ECLIPSE:O:D

Jag är mycket slut. Idag har jag städat heeeela huset och tvättat två fönster. Sen har jag ju självklart varit på bio, så här på premiärdagen kan man ju inte göra mycket annat;) Eclipse var lätt den bästa av alla Twilightfilmer. Saken är ju att själva fenomenet får det att spritta i hela kroppen på mig. Men just nu känns Eclipse riktigt bra! Dom hhade fått en bra dynamik och tagit med det viktigaste. Bella och Charlies sex-talk var hilaaarious! Emmett är som vanligt bäst i världen och har extremt roligt manus;) Charlie i sig är skitbra. Rosalie var mycket bättre i den här filmen än i de andra, kanske för att hon har fått mer att arbeta utifrån i den här filmen... Jaja, Victoria var utbytt, det sög! Men men, i övrigt var det en bra film:) GAAAAAAH! Nu är ajg lite nöörd igen, fast inte riktigt liak mycket som senast... Det lägger sig väl...

Nu ska jag drömma sött om en Robert Pattinson:) Oj, lite nördighet och sånt där kommer fram även den här gången. Se Eclipse, den är bättre än de förra:)

Matilda och Emma följde med hem efter bion... Vi drack te och åt mat, feeejnt då! Sen kom den lilla sjuklingen Camilla hit och mös också, nu när vi inet ses så mycket, vissa inte på sjukt länge Här kommer ett litet: Jag älskar er!


Pusspuss

Ont i ryggen:/

Ujujuj känner mig som en tant. Jag tror att jag har målat och använt konstiga muskler i ryggen, för jag har så extremt ont. Har inteb kunnat sova och nu ska jag dammsuga och det går bara piss... Men men, ag biter ihop med massa pauser emellan...

Idag är det den dagen, wiiihoo! Klockan halv tre ska ajg vara utanför filmstaden...:O Och vad händer där? ECLIPSE:P Yeay;) Igår kväll var vi hos Emma och kollade på New Moon för att få lite stämning i kroppen, mysigt!

Love is in the room.

This is Rebeccas alterego speaking! Idag har jag träffat den personen som betyder mest i mitt liv. Matilda. Matilda Träff.Såhär snygga är vi bara när vi är tillsammans. Sov gott! Och dröm om oss..


Midsommarbilder


Johanna bjöd hem oss till Vikbolandet, långt ut på vischan!
Några av de roliga människorna som hittade ut;) O så Elin, Sofia, David o Samuel så där:)Äppelcider eller hemmagjord fläderchampagne utan kolsyra fick man serverat på silverfat, excellent;)

Killarna hittade ett sätt att tävla på, då gjorde dom det.På landet finns det kor:)
o traktorer och grejer.... Nu orkar jag inte mer:P
Pusspuss

no party overhere

Det är inte så party här. Jag vill sova. Jag sover!

Nyfunna vänner?

Det är minsann alltid lika spännande när bror har varit hemma på lunchen och loggat in på sin facebook. Datorn är lite långsam så det står att ajg rä inne men helt plötsligt har jag en vän som jag har 28 gemensamma vänner med, problmet är bara att jag inet har en aning om vem vare sig personen eller våra gemensamma vänner är...:/ Jag dricker te, väntar på en tårtbotten och funderar på när far behagar svara i telefonen... Jag måste veta hur mycket färg jag ska köpa, var jag ska köpa den, hur mycket det eventuellt kommer kosta och vilka pengar jag ska använda:P I övrigt har solen lagt på på uteplatsen, så det är färdigmålat för idag... Får gå upp vid fem imorrn kanske...:P Oj, tårtbottnen håller på att jäsa över, kanske skulle tagit en större form, men men...

