Citat och roliga människor:)

Norrköpings stad är full av spännande människor. När amn står mitt i så träffar man på dom roligaste, eller sorgligaste. Här kommer citatet som började min dag:

"Vid tre-tiden är det många muslimer. 10-15 stycken på 15 minuter, ja, en i minuten"

Sen har jag en beundrare och en kompis som knallar förbi varje dag. En kvinna som sitter och skriker konstant, saker som: "Kate Moss i USA, hon är smal!", "Männen behöver en porrfilm bakom för att få upp den" och "JAG ÄR HIV-NEGATIV! Gå och testa din klamydia!"

Japp.
Nu åker jag till Askersund. Igen. Tuudels!

Fotboll

Eyyy bitches! ;)

Jag är alldeles jättetrött. Vet inet riktigt vad det beror på, kanske att jag har kollat på MASSA One Tree Hill-avsnitt eller att det är varmt, eller att jag inte gick och la mig i tid igår kväll. Äsch, jag har hur som helst bestämt att jag ska gå på fotboll ikväll, IFK spelar. Mot vilka undrar ni? Jag vet inte, jag ville bara inte sitta här hela natten... Så Andres skulle dit och David, så jag sa: Jag följer med:) Kanske hittar på nåt mys efteråt ett tag, kanske inte...

Så är det... Varken mer eller mindre... Eller nåt mer är det säkert, under dagarna kommer man på så mycket som man skulle kunna skriva om, men neej... Det kommer jag aldrig ihåg på kvällen, ajja.

Idag sörjer vi förresten att Lunarstorm lägger ner snart...
Tuudels!

Blommor och sånt där:/

Mamma är inte hemma. Detta medför en del stora ansvarsuppgifter för moi och Danneman. Till exempel blommorna, pelargonerna ska ha typ två skitstora vattenkannor om dagen. Dom rosa blommorna i köket ska ha vatten varje dag, dom hade jag totalglömt... Såg dom nu ikväll, och mina vänner, jag ska inte ljuga, they did not look happy! Men så vattnade jag lite, gick och tränade och nu ser dom ut som när mamma är hemma. Underbart med blommor som är på G, inte mår dåligt av lite vanvård. Mamma, om du nu skulle läsa det här, förlåt för alla andra blommor... Jag vågar inte kolla på dom:/ 

Jobb idag, fick lite hjälp av fröken Frogsjö när det var som stressigast. Idag förstår ni hade jag kö i massor! Så vi teamade där ett tag och worked it all out, så att säga. Herr Felizia sprang förbi också, så vi hade en lucnchdejt, trevligt! Jaa, sen har jag kollat på en halv säsong One Tree Hill, tror jag... Och varit och tränat, sköj!

Hepp, tuudels!

STOOOOR catch-up

WOOOAAA! 3 dagar och 7 timmar sen det dök upp nåt här. Jag kan visa lite vad jag har gjort:


Jag hängde med dom här små rackarna. Myspys!


Jag har ju jobbat, sålt jrdgubbar i drivor. Sagt "Jaa, det är inte ångt kvar nu, det är faktiskt sista veckorna nu", "Det blir 27 kronor", "Det blir 54 kronor". Jag irriteras av kunder som inte fattar, som inte tänker på alla andra och som bara ska ha allt och lite till. Jag har lärt mig 27:ans tabell. 27, 54, 81, 108... Jag har frusit när det har blåst, jag har räknat pengar och missat 10 lådor jordgubbar. På eftermiddagarna ringer ibland min bror och vill att ajg ska jobba lite i boden, då åker jag dit. Säljer 5 kilo potatis, 2 liter jordgubbar. En hallon och ett knippe dill. Vaxbönor, skärbönor, gröna bönor, sockerärter, spritärter och körsbär. Broccoli och blomkål, morötter och lök. Har ni gurka? Japp! Grön eller vit inlagd, slanggurka och såna där små gröna som man kan lägga in själv.

