. Camillas mammas man svarade, jag hörde direkt att det inte var Camilla och kunde snabbt framföra mitt ärende om att jag vill tala med Camilla. Allt gick bra, jag var glad.


Kvällen var trevlig i sann klassfest/estet-anda, vad nu det betyder. Festen gick in i lite olika faser
1. Alla satt vid bordet, lite uppdelade och åt.  19.00
2. Alla dansar ovanligt porrigt och gnider sig mot varandra. 22.00
3. Alla försvinner, senare börjar de mer fysiska aktiviteterna komma igång. De som inte deltar i det dansar eller pratar eller kollar och skrattar 00.00

Ni förstår principen. Det var trevligt i alla fall. 

Pusspuss 


Isfolket och slagsmål

Nu är det dags!
Jag är helt insnöad på Isfolket just nu. Har läst ut nummer 38 idag. Sträckläst! Så nu är det bara 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 och 47. Crazy! Jag bävar lite, vll inte att det ska vara slut... Det bara växer och växer, hela Isfolket-släkten. Kolla till exempel på släktträden. (Det finns folk som skulle döda mig för det här. Men ni ser ju inte vad det står i alla fall. Skulle ni se det här som en spoiler, skit i att läsa första delen)

Här är från bok 12.


O så kommer 38 och ser ut såhär:


Grymt fascinerande serie. Att följa en hel släkt från 1500-talet till typ nutid. Jaa.. Skitsamma, totalt ointressant säkert. Men jag är fascinerad.



Här är andra delen om ni blev stötta av allt Isfolksprat.

Idag har jag vart i kyrkan. Jag och Andres fick i uppgift att slå ner Hans i mittgången. Trevligt. Jag knuffade omkull honom och Andres avslutade med nån sorts kittling. Väldigt spännande.

Jag fick höra, som vanligt: "REBECCA! JAG VILL INTE HA DIG!". När jag kontrar och säger: "Nej du, jag vill inte ha dig heller" så blir alla arga. Jaja. Livet är hårt...

Nu måste jag hjälpa till med maten.
Pusspuss

Drivis och sjöväderrapporten

Min mor lyssnar på P1. Det var nyss sjöväder. Sommar sommar sommar! Dock började de säga: Skagerack 30-60 cm mestadels jämn is, Gotska Sandön mycket drivis. Ingenting man hör när man ligger och lyssnar på sjövädret i förpiken. Oj, nu vill jag dit. Fast än så länge är jag så lycklig så jag kunde gråta för att snön hålle rpå coh smälta bort. Dock blir jag arg på allt hundbajs, kanske borde skicka in en insändare till tidningen. haha! Fast de kommer väl:P  

Chanel? Fjädrar? Fransar?

Det finns nästan ingenting som dödar hela mitt humör som planering. Sån här ofruktsam planering. Sms:a runt och försöka få ihop folk till en bil, när jag hellre åker buss... Inget ansvar, inget nu måste vi hem, annasr somnar jag, bara glida runt, åka när man vill, komma när man vill. Gratis är det också, för jag har mammas kort. Matilda fodrar och jag skulle behöva stöta och blöta lite med henne. Ingen som har Hannas nummer. Jaja, jag fortätter väl litegrann. 

Dessutom är det tema-fest. Kul tänker ni. Jag får alltid lite ångest, men idag. För sjutton! Idag ska jag dit! 20-30-talstema... Vad hade man på sig på 20/30-talet...? Chanel. fjädrar, fransklänningar... A walk to remember-klänning. Jaa! Men GUUUD vilken tur, jag har ju alltid en sån hängande, utifall att... Jaja. Det blir nog trevligt! Kanske kan ta påskfjädrarna från vinden och sätta på en klänning. Synd bara att jag knappt äger en enda klänning...

Så ser min lördag ut. Den började dock med melodikrysset. Jag sa bara Josh Groban när jag kom ut ur mitt rum, för det hade jag hört att dom diskuterade när jag låg i min säng och läste nummer 37 i Isfolket (bara tio böcker kvar!), sen var det fint! Finbröd vart det även den här lördagen. Ni ska bara veta vilken fördel det är att ha en supermorgonpigg mor! 

Jaa, sen lite Let's dance med tillhörande klädvikning. Nu ska jag snart laga mat. Först ska jag kolla på lite kläder.

Pusspuss  

P

Haha, det står "turskiska" män i rubriken. Hade jag bara haft läsare som har överseende med ett sånt här fel, så fine. Men vissa (hrrm hrrm P) skulle kunna tänkas anmärka på detta. så för att visa mitt ställningstagande mot detta så skriva jag ihop det här inlägget!

Idag kan ingen klaga på min uppdatering. Jaques Chirac!

Turskiska män:)



Vad tänker ni på när ni ser den här? Plutar han inte med läpparna och drar till med en "sexy-look"? Har dom inte klippt bort hans arm som kom med när han tog sin fjortisbild? Vet ahn om att han sitter i varenda svensks kylskåp som vill försöka vara lite internationella och kulturöverskridande? Eller var det någo på "vad-företaget-nu-heter" som var på semester, och så behövde dom ha nån inhemsk person på sina yoghurtförpackningar. Han tog tillfället i akt och sa till sin chef: Aha, ajg har en bild. Så egentligen sitter en kille med hawaii-skjorta, strumpor och sandaler och kamera på magen precis bredvid. Ja tänk va? Vilken bildanalys det blev.