Dags att kila.... Pusspuss

ChillaGrilla

Oj, nu har det gått så där längt mellan inläggen igen, att amn aldrig lär sig:P Jaja, igår spenderades dagen ute på en dyna i gräset på Eksmo/Götestrands land. Gryyymt fint! Tänkte åka dit igen, cykla den här gången, köpa jordgubbar hos DAniel som färdkost och sen bara svepa ut i skogen. Köra på en och annnan orm, tjopp, tjopp! Så där som alla gör;)

Jahapp, jaa.. Vad tänker jag på om dagarna? Att magen inte blir brun, atta bara armarna blir det... Att jag ska se på Eclipse på onsdag, att jag fyller år på lördag... Äh jag vet inte... Jag chillar runt mest, nu måste jag äta frukost:) Pusspuss

Frukbarhet, lubrikation och hostattacker

Nu sitter jag fortfarande i sängen, mamma och pappa har redan åkt. Då slapp jag lite beslutsångest på morgonen, det fanns helt enkelt inte tid att springa upp, ha beslutsångest och klä på sig, najs;) Nu hade jag bara beslutsångest...;)

Jaha, idag är det midsommarafton, fruktbarhetsdagen. Haha;) Jag har haft ordet "lubrikation" på hjärnan i flera dagar, på tal om fruktbarhet... Känns lite konstigt att gå runt och upprepa det i huvudet flera gånger om dagen... Vet inte riktigt, my brain is working in the most mysterious ways;)

Oj, där kom dagens första hostattack, spännande:P

Äsch, nu ska jag bara vänta på att klockan blit ett så att jag kan äta lunch med mina små vänner, sen drar jag mig ut till Johanna på grillning och lekar, myspys!

pusspuss!


Midsommar?

Midsommar imorrn, jag har pandlat fram och tillbaka, hit och dit med för och nackdelar för otroligt traditionsenligt firande utanför Örebro med hela släkten, Style by Mats-Mats och Ernst Kirschteiger med tillhörande Torphäng dagarna efter eller vara ute hos Johanna och fira på Vikbolandet med trevliga människor... Jag var helt övertygad om Vikbolandet, men nu, ikväll, fick ajg en svacka i min beslutssamhet... Åhh! Jag ska dryfta detta med mor, far och bror över en fin hamburgare på Texas Longhorn, bara så där!

Spännande psykologi

Som sagt, jag är inte på topp... Om det har att göra med att jag är hemligt kär i George Bush eller alla andra människor, eller om det har att göra med att jag går omkring hemma och känner mig värdelös....det vet jag inte...

Förresten är det någon mer än jag som får konstiga idéer om att man är kär i vänner som man snart ska skiljas ifrån. Jag har flera som jag seriöst, som jag aldrig tänker så om, har tänkt att jag är kär i...  Funderar på om det har att göra med att man vet att saker kommer förändras när man flyttar och att man är rädd för att förlora vänner som man står nära... Så har jag reagerat i alla fall, det rä spännande med psykologi;)

Pusspuss

Ma petite amie i sitt esse!

Matilda i bilen:
"Nej, ska vi byta skiva? Du kan få vara DJ:) Det finns dom här..."
Åh! Tack, verkligen;)


olyckligt kär

Jag känner mig inte på G... jag önskar att jag fick ha sex med george w bush. Ja, ni läste rätt. Han är min nya snoppånga och jag vet inte vad jag ska ta mig till utan honom...

Oj då, we're back!

Nu skriver jag av mig:
Jag är så rackarns asbajstrött på o va sjuk. Jag cyklade upp för Västgötebacken idag och höll på o dö. Jag mår dåligt av att inte träna alls och jag hostar jäääämt! Idag har jag suttit på skitarbetsförmedlingen och jag orkar inte gå igenom vad som hände men jag satt där i två timmar(!) bara för att få reda på att ajg inte behövde vara där. SKIT! Jag har inget jobb coh går omkring och känne rmig värdelös och oviktig. Jag vill göra nåt vettigt! Jag är bara ensam om dagarna för att ajg ska tvätta hus och måla, klippa gräs och baka... Jag är så trött på att vara ensam! Jag kan inte få ett jobb fast jag har sökt en massa, folk hör inte av sig och jag känner mig bara utbytbar... Ähh! Jag vill bara lägga mig ner och sova lääänge...

