Kaffe och annat tjafs

Kan meddela att årtiondets sista kopp kaffe blev över förväntan! Den var god, den var stor och den var fin men nu är den slut...

När ska man börja fixa sig inför kvällen? Jag kommer frysa ihjäl! Men jag kan ju säga att det här blir den mest genomtänkta outfitten någonsin för min del. Jag har till och med provsminkat mig innan, fattar ni? Det är stort! Rebecca Knutsson, va? Jag har köpt ögonskugga, en ny ögonskuggspensel, en ny kajalpenna (en blå:O XD) och ett nytt halsband som ska matcha. 

Nej ni, här akn vi inte sitta längre! Jag ska ladda:) 

Sista dagen på 00-talet...

Hej mina kärlekar!

Idag är det sista dagen på det här årtiondet... Lite på samma sätt som man säger "ÅH! Vad 90-tal", vad säger man om det här? HUr har vi sett ut? Vad kommer man skratta åt? Skyhöga klackar? Leggings o "Tisha"(XD)? Äsch, jag vet inte. Jag bara låtsas som att jag vet;)

Idag ska jag fixa iordning mig, skjutsa galna människr till strömmen, kanske. Åka till Andres. Sen ska jag inte göra mer. Det får räcka för idag!

Pusspuss!

Ett oglatt litet inlägg

Äh! What the... Jag skriver i alla fall. Orkar inte vänta, haha.

Har varit på True Bloodmaraton hos Amanda. Har ni sett det? Har ni hört deras sydstatsdialekt...? Jag stör mig nåt så otroligt på den! Hon, huvudpersonen som jag glömt namnet på totalt, kändes som typ en dum bimbo från Scary Movie. Detta kunde jag såklart inte säga högt då både Matilda och Amanda dyrkar denna serie nästintill lika högt som Twilight... Och nu kommer åtminstone Matilda läsa, men hon är mer barmhärtig än AmandaXD

Jag har myst med en katt idag. Har ni hört nåt så tokigt?? Den var snäll och hette Kajsa, sen höll jag på o ta fel, lyckades dra på mig psychokatten... Sluga små rackare. Har ni tänkt på hur förvånade folk blir när man säger att man inte tycker om katter. Man ska liksom tycka om dom. Jag tycker inte om dom... inte generellt. Något enstaka fall funkar, men de allra flesta är alldeles för oberäkneliga för min smak;) Amanda sa inget idag, men det finns vissa andra som blir alldeles ifrån sig och vill verkligen at man ska tycka att just deras katt är trevlig. Trots att den bara surar och tittar argt på mig och bara väntar på att få sätta klorna i mina ögon.

Åkte i den kära Volvon till Finspång. SKulle hämta Calle inne i stan. Shiet pomfritt! Det var is inne, det var is ute och finns det någon fungerande värme i den där bilen? NOPE! Det var kallt, det såg ut som att det hade snöat inne i bilen efter att jag hade försökt skrapa den... Calle skrek.  Vi skulle senare åka hem. Calle skrek. Jag sa, håll käften och hjälp till istället. Nej det gjorde jag inte, men nästan. Så var det. Jag var arg på min bil! Och så komme rjag hem och säger till min far: "Hörredu far! Skulle vi kunna ställa Saaben på gräsmattan och Volvon i garaget? För det tar en halvtimme och få den okej att åka med..." Nej vet ni vad! Då är det fullt med flottegrejer därinne... Ska konfrontera brodern min imorrn, lägga korten på borden och vara rak! Inget knussel!

Det här blev ett hätskt, irriterat och nästintill hatiskt inlägg. Jag behöver få lite kärlek! Ge mig kärlek!

Pusspuss

Bekräftelse

Okej. Just nu är jag in big need av bekräftelse.

Jag skriver inget mer innan jag får det, deal?


Barnmorskorna

Hej hej:)
Här sitter jag och kollar på Barnmorskorna samtidigt som jag försöker få tag på Matilda. Hon vill inte svara, det är ingen hemma och mobilen är borta... Tänk vad handikappad man kännewr sig när man inte får tag på nån... Mobilen är min bästa vän;)

Vi ska åka till Amanda och Finspång... Där vankas det True Bloodmaraton, typ... Mysigt!

Imorrn är det nyår, v ska vara hos Andres. Mysigt!

Äsch...

Pusspuss

02.11

Jag tänkte att istället för att ligga här och ha ångest så kan jag ju börja skriva lite på det där gamla reportaget som ska lämnas in... Den första meningen blev så elak att jag bestämde mig för att låta bli, tog bort dokumentet helt...

Jag mår nog inte så bra...


Myssession

Har precis avlutat en liten myssession framför brasan tillsammans med far, Harry Potter, Melissa Horn, diverse männsikor som tolkar Leonard Cohen, Sade och nån whiskeypimplande, big-time smokerman. Med eld, ljus, bruna fåtöljer och ett täcke med kossor på. HOw wonderful! Nu ska jag försöka sova...

Pusspuss

Shampoo

Kolla in det här!


Jag fick shampoo och balsam av Elle, när jag började prenumerera. Shampoo i pumpflaska va? Det ni.. Dessutom kolla vad det står på baksidan!


"Endast hos exklusivt utvalda salonger. Daglig lyx." Det ni! Det kostar säkert fem gånger så mycket som ett vanligt shampoo. Jag har det till och med nere i mitt rum och inte uppe i duschen, allt för att inte far min ska använda det som tvål. (fast iofs så luktar det rosor...) Är det larvigt? Nästa gång ni ser mig kan ni väl säga om det ser lite finare ut... Är det skillnad på shampoo för 20 kronor och shampoo för 100 kronor?


jaja. Jag har gett upp.. En och en halv vad blev det. Nu vill jag läsa Harry Potter. Har kommit till fjärde boken nu...

PUsspuss


Ännu en lång sovmorgon

Jag har minsann blivit en riktig sjusovare. Jag vaknar alltid runt åtta, men sen somnar jag om. Som en stock. Idag vaknade jag vid 12... Det var längesen jag hade en hel sån här period av långa morgnar. Men men, skönt är det. Det går inte att komma ifrån. Dessutom har jag ju hittills inte haft så många dagar av bara slappande.

Inatt var det fullmåne, jag vet det eftersom den lös in i mitt rum och rakt i mitt ansikte hela natten. Folk påstår att man sover sämre när det är fullmåne. Är det så? Har ni sovit gott? Lille Amanda håller ju koll på sånt där. Vet när det är nymåne och fullmåne och hit o dit....

Idag ska jag träna, höra mig för om nyår (Vad händer egentligen, jag vet inte...), duscha varmt, knalla ner till stan och sedan epilera benen. NI får själva lista ut i vilken ordning jag planerar att göra allting i..;)

Äsch, nu är det over and out.

Fred ut

Oj då:S;) AAAAAAAAAAAAAW!