Alla dessa tankar kom upp till ytan i killarnas omklädningsrum tillsammans med några trevliga musikare och en och annan dansare under musikalrepet. Väldans trevligt! Jag sprang runt i hela huset för att leta efter mackor imorse, men hittade baar bullar. Så i min turkisk yoghurtburk som jag hade med mig låg tre bullar. Jag antar att ingen av de som var där låser det här, men det kom aldrig fram vad det var i. Det var tre bullar och en näve jordnötter.

Åhh! Vilket dilemma...

En dålig grej med fredagar är att man redan har på sig sina softaste kläder på grund av slapplektioner. Så när man kommer hem och vill vara ännu lite softare, så är det omöjligt. Jaja. Nu MÅSTE jag börja städa. Pappa komme rhem snart...

HALLÅ!

Ojoj, Herr Brantis påminde mig om  att jag inte har uppdaterat på 30 timmar. Woops. Men men, jag rä trött och har varit grymt grinig hela dagen. Morgonen gick sjukligt långsamt, jag kom liksom aldrig iväg. Två timmars textanalyserande med en trasig kaffemaskin, iofs var jag mest sugen på varm choklad. Men men, stämningen vart lite sur. Jag satt och strök under, testade olika betoningar och tempon. Kom på lite karaktärsdrag till min kära Hekabe. Trevligt. Mne men, jag var hungrig.'

Rösti i skolan, vem tycker om det? Inte jag i alla fall. Men jag åt, annasr hade jag nog dött. För sen var det dansträning på musikalen. Fyra timmar har vi stått där och kört om och om igen. Tio minters rast fick vi där nånstans. Men men. Nu är jag så trtt så jag vill egentligen bara sova. Men så kollar jag ut över mitt rum, jag hör min faders ord klinga i huvudet "STÄÄÄDA!!!". Jaja, fast det kanske är bättre att gör aimorrn. Nu dör datorn snart.

Pusspuss

Uäääk!

Isch, jag mår verkligen monkeybutt. Men men, lite mascara på det här så ska nog även den här dagen fixa till sig! Funderar på om jag vill träna i eftermiddag... Kanske det är dags nu, längesen var det.

Jaja. 

Rebecca tar fram sina eskapismtalanger!

Oj oj oj oj oj! Bio igår. Remember me. Otroligt lam story, men vad gör det? HE-RRE-GUD! Jag vet inet vad jag ska säga om det, förutom det. Jag kan säga att herr Pattinson är... fick jag välja mellan honom och att aldrig få dricka kaffe igen. EAAASY! Fick jag välja på honom och att aldrig få gå på toa med stängd dörr. EAAASY! Ni fattar? Synd bara att han är väldigt långt borta. Men jag är, å andra sidan, ovanligt bra på eskapism... Så det är inget problem egentligen.

Inatt har varit en hemsk natt. Jag har knappt sovit. Har drömt mardrömmar, tänkt på skolan, jobb, vaknat hit och dit. Nej isch. Dessutom vaknade jag halv åtta när jag började åtta. Illa. Men jag tänkte, ska jag börja stressa. Började röra på mig. Huvudvärken är inte borta. Skit skit! Nu har vi dock hål, så jag ska in till nästa lektion som börjar 12.50, typ.

Jaa. Tuudels!

Brunch och kaffeproblematik

Har precis avslutat en alldeles superb frkost/brunch hos min kära Matilda. Scones och kaffe. Jag har huvudvärk, det har jag haft konstant sedan i söndags typ... Kul. Antagligen alla spänningar från projektarbetet som släpper.

Nu ska vi kolla upp lite biobiljetter till ikväll. Måste se Robert Pattinson... Annars svimmar jag nog. Nu lyssnar vi på Johnossi, surprise surprise. 18 Karat gold, wow ni!

Drömde att Sara sa "Vad dålig du är Rebecca". Kul kul... Nu har dets att sig lite för hårt, får börja tänka lite mer att jag är snyggast i världen. Jaja.

Snart är det förmiddagskaffe:P När jag kom upp imorse var Matilda i upplösningstillstånd, det fanns inget kaffe! Bara o åka till Åby och köpa. Trevligt med lite koffeinberoende. Som igår på IV-valet, jag hade skitbråttom men kom på att jag inte kunde tänka på nåt annat är kaffe, så då fick jag cykla fortfort till mcdonalds o fixa. När jag kom till lektionen sa Martin: "Har du hånglat upp kaffekoppen?" Då var det läppstift ÖVERALLT. Trevligt, så kan det gå när amn stressar.
 Pusspuss

En alldeles ovanlig tisdagskväll

Har vin och chokladprovning med Camilla, Matilda och Emma. Myspys! Ska lägga upp bilder imorrn. Men nu är jag så trött, så nu ska jag mysa vidare. Vi har gått över till te/skitsnack/Kent, nu. Myspys!

