Packa packa packa

Bonsoir mes amis!
Nu drar det ihop sig. Shit pomfritt. Jag kommer inte sova i min säng på sjuuuuukt länge, jag kommer inte bo här... Asch, nu tänker vi glada tankar... Imorse var Emma här. Hon hade varit på akuten hela natten på grund av det här:
Men hon kom hit och hjälpte mig i min frustration:
Jag bjöd henne på frukost, hon organiserade det här:
Det är grymt att ha mer strukturerade vänner än en själv. Efter ett antal: Använder du verkligen den här?Ska den här med? Kan vi inte ta bort alla kartonger och stoppa tamponger i en påse? Ska du verkligen ha allt i en glasburk? Så blev slutresultatet, ungefär, såhär:
Tills jag kom på:O Jag kan inte gå barfota hela året... En påse till. Precis där Emma står finns en MAJORtavla som jag vill ha med. Ja, ni förstår.
Så är det. Hur som helst känns det bättre nu. Bättre än dom andra dagarna. Jag vill inte åka, oftast... men men, det löser sig och nu har jag införskaffat webkamera och hörlurar och mikrofon, så vi kan alla prata på skype :D
Jaja, det kommer mera när jag är där uppe:) So long Norrköpig!

...

Jag somnar nu. Det här är skit.

Seeeeeeeeeeeeeeegt

Tjaba!

Idag har varit en extremt seg dag i min lilla bod... Jag skulle kunna rtäkna antalet kunder under de sista tre timmarna på mina 10 fingrar... Jaja, får se vad det blev i kassan. Hur som helst vart det mycket bigaråer och körsbrstomater... Jag stog där ensam och övergiven när helt plötsligt fröken Frogsjö (egentligen skulle amn ju bli lesbisk och gifta sig med Frida. Frogsjö är extremt fint... Vad säger du?XD) kom förbi... Hon hade väl tänkt stanna en liten stund bara, den stunden blev tre timmar... Vi hittade en drömkille för vår kära vän fröken Elin Svensson;) Jaa... Jag återkomme rmed mer detaljer om dagen sen, kanske...

Nu ska jag till Stadium för att hitta regnställ och sånt där:P


Frizon, lunch och HImym

Nu är alla hemma från frizon och vissa har åkt och jag har suttit här. Jobbat och legat i... Vet inte, det hade varit kul på frizon... Men men, skönare med jobb och pengar;) Jag har ett helt år framför mig när jag ska fokusera på Gud och allt sånt där!:) Igår kom mamma och pappa hem=jag är ständigt på min vakt för att dom ska hitta nån gammal, möglig gurka under nåt bord. Hittills har det gått hyfsat. Kylskåpet var fullt med gamla röror och drygt en månad gammal fil... Men men... Nu är jag i alla fall hemma på lunch och jag kunde bara sätta mig och så fixar farsgubben en liten lunch, schyrrans!

Nu ska jag se på How I met your mother:)

Tjena!

Wey!
Idag tar en månads FF slut i det Knutssonska hemmet, mor och far är hemma. Dags att ställa om sig igen. En vecka och sen bär det av. Vet inet hur det känns, just nu känns det inte alls... Jag har inte riktigt fattat att det är om en vecka... Idag har jag i alla fall börjat fixa lite, köpt nagelsax, fotfil, pincett och sånt där. Dessutom var det rea på apoteket, så jag kom hem med lite mer. Ni vet, jag har en konstig böjelse för såna där ställen. Jag älskar Apotek. Men med tanke på att jag jobbar 8.30-18 måndag-fredag och 8.30-14 på lördag så har jag inte så mycket tid att packa på. Och även om jag skulle ha tid så har jag ingen ork. Man blir trött på det där stället, men det är grymt mysigt! Nu har min kamera lagt av, men ni kan få en lite halvtaskig bild på hur det ser ut:Så är det.

Jaa, det är väl inget mer. Jag är trött. Vill sova, men nu ska vi till körkan... Hörde från bror och herr Thorén. Dom är 10 mil från hemavan, galet... Blev även påmind om att livet är kort och väldans ömtåligt...


Prestationsångest

Jag kan inte sova. Eller jag somnade vid tolv, men så vaknade efter en och en halv timme, tänkte på hur det ska bli imorgon. Jag hatar att jag är så osäker, så otroligt rädd för att göra bort mig. Vad skulle kunna gå så fel att det inte skulle gå att bara vifta bort det? Varför skulle jag klara av saker så mycket sämre än alla andra? Jag avskyr att jag har haft prestationsångest flera veckor för jordgubbarna, något som i och för sig blev bättre nu på slutet. Men så ont jag hade i magen... Början på sommaren när jag bara låg och kände mig värdelös, inte bra på något och bara osynlig. Jag lägger ner alldeles för mycket vikt vid vad folk tycker och tänker om mig och det jag gör... Jag hatar det.