Efter allt det här åkte jag till mormor och morfar i Askersund. Åh! Jag kom dit, åkte alldeles allena i bilen, åt hallon, jordgubbar och Paus-sallad, kissade på McDonalds i Klinga. Jag kom dit och mormor och morfar var i Motala, så jag tog mig lite fil och jordgubbar och beundrade utsikten! Sen tänkte jag "en promenix in till Askersund", så det tog jag mig. Gick på grusvägar och kände mig glad. Jag tog en sväng runt i Askersund och njöt av gamla hus och svunna tider. Jag gick in på snäckbåten och upplevde barndomsminnen. Tittade på stenar ocg snäckor. Köpte mig en glass och gick hem igen. Sen har vi bara chillat, kollat på TV, spelat Clue och fikat. Jag fick en enorm lust att baka kanelbullar, så det gjorde jag. Finfint! Sen åkte jag till farmor och farfar i Kumla och fick lite mackor och diskuterade mobiltelefoner, så där som man gör där. Farfar skulle byta abonnemang och tyckte att ajg skulle visa. Sen skickade vi lite sms, eller jag skickade och dom blev alldeles förundrade.

På tal om mobiler. Mormor, morfar och mormors syster Sol-Britt och hennes man Bengt-Åke satt och skulle försöka komma på vila nummer de hade till sina mobiler coh hur de skulle kunna ringa till varandra. Mormor och morfar hade tre mobiler som de inte visste numret till. Så dom började kolla på de små fastklistrade lapparna på baksidan av sina mobiler, där de har skrivit upp numret. Sen upptäckte dom att det var ju fel, då hade dom bytt SIM-kort mellan alla tre mobilerna. Frustrationen var total. Efter ett tag gick jag in och fixade, ringde från varje telefon och fick fram vems som var vems, tada! Dom kallar mig genietXD

Nu är det en ny vecka, jag är på G.

Yes!


Ännu mera jobb;)

Jag bara jobbar och jobbar. Och hänger med kusin och faster. Jag ska lägga in bilder ikväll. Nu kanske det blir lite tapetköp innan jobbet, annars gör jag det imorgon:) Dags i alla fall att börja tänka på att ta sig bort till boden... Efter fem timmar jordgubbsförsäljande:)

Det är förresten exakt en månad kvar till vi åker till Åre. Ihhw!

WHAT?Russian men loves swedes? Nehepp... Jag vill ha en ryss, i stor fin mössa, som klarar av att dricka ren vodka bara tjopptjopp, som var polare med alla Lenin och Stalin och Gorbatjov och alla dom där. Men men, jag antar att jag får leta någon annantans...

Jordgubbar!

Har haft en förmiddag utanför Ica Spiralen tillsammans med miljoner jordgubbar. Naaaajs då! Sen ringde Danne och tyckte att jag skulle komma bort till boden, så nu väntar jag på att mina ägg ska kokas klart och sen ska jag slänga i mig min tonfisk/paprika/ägg-lunch och sen sticker jag dit:)

Jaha, jag fick med mig 505 kronor hem istället för 500 som man skulle. Jag fick panik när ajg skulle räkna ihop allt, killen som skulle stå där efter mig gjorde mig så nervös att jag knappt kunde stå upp. Hur ska jag veta? Jag ringde Tom och Bertil o grejer om jordgubbar, fats jag tydligen hade en massa inne på Ica, det hade jag inte fattat;) Så då kom Tor, tror jag:P Så fick jag 10 lådor tillXD Ja hej och hå! Hoppas att jag inte skämde ut mig extremt, det borde inte fattas pengar, mer än 5 kronor och dom ska jag setill att det bllir bra igen;) Det är freaky o stå ensam, man har ju en del pengar i en liten väska liksom... Jaja, det ska nog gå bra den här veckan:)

Pusspuss

Update

Jaha, idag var min första dag i boden. Jag hade typ bara mån-onsdag där. Men så ringde Bertil och sa att dom behövde nån som sålde jordgubbar på stan, antagligen hela veckan. "Becca tar det" sa min bror. Naaaajs! Det är ju helt knäppt att det bara släpper så här... Jaa, jag vet inte vad jag ska säga mer. Mitt blogguppehåll håller sig ganska bra. Jag har inte varit inne på någons förutom elins en gång, naaaajs. Jag var ju tvungen att se vad det var som hände i fredags:P

Jaa, ett till avsnitt One Tree Hill. Myspys!