Nu fick Camilla sendrag´. Hej då!

Jag vill sova!

Åh! Jag är så trött. Det känns som att jag skulle vilja sova HELA dagen. Men nej nej. Idag är det Naturkunskapsprov, tror jag i alla fall. Sen är det IV-val på Haga och sen hem. Ikväll ska vi till Matilda och mysa!

Nu lyssnar jag på en massa High School Musical, haha! Yes! Dessutom försöker jag bli supersäker på Maja Östbergs överstämma i Side by side. Hej 90-tal, eller? Fame Factory...:P Så den går på repeat.

Jaja, nu är det dags att göra sig i ordning. Ville dock säga att jag har en blåsa, allra längst bak på tungan....:/ Isch. Har dessutom ont i magen ibland. Har ingen aning om varför. Jaja.
Pusspuss

Dumma huvud!

Nu har det pluggats Naturkunskap till provet imorrn med Amanda och Calle. Trevligt värre!
Nu ringde Amanda och sa att hon missade bussen, så hon kommer snart tillbaka.
Jaja, pluggningen innehöll en kladdkaka och en massa mackor. Åh, det måste vara det bästa. Sitta och äta lite hela tiden. Absolut inte det nyttigaste, men jag orkar inte bry mig och jag skriver det här, trots att hela mitt huvud säger: "Folk kommer tänka att hon borde verkligen äta nyttigt!" TÖNTREBECCA! Ni ska veta att jag bryr mig inte om er! Inte ni som tänker så!

Nu måste jag hjälpa mor.
Pusspuss

Oh, how we love to ordbajsa!

Har lyckats skriva klart om finanskrisen uppkomst. Var den började och så vidare. Faktum är ju att ajg tycker att det är spännande, fast väldigt klurigt. Sen att amn ska försöka skriva så mycket, ordbajs, ordbajs i massor!

Sen har jag suttit på trappan i solen och läst lite Isfolket. Är numera i 35, nu går det fort, fort! Fast ajg ska gå ut, tänkte jag. Ikväll kommer det en Amanda och en Calle hit som ska plugga. Och jag är ju sugen på att baka, vilket excellent tillfälle! Jaja.

Pusspuss

Finanskris och huvudvärk...

Ska skriva om finanskrisen. Men nu har jag fått så gruvligt ont i huvudet. Kan vara för att det inte blev tillräckligt med kaffe imorse... Så jag fyller på nu, det är himmelskt gott till och med! Har även upptäckt att jag har tre olika sorters mörk choklad i mitt rum, så det blir finfint!

Men som sagt, jag ska börja skriva på finanskrisengrejen. Har ju även prov imorrn, naturkunskap. Spännande. Antagligen ska ag träffa Amanda (och nån mer?) ikväll för att plugga lite, fast jag tror att ajg kan det redan. jaja

Måste återgå till min kaffekopp och sen till pluggandet. Tuudels!

Tuudeluu vecka 10!

Ni får ursäkte den usla uppdateringen och den kommer inte bli så vidare mycket bättre heller. Jag är trött som en liten räka. Jag vill bara sova, men måste upp och borsta tänderna och kissa, kanske. Sen har jag en gammal kaffekopp på mitt nattduksbord, så det luktar kaffe, för det rä kaffesump kvar. Så jag sitter jämt här och blir lite kaffesugen,  men nej nej! Då somnar inte fröken Knutsson. Och det vill hon göra.

Imorgon är det studiedag, typ. Jag ska fixa Samhällskunskapen så den blir bra:) och klar..:P Är även sugen på att baka, får se om det blir nåt kul.

Kvällen har tillbringats hemma hos Jonatan på filmkväll. Luftslottet som sprängdes... trevligt!

äsch, nu somnar jag.

Förresten, nu har vecka 10 svischat förbi. Vecka 10. Fattar ni? DEN STORA ÅNGESTENS VECKA! Och nu är den borta. Bara sådär. Hejdå projektarbetet! Nu är det bara en liten rapport kvar.

Pusspuss

DU SITTER NER!

Jag ska alldeles snart sprinag ner till resecentrum för att träffa Alexander. Trevligt!

Satt med mina kära föräldrar och löste melodikrysset. Jag vill gå men pappa utbrister "DU SITTER NER! INGEN GÅR FRÅN BORDET FÖRRÄN DET HÄR ÄR LÖST!" Haha, nehej tänkte jag och sa: Kempe, kanske. Ernman är det. Sådär. Nu har han fixat ihop det mesta tror jag. Nu är jag fri för en vecka:P

Neej. Duscha måste ajg göra. Och klä på mig. Och hitta mina solglasögon, YES!
Pusspuss

Vad ska det bli av oss?