Både ni och jag trodde nog att jag skulle kunna hålla mig fram till juni och Eclipse. Nope, där har vi alla liiite för höga tankar om fröken Knutsson. En biokväll, vilken film väljer vi??? Wiihoo! New Moon. Jaja, kan ju säga att lite av premiärkänslan var ju borta. Det kändes i hela biografen. Folk prasslade och pratade och tji och tjo! Så var det inte på premiären. Då var det dödstyst förutom att alla de reaktionerna som kom idag var 10 gånger starkare. När Jacob drar av sig tröjan till exempel. Nu var det två längst bak som drog efter andan, sådär högljutt sm man gör första gången man ser den synen. Men på premiören var det helt sjukt. Folk skrek, ALLA drog efter andan! Jaja, så var det i alla fall

En dag hemma hos Linnéa i alla fall. Bak till nyårsafton, där planerna tydligen har ändrats under dagen efter ett sms till Andres;) Och så bion såklart:)

Jaja, pusspuss

Hej hej:)

Godmorgon i stugorna. Klockan är 12.29 och jag har precis intagit mina knäckemackor med ost och marmelad. Grymt gott! Inatt har jag drömt om en attack, i en jympasal. Vaknade med kallsvettningar... Ihhw! Sen började jag tänka på mitt liv, sen skrev jag lite i min projektdagbok och sådär, sen somnade jag.

Nu ska jag åka till Linnéa, älskade Topher Grace<3

Men först ska jag duscha... Måste även se till att jag och Frida får ihop vår epileringskväll... Ikväll blir nog tajt, en annan kväll får det bli:)


Pusspuss

Deli

Hej hej!

Nu har det varit mys på Deli med bror, Johanna, Brantis, Oskar, Elin, Frida och jag! Ihhw! Ruuuliga människor, gott vin och sen mat på Max, det var mys! Nu ska jag sova!

Pusspuss

Mellandagsrea!

Hallå där!

Idag har det varit en sväng på mellandagsrean... Värst var väl Monki kan jag tänka... Först 20 minuters kö för att prova, sen en halvtimme för o betala... Crazy! O så den där emska musiken dom har där inne, jag blir ju knäpp!

Vaknade inatt av att det kändes som att huvudet skulle sprängas i tusen bitar! Tog en Ipren och somnade, vaknade igen av huvudvärk, tog en ipren, somnade. Vaknade igen, drack kaffe. Allt är fint nu! IHHHW! Dags att dra ner på det hela? Äsch, inte då! Camilla är värre, Jacob med! Johan ska vi inte ens snacka om. Kolla, det finns de som är värre!



Danne hittade en liten pittoresk tekopp på Chilli... Jag vet inte, den är nog lite för vulgär även för mig... Fast samtidigt,, jag önskar mig en sån... Nån gång! Helt sjuk!


Jag tror att jag jobbade lite mycket innan jul... När jag var klar med en kund så sa jag nästan alltid "Tack tack! God Jul!" och tillslut blev det en vana, så nu blir det så när jag har köpt nåt, "Tack tack! God jul! Eller neeej! God fortsättning eller nåt...." Isch!

Pusspuss

Kaffesnack

Jag har inte druckit kaffe idag. Därför har jag ont i huvet. Jag vill så gärna ha kaffe, jag är så suuugen på kaffe! Men kaffe skall icke intagas vid 23.40. Lika bra att sova och överleva på så sätt. Imorgon är det dags för lite kaffe, lookin' forward to it....a lot! (VILKEN FILM!?!)

Epilator va?

Vill man vara fin får man lida pin! Det ordspråket har väl aldrig varit mer rätt? Fy sjutton vad det gör ont! Jag stog där i butiken och funderade på om det var värta tt köpa med "massaging finger", "vibration" och så vidare... Allt för att det ska vara skönare... Jag har en grymt stark känsla av att lite massage inte gör upplevelsen mer njutbar... Isch isch. Men tydligen så vänjer man sig. Jag börjar med benen, det får räcka för nu...

Massaging finger och vibrator, det hade man ju kunnat använda till nåt annat om man vill vara sån... Synd bara att det sitter 36 pincetter som inte riktigt har samma effekt. Ett litet sidospår bara.

Pusspuss

Annandag jul:)

Annandag jul! Ännu en juldag, snart är det slut... Lite synd. Det har varit en fin jul. Förutom att jag var förkyld och dan på julafton, mådde dock bättre på juldagen och nu mår ajg nästan prima. Nu var det så längesen jag tränade, vill träna. Men om utvecklingen sker i den här takten och i den hä riktningen kan jag köra redan imorrn(?)! Sitter och lyssnar på All I want for christmas, när är gränsen då det är förbjudet att lyssna på julmusik?

Fick fina julklappar i år. Ett halsband, örhängen (jag har inga hål, men men...), hemgjorde tryffel, lite pengar, en trisslott (Danne vann 1000 spänn på sin, jag vann 50. Jag gläds med min bror, humpf), en kokbok och ni vet sånt där kul man kan behöva. en Bh, till exempel. Jag blev mycket glad, det betyder att  jag slipper gå till den där hemska affären... Wiihoo!

Hemgjord senap fick jag också, av min bror. Jag har aldrig gillat senap. Johanna frågade mig om jag tycker om senap, det gör jag inte. Danne sa att det visste han. Tack gullebror;) Hur som helst var det ju efter inspiration från släktens husgud Ernst Kirschteiger som den blev till. Han liksom genomsyrar hela julafton. Vi valde bort Svensson, Svensson för att se på Ernst. Jag höll på o smälla av. Ernst hade gjort senapen, Ernst, Ernst, Ernst, Ernst! Knäppt det där. Min kusin startade ju en Ernst-fanklubb i Axberg för några år sen. När det var Sommartorpet. Alla skulle göra vågen när Ernst syntes i TV. Spännande...

Jaja, jag ska se om det finns nån mellandagsrea på Elgiganten, Onoff eller nåt sånt där. Jag vill ha en epilator.

Pusspuss

God Jul!

Hej hej och God Jul!

Här sitter jag, mitt ute i den stora metropolen Åbytorp. Första julbordet för dagen är intaget och jag är sjuk. Förkyld minsann. Känner mig halvdöd, men men. Snart är det kaffe.

Haha, såg två krukor här hemma, var tvungen o kolla om det var Cult. Det var det inte, spännande ändå.

Ser ett kuvert med mitt namn på, även det spännande. Många paket i finrummet, också spännande. Ännu har jag inte gått tillräckligt nära för att se mitt namn, men ändå ändå!

Är det någon mer som har heft diskussionen kring Anna Anka vs Kalle Anka i år? Jag trodde inte att något kunde komma och förstöra Kalletraitionen... Men ska jag vara realistisk så blir det nog bara jag som kollar. Resten sover väl, till och med Danne, den svikaren! Mormor avslutade dock diskussionen med orden: "Nej, trean har vi inte här! Men ni kan väl åka ner til Martin (min gammelmorfar som sitter nere i Kumla på ett litet hem), där har de säkert trean!" End of discussion!

Nej ni, dags att dra sig.

GODJUL!

Snoppånga och jobb

nio timmar, ungefär 1500 paket senare (tydligen har det räknats på det där, sa Bosse i alal fall, 1200-1500 paket en sån här dag!), en till synes oändlig kö som har ringlats förbi badhyllorna, CULT-delen och ÄNDA bort till hjärtavdelningen. Fattar ni? Det är sjukt! Kanske tio personer på hela dagen som inte har velat haft sina paket inslagna.