Jobb jobb jobb!

Fredag: Morfar fixar jobb åt mig på en bondgård i Närke hos min ingifta morbrors pappa;)

Lördag: Danne kommer hem med ett jobb från och med nu och sen sex dagar i veckan fram till 22 augusti=dagen jag flyttar. Bättre lön och längre tid... Hmm... Ringa till Lennart och tacka nej till jobb:O

Söndag: Johan Eksmo komme roch knackar på dörren och säger att jag kan få röja Arnolds trädgård. Var tvungen att tacka nej.

Det här känns fel. Men jaa, det går bra nu;)

Nu är det slut på det här!

Jag är alldeles för nördig... Jag vetinte hur jag ska få bukt med det här. Inga bloggar på ett tag, förutom den här... Jag vill ju fortfarande skriva. Jag ska inte kolla runt på aftonbladet efter onödig information. Jag ska gå in på facebook en gång om dagen. Nu när jag har börjat med farmville coh Annika tycker så mycket om mig så kanske jag måste försöka skörda en gång om dagen, kanske.

Over and out!

Förresten, igår var vi ute på Trädgårn, Deli och Otten:O Otten, gott folk!? FAIL! Hugo är mycet bättre, så ni vet:) Men det var trevligt ändå:)


Böcker och tapeter

Eyy! CHA!

Låg coh kolalde på film igår, upptäckte att filmen vi kollade på var Martinas, jag fick dåligt samvete. Den har jag nog haft ett tag,  den ska hon minsann få tillbaka:) Trots att det är en grymt bra film. Jag blev alldeles sugen på att gå till Konstmuséet och kolla på en massa tavlor... Jaja. Mona Lisas leende  ar det hur som helst som vi såg, eller jag såg och Lovisa sov:P

Sen idag har jag varit och kollat på tapeter... Pjuu... Jag tror att ajg hittade en finfin! Lite 20-tal, lite blomgrejs... Inte marint som vi sa, men ändå:P Men jag åkte till Rusta, Bauhaus, Jula, K-Rauta. Till slut vart jag så trött på byggvaruhus så jag var tvungen att gå in på Ingelsta och köpa lite böcker, så nu har jag dom här små rackarna: 


Mia Skäringer "Dyngkåt och hur helig som helst"
Anna Gavalda "Tillsammans är man mindre ensam"
Kjell Eriksson "Kjell" (YEEEES!)
Emily Brontë "Svindlande höjder"

Trevligt:)
Ågelsjön

Det kom hit en tjej från Örebro, bara stormade in som en annan tjohejare...

Så hade det kunnat vara, det var nästan så. Hon hörde av sig igår och ville komma hit, min gamla bästis;)


Vi köpte kylarvätska, som riktiga vuxna, och gick hem. Köpte matsäck och åkte till Ågelsjön, naaaaajzz! Vi räknade docck inte med att det skulle vara så varmt. Elle rjag gjorde inte:P
"Är det verkligen smart o köpa choklad?"
"Jaja, det kan ju inte vara nån fara";)
Den smälte ganska fort:)Naaajz:D
Det går bra nu:)

Fick reda på att jag ska få välja tapet alldeles själv till toaletten. Shiet! Nu kommer jag vara nervös hela natten. Men naaajs, jag ska sätta upp en chockrosa på ena väggen och slajmgröna på den andra. Det blir asbra;)

Fick även reda på att bror min har fixat jobb åt mig ett litet slag i sommar. I grönsaksboden, typ några veckor. Naaaaajs! Jag har en grymt bra bror, även när han inte fixar jobb och så där:)

Klart!

Wiihoo!

Idag gick ajg upp i ottan, eller vid sju, började jobba vid 8, målade grunden till halv 11. Så nu är det klart:) Oj, nu vet ni. Jag har tänkt att jag inte började förrän vid 9, men då är ajg ju klar för idag. Jag som inte kunde komma på vad jag skulle göra den sista timmen... Ajja, schyrrans;) Sen hade jag lunch och chill lääänge. Började vid två igen och målade lite tak, slet bort lister med skruvmejsel och hovtång, målat lister och så där.

Vad händer ikväll då? Jag har nada ideas... Får hitta på nåt:) One tree hill-maraton? Sista True Blood-avsnittet?