Har ni sett att Robert Pattinson är ÖVERALLT! Hans nya film Remember me, dessutom finns det en Eclipse-trailer. Jag som hade gått över till andra snyggosar är på väg tillbaka. Förlåt att jag lämnade dig... :P

Matilda har haft Lalehs Bjurö klubb på hjärnan i flera veckor. Hon går rutn och nynnar "Vad ska det bli av oss?", det är ju inte utan att man blir lite frustrerad. :P Så idag skulle vi börja med lite mer Emil Jensen "Jag tror att jag är nåt". Härligt osvensk. Men ibland blir det fel. Typ "Jag tror jag är nåt att sätta upp och hoppa mig på", då blir det kul. Lyckades även yttra en tanke jag hade igår när jag cyklade och blev då till allmänt åtlöje. Jag har börjat cykla och ibland är det snö kvar på marken. Sen ibland så blir det krångel med tankarna och handlingarna tillsammans med otäcka hjulspår i isen då kan tanken "Varför svänger jag inte?" dyka upp i mitt huvud. Gosh, upptäcker nu att det inte alls är kul i text. Men skitsamma:P

Vi hade musikal idag. Dansade i tre timmar. Sen vart det paus och då somnade vi på ashårt trägolv i Linghallen. Skönt, nu är ajg ganska pigg!

Imorrn kommer det finbesök från Linköping, vi ska gå på Fridas projektredovisning på Lillan, sen efter ett tag ska jag hem till Amanda är tanken. Det blir inget melodifestuval för min del. Hade dock velat se det, emn mina kära vänner är ju tydligen inga fans... jaja.

Pusspuss


Vårgröna pluppar:)

ÅH! Jag har så ont i tänderna. Spände tandställningen igår... Nu är det vårgröna gummisnoddar och jag slipper ha en ståltråd som läppen fastnar i hela tiden. Jag är så sjukt trött. Orkade inte ställa om alla klockor igår kväll. Så jag tänkte att det gör ju ingen skillnad med en halvtimme. Problemet är att jag kommer behöva stressa sen, bara för att jag vet att jag har massa tid.

Igår var det mycket teater o dans o grejer. Emmas föreställning, baby baby baby, you've got it girl! Amanda, Matilda och Camillas, värsta grejen. Jaja, bra var det i alla fall!

Idag är det teater och sen musikal i fyra timmar. Jag är trött. Nu kollar jag på Katrin:)

Pusspuss

Bibliotekshäng:)

Bibliotekshäng med Emma och Frida. Snart ska vi gå coh kolla på Siris utställning. Sen ledig i någr timmar och sedan tre andra föreställningar ikväll. Grymt kul!

Äsch ni... Jag är lite hypad... Emma är utsedd till ständig dagens bitch... Jag är varm. Nötväcka var dagens pippi idag. Trevligt! Om någraveckor ska vi knalla runt strömmen och lyssn apå fåglar. Sen ska vi bli ihop med någon som hade Naturkunskap A förra terminen, då fick de lära sig om löv. Då kompletterar vi varann. Tack Gunilla för tipset!

Äsch. Nu råkade det bli fettext, jag orkar uinte ändra.

Tuudels


Mina ben sticks...

God kväll!
Jag har inte varit hemma, därav inga nya blogginlägg. Men nu är jag här. Dagen har gått som planerat. En snabb kaffe med Matilda här hemma, ett snabbt kik på Saras projektarbete, en fika med pastor Tobbe, fem minuter på stan med Matilda, kaffe på mc donalds (Den var gratis för att jag har druckit så mycket kaffe:P ) sen till Paus och Ica för att köpa mat, upp till Lennings där det vart en sång/dans/teaterföreställning av Anna och Christine! Grymt kul! Sen även en skräckföreställning av Hanna, Nora och Amanda. Kul kul!

Nu har jag kollat igenom min blogglista. Det har inet hänt nåt kul. Jag har tröttnat. Fast inte på Alex, Calle och Katrin. Dessutom är det ju snart dags för ett nytt Schulman showprogram. Usch så ajg längtar. Jag har inget liv! (Har ju inte tröttnat på Elin, Frida, Martina och Alexanders bloggar, dom är favvo. Såklart!:))

Nu vill jag sova. Känner dock att mina ben sticks. Väldigt irriterande. Pusspuss

I'm free

Ännu en onsdag och vad betyder onsdag? INGA LEKTIONER! Precis. Istället har jag läst hela morgonen, är nu klar med Nattens Demon. Amandas favoritbok, som sagt. Jag förstår henne, till viss del.

Jag ska även dricka te med Matilda, in till stan för att kolla på Saras projektarbete, fika med Tobbe, gå på Amanda och co. projektarbete och sedan på Christine och Annas projektarbete. Wiihoo! Sen är dagen slut. 

Det är fint väder igen. Jag är lycklig för att ajg får använda mina solisar! Nu ska jag klä på mig. Matilda kommer om typ 5 minuter, eller 25, jag fattade inte riktigt... Jaja. Pusspuss 

SKÄRP DIG REBECCA KNUTSSON!

NEJ REBECCA KNUTSSON! NU BORDE DU SANNERLIGEN SKÄRPA DIG!
Förlåt för mitt lilla inlägg nyss. Hur i denna lilla värld kan jag låta en sak, som jag typ inte bryr mig om, men som ALLA har förstorat upp så SJUKT mycket, dra ner hela den här dagen?!?! JAG ÄR BÄST! Idag har
jag varit SNYGGAST i stan!