Jag tvivlar alltid på vad jag kan. Jag skulle antagligen aldrig komma in på någon teaterskola, så jag försöker inte ens. Jag har köpt tapet, tänk om ingen tycker om den? So what! Jag gillar den! Tänk om ingen gillar mina kakor som jag har lagt ner varenda ledig stund på den här veckan!? Tänk om saften blir konstig... Tänk om ingen kommer.

Naej. Nu somnar vi. Imorgon ska jag komma ihåg att Uffe kommer och vill ha 20 kilo västeråsgurka på eftermiddagen. Jag ska öppna den där rackarns kiosken, jag ska få upp luckorna, jag ska komma ihåg priser och gör jag inte det ska jag fråga! Nu ägnar vi oss åt lite positiva tankar!

Tuudels!

Gaaalen dag;)

Idag kom Tele2-killarna vid 13.00. GAAAALET! Jag lugnade mina nerver med hjälp av en lunch på stan med Freggis, trevligt värre! Hallonen såg ut som skit på morgonen, sen fick jag finare efter ett tag. Men dom första hade möglat ihop i små bollar, några hade växt fast i kanten av kartongen, äckel! Nu har jag i alla fall fått reda på att imorrn är sista dagen, schyrrans! Sen ska jag stå i boden tills jag flyttar, så då träffar ni mig där mellan 8.30 och 18.00... Weey;)

Imorgon är det dags för kalas dessutom. ikväll ska det göras en rulltårta, bärrutor och smuldeg till blåbärspajen:) Det kanske ska städas lite, men nu ska jag kolla på TV. One tree hill vill inte fungera, jag som var så spänd på hur det skulle gå! You go Naley;)

Mina dagar

tjaba!
Har precis kommit hemfrån jobbet. Jag har nu börjat lära mig folks rutiner:

9.30 Varuhusen öppnar, det blir lite mer rörelse.
10.00 Affärerna öppnar, ännu lite mer rörelse.
10.15 Mannen med konstiga kläder kommer förbi och pratar lite.
10.30 Postkillen kommer. En blond en som verkar kunna köra hur mycket paket som helst.
11.15 Tele2 dyker upp med en silvrig volvo. Då blir det liv i stugan kan jag lova!
11.30 Lunchen kommer, här går jordgubbarna åt som smör.
12.00 Freggis tittar förbi, springer in på Ica köper en Vitamin well, pratar ett litet tag.
13.15 Tom ringer och vill veta hur mycket hallon och jordgubbar jag har kvar.
13.55 Henrik/Marcus kommer, jag går hem.

Taadaa! Så där ser ungefär alla dagar ut, jag behöver inte längre nån klocka:)

baka, träna, jobba, baka, träna, jobba

Ja gode min tid, nu får ni ursäkta mig igen. Jag skrev faktiskt ett inlägg för två dagar sen, emn det publicerades aldrig såg jag igår kväll. Men det var alldeles för deppigt, så jag sket i att publicera det igen. Det var i alla falll en dag när allt gick så fel det kan gå. Men nu är jag tillbaka på banan igen:)

Kom precis hem från jobbet, idag tog jordgubbarna slut under mitt pass=det borde vara slut nu, snart, vilken dag som helst.

Jaja, annars då? Jag bakar, tränar och jobbar känns det som. Igår hade vi filmkväll, jag, Danne, Brantis och Frisk. Såg Sommaren med Göran, kanske dom sista i världen som såg den? Jag inget direkt att säga om den, det kändes som att den var rolig, pinsam och klatschig, se var den slut och inget mer med det. Men det var trevligt i alla fall!

Idag ska det bakas vaniljbullar och nöttoppar är planen. Hinner jag med  något mer så gör jag det;) Byta lakan ska jag göra. Och städa toaletten.

Helgen spenderades ju i Askersund igen, har jag skrivit om det? nej, va? Jag chillade. Var på gudstjänst i en liten lada, plockade några liter blåbär med mormor. Jag plockade sju liter röda vinbär som jag satt i sole och rensade. Otroligt avslappnande är det, jag skulle kunna bo där!

Nu ska jag äta filmjölk med jordgubbar som jag köpte av mig själv:) Måste se så att dom är fina;)

RSS 2.0