Förresten, vi såg "Meet Joe Black" igår. Shit pomfritt! Jag älskar den! SE DEN!
Jag bjuder på en ung Brad Pitt, hello gorgeous;)

 

Dagens projektRenovera badrum. Jag har målat taket en gång, det behövs nog en gång till. Jag målar bröstpanel och lite så där. Nu har jag i alla fall tagit en liten paus efter 2,5 timmar och så gjorde jag en svalkande supersmoothie med morot, äpple, jordgubbar, linfrön och solrosfrön. Det gick i lite för lite yoghurt för att den skulle vara klockren, men ändå:)

Sifo?

jag satt och gjorde en SIFO-undersökning precis, jag ingår i nån sorts grupp... Så sitter ajg där i massa minutrar och svarar på frågor om mobiloperatörer och om jag har ett abonnemang, vilket jag troligast skulle använda, vad jag kopplar med Telia/Halebop/Tre och så där. Sen helt plötsligt, efter postnummer och årsinkomst o sånt där så kommer frågan: "Hur intresserad är du av allsvensk fotboll?". Jag vet inte, är det bara jag som tycker att det är tvära kast hos Sifo?

Rejmyreskogen och chill

Ojojoj, dagarna två har spenderats ute i Rejmyreskogarna med Linnéa och Martina och lite fler, extremt trevligt:) Det finns få ställen som är lika bar att bara chilla på som där, man löser ett soduko, man hoppar i sjön ett tag, solar lite, läser lite, äter, fikar, kollar på film och så där håller det på. Åh! Men men, imorrn är det dag satt dra igång lite renovering av badrummet har det ryktats om, och måla färdigt grunden måste jag göra också, det värsta är u att det är så hiskeligt varmt... Men vi får se:) Nu kommer pappa hem, ska konversera lite med honom:)

Pusspuss

Gräshoppor

Jag skulle gärna lägga upp bilder från i fredags, kvällen spenderades i Knäppingsborg, på Munken in the Park, på Världens och Hugos:) Men jag var så smart så jag lämnade min väska hos Nora innan vi gick till hugos, så jag har inte min kamera hemma... Måste fixa det.

Vi har massor av gräshoppor i våran trädgård, jag har aldrig tänkt på det förut, men nu när man har suttit och målat husgrunden så har en tittat mordiskt på mig, en hoppade ner i färgen och drunknade och sen ha jag sett flera som bara sitter... Spännande, minst sagt.

Nu väntar jag litegrann på att Linnéa ska vakna och säga att jag får komma ut till deras land, jag måste bada:P

Sommar med Ernst

Sommar med Ernst, jag gillar Ernst. Jag har kollat på senaste avsnittet av Sommar med Ernst och jag vill bara ha mer! Mera Ernst! Mera Ernst!


Why? Oh dear God, tell me why!

Varje dag börjar jag gå igenom min blogglista, varje dag går jag in på Alex Schulman, Calle Schulman och Anitha... Jag uppptäcker varje dag att dom har lagt av med bloggandet och varje dag blir jag lite nedstämd...

Jaja, nu ska det letas adresser och skrivas studenttackkort:P Precis som i Eclipse. Åh! Jag vill se igen!

Sen kommer Amanda och Sophia hit:) Naaaaajz

Som som sommaren....

Tjaba!
Här händer det inte jättemycket. Jag har målat coh ska snart baka lite bröd. Rakat benen har jag gjort också. Lunchen idag består av pistachnötter, tonfiskröra och tomater, yum! Äter så mcyket tomater these days så man tror ju att man ska bli röd snart..:/

Ikväll ska vi först till Knäppingsborg och lyssna på Sophia och David, sen ska vi till Munken in the Park hoppas jag...:) Lyssna på Oskar Linnros och så där... Nu är dte bara Jimmy Jansson som är med mig:)

Äsch, dags för lite brödbak, Tuudels!

Myskväll

Har umgåtts hela kvällen med några av världens finaste människor! Alla mina män var där, Linnéa och Martina. Älskosar! Älskog? Neeej! Jag kramades och vi pratade och vi åt och alla badade, förutom jag... Fina människor är det!