Jag skäms...

Åh! Det här har varit en hel underbar dag! Kaffe med Amanda och Calle, fint väder så man hålle rpå o svimma och snn smälter så att man nästan ser vattenm,olekylerna ändra på sig. Jag har verkligen mått tipp topp hela dagen. Ända fram till nu. Jag skäms för att säga det. Jag kom på det, ajg skäms för att jag har SÄMST självförtroende just nu. Jag vill bara bygga upp det, idag ahr jag gått omkring och sagt "Shiet bruden avd snygg du är!" Och det var jag. Läppstift och solglasögon, kan det bli nåt annat än bra? Nej.

Men nu vart jag helt plötsligt ledsen. Det är ett skit. Jag ska gå till lennings, försöka tala ur Matilda lite ångest, få vad som helst annat att tänka på.

Först ska jag lyssna på Jimmy Jansson och glädja mig åt att vi kom tvåa i melodifestivalen med vår låt "Down on the ground" på IV-valet.

Äsch.

Nej ni, idag har inte varit min dag. Jag bara väntar åp att få gå och lägga mig. Känenr mig sjukt ofräsch, har inte ont i huvet, emn det är nåt annat. Som att det ligger bly innanför pannbenet... Jag är trött i kroppen och det kliar överallt! Ska försöka läsa lite isfolket, eller nya Elle. Jag har nu tio nya böcker som sagt, plus elle.
GUUUD så intressant!. Hej då.

Föresten så sitter ALLA bilder uppe på Lennings nu. bara o gå dit o glutta!

Naturaföreställningen är tisdag och torsdag 20.00 och söndag 15.00. Så nu har jag skrivit tiderna i alla fall. Fridas föreställning vet jag inte, du kan ju skriva dom här Frida så skriver jag det här:P
Pusspuss

Tunghuvve

Idag lider jag av tunghuvve. Tänker mig att jag skulle må bra av att sova en halvtimme. Har nog inte sovit nåt vidare inatt...

Hade IV-val på Haga. Sång och instrument steg 1. Wiihoo! Imorrn ska vi ha melodifestival, haha! Så jag, Martin, Gründer och mannen från Kungsgård har skrivit en låttext idag. Tanken från början var att vi aknske kunde sjunga om ett Tramlife eller ett spårvagnsliv. Men men... "They said "you Tramp! But they were wrong, cause I'm a Tram!" Men till slut blev det någon emotext om social services och "This is a story about a thing".

jaja, idag ska ajg: Skriva siffror på lappar, klistra dom på färgglada papper, skriva ut instruktionerna till projektarbetet, klistra det på färgglada papper, försöka få ihop ett litet facit, hämta ut bilderna på Media Markt och sen åka ner till Lennings för att sätta upp allt. Sen är ni så välkomna så välkomna!

Pusspuss

Cut'n paste

Ojojoj, som jag har klippt, skurit och klistrat nu. Är alldeles trött i rumpan och klistrig om fingrarna (fast det är iofs borttvättat, jag har inte klister på tangenterna...) Färgpapper ÖVERALLT på hela golvet och tankarna snurrar. Hur ska jag få folk att göra som jag vill? Kommer folk förstå? Ni får komma till Lennings nästa vecka (Även på Fridas föreställning, såklart! Fast den är på lillan(?) Dessutom har jag inte koll på tiderna för den föreställningen, emn när jag vet ska ajg säga!) dels får ni komma på tisdag och torsdag klockan 20.00 och Söndag 15.00. Sen står min utställning där hela veckan. Ska sätta upp den imorrn.

Jaja... Imorrn ska jag vara åp Haga... Ska försöka hitta, jag fattar ju inte "vägbeskrivningen", höger hit och vänster dit... jaja, med tanke på att jag kan fråga ganska många på den där skolan så ska det väl inet vara något större problem.
Pusspuss! 


JAG TROR PÅ DEN LYCKLIGA HORAN

Söndagen den 7 mars, dagen då Jonatan Lundin ropar ut i hela kyrkan "JAG TROR PÅ DEN LYCKLIGA HORAN!". Haha!

Idag är en klipp- och klistradag. Ska skriva små lappar, ska göra en stor lapp, ska klippa till bilderna, ska skriva ut fler bilder. Så jag kan inte riktigt sitta här mer.

Pusspuss

Naturarhäng på Världens

Om typ en-två timmar ska jag infinna mig på stans hetaste ställe;) Jag dissar alla sorters båtar ikväll, till skillnad från stora delar av min klass. Man kunde kanske tro att det var esteterna som hängde på estethaket, emn nej nej! Ikväll ska jag umgås med halva N3 på estethaket, Världens bar! Wiihoo!

Imorse gick jag i solen till Lennings (skolan;)) för att fixa lite med projektarbetet och dra igenom en liten monolog där jag har en dialog(?). Bestämde var bilderna ska vara, hur de ska sitta och så vidare. Nu är det bara resten av bilderna kvar. Jaja, skitsamma! Ikväll är jag utan ångest!