Idag har jag dock träffat fina människor på eftermiddagen. Fregge/Freggis/Freggeboy/Fnedrik/Söt-Fjejik/Fredrik och Benno/Ebba kom hit på lite fika, mat och promenix. Mysigt! Det går typ ett halvår mellan gångerna vi ses men det är likadant varje gång, lika kul! Tänk! Kanske är det bra att det går ett halvår mellan alla träffar, vi hamnar till slut på samma samtalsämnen som vi alltid gör. Allt utgår från sommaren mellan åttan och nian. Alltid kommer någon ihåg en rolig detalj som liksom "tillför" något:P Vi var små coh otroligt viktiga;)

Pusspuss


Pier Pressure

Var i Göteborg i helgen, extremt trevligt, mysigt och underhållande. Matilda drog med mig på ännu en Johnossikonsert, den tredje i ordningen. Lika bra som alltid, men det var en alldeles för kort konsert... Jag vart lite sur när dom slutade...:/ Men det togs bilder, som bäst ses på facebook:P Men det kommer tre helt underbara videobloggar som spelades in... Boråsfilmerna spelades in med en natt emellan..:)


Vi var på Pier Pressure, nån sorts festival som bara var en dag. Ganska trevligt!
80% av The Sounds var snyggast i stan!
100 % av Johnossi var extremt bra!
Jag var 100% grym GPS.
Matilda var 63% grym efterföljare av mina GPS-meddelanden.
Stefan var 100% frånvarande i Borås.

Förresten så vill jag att min man ska sjunga tjejbaciller med Nicke och Mojje på vårat bröllop. Den fanns inte på Spotify eller Youtube:(

jaja... pusspuss


Bröllop och ZTV

Började skriva på nåt Twilight saga-formulär. Men insåg ganska snabbt att mina kunskaper faktiskt inte räckte speciellt långt. Favoritoutfits i filmerna? jaja...

Nu sitter jag och hostar, natten har varit hemsk... Jag hostade tills jag började få igång mina kräkreflexer, då gick ajg och la mig i soffan, satte på ZTV och låg och lyssnade på musik. Sov några timmar till och fortsatte hosta, isch isch isch... Nu har jag kollat på bröllopsprogram, det är lite spännande faktsikt. Måst eintala mig själv att det är lite okej att det kostar så mycket, men det är ju roligt!

Försökte göra en Videoblogg igår, emn den vart inet så himla bra. Jag hosatde sönder den, det var äckligt, tänkte jag.

Nej ni.. Pusspuss

True Blood

Egentligen finns det ingen tid för paus i arbetet. Åkte hem till amanda mitt i natten, närmare bestämt vid midnatt;) Vi var så sugna på True Blood så då fick man vänta på att Amandas herrbesök skulle åka hem, sen intog vi det lilla gula huset... Kollade sen på 3 avsnitt tills klockan var halv 4. Det vart lite som en skräckfilm på slutet... Ihhw! Sen kom vi inte hem förrän för en timme sen... Och jag satte mig genast i battle med fönstren. Har gjort två stycken, men det är äckelfläckar på ett och jag vet inet riktgt hur ajg ska få bort dom... Jag gnuggar och gnuggar...

På söndag? Göteborg? Kanske... Johnossi, Paramore och roadtrip med älsklingsMatilda. Pengar borta, fast ändå inte. Åhh! Jag har lite beslutsångest. Får väl fortsätta med fönstrena så jag får ihop lite slantar:)

Pusspuss

Biljetterna är fixade:D

Igår kväll kom Matilda förbi, hon hade hämtat ut våra biljetter till Eclipse;) Vet inet, jag ska inte prata så mycket om det nu.. Är hur som helst mest glad för att det r mer "Cullens" i Eclipse än i de tidigare filmern/böckerna. Jasper, jag villl se honom MERMERMER!


Jaja, jag mår bättre idag, ska putsa lite fönster för att få lite pengar... Men jag måste sätta igång snart, det är Flunksmatch i eftermiddag och jag har vänner som så gärna, så gärna vill dit...:)

Nej vet ni vad, dasg att fortsätta lyssna på boken:P
Pusspuss

Jag bara sitter och sitter och sitter!

Sitter kvar på samma ställe som sist jag skrev, inget har hänt, jag gör inget... Har spelat Harpan hundra gånger, vunnit tre, typ... Lyssnat på 8 kapitel Eclipse... Druckit tre koppar te... Ni vet, inegnting... Funderar på att gå ut och gå, men  bara tanken gör mig helt matt... Nu skar Jacob sig på en tallrik och snart kommer Edward, hur ska detta gå??? Men :O han har redan läkt ihop, heeeelt sjukt!