- Jag ser fortfarande allting med mina paketinslagar-ögon. Koppen på nattduksbordet? två tior bara, tjoff tjoff! Smala pappret, det gå rpå bredden om man sträcker ordentligt. Ta det breda annars. Halmgrisen på skrivbordet? LÄgg den ner, En trettio, en tjuga. Tjoff tjoff! Osäkert med breda eller smala pappret. Smala skulle nog funka, lägger jag den ner så blir den ju inte så hög. Rött/Vitt snöre, tjoff tjoff med snördelaren, etikett på, ner i påse "GOD JUL!"

Panikköpte alla mina julklappar vid 20.03= JAg var inlåst på Mique=bara Miquepresenter...:) Där har ni det prickiga pappret. Det är fint, det säger alla. Gulligt. Men just nu räknar jag i prickar. Vänta nu, det kanske är lika bra med en och en halv prick till, annars kanske det inte går runt. En prick mindre va?
Ser ni det fina med silver/vitt/svart/lila/rött snöre??? Jag drev med Frida. Det har varit en sån dag idag. Vi har stått där i nio timmar och överflummat ofta=Spridit glädje i julstressen.
"Vad vill du ha för snören då?"
"Ta lite allt möjligt. Jag vill ha lila. Och rött. Silver ckså du. Svart måste jag ha också... "
"Du är bäng"

Yes! Vilken känsla det är egentligen.. Jag har känt mig lite ny och dum i huvet ofta på Mique. Jag har ju inte jibbat sådär jättemycket liksom. Och så tycker hon att jag är bäng, det var kul;) (Jag förstår att alla är barn i  början, men ändå)

"Vill du ha en etikett?".
"Haha, är det sista julklappen nu eller?"
 "URSÄKTA! KAN VI TA KÖN FRÅN DET HÅLLET ISTÄLLET? Då blir det lättare att betala",
 "Är det något du vill ha inslaget?",
"FRIDA! Är det ditt kvitto?",
"Tror du pappret räcker?",
 "Nej nu var jag snål",
"NEEEEEEEEEEEJ! Jag har inte slagit ut!!!",
"BOSSE?! Är det Carpe Diem-skyltarna som är slut?",
 "Var är diskmedelskartongerna?????",
"Du har änglaspelen precis innanför dörren!"

JAG HAR SETT MIN "SNOPPÅNGA" IDAG!!!!
Nu tror du Frida att jag bara hittade en som jag säger det om. Men nej! Jag har bara inte haft ett ord, nu har jag. "Hej! Jag heter Rebecca. Jag vet vem min snoppånga är, det har jag vetat länge."

Nu öpnnade jag en present som jag fick av Erika, Sonya och Bosse. Te, en tekopp, Åre choklad och ett presentkort på 300 SPÄNN! Yes! (39:- Choklad/Te, 69:- Övrigt, 69:- Choklad/Te, 300:- Övrigt. Te: En tia bara. Tekopp: en tjuga, en tia. Choklad: En strut. Presentkort: No Wellpapp:))

Nej ni, jag har satt på Jul igen spellistan på Spotify. NU ska även jag få lite julkänsla, än så länge har jag ingen som helst, fast det var julskinka, julmust och granen såg ut såhär:



Hoppas att jag inte dödat er med mitt wellpappsnack eller prickiga tankar...

Pusspuss GODJUL!!!




10.03

Tänkte skriva nåt här... Men mina tre timmar har gått så rackarns fort och nu är det bara en halvtimme kvar. ska jobba länge idag också, antagligen... Sonya är sjuk och då blir det så...Jag är glad, pengar är alltid fint;)

Idag ska jag köpa lite julklappar också, kan tänka mig att det mesta blir från Mique:P Jag orkar inte alla andra människor!

Igår var det spelkväll här hemma. Med Frida, Elin, Johanna, Danne och jag. Spelade TP, jag och Frida var kungarna:) Sen kollade vi på Love Actually och Sex and the City-filmen. Sjukt bra filmer, Åh!

Nej ni, dags att svepa kaffet, få på sig kläder och glida ut i snön:)

Pusspuss

:(

Har ni sett det här? Hur tänker dom?

Next episode of Gossip Girl, Season 3 Episode 13, "Jenny, Full of Grace," will air in the US on March 8, 2010.

Morgon

Amojjo Amojjo!
Morgon igen! Idag är det 7 timmars hårt slit som väntar, blir kul och kanske stressigt. Kan tänka mig att det blir mycket folk idag, men det är ju roligt!

Nu läser jag Harry Potter och fången från Azkaban, dricker kaffe och lyssnar på erik hassle. Myspys! Borde klä på mig och bestämma hur jag ska komma ner till stan idag... Gå? Cykla? Spårisen?

Funderar lite på julklappar till mina kärestor(?)... Fick ju så fint från Emma, ska försöka toppa det. Eller så ger jag bara mig själv, det skulle dom gilla haha;) MÅste fixa julisarna till mor, far, bror, mormor o alla dom där... Jaja, än finns det tidXD

Jaja, dags att öppna julkalendern. Pusspuss

Uäääk!

Jag har städat mitt rum.. Uääk! Jag mår alltid skit efteråt... Grymt lättretlig och nere. Därför är det smart o göra det på kvällen, då har det hunnit försvinna till nästa morgon... Jaja. Har även satt igång mitt element, det är GRYMT varmt under skrivbordet... (Det mste ju varit den minst intressanta informationen någonsin!)

Satt och tänkte att oj, vad trött jag är... Såhär tidigt. Sen kollade jag på klockan och upptäckte att hon var elva! Då får man vara trött...

Nej vet ni vad? Jag är så irriterad och nere att det baara är skit o skriva.

Hej då!

Insändare och julklapp:)

http://www.folkbladet.se/opinion/insandare/artikel.aspx?articleid=5060091

Jaja, behöver tydligen inte ta hit alla utan NT, insändaren låg visst ute på nätet. Allt Brantis behövde var 7 sekunder och google, tydligen... Jaja, så väljer han o göra ddet;)


Titta vad jag fick av Emma i julklapp! GULLE<3 Jag ramade in den, nu ska den sitta över sängen:)


Pusspuss

M+A<3

Har precis läst mina "gaals" insändare i NT, den ajg skrev om som hade blivit publicerad i folkbladet också. Fränt? Yes:) Ni som har NT, LÄS! Ni som inte har den får väl hitta nån som har den!

"Allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort"

"Vad gör ni?"
"Vi stimulerar våra bröstvårtor"
                                  -E<3

Pusspuss

Hej igen!


Den här bruden tog ju körkort i fredags då. Bruden är cool:D Grattis<3<3<3<3

Jaja, har ju vart dålig på o skriva i helgen, har inte kollat statistiken men den brukar ju gå neråt så fort man inte skriver...