Sen gick jag och Amanda till Skafferiet ch tog en liten fika som drogs ut och blev till en typ femtimmarsfika. Jag har fått tio nya isfolketböcker, bland annat Amandas favorit nummer 33. Den är trasig... Humm... Calle anslöt och det var trevligt värre! Jaja. 

Nu som sagt är det dags att fixa iordning sig. Jag pallar inte kalla, obekväma kläder. Ikväll satsar jag på bekvämt och lagom varmt;)

Jaja, rött läppstift blir det i alla fall. Nu är det mat cokså.. Shiet, jag ska INTE sitta här! 

Jag ska leva föralltid!

Hallå hallå!
Här sitter jag, har kollat på Schulman show ännu en gång. Jag längtar hela veckorna. Jag älskar Alex, jag älskar Josefine och Ann Söderlund. Markus Larsson, wiihoo!

Nu lyssnar jag på Famemusiken på Spotify. För sjutton, mina stämmor ska sitta som ett smäck!

Ska även plugga in mina tre repliker och gå upp och kolla om pappa hann med mina bilder imorse, mor sa att dom låg där uppe. Dessutom ska jag försöka skriva in manuset från Trojanskorna och lägga till scenerierna vi la idag, jag och Johan. Jaja, dessutom ska jag fixa med kameran till kyrkan ikväll. Yes! Det här ska fixa ihop sig!

FAME!
Jaja, pusspuss!

Otroligt ostrukturerat och härligt badass

Kom hem från smågruppen (the tiny group) typ en timme senare än vanligt. Detta kan ha att göra med två herrars extremt sena ankomst, men man kan inte begära så mycket. Dom var ju snygga när dom kom dit i alla fall. (Tänkte skriva: Dom var ju snygga när dom kom. Men jag har alldeles för snuskiga läsare för att något sådant skulle gå obemärkt förbi;)) Jaja, vi kollade på propagandaKalleAnka, så nu sitter jag och nynnar på "We're the superior race!" och ser hakkors lite här och där, haha. Ni som aldrig sett detta, sök på youtube på "In the fuehrers face", typ.

Äsch, mycket emr intressant har inte min dag varit. Har fixat lite med lite bilder till projektarbetet. Ni får komma och kolla, om ni inte är för elaka. Lennings hela nästa vecka:) Dessutom är det MASSA andra roliga teaterföreställningar och dansföreställningar. Bland annat har min kära vän Emma en teaterföreställning som heter typ "En knuff över tröskeln". Säkert mycket sevärd! Sen har mina små petite amis Matilda, Amanda och Camilla en föreställning som heter typ "Natura", eller nåt sånt. Matilda monologar (jag har även typ tre repliker, sjukt värt!!!), Amanda dansar (?) eller har koreograferat i alla fall och Camilla har målat tavlor. Jag hars ett några tavlor och det är värt det! Matildas monologer är grymt bra dom med! Dansen har jag inte sett, men Amanda är ju en hejare på det där. Kluddrigt vart det. Summa summarum

- Det är projektredovisningsvecka nästa vecka på Lennings.

- Emma har regisserat en föreställning. Jag har inte läst manus eller sett nånting, men jag kan inte tänka mig annat än att den är sevärd.

- Matilda har skrivit monologer som är både tänkvärda och bra! Dom visas i föreställningen som heter typ "Natura"

- Amanda har koreograferat en dansgrupp. Hon är duktig på sånt och ser ni Matildas så ser ni automatiskt Amandas om ni inte blundar.

- Camilla har utställning i mitten av deras föreställning. Tänkvärda bilder som dessutom är fina!

- Jag kan säga tider en annan dag. Tänk om dom blir arga på mig. Jag är inte den enda som sitter med ångest upp till nästippen. (Fast nu börjar det kännas som att det ordnar upp sig:))

På tal om att det ordnar upp sig. Idag satt jag, med ångest upp till nästippen, inne på toalettgolvet på Lennings i mörkret i nån sorts fosterställning och grät. Var ska jag hänga upp mina bilder? Världens största problem! JAg tänkte att om jag börjar prata med Ingbritt eller Johan nu så kommer dom säga att det sär hade du ju kunnat bestämt för länge sen! Nu finns det inget ställe att ha dom på! Men oh! Så dum jag var! Jag gick ut efter några försök och sa till Ingbritt, "Kan jag ha min utställning i städskrubben, då behöver ingen se!" Haha, sa hon. Du kan ju ha här och här och här och här. Hon kom med massa idéer och Anita hängde på. Tjo och tjim. Nu vet jag hur jag ska göra. Skärmar i källaren, fixa på lördag. Jaja, fattar ni? Känner mig lite ostrukturerad och härligt badass.

Pusspuss

Veckans pippi???

Stor i skolan och skulle kolla friskispass. Befarade en viss svamptillväxt i min träningsväska som stått i skåpet sedan jag lämnade den där senast, men nej nej, den var hyfsat fräsch så det är bara påt igen!