Pusspuss

Eclipse

Tror att livet sjunger på sista refrängen. Jag mår som en liten bajs, förkyld som ett as... Någon har dock ställt körsbärstomater i köket, sjukt goda är dom... Snart slut... Lyssnar på Eclipse, missar varannan minut, men det göör ingenting. Jag vet precis vad som händer, heeeela tiden:) Vi har köpt biljetter... Premiären, inte Twilight-kvällen, men klockan 15 dagen efter... Jag längtar;)

Väntar på att McDonaldskillen ska ringa. Måste kissa...

Gissa Gissa Gissa

ligger och hostar, solar och lyssnar på det här: http://www.youtube.com/watch?v=0WUkoPCHvL8 (Ännu en ledtråd, go ahead and guess!)

Host och dåliga egenskaper

Hej och hå, host host!
Jag hostar som en liten tok. Torrhosta, finns det någon mer ovärd hosta? Nej! Jag får huvudvärk av att hosta så mycket! Det är hostan, plus en liten vagelfjant i ögat som kliar och svider. En gång om dagen struntar jag i att det svider och kilar som en galning, det rä det bästa i världen... Efteråt ångrar jag mig bittert. 

Har ni kommit på vad som kommer snart? Det där jag skrev om igår kväll? Jag ger en till ledtråd. 30 juni. 

Jag borde sova. jag ska ju till mackedonkan vid 8.30. Hoppas hoppas hoppas! Hela familjen har gått runt och funderat ut svaga sidor hos mig själv. Det var lite smickrande att de inte kom på något, men så sa dom "det får ju inte vara för grovt, det måste ju gå o vända till nåt positivt".. Jaha, så jag har bra sidor, sen har jag extremt dåliga sidor som skulle göra att jag inte skulle få ett jobb;)

Äsch. Pusspuss  

Feministsnack;)

Jag har transporterat 90-år gammal syrén till returpunkten, den ramlade i stormen häromdagen... Sorgligt. Den var mycket fin och mycket bra solskydd på uteplatsen... Jaja... Jag skulle ju åka och hyra en släpvagn till det här och finns det finns nog inget som jag hatar så mycket som när killar (och tjejer) inte tycker att tjejer kan göra sånt här. Med "sånt här" menas köra med släpkärra, köra bil överhuvudtaget. Tjejer som tycker att det ska minsann männen göra, jag får kalla kårar. Killar som jobbar på mackar och däckverkstäder som säger "Lycka till!" och sen flinar. Det gör mig så ARG! Jaja, det går bra, jag är en hejare på att köra med släpvagn och så fort jag sätter mig bakom ratten med släpet bakpå så tänker jag HA!

Dom ringde förresten från Mc Donalds imorse, jag ska på arbetsintervju:) Livet rullar nu.

Träna? Neeej, hosta!

Sitter och hostar som en liten pajas... Nu börjar jag dessutom få ont i magen och må lite smått illa när jag hostar... Jag vill träna, det har jag pratat om i en vecka men "det är bara dumt o träna under studentveckan" och det kan jag kanske hålla med om... Men nu var jag så taggad och så tji och tjo nu börjar vi blir sjuka. Men snart så, snart! Simma och hoppa o grejer:P

Har ni registrerat att det snart är dags igen? För vaddå, tänker ni? Tänk lite till så ska jag säga imorrn.

Imorrn ska jag dessutom tjäna lite pengar genom att åka till returpunkten och slänga syrenen som ramlade i stormen igår... Nu vill jag lägga mig ner innan jag spyr av hosta...