Nu vill jag sova!
Pusspuss

?

Sitter och läser lite utvalda bibelord som dom vill att man ska ha läst och grubblat lite över. Hittills har jag skummat igenom bibelorden från moseböckerna och läst allt om Josua och kommit fram till att jag nog behöver ha ett år däruppe. He's a complicated dude, for sure! Good choice Rebecca!

Strawberryfever

Hemms hos familjen Knutsson:


Det snopppas jordgubbar;)


Det torkas jordgubbar


Tre plåtar jorgubbar fryses in


Mosiga jordgubbar tas bort och ska eventuellt bli syltJag har i alla fall kommit över halvtidstrecket;) Dags för kaffe;)

Fyra små punkter

Jag läser att Alex Schulman ska sluta blogga. Jag har läst för några veckor sen att Calle Schulman slutar blogga. Anitha har tagit en paus och nu vill ajg bara sova. Mest sörjer jag Alex eller kanske Charlie... Men men.

Jag har lyckats få lite inflammerade hårsäckar under armarna, så om ni nu ser att jag inte har rakat mig under armarna så är det inte för att jag har blivit hippie utan mestadels för att det göra så hiskeluns ont när man skär sönder små röda pluppar. Så nu vet ni:)

Kvällen spenderades hos en nyhemkommen Camilla med pizza, film och chips. Myspys<3

Nu ska jag sova. Tuudels!


Fosterställning och ipren

Dagen kommer att spenderas i fosterställning och ipren. Som vanligt så här i början av varje månad. Jag blir ju tokig på mig själv! Men jag ska försöka lägga mig ute i solen och läsa en bok:) Jag har i alal fall ringt min mnor och sjukskrivit mig;)

Igår var vi hos Camilla på sjukhuset... Där gick hon runt med sin droppställning, vi pratade och löste lite korsord. ÄlsklingsCamilla:) Sen gick vi hem från sjukhuset och tog en biltur till coh fran Finspång. Tadaa!

Drömmar o så där:)

Godmorgon!
Idag mår jag bättre tror jag:) Drömde att jag var gravid, födde barnet och så där. Sen skulle jag åka iväg några dagar, när ungen bara var typ några timmar gammal. Sen när jag kom tillbaka så var hon 11 år helt plötsligt. Då fick jag se i en flashback att jag hade gått i ett träinrett rum och så hade Carlisle och någon mer kommit och skjutit mig med några specialpilar som gjorde att jag somnade. Tydligen hade jag sovit i 11 år. Men jag reagerade inte först, tänkte att så här stor är man nog när man är en dag gammal. Till lut frågade jag och då kollade alla konstigt på mig...

Jaja, nu ska jag åka och handla, hamnar kanske en liten minut i alla andra affärer också... Sen ska jag till kyrkan och bära möbler.

Tuudels

Dagens peripeti

Idag har dagen varit piss. Jag har mensvärk utan mens (=värdelöst) och ett hideous sinnelag som gör att allt känns piss, jag vill bort men jag kan inte. Saker måste fixas. Jag stör mig på allt och alla. Gräsklipparen funkade inte, jag känner mig tjock och tråkig, en fläck på garaget gick inte bort, stegen var tung och skithög, ranglig och dan. Av stegen vart det gröna märken som inte gick bort...

Sen var jag och tränade och åt mysmat när ajg kom hem. Så nu mår jag bra igen. Det är konstigt vad lite träning och mat kan göra, nu väntar vi bara på att den månatliga blödningen ska börja så vi slipper jobbiga humörsvängningar:)


Naken vid en sjö och en inbillad lägereld;)

Huga, det är så varmt så jag tror att jag ska svimma vilken sekund som helst! Dagen har spenderats med diverse släkt och löst församlingsfolkXD på Capella Ecumenica där det var gudstjänst o grejer:) Trevligt trevligt!

Gårdagskvällen spenderades hemma och vid Sörsjön först och sen hos Calle. Alla planer ändrades när vi kom på att den ultimata sista kvällen för Matilda var naken i en sjö utanför Finspång. Så det gjorde vi! Sen hoppade vi omkring för att torka, trevligt trevligt;)

Just ja, fyllde ju år också, trevligt! Fast varmt... Extremt varmt... Men men:P

Pusspuss

ZTV-funderingar

Jag kollar på ZTV och har lite funderingar:

Jag har kollat massa gånger på ZTV hos Amanda, det är ALLTID samma låtar!

Kesha sjunger att hon inte bryr sig om vad "han" säger, hon är inte speciellt intressant hon heller...

David Guetta är inte speciellt snygg, söt eller överhuvudtaget nånting... Han har säkert miljoner tjejer runt sig ändå, han ser snäll ut...

19,19,19,19,19

Jag fyller freaking 19 år nu. Har vart nitton i 36 minuter och känne rinte av någon åldersnoja än:P

Har haft diverse gamla (:'() klasskompisar här ikväll på mys och mat o så där... Grymt trevligt, de senaste tre åren har spenderats med extremt trevliga männsikor! Fick en tavla av Matilda, Camilla och Emma... Ska ta kort på den imorrn kanske, nu är ajg trött. Men jag sitter här och har fällt en liten tår för alla fina minnen... Matilda åker till frankrike på obestämd tid på söndag... Isch! Älsko...

Jaja, dags att sussa. Pusspuss<3

Chocksyner i kylskåpet

HAHA! Vad sjutton?
Pssssssycho!

Jag visste att ni fanns där ute nånstans! Man behövde bara länka lite så sköter sig ju det mesta av sig självt. ni förstår, det är dåligt med besökssiffrorna såhär på sommaren. Men nu är vi bara tio ifrån var vi brukar hänga här;)

Vad vill ni höra? Jag lovade ju att jag inte skulle bli så där nördig som jag kan bli ibland. men det gick inte att undvika... Ujuj... Nu börjar alla säga att dom ska se Eclipse idag eller andra dagar. Det finns ju inget annat än att vara först... På riktigt... Jag dör på små människor som inte ha.... Äsch, vi slutar där... Nu skärper jag till mig. Nördar i min ensamhet, går på promenix med Kellan, ringer Robert ni vet, det vanliga...

En annan grej...idag började jag prata med en gräshoppa... Herregud... Den hoppade, jag försökte döda den... Den hoppade och satte sig med sian lömska ögon under ett grässtrå... Neej.. Jag borde sluta prata ikväll, borde sova... Jag är ett psyk:)

Sommar med Ernst ikväll, det var fint! Han gjorde fina grejer o så där ni vet... Sen såg jag typ Reflex. Det var också trevligt, en snygg killeXD Från Bosnien... En jugoslav, har det nåt att göra med min dröm häromnatten? Hoppas inte det...:P Konstigaste drömmen. Jag vet att det var en mardröm, men jag kommer nte ihåg nånting förutom att jag var rädd, män kom in genom mina fönster och mamma och pappa stog och tittade på och sa "det är inget farligt". Men den enda detaljen jag kunde komma ihåg när jag vaknade var att männen var jugoslaver... ? Que?

Konstnär?

Hittade en bild häromsistens som har legat och skräpat... Tänkte visa den här... Jag vet, ni behöver inte säga nåt. Jag var, och är, en underbar konstnär och dessutom var jag en extremt intelligent 7-åring. Jag visste att om man misslyckades med att göra tydliga mellanrum mellan orden så kan man använda sig av små streck som kan liknas vid bindestreck. Jag visste även hur man skulle ta hand om en häst:) Jag tror dock att jag har råkat vända sadeln åt fel håll och själva hästen är lite smått oproportionerlig...men men, petitesser! Här kommer den, håll i er!Texten lyder, med bindestreck/mellanrumsstreck och andra felplacerade skiljetecken: en-häst-måste-ha-en-skötare-som rider. På den varje-dag

Som sagt, ni behöver inte säga nåt.

Små funderingar en torsdagsförmiddag:)

Jag är nördig...

Jag satte mig i ett myrbo, igen... Alltid! Dom är överallt och dom är så snabba!

Frizon? Vakt? Pengar?

Uteplatsen ser schyrrans ut nu. Är typ klar med jordgubbsmilkshaken


På tal om milkshake, jag är sugen på smoothie, tur att jag köpte björnbär och blåbär häromdagen:)

RSS 2.0