I övrigt hade vi en naturkunskapslektiopn, Gunilla missade veckans pippi, jag var väldigt besviken och hon kunde inte förstå hur hon kunde glömma bort den... På riktigt har jag längtat litegrann efter veclkans pippi, men men.

Lunch på Golden Bangkok, min hjärna klarade inte riktigt av matsalen eller nåt sånt där. Så då vart det så istället, kändes ju fint! Buffé och grejer, trodde jag skulle spy upp allt i Lärkabacken, men jag höll det inom mig haha!

Äsch, pusspuss!

Min idol!

HAN ÄR JU ETT GENI!!! Ni KAN inte strunta i att lyssna!
Emil Jensen – Sponsrad Dikt

MVGIGVGGVGMVGG

En annan grej som vi har diskuterat, jag och ma petite amie, och som jag sedan har tänkt på och  fick ett litet rackarns exempel på nu. Andra perioden är slut=betygshets. Alla vill veta vilket betyg man har fått och även om man inte frågar, jag vill VERKLIGEN inte veta. Jag mår dåligt av det! Jag, jag vet jag är överkänslig och fjantig säkert, men ajg jämför mig. Jag jämför mig på Doodle Jump, jag jämför mig på saker jag vet att jag är sämre på typ sport, jag jämför mig speciellt med saker som betyg, jag jämför mig med hur andra ser ut, jag jämför mig med andras självdisciplin, jag jämför mig med andras kreativitet och å vidare. Jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst.

 Vad vill ajg nu säga med det här? Jag vet inte. Betyg är aldrig något jag vill prata om kan vi ju ha som en liten riktlinje. Undvik gärna att säga "Sluta vara så himla dålig", det förstör en hel helg för mig. Jag är just för tillfället inne i en liten självförtroendesvacka, det går förhopnningsvis över. Men tills dess, så är jag sån här:)

Förlåt då...

Tänkte säga förlåt för att ajg inte har uppdaterat mer idag men då skulle Matilda antagligen slå ihjäl mig. Har en lite smådålig vana att be om ursäkt för allt, nåt som får henne att kruppa ur;)
Var kommer sånt där ifrån? En gång bad jag om ursäkt för att jag inte hade stängt köksluckan i "mitt eget" kök (citattecknen var nödvändiga, annars skulle pappa börja diskutera;)) och Matilda stod en bit längre bort. "Oj förlåt", det bara slank ur mig. Fast jag kom på mig själv och hon förstod inte vad jag bad om ursäkt för. Jaja, fattar ni? Det har blivit en liten grej, det bara slinker ut men nu tänker jag på det lite mer. Mumlar det bara nuförtiden...

Har gjort en paj med kyckling, soltorkade tomater och spenat:) Gött, Yeay!
Pusspuss


Pluggdag med Emil Jensen och Matilda!

Sitter hemma hos Matilda, är ÄNTLIGEN klar med arbetsmiljön! Enda arbetet som är hyfsat i tid det här året!
Nu lyssnar vi på Emil Jensen och bakar scones! Lyssna på Emil Jensen kära vänner, VILKEN MAN!
Emil Jensen – Allt jag gillar upphör
Emil Jensen – Jag Tror Att Jag Är Nått

Yeay!

Nej ni, dags att hjälpa till med sconesen!

Pusspuss
(Från coh med idag, inga fler klockslag som rubriker. Dom nya rubrikerna kan bli fantasilösa och sådär, men ni ska veta, kära läsare, att jag lyssnar på er. Speciellt min käre bloggcoach, P. Haha!)

En liten lista

  • Kollar på Cougar Town, så himla kul!
  • Min pappa är så himla bra!
  • Jag har hopp för mitt projektarbete, pappa är brabra:)
  • Min mamma är så himlans bra också!
  • Nu kommer pappa och säger att jag borde gå och lägga mig, för han vill ha TV:n...

 


19.43

Jag ska säga hur man lägger in fina länkar. Den som ajg la in igår, med Emil Jensenlåten så högerklickade jag på låten i Spotify, sen kopierade jag in den, hipp happ o så blev den sådär fin.

Annars kan man markera texten man vill göra till en länk, när man har gjort det så finns det en knapp bredvid knappen som det står HTML på. Sen klistrar man in adressen i det lilla fältet o sen är det typ klart:)
Varsågod Alexander:)

Idag haf jag varit produktiv. Har dock en BAMSEklump i halsen och gråter lite för allt möjligt. Men Rebecca, sådär blir du ju jämt en gång i mnaden! Jo i coh för sig, men det är över nu för den här gången och då brukar alla dumma skittankar försvinna. Första gången dom inte gjorde det var förra våren. Jag blev livrädd... Lite så känner jag nu med... Jag orkar med det när jag vet att det försvinne rom några dagar. Men bajs! Jag vet inte när det slutar. Inbillar mig att det blir efter atta llt jag måste göra är klart... Hoppas på det. I alal fall projektarbetet och samhällen...

Jaja. Började dagen med Arbetsmiljö och säkerhet, om jag är smart nu så skriver jag klart nu så är det gjort. Ska verkligen göra det! Sen fick jag stressa till Friskis, MYCKET skönt att träna och roligt pass. Dessutom var de ju finfint väder och min håg var glad (?). Sen när ajg kom ut från Friskis snöade det och var bajsväder helt plötsligt. Jaja, tänkte jag. Nu ska jag hitta en trevlig byggnadsarbetare att ta kort på. Nej, ingen hade tid. Jag grät en skvätt, sen sa jag till mig själv att gaska upp dig kvinna. Köp dig lite mat. Nej, då fansn det inga pengar kvar, för Friskis har börjat med fjantmedlemsavgift som jag var tvungen att bgetala, annars kom jag inte in... Fick i mig en lite cheeseburgare och vatten. Sen slängde jag runt lite på stan tills Matilda ringde. Då var det fika. Så där har jag suttit hela dagen, på Kuriosa och pratat och pratat och pratat.

Pusspuss

Dagsplanering...

Ännu en dag! Upptäkte att ajg visst var ledig idag, det betyder inte mycket med allt jag har att göra. Såhär ser planeringen ut:

09.50-11.00 Arbetsmiljö och säkerhetsarbetet
11.00-12.00 Ta mig till Friskis
12.00-13.00 Friskispass
13.00-typ 16.00 Projektarbetet. Ska gå runt på stan igen....
typ 16.00-nån gång Fika med Matilda. Gosh så jag saknar er, mina snyggaste petite amis!

Jaja. Så, dags att ta fram arbetsmiljön. Har laddat med kaffe, har lite choklad och så kör vi på!

Pusspuss

Dagens lista, minsann:)

Dagens humör: HAHA Mitt humör varierar från lycklig till depp på några minuter these days...

Dagens mående: Jag mår ganska bra.

Dagens borde: Packa upp packningen från Åre, skriva om finanskrisen, en jämförelse mellan hinduismen och buddhismen, ett arbete om den psykosociala arbetsmiljön, kolla igenom projektarbetesbilderna samt sms:a Oskar om samhällsarbetet

Dagens frisyr: En sån där rackarns liten knut.

Dagens smink: Nada

Dagens klädsel: Gråa jeanstights och en svart oversize-tisha;):)

Dagens planer: Nu är det väl samhällen och arbetsmiljön som står högst upp på listan. Sen är det ju Boston tea party också! Som jag har längtat!

Dagens materiella vill ha: Flera par skor, roliga nagellack, hudkräm, flourtabletter och en Mr. PurpleXD HAHA

Dagens fundering: Äsch, en massa. Mest med skolan.

Dagens beroende: En filt.

Dagens tråkigaste: Plugget och snön.

Dagens längtan: När jag få ha IV på Haga=Ännu kortare skoldagar på måndag och tisdag! 

Dagens superlängtan: När samhällen, arbetsmiljön och religionen är klar och projektarbetet är klart och fixat:)

Dagens tidning: Jag längtar fortfarande efter min ELLE som ligger i min väska och bara väntas på att läsas!

Dagens låt: Stressa inte, Oroa dig inte! med Emil Jensen!


Apotek!

Emil Jensen – Stressa Inte, Oroa Dig Inte
Åh! Älskar den ironiska tonen! Tror att länken funkar, annars får ni bara skriva in det i spotify, ni vet ju hur det funkar:)

Jaha, inte mycket nytt har hänt... Hade NG-träff. Satt och var rädd att ingen skulle komma, men det löste sig.

Har kommit på idag att jag har ett lite spännande förhållande till Apoteket. Jag kan gå runt där, tänka att lite handkräm behöve jag nog, dessutom är jag dålig på att använda den lilla tandställningstandborsten, så luite flourtabletter kanske skulle göra saken bättre... Ipren kan man ju aldrig få för mycket av, lypsyl behöver jag, i sommar ska jg köpa vätskeersätting (kanske ska försöka dricka ordentligt först?). Det är lite likandant i alla hygienavdelningar i affärer. Jg kan stå  hur länge som helst coh välja ut schampoo, olika märken på bindor och tamponger, ha lukt, våtservetter eller med silk touch och kamomill... Jag kan stå verkligen HUR LÄNGE SOM HELST! Jag tycker det är så sjukt kul! Varför är det så?

Pusspuss

14.18

Hej igen.
Jag är lite trött, har sovit i NG-rummet i lite drygt en timme. Hade ingen samhäll imorse. Har försökt plugga lite finanskris, det gick hyfsat. Sen träffade jag på Amanda och så har vi hängt hela dagen. Sen somnade vi båda två och nu är hon på sin scenografilektion och ajg väntar på mina små vänner.

Är dessutom lite hungrig. Är pepp på träning, drömde att jag hade lovat matilda att jag skulel träna med henne idag coh så låg jag jättelänge och funderade på om kläderna jag har på mig idag skulle kunna gå att träna i eller om jag skulle få gå till Myrorna och köpa. Tror att det bara v ar en dröm i alal fall. Annars, jag kan inte träna idag.

Kanske ska sprinag förbi ICA, här gör ajg ju ingen nytta i alla fall... Pusspuss

RSS 2.0