Pusspuss

I'm back:)

jaha, nu försvann inlägget som ajg hade knåpat ihop... Tur att jag inte fixade med bilder och grejer... Dets ka ajg göra en annan dag... Jag tror att pappa vill redigera bilderna innan dom visas för nån :P

Jag har hängt hos Amanda i Finspång i ett par dar och nätter nu... Kollat på film och ätit godis... Chillat och så där, så som man bör på ett sommarlov... Inget jobb har jag... jaja

Nu ska jag snart till Sandströms och grilla har jag hört, det blir trevligt:) Är lite sjuk och så där förresten... Nån sorts blnadning mellan förkylning och överansträngning/felanvändning av rösten tror jag det rä som har hamnat på min hals. Dessutom är det väl egentligen ingen student som har hållt sig frisk den här veckan. Det är för lite sömn, man umgås mycket och så där... Men men, kul har det varit och nu är det bara att vila upp sig... Känns som att jag skulel kunan sova i en vecka... men men...

Tuudels! 

Student...?

 Jag är hes som att jag har stått på ett flak och lite här ocb var och skrikit: Get loose, get funky... ES-tetare kan man va hetare?... Oleoleoleoleo HEJ! Ah Rikitikitanga... VI HAR TAGIT STUDENTEN... SJUNG OM STUDENTENS LYCKLIGA DAR... hela dagen... Men vänta, det har jag ju! Wow, jag har tagit studenten, jag har skiljts från vvärldens finaste klass. Vi grät i ring och vi jublade, dansade och pussades på flak. Ja, sannerligen, pusskalas var det och gråtkalas och partyåarty! Definitivt den bästa studenten jag har haft nånsin!

Berättar mer imorrn. Nu vill jag sova!

Kvällen innan studenten

Jag kan inte sova. Studenten är läskig, jag mår lite illa, vrider och vänder, gråter en skvätt, läser lite felsms, hostar och nyser. Ni vet? Så där som man brukar göra kvällen innan studenten...

Jag ska gå upp om 4 timmar. Vi ska vara i kyrkan och sjunga "Ge oss imorgon" vid 07.15... 

min dikt

tiden kommer
jag känner näktergalens vingslag mot
mina lår
du är rosa
men inte länge till
allting står still
ve dig
du onda karl
klockan slår ett slag för mycket
jag lättar på

trycket
Dikten va? Vilken underbar liten prosa. Konstigt att inet Camilla och Matilda toig lite cred för den när dom skrev den, den var ju så fin... Jaja, kan ju skriva här att Cred: Camilla Falck ochMatilda Träff


Ischlupischlu

Jaha, en månad sedan sist. Jag har vridit mig i smärta hela morgonen, vaknade av att det kändes som att hela livmoder/äggstock/ledare skulle sprängas. Inte speciellt trevligt. Nu har det gått över till en mer molande värk ända ner i låren. Det funkar när man sitter ner, men upp och stå upp känns mindre skönt... Tack Gud för värmekudden:)

Det är emningen att jag ska vara i folkparken nu, men jag får s ehur det blir med det... Vis ak till Palace och äta ikväll och sen ska vi ut. Det är hårt nu. Man är alldeles trött, sover hela dagarna och går hem till den tidiga soluppgången...

Det ser ut som att det blir fint väder på torsdag i alla fall...:)

Nej ni, dags för lite mat, en Strepsils, lite echinagard och en ipren så småningom. En dusch, lite smink och så där. Sen är det abar o knalla ut i världen igen. bara några timmar kvar av tre års gymnasieslit...

Liten uppdatering mitt i alltihop;)Hej och hå, här kommer en liten bild som kan ge er en liten hint om hur jag såg ut i fredags...;) Det var bal, det var kul coh så där... Jaa ni vet, det blir inet mycket mer än så här just nu. Det finns bilder på Facebook nu, helt plötsligt. På fredag då är jag tillbaka igen;) Nu måste jag duscha, hitta kläder och så där. Ikväll är det middag, bowling och utgång som gäller. Dagen har bestått av lite bakning, lite sömn coh en fika med Ny Generationmänniskorna:) 

Pusspuss 

HEJA SVERIGE!;)

Förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt! Bilder från balen ska upp! Men igår var det hej och hå hela dagen, först vid Ensjön, Kimstad, Hugos och soluppgåg i folkparken. Idag har jag varit halvdöd, sjungit i Hörsalsparken, ätit glass på Halvars, ätit lunch och hängt med Linnéa hela tiden. Kollat på tennis också!

Ni vet, ajg har så mycket bildet och lite filmer o grejer som ska upp, men nu ska v iväg till Andres för att kolla på film:)

Pusspuss

BAAAL!

BALDAG! Wiihoo! Nu sitter jag och är lite smånervös, ni vet så där som jag blir när ajg ska hem till folk för första gången. Ska hem till Vivi, i kyrkan, och sätta upp håret. Sminket fixar jag själv och naglarna ska filas och målas. Det ska fotograferas och kläs på. Så nu är det dags att lämna datorn och klä på sig håruppsättar/smink/fix-outfiten;)

Jag har råkat bli jättesolbränd på ena armen och inte på den andra, jaja, life goes on ändå:)

Vet ni vem som kommer hem imorrn? LINNÈA! Wiihoo! Sen är vi hemma ett tag samtidigt och sen byter vi plats:)

SJUNG OM STUDENTENS....

Är hemma för en liten matpaus och lite vilotid. Man behöver sånt med. Dricka vatten, det är sjukt varmt! Jag har också testat balsminkningen, yes! Imorrn är det bal! Jag är pepp som en liten häst! Det ska bli så roligt!

Ni får ursäkta den extremt dåliga uppdateringen här, men just nu sitter jag för det mesta i folkparken eller är ute och svänger mina lurviga på Hugo. Så, just live with it;)


Dags o käka:) Det blir inte sent ikväll, måste vara piggelin till imorrn:D

Oh happy day!

Haha, jag är alldeles uppspelt, nu är det STUDENTVECKA :D  Snart måste jag åka till skolan för att ta på mig mössan. Innan dess ska jag välja outfit, äta frukost, sminka mig och bestämma om jag ska ha med mig balklänningen till stan...:/ Jag och andres ska köpa fluga, då kanske det är bra o ha ett prov. men hela klänningen?:S

Haha, jag fick precis ett samtal från Hålland, I GOT IN! Guuu vad skönt! Nu vet jag vad jag ska göra ett år framöver, huh så skönt! AAHHH! Den här dagen kan ju bara bli bra! Nu är jag glader:D

Pusspuss

Träskrugby:)

Åh! Har haft världens finaste dag! Åkte till Finspång vid ett, där gick vi ut i skogen, upp för en långa backa, in på e liten stig och sen kom träsket. EXTREMT mycket träsk;) Av med skorna bara och sen hopp i. gyttja ända upp på magen. Fram med bollen och sen körde vi rugby ett tag, tills ingen orkade röra på sigmer och allt ballade ur. Det blev bajs-krig. Det såg ut som bajs, men förhoppningsvis var det inte det. Edxtremt roligt i alla fall. Det filmades så man kanske ka lägga upp nåt här så småningom..:) Men den där gyttjan var som en inpackning, huden ör alldeles len och håret bara flyger och far. Om ni funderar på att lägga ner flera hundra kronor på en lerbehandling på spa, åk till Finspång istället;)

Sen gick vi och grillade hos Amanda och sen spelade vi fotboll. Åh, klassen är så fin! 

Jaja, imorrn är det mösspåtagning och partaj :D Dags att sova kanske:D

SOOMMARLOOV!

Hej och hå ni!
Jag är ruggarns dålig på att blogga just nu. Men men, snart kommer det igång... Igår sattes alla betygen! Nu är det definitivt slut, wiihoo! Dags för studentvecka! Idag: Träskrugby i Finspång. Imorrn: Mösspåtagning och grillning. Torsdag: Kubb och grillning, tror jag;) Fredag: BAL! Ska bli så himlans kul!

Igår firades de satte betygen hemma hos Brantis. Grillning och så där. Trevligt? Mjoo vars...;)

Nu är det strax dags att gå upp, ska köra folk till finspång. Det är dock ett tag kvar, men ändå... 1 Juni idag då, shiet! Tiden går minsann. Jaja. Det blir nog en skön sommar. Hoppas att man kan få jobb, börjar misstänka att det är nåt fel på min mail, för det är INGEN av typ massa som har svarat på min ansökan. I alla fall ett "Nej, du får inget jobb". Hur svårt kan det vara?

Pusspuss 

RSS 2.0