Igår var det julmusik, chefen stod på scenen o sjöng och fick julstämning. Jag stog nere på Mique och slet och kände bara av julhetsen (som iofs inte var speciellt stor igår, men men,...). Så är det att vara ung och desperat efter jobb, man får ta det man får:)

Idag tänkte jag att jag skulle hinna med lite grejer. Sen visar det sig att jag har sovit till halv ett.... Spännande, något som händer mycket sällan. Men det var ett tag sen jag sov ut ordentligt och då kan det kanske bli så.

Igår kväll var vi ute med familjen och åt på Deli, träffade gulleCamilla som jobbade<3. Typ årets bästa servitris! Kul:) Vet ni om att en plnkstek där kostar 149, men om man vill ha en välstekt oxfilé så kostar den 399, spännande sätt att undvika att sälja torrt, tråkigt kött.

Har fortfarande inte köpt en enda julklapp, grymt trist... Fast jag vet inte, akn man inte göra nåt kul istället? Men Rebecca, när ska du ha tid med det? Dus ak jobba hela vägen in i kaklet nu...

Jag vet att kvalitén på de här  bilderna inte r den bästa, men ändå.


Att gå på dass i -20 grader är ingen höjdare.


Det är snö!



Torpet, oh how I love the Torp!


Pusspuss

Jungfrufödsel i Norrköping?

Antar att jag ska skriva lite om även den här dagen. Hade religion imorse, gick för att ajg trodde att vi hade redovisning. Annars hade det ju varit skönt o kanske få ihop 3 timmars sömn. Men men, nu gick jag på övertrötthet fram till teatern när ajg halvdog...

Dagens citat i alla fall kan ju komma här nånstans:
"Det kanske är bra att åka ut och resa så man får lite skinn på näsan och hår på nacken"
"Hår?"
"Eller är det år?"
                                                                                      -Var det Emma som kläckte den?

Allt man behöver här i livet är en luden nacke, sen lösewr sig resten;)

Såg en dokumentär som hette "Religion som virus" typ. Nån trevlig man som var HELT emot religion och tyckte det var skit rakt igenom. Spännande...

Kollar igenom Calles fotoalbum på Facebook med bilder från kabarén, det är HELT sjukt! Jag lyckas se ut som en mupp på allla bilder, vi ser ut som en hög översminkade fjortisar allihop, alla har förändrats så man blir alldeles rädd och tänk var vi är om tre år till? Wiieho! Då gäller det verkligen att ha odlat den där gräsmattan i nacken så man står emot den hårda verkligheten.

Nu har jag gjort köttbullar, var ju tvungen o provsmaka, så nu är ajg mätt som en plätt och mår fortfarande illa. Kan jag vara gravid kanske? Jungfrufödsel, alldeles lagom har jag ju lyckats fixa till det. Får bara lyckas klämma ut Jesus PRO om typ en vecka. Det vore ju fränt!

Nu fortsätter jag med Harry Potter och hemligheternas kammare, finfint:)

Imorrn är det avslutning, sen ska jag jobba. Kul kul:)

Pusspuss


Usch

Mår inte alls bra. Man gör inte det efter två timmars sömn. Natten var hemsk... Jag mår illa och somnar nästan stående...

Äh, det var sista dan i skolan i alla fall... Sweet!

03.45

Jag har fortfarande inte somnat, nu har jag halsbränna också... Novalucol? Orkar jag gå till väskan på andra sidan rummet?

Nattliga funderingar-...

Jag är pigg som en liten nötkärna, lite hungrig... Men jag sover ännu sämre då, mer energi=mindre trötthet (logiskt). Full mage=mindre illamående?

Tankar i mitt huvud just nu: Röd/Vitprickigt papper. Det försvinner aldrig!!!!!

Har i alla fall satt igång Lukas Linds myspacelåtar. Måste säga att jag inte har hört nånting av WWA sen frizon o tji och tjo. Lukas var ju trots allt musiktrea, nuförtiden spelar det noll roll, men då gjorde det det, haha. Men som sagt noll roll! Men att ahn gör fin musik kan man ju säga i alla fall:)

Skulle bara vilja säga att Big Brother nog är den segaste dokusåpan som gjorts! Det är helt sjukt! Såg bara typ ett litet tag (tänkte att det var en kvart, men det var nog snarare 45 minuter...)... Men det är så segt! Jaja, det spelar ju ingen roll nu, men ändå...

Jaja, nu är jag trött igen... Men ska äta nåt, och kissa. Skit då, jag somnar visst aldrig...

pusspuss

En fin dag!

Hej hej!
Vet ni att man blir alldeles trött av o jobba? Mina fötter är trötta och huvudet är alldeles tungt... Men jag tycker att det rä så HIMLA kul! Idag gick vi på bubbelplast, jag blev som ett litet barn. Frida tittade på mig, hon är yngre än jag men hon lyckades minsann hålla sig på mattan när det låg bubbelplast över hela golvet bakom disken... Men jag är ju professionell (;)) så jag gick bara på den när det inte var några kunder där;)

Hade askultationsredovisning idag. Anna och Wille var och lyssnade. Annars skolkade resten, kul;) 


Fattar ni hur högt den hoppar?

Pusspuss

Frukostfunderingar

Godmorgon idag igen!
Idag ligger en redovisning och lite jobb framför. Ska även baka en kladdkaka till fikat med svenskläraren imorrn! Men än så länge tänker jag inte på det där, nu tänker jag på mina mandariner, min riesen som jag fick från Lovisas julkalender, chokladbiten från min chokladkalender och mitt fina kaffe som jag fick till idag! Nu tror ni aksnke att det är det enda jag har tit till frukost, det rä det inte:)

Beyonce är cool och snygg, skulle jag bara vilja poängtera!

Matilda och Camilla har tydligen skickat in nån insändare till folkbladet om skyltdockor... Ni kan ju se bilderna på deras blogg, jag blev arg!

Äh! Nu ska jag inta den andra mandarinen! Tuudels!

Funderingar på kvällskvisten:)

Jag och min bror äter så sjukt mycket mandariner! (frukten... Finns det förresten nåt folkslag som heter mandariner eller pratar dom bara mandarin? Man blir ju fundersam) Mamma o pappa var o handlade förut, köpte så hela skålen var full, nu är det bara några kvar och komposten är full av mandarinskal... Det är party med jul!

Har kommit på julklapparna nu. Jag ska vara en god samhällsmedborgare, mer säger jag inte.

Kommer ni ihåg vad jag skrev imorse? "Varför lär man sig aldrig att man ska gå och lägga sig tidiagre än ett?" Det är nu jag ska börja tänka, borsta tänderna, vara smart, tänka på konsekvenser. So where does this leave us? Att ajgs ka sova nu, gör jag det? Nope! Jaja, det löser sig väl, när jag blir äldre kommer jag att komma på det. Pratade ju med Linda Råbesjö om det där i kyrkan för typ en månad sen när Elliot kommer:

Elliot: JAG FICK EN CHOKLADBOLL!!!

Jag: Varför blir man bara dummare och dummare med åren? Nu tänker man istället: Åh nej, jag skulle inte ätit den där chokladbollen...

Linda: Jag är ju trots allt 15 år äldre än dig och jag har inte blivit klokare. Jag kan jju höra av mig när jag har blivit klokare så vet du ungefär när det kommer.


Så är det, dum blir man!

Sökord på Spotify..;)

Öppnade Spotify för några dagar sen och hittade att någon har sökt på:
- Anorektisk
- Anorexi
- Anorektiker
- kåt
- fuck forever

Funderade litegrann på det varje gång jag såg det... Inte är det jag som har skrivit det inte. Idag kom det fram att Danne och lite folk ska ha psykologiredovisning och de vill ha låtar som passar "Överkåta-Örjan" och Anorexi-nånting". Haha.

Det luktar Djungelte här, men det är alldeles kallt och det ligger clementinkärnor i.. Jag ska fortsätta med Harry Potter och de vises sten... Nu är dom snart på väg ner under Fluffy, grymt spännande! Är klar med teaterdagboken, skönt skönt!

Pusspuss

SNÖ!



ÄH! Bilden säger att jag inte kan ändra på den, ni får väl vrida på huvudet!

Har varit ute och skottat snö, så akn jag vänta tills imorgon med o träna... Så slipper jag åka ner i snön idag.. kan ta det efter jobbet imorrn...

Snön är här hur som helst, julen kommer närmre... Jag har inte köpt en enda julklapp...:S Försöker få mig själv att tro på att ag inte vill vara del av konsumtionssamhället... Jag vet inte riktigt om det fungerar... Kollar på min kontoöversikt och ser ganska snabbt anledningen till varför jag inte har tagit mig för att sätta över ytterligare pengar på kontot... Jaja, nu jobbar jag ju i alla fall litegrann, så allt kommer väl lösa sig till slut... men ändå, ångest är vad det är....

Ska ha askultationsredovisning imorrn, huga... Isch isch! Såhär ett år efter att den egentligen ksulle varit gjord... men så är det!

Pusspuss!


Julbord

Camilla står och berättar om julbordet hon var på igår, ett heeeelt rum, stort som skolbiblioteket med mat. haha! Risgrynsgröt och godis o annat... Det låter ju hemsktXD Ju mer jag lyssnar, desto mindre vill jag dit.XD

Hittade en artikel i NT om samma sak som hela kyrkan skrattade åt mig när jag sa. Ska lägga upp bilder på det sen!

Pusspuss


frukost

Hej hej och Godmorgon!

Man lär sig visst aldrig att man måste gå och lägga sig lite tidigare än ett? Nu är jag trött som en liten ko...

Sak åka till skolan och vara där om en halvtimme, men jag har inte klätt på mig... Frukosten är inte intagen och kaffet står och drar...:/ Måste maila ett papper också.. jaja, allt löser sig:)

Äter knäckemackor med världens godaste marmelad på... Så himla fint.

Äh, jag har ju inget vettigt o skriva...

Tuudels

Imponerad

Okej det kommer en glad liten grej här, redan nu:) Humörssvängningar?

Såg på en del av Svenska Hjältar-galan. Så himla fint! Helt klart mer värt än nån rutten fotbollsgala där man inte har gjort nåt mer vettigt än sitt jobb för att få pris. Men det är väl fint det med, men ändå. Det var så fint, människor som dedikerar hela sina liv till att hjälpa hemlösa i Stockholm, folk som arbetar för att papperslösa flyktingar ska få samma sjukvård som en svensk får. Jag imponeras av såna här människor, helt plötsligt blir man lite mindre... Jag vill cokså, men så helt plötsligt blir ens egna problem så töntigt stora och amn hittar dåliga ursäkter för att man inte ska behöva ge upp sin egen bekvämlighet... Jag vill inte vara så larvigt rädd för att komma ur ramarna ibland!

Man skulle at en bild på ett leende och mms:a in... Jag har Sveriges sämsta kamera på min mobil, så här kommer en bild här istället. Så kan ju alla andra göra så också, så kan man försöka starta en liten Smiling Community här:)


Ser ni förresten hur snea mina framtänder har blivit?XD

Pusspuss Sov gott!

En liten kompromiss:)

Jag har nu suttit i ungefär en halvtimme och fösökt komma på vad jag ska skriva. Jag är inte pepp. Jag känner mig lite låg, har gjort det ett tag nu, men jag har ju sagt att det här inte ska vara en deppblogg. Men samtidigt vill jag ju inte ta bort vissa känslor. Ska vi komma överens om att jag verkligen ska försöka skriva ett glatt inlägg imorrn, eller ikväll. Beror lite på när de roliga tankarna kommer till mig... Så kan jag få vara lite nere nu...

Typ sen i torsdags har jag varit lite nere. I fredags behövde jag bara få kramas, i lördags var det ju Winnerbäck, mycket bra. Men det tar på krafterna att försöka trycka undan fly-signalerna i hjärnan... Kom på mig själv med att tänka en massa dumma tankar "men nu är det ju befogat att gå och ställa mig i utkanten av alla männsikor, jag vill ju inte plågas för 400 spänn...". Men jag ska ju kunna det där nu, eller hur?  

Det är mycket i skolan nu helt plötsligt. Eller mycket, det är bara mer än vanligt. Men ändå... Måste få ihop teaterdagboken... Projektdagboken, den ger mig nog mest ångest just nu... O så alla julklappar... Vore så skönt om man bara kunde skita i allt sånt där! Mina pengar flyger iväg... Studentkryssningen gjorde mig helt plötsligt massa kronor fattigare... (Men vi kommer röja järnet och bara ha så grymt kul. Så det blir värt det!)

Men jag är inte riktigt mig själv.. Eller ska man se det här som en del av sig själv? Eller ska man tänka att man bara mår bra?


Ack så internt!


Lucia och annat mys:)

Har precis kommit hem från Mique. Mina två timmar gick helt okej! Inga felslagningar och paketen blev helt godkända. Mycket skönt! Det finns hopp!

Lucia idag då, jag har inte sett ett enda luciatåg. elelr bara Majken i kyrkan och Isak. Men så kan det gå. Jag har ju sett två i veckan, så det är ju lungt. Nu dricker jag djungelte och borde verkligen skriva i alla små dagböcker som jag har (Teater-och projektdagböcker) + att askultationen ska fixas idag. Så här borde jga inte sitta.

Sådär, nu skrev jag askultationsrapportdelen som jag hade. Det tog inte alls lång tid. Jag blir så ledsen på mig själv att jag ALDRIG lär mig! Livet behöver inte vara så jobbigt hela tiden, man behöver inte ladda i sju veckor innan man orkar ta tag i det. Det går på några minuter, det mesta i alal fall. Och ändå är det bara ångest och allt! Jaja, nu är det gjort och jag kan vara med och sammanställa allting på tisdag och redovisa på onsdag. Sen är det inga IG i mina papper;) haha.

Nu är frågan om jag orkar dra mig ner till yogan idag elle rom jag ska göra mig så trött som möjligt och sen sova tidigt...? HUr gör man sig trött på bästa sätt förresten? Kolla på TV? Plugga? Läsa? Åhh Läsa! Jag är inne i en grym läsperiod... Just nu är det Isfolket som bara plöjs rakt igenom! Jag ska läsa lite;)

Pusspuss


Lars Winnerbäck:D

Hewj hej!
Jag är så trött, borde sova egentligen istället för o sitta här, men jag tänkte kolla en sista gåbg om nån hade skickt ett mail inför imorrn... Så då hamnade jag här i alal fall.

Åkte till Örebro och Marieberg först för att gå in på Pandurobutiken som JOhanna hade tittat ut. Jag köpte te, djungelte! Så nu kan ni komma anyday på temys:D

Åkte sen hem till Annika och Lennart för att få liite fika och gratis parkeringsplats, trevligt trevligt! O sen  var det dags efter lite pizza för allas vår älskade Lars! Ingen Kom Änglar, det var väl kanske den enda besvikelsen. Plus alla småfulla tanter som stog framför mig. De var 10 cm längre minst och stod med överkroppen lutad bakåt... Borde man inet at lite hänsyn? Eller folk som tränger sig fram trots att de är 1,90... Hur tänker man? I och för sig är det väl lätt för mig coh säga, jag är ju nästan alltid kortast... Men ändå? Lars var trevlig och snäll och bra som vanligt. Anna Stadling är ju trevlig också! Och Johan Persson. Me gosh, he's got niiice cheeeekbones;) Haha! Jaja.

När vi kom ut och åkte hem så hade det snöat ÖVERALLT! Så himla mysigt om man inte ska sitta och köra hem och man är rädd för att glida av vägen hela tiden.- Nu satt ju jag dock i baksätet, men ändå...

Nu vill jag bara sova. Ska se om jag kan slänga upp några bilder imorrn! Annasr får ni väl se Frida och Elins bloggar:)

Pusspuss

Lars Winnerbäck

Jag försvinner nu till Örebro för en dag. Ska ju se LARS WINNERBÄCK! Och hänga i pandurobutiken, kommer bli grymt!!!

En jobbig dag, med fina stunder!

Ni får ursäkta den grymt dåliga uppdateringen idag. Jag förstår om ni alla är helt förstörda och sitter i fosterställning i grava abstinensbesvär!

Dagen har varit jobbig... Eller i alla fall förmiddagen... Teatergruppen Alter Ego var i skolan och en tjej höll en monolog om anorexia och hennes väg dit och pyttepytte om vägen tillbaka. Jag hade mina tankar på andra håll och tänkte inte jättemycket på vad hon sa... Dock kände jag, som vi har diskuterat så många gånger, att hon inte tog bort det inbillade glamorösa i att ha anorexia. Men det kanske bara var jag som inte lyssnade som missade att hon sa nåt om depressioner och avskärmande från alla andra människor. Att hon dessutom tyckte att hennes vänner skulle funnits där mer och att de skulle tjata mer fast hon blev arg... Jag vet inte, själv tycker jag att sånt är skitjobbigt. Inte att finnas där, det är jag gärna. Men att man ofta, inte bara vid anorexia, drar sig undan. Man orkar/vill inte prata med andra, men att det upplevs som att alla andra tar avstånd från en, så var det i mitt fall i alal fall... Jaja, det var lite av det som jag tänkte på medan jag satt där och tänkte på annat... (<3)

Lucia imorse också. Åhh! Jag är så imponerad av musikarna. Säga vad man vill om dom, men sjunga kan dom ju! Shiet pomfritt! Hade körrep också, till musikalen. Inte speciellt roligt men nödvändigt... Det blir fint!

Nu måste jag dra mig till kyrkan... Eller måste, joo måste.... Ihhw...

Pusspuss




Kvällning...

Hej hej!

Vet ni om att jag ska på Lars Winnerbäck på lördag! Helt otroligt! Jag längtar längtar längtar! JOhanna, Frida, Danne och Elin o så lilla jag såklart:)

Var hemma hos Jonatan idag. Det var bara han och jag på smågruppen/cellgruppen/bönegruppen/den lilla gruppen där vi snackar om allt ni vet/gruppen med jag och alla mina män! Vi såg på film. Funny people, hette den så? Grymt skum film, fast ibland väldans bra:) Vi år kladdiskaka. Allt för att ajg skulle få tröstäta lite, hehe. Nu har jag gjort det och allt känns såååååå mycket bättre... Fast joo, lite bättre känns det. Det är dåligt att jämföra sig barn!

Äsch, nu ska jag sova. JAg är trött! Imorrn bitti är det luciatåg med musikarna, fast jag har ju redan sett. Men det blir ändå grymt mysigt! Sen är det teaterföreställning(?) och Workshop. Sen kanske julmys hos Calle och sen körrep till musikalen. Här ska det börjas i tid minsann! Kanske ska träna också? Om jag lyckas få ihop det i mitt schema... Har upptäckt att mitt schema går i perioder. Ibland känns det bara som att jag sitter hemma och ibland, typ nu, så är jag aldrig hemma och det flängs hit och dit...
Jaja, tuudels

Klicka på bilden


Jämföra

Hur dum i huvet får man vara egentligen? Jag trodde att jag var förbi det där stadiet där man ska försöka jämföra sig med alla... Men men, icke sa nicke... Grinade hela vägen hem, det är verkligen patetiskt... Men just nu är det det enda jag tänker på... Äsch bajs bajs bajs!


Morgon igen...

Här kan jag inte sitta riktigt. Börjar alldeles snart och har fortfarande pyjamas på mig. Sitter i sängen, det luktar sjukt mycket Dove summer glowgrej... Det luktar konstigt, inte äckligt, bara konstigt. Måste skriva ut ett papper på Hinayanabuddhismen... Har redovisning nu vid 8... Freaky;)

Pusspuss

Bagarstugan!

Hittade förresten upp till översta våningen på bagarstugan, SHIT POMFRITT! JAQUES CHIRAC! Det var bland det mysigaste jag varit med om!!! Mitt nya favvisfik absolut!!! Men nu får inte alla springa dit så att det blir fulllt och ökade priser, men så många läsare har jag ju inte så att det skulle bli någon superrusning...

Ville bara säga det:)

Musikare, va?

Här sitter jag och dricker vatten, det har blivit min nya grej. Jag ska dricka så mycket vatten att jag behöver gå på toa oftare än Frida;) Jag har fått för mig att man mår bättre av det... Jag har alltid druckit för lite vatten, jag är sämst på att dricka vatten. Te, kaffe och mjölk det är min melodi...

Har precis kommit hem från musikarnas julkonsert. Shiet, dom är verkligen duktiga! Satt och rös genom hela, efter att jag hade kissat... Det är svårt att slappna av när man är kissnödig... Men men. Sen, mitt under O helga natt, så kommer en man som bestämmer sig för att det är alldeles för varmt... Jag och Alexander hade suttit och sagt att det var skitkallt... Men men, han tyckte hur som helst att det var bra o öppna dörren abkom oss, DET VAR MINUSGRADER UTE! Vi höll på o frysa ihjäl... Och så skulle dom ta en vers till och det var applåder och tji och tjo...

Har haft fika med Alexander idag, eller en hel eftermiddag kanske man ska säga... Började med fika, gick hem hit och åt och sen ner till Hedvigs kyrka för julkonserten... Trevlans värre! Han var mcyket bra att ha när jag ville ut ur parkeringshuset... Haha!

Asch då... Nu ska jag plugga Lars Winnerbäcktexter tills på lördag(!!!!!) och sen kanske man kan unna sig lite Gossip Girl ikväll? Och lite Harry Potter och de vises sten? Och en isfolketbok kanske? Och lite samtal med min lilla älskade Linnéa!

Pusspuss

Min dag.

Godmorgon godmorgon!

Sak snart dra mig till skolan. Sen ska det pluggas religion, iofs i skolan men men. Sen är det fikafikafika.

Tuudels!

Svinis! Svinis! Svinis!

Titta! Här är en kommentar till en artikel om vem man helst vill pussa på i jul. En kändis alltså... Fint med människor som bryr sig!

actavis, 60 år, Varberg, 06 dec kl. 16:47
 Jag säger bara ..svininfluensan tänk på den och pussas inte för mycke om du inte känner vedebörande


Borde man vaccinera sig förresten? Är det värt det? Slipper man kommentarerna på stan "GRISEN! GRISEN! GRISEN!". Börjar bli lite trött på det nu...

Oookej...

Vad är det här för slaveri????!!!!
Utdrag från Elins blogg.

"I höst har jag läst
Psykologi A
Historia A
Fysik B
Biologi B
Kemi B
Matte D
Gym&Friskvård B
Svenska B
Projektarbete


Mina kurser i vår
Psykologi A (Slutar vid sportlovet)
Filosofi A
Religion A
Historia A
Fysik B
Gym&Friskvård B
Svenska C
Projekarbete"

Jag har läst:
Scenisk gestaltning C
Röst och rörelse A
Svenska B
Religion A (Flummaste läraren,, kan inte räknas som kurs...)
Arbetsmiljö och Säkerhet (Flum, kan knappt heller räknas som en kurs!)
Samhällskunskap B
Projektarbete


I vår kommer:
Sceniskt karaktärsarbete
Religion A
Naturkunskap A
Musikalen (Vad nu den kursen heter?)
Sång och instrument steg 1
Projektarbete

Är det allt? Jag ska aldrig mer klaga på skolan...


KAFFE!

Ojojoj, jag gick emot mina begär imorse och drack rött te istäället för kaffe. Detta har resulterat i flera timmar av kaffesug, jag har nog inte fattat att jag nog är lite beroende.... Nu, senaste timmen, har huvudvärken kommit...

Hade ju redovisning, det gick skit ungefär. Henrietta var ju bra påläst och sådär. Men hon har inte satt upp en majorpjäs i två veckor. Dessutom är hon säkert hundra gånger mer självdisciplinerad än vad jag är! Det tror jag. Jaja, godkänd blir man väl tillslut hur som helst.

Det är så grymt konstigt att vara tillbaka i skolan. Allt som man har tryckt framför sig coh inte haft tid med under föreställnings och-koncentrationsveckorna, det kommer nu. Bara att knalla runt i korridorerna känns konstigt... I belong at Lennings! Däremot ska ju teaterdagboken vara inlämnad på fredag, ihhw! Dags att sammanställa tankar från koncentrationsveckan... Jag var dock hyfsad på att skriva innan, det händer sällan annars;)

Nej ni, nu ska jag avnjuta mitt kaffe! Justja, har ju fått vissa arga kommentarer om att jag en gång svarade på en kommentar i ett inlägg. Förlåt, detta ska aldrig inträffa igen. Från och med nu ska jag bara kommentera som kommentarer.

Tuudels!

Mtv-morgon

Godmorgon godmorgon!
Här sitter jag framför MTV ännu´en gång. Jag är så trött, borde förbereda redovisningen egentligen. Men jag tänker igenom lite i huvudet och sen får det gå som det går... Måste ju äta frukost också... Kaffe vill jag ha! Mitt te har kommit lite på sidan nu, det är synd! Men nu är det kaffe som gäller;)

Idag är det bara svenska och samhäll, sen är skolan över. I övrigt har jag inget inplanerat. Ett skivstångspass vore trevligt... Jaja, allt sånt där brukar ju ordna upp sig. Plugga borde jag ju verkligen göra!

Äsch, tuudels!

Adventskalender

Mina läppar är verkligen helt mojsiga! Torra som skorv...Uäääk! En blåsa också, som går emot tandställningen så fort jag rör några muskler runt munnen! Det där himlans läppstiftet som Katerina skulle ha. Danse de feu hette det tror jag, skitgrej!

Här sitter jag och lyssnar lite på Håkan och myser! Längtar tills jag få öppna nästa lucka i Lovisas julkalender...
Här hade jag precis varit och hämtat paketet... Skulle se ut som att jag inte hade en aning om vad det var... Men det hade jag!

Titta! Så fin den är!



De två första dagarnas skörd! Har även fått en ipren (Var det en tillfällighet eller är Lovisa en stalker som kan min menscykel? Den kom hursomhelst i rättan tid:)), två kronor, en massa guldstjärnor och en liten blå magnet. Så himla mysigt! Egentligen är det smågrejer, jag gav bort ungefär samma saker förra året typ små godisar och n gammal krita och sånt där. Men det är så himlans mysigt på morgonen att få öppna en liten tändsticksask. Dessutom är jag spänd på lucka 24. Paketet är till då...

Nu ska jag ta reda på lite mer om hur man följer upp en adoption...:)

Pusspuss

En måndag!

Jag tänker börja skriva lite mer sånt där, "Ingen tycker om mig", "Ingen läser min blogg längre", man får ju en massa fina kommentarer... Eller blir det lite patetiskt, jaaa kanske.. Ungefär som när min vän gick runt när vi var små coh frågade männsikor om de skulle gråta om hon dog...

Har haft en fin dag. Samhällskunskap där det visade sig att det är redovisning imorrn, freaky... Jag är inte riktigt klar... Men men, när var jag klar senast? Improvisering, är det inte sånt vi lär oss på våra teaterlektioner? Sen var det utvecklingssamtal(?). Tjoho, det var mest såhär:

A:
Jaha hur känns det i skolan?

Jag:
Helt okej! Det är ju inet så mycket och lalalala....

A:
Jaha, och du har ju inte så mycket frånvaro (:-O)

Jag:
Nej, tydligen inte. Det var ju skönt.

A:
Inget mer?

Jag:
Neej... HAr du nåt?

A:
Nej. Tack för det här då...

Tack för den! Inga kommentarer från lärarna. "Nej men det har ju varit så rörigt, så jag struntade i att be om det." Är det inte då man vill ha kommentarer? Jag har ingen aning om var jag ligger i arbetsmiljö och säkerhet, svenska, religion... Jaja.

Sen var det lite väntan här och där. Utanför arbetsmiljön och säkerheten, emn nya läraren var ite där.. Sååå oväntat!

Fika på Bagarstugan sen med Calle och Amanda! Myspys! Pratade trekanter, självdisciplin och annat mys. Calle fick skrattanfall, sen gick vi. haha

Tränade step! Bra bra! Kul kul! Hon skruvade till det lite extra så att man hoppade runt på två olika brädor på slutet. Men det gick över förväntan. Hon har ju ändrat på passet, så det var nytt och krångligt redan från början.

Jag vill ah mys nu!!! Calle har decembermys på fredag, det blir mys! Sen är det klassfest på fredag också! Det brukar ju bli vilt och trevligt;)

Nu måste jag äta! Pusspuss


Jag har kommit på det...


Vi kan väl säga att jag har svårt att släppa taget om Katerina....

Jag har kommit på det! hur jag ska få fler läsare...
Dessie, Kissie  ni vet... Dom har en massa läsare, dom har idomin på läpparna... taadaaa!


Så! Nu kommer alla rusa hit.... (Pappa, det är på skämt den här gången också. Grymt mycket skämt! Så, nu glömmer vi den diskussionen...) Har ni någonsin sett en snyggare tjej? Nej! Idomin 4 lifeXD

Pusspuss och godnatt! Nu ska jag läsa bloggar!

En söndag:)

Vem hade trott att man kunde känna sig så utanför bara för att man har annorlunda byxor på sig än alla andra. Hursomhelst har jag kommit fram till en sak angående min framtid, när/om jag läser vidare så ska jag välja program efter hur snygga byxor dom har.... Är lite inne på industriell ekonomi eller nån sorts elektrisk ingenjör grejs.... haha

Och som den inbitna kyrkomänniska man är så går man till kyrkan nästa morgon hur sent man än kom hem...

Sen har det bakats lussebullar i drivor!


Och nu är det dags för YOGA:D

Jag måste skriva mer här, jag tappar alla mina läsare,.. Är det bara Matilda o Camilla kvar nu elelr?

Pusspuss

Mique

Ojojoj vilken dag vilken dag! Har jobbat fem timmar på Mique, lärt mig att slå in paket hyfsat, måste öva på o ta rätt storlek på pappret. Shiet, det är verkligen en hel vetenskap! Kassaparaten och jag är vänner, fast iblnad har det blivit knas, men jag bortser från sånt. Så blir det, intalar jag mig själv!

Men men, skulle varit på julstugen i en halvtimme först egentligen, men jag orkade inte gå upp. Var på Mötesplats igår kväll, hade ont i magen och var allmänt opepp... Men men, det gick fint! Vi hade tårttävling, undrar vem som fick ta med dom hem sen?

Hade ju även musikalmöte igår, kollationering som det så fint heter, tror jag. Vi gick egonom manuset helt enkelt i en stor ring. Grymt segt, men nödvändigt... Det går ju an om man har repliker o så, men nu har jag ju inte det och då blir det långsamt... Sen gick vi och fikade Calle, Emma, jag och John. Kul kul.

Äsch då, nu vill jag sova, jag ska ju till Linköping ikväll...på JOHNOSSI! Fattar ni? GRYMT KUL!

Pusspuss

Försov mig, igen!

Jag skulle till Calle med klassen på julmys, men jag vaknade vid elva... Vi skulle vara där typ 11, och nu orkar jag inte stressa. Har dessutom ont i huvudet och så är det ungefär en månad sedan Kirk konserten, så det är mens som gäller idag, pisspiss! Jag har skitont i magen, ska gå och äta frukost nu och sen ta en tablett. Senare är det musikalmöte i skolan. Ska läsa manus, jag är så opepp man kan bli... Men men.

Pusspuss

Lite ditten och datten

Sov ju inte speciellt länge inatt, var grymt trött i bussen på väg upp till Stockholm och Saco-mässan som förövrigt inte gav mig speciellt mycket klarhet... Jag vet verkligen inte vad jag vill!!! Kan inte nån bara berätta? Nu vill jag fortsätta med teatern, men vart då? Någon folkhögskola? Jag skulle gärna vilja gå någon bibelskola, men det är väl för mycket bergärt. Teater och frikyrka hänger ju inte ihop på riktigt samma sätt som musik och frikyrka. Ni fattar poängen? Samtidigt vill jag INTE lämna min kära klass, mina kära teatervänner, vår fina ensemble... Jag vill inte lämna mina kära dansare heller, även om vi inte ses så jättemycket nu, men ändå.. Shiet, tre år ihop! Och "det blir ju bara bättre... och bättre". Äsch då, det komme rju alltid vara vi! (Hej, jag är naiv:( Och negativ nu, skit. Äsch...) 

Det var tydligen 11 000 anmälda till Saco-mässan, idag. O sen lika många imorrn! And how I looove all those people! Men ni vet ju, jag är ju frisk och kry nuförtiden, så det var bara mitt låga blodsocker som spökade ibland.  
Nu är jag lite piggare, ska snart sova. KSa lägga ihop alla små morotskaksmuffins som blev gjorda i afton med hjälp av en liten Matilda, nu får vi gå på Johnossi:D Ska jobba på lördag förresten, freaky! Måste få slå in ett paket så att jag får upp lite självförtroende... Men men. 

En sån här gjorde Blondinbella idag, tänkte att det vore kanske nyttigt. Kanske i hemlighet, men jag är inte sån. Här får ni läsa om allt! typ...

  Jag är stolt över att jag.
1. Vågade börja på teaterlinjen fast jag aldrig hade spelat ordentlig teater innan.
2. ...

Shit, ska tänka lite mer på den här. Den kommer snart, jag ska bli en tacksammare männsika. Här är en lista över fem saker som jag är tacksam för idag.

1. Jag har inte haft en attack trots alla förutsättningar. Ett år sedan så hade det varit självklart, eller ett halvår förresten.
2. Jag har tillräckligt med pengar för att göra saker som jag mår bra av.
3. Jag har världens finaste vänner som tycker om mig!
4. Morotskaksmuffinsarna blev grymt goda.
5. Jag har ett jobb i dessa dåliga tider.

Jaja, pusspuss

Natt natt

Klockan är tre. Kvällen gick över i natt sjukt ombemärkt. Bara fötterna som kände att det blev lite för lång stund utn för Video West och kyrkan där. Efter föreställningen gick vi till Saliga Munken, sjukt mysigt! Nästan alla teaterbarn+Elina, Calle och Becca-Anna, Frida, Wille och lite så... Drack ett mycket gott glas vin och trivdes! Sen stängde det och vi fick gå hem. Gick med Camille, Elina och Jacob och sen fastande vi, jag och Jacob, utanför video vest. Har stått där i en och en halv timme i grym kyla, fötterna var nästintill blåa nu när jag kom hem. Men det var grymmarns trevligt, Jacob är fin (detta säger jag inte bara för att jag vill få honom i säng utan för att jag tycker detXD). Vi pratade om både det ena och det andra och sedan åkte jag hem. Nu har fötterna fått tillbaka känseln och jag MÅSTE sova. Ska ju uppp på SACO-mässan om bara typ tre timmar, måste hinna få upp värmen i kroppen innan dess...;) Kanske inte jättesmart o vara uppe såhär länge, men orka vara ansvarstagande och duktig jämt. Nej, tji och tjo ska det vara. Nu vill