Lite småfalskt

Ännu en dag i livet.

Min morfar har en lapp vid sin dator där det står:

"TÄNK POSITIVT!
Säg till dig själv varje morgon:
Det här bli en fin dag!
Jag klarar av mer än jag tror!
Ingenting blir bättre för att man oroar sig!
Man kan aldrig göra mer än sitt bästa!
Alltid finns det något att glädja sig åt!
Jag känner mig i utmärkt form!
Idag ska jag göra någon glad!
Detär ingen idé att deppa!
Livet är härligt!
Var optimist!"

Av någon anledning stör det här mig något helt kolossalt! Jag vet inte varför. Det är väl bra att vara optimist, men hela den där lappen känns falsk. tycker jag! Någon gång måste det ju vara okej att deppa. Jag hoppas att den som skrev det där deppade någon gång. Det kan vara lätt att säga så där om man aldrig har gjort det, men annars. Äsch jag vet inte! Jag är nog pessimist. Har blivit i alla fall. Det är ju lite tråkigt...

Jag hittade en till lapp som min morfar hade satt upp på väggen.

"Tjo så vaknade man!
Tjo så var man uppe!
Tjo såå hade man borstat tänderna!
Tjo så var man i skolan!
Tjo så var man pensionär med en massa pengar!
Grattis morfar på 65-årsdagen kram Rebecca."

Min verklighetsuppfattning var lite uppstressad och kanske lite skevXD

Idag var jag i Fylstakyrkan på gudstjänst.. Det var fyra tanter och gubbar som sjöng vackra sånger. Det var lite falskt, men tanterna tyckte det var fint.

Mysmys har det varit idag. Mycket fikaXD

Pusspuss
Take care<3

Glass, regn och Enya

Svar på kommentarer igår. "Jag vet att ni älskar mig! Det var inte bara er jag syftade på. Det är typ den vanligaste reaktionen jag får. Jag vet som sagt att ni inte vill att jag ska må dåligt. jag älskar er också<3"

Jag ska snart åka till mormor o morfar o på tisdag ska jag med mina kusiner till Gröna Lund. Det blir mys. :)
Idag mår jag bättre än igår. :)

MIn mamma hade gjort glass idag till efterrätt.. Fast det var maräng med blåbär i. Det var gott, men det tyckte inte hon:P

Det regnar idag, isch pisch. jag börjar få dåligt samvete för att jag inte har solat nånting. jag får fuska kasnkeXD Jag kan ju inte komma i höst o vara kritvit på hela magen o benen. Det blir ju pisamt. Men jag får försöka när solen behagar titta fram. Förresten, varför är det så viktigt att vara brun? Egentligen är det ju farligt att sola. Det är konstigt egentligen. Men man ser samma envisa strävan efter att leva upp till allas förväntningar hos dom allra flesta. Jag hatar att raka benen, men jag gör det iaf. Antagligen bara för att det ska vara så. Man kan inte låta det va. Då kollar folk på en. Jag försöker påstå att jag känner mig äcklig med orakade ben. Men det är ju inte sant och det är pinsamt. Samhället har påverkat även mig, även om jag inte vill erkänna det:P  Jag tittar också konstigt på folk med orakade ben, fast det egntligen är det mest naturliga i världen. Jag tycker att det finaste är smala, bruna, benrakade, underarmarnarakade människor,
JAG ÄR ETT OFFER FÖR SAMHÄLLETS MÄNNISKOSYN!
Det är pinsamt.

Pusspuss
Take care<3

Blä

Idag mår jag inte bra. Det är ett himla piss, fast ingen märker det. Nej nej. Jag satt o kollade på en film. Då kommer mamma o mormor in o börjar prata o grejer, sen byter jag kanal och inser att det är Flight of the conchords. Nej nej, då ska jag spela in det. För dom andra vill kolla på ÅF golden league. KOM IGEN! Sen när jag väl får kolla på mitt inspelade foc, då ska dom börja prata igen. O sen helt plötsligt börjar sporten, o den har dom satt på att dom absolut ska se den. Men dom ska inte spela in den. HIMLA BAJS! DSet kan ju inte vara det här jag är sur på på riktigt. jag är bara AAAHH! Det känns som att jag får en attack snart. och jag vill inte, verkligen vill inte!

Vad gör man när det gör så ont att man håller på o gå sönder?

"Tänk inte på att dus ka få attacker" What? Skämtar ni med mig? Det är ju inte så att jag försöker få dom. Jag tänker att jag får en när jag åker på Alternativ, för i min hjärna så är det inprogrammerat att det kommer en attac då. På Frizon, jag vet att jag kommer att må dåligt. Jag vet, för jag komme rinte få sova ordentligt, jag kommer träffa folk hela tiden. jag kommer antagligen ha mens. Allt är upplagt. "Tänk att det komemr gå bra!" Det är svårt, jag kan inte. Jag är ledsen, jag är sjuk. Det är inte bara o tänka. det sitter i huvudet. Förlåt, men jag vet inte jag ska göra åt det! Jag vill inte åka till frizon o ha ångest. Jag vill må bra! Lita på att jag mår bra. Jag vill inte må dåligt, men jag vet inte hur jag ska göra.
Så alla, istället för o säga "Tänk inte på det", "det blir ju bara värre om du tänker så", säg inte så!!!!!!!!! Jag blir ledsen. Hjälp mig där istället. Va med mig för jag orkar inte själv.... Ni behövs, annasr går jag sönder.

Pusspuss
Take care<3

Bio, jobb, musiktrea och livet

Igår var jag och Matilda på bio:) Vi såg "sex and the city".. Det var mysmys:)

Sen idag så har jag jobbat. Musiktrean-Viktor var där med lite andra musikare. Min tant kollade på både honom och sjuksystern som inte är någon sjuksyster. hon är väääärsta killtjusarn o hon är väl typ 75 eller nåt. Det var kul;) Musikarna spelade jazz o lite sånt, dom är duktiga. det måste man ju faktiskt erkänna.

Jag mår bra. Tycker jjag nog. Förösker göra roliga saker nu på lovet, när jag inte jobbar. Men det är svårt o komma på nåt ibalnd. Bion var ju mysig. Nu regnar det ju så mycket cokså... Men det går väl över, jag måste sola magen:S Ska åka med Danne, Johanna o nån mer till nånstans på höstlovet o då kan man ju inte se ut som en stor alvedon heller.
Jag gick hem idag. kanske en början till att gå från en stor alvedon till en lite mindre iaf... Det tog ett litet tag, men det var trevligt:)

Pusspuss
Take care<3

Bh-snack

Ja ni, jag fick erbjudandet av mion mor att gå o köpa BH som hon betalde. Wow tänkte jag. jag är sämst på att köpa Bh-ar. Dom passar ju aldrig. Men iaf, vi gick dit. Jag hade världens mensvärk o sen skulle man dra av sig sin kära tröja. Stå där med mensuppsvälld, blek, bullmage o skulle försöka vara tålmodig då ingenting fungerade. Det är verkligen hemskt. O så kommer expediterna o bara "jaha, hur går det?" o rycker upp draperiet. Till råga på allt så måste mina bröst ha växt en massa för helt plötsligt behövde jag ha asstora kupor. Jag blev ledsen. Hemskt hemskt hemskt. Mitt självörtroende fick sig en riktig törn kan jag säga. Men men, jag fick min bh till slut. Fast brösten får en konstig form ifrån min synvinkel. Men men, det ser inte så konstigt ut i spegeln.

Imorgon fyller jag år, grattis till mig;) Jag ska jobba. Sen ska vi ut o äta med familjen. Sen åker jag hem till Thoréns.

Pusspuss
Take care<3

RSS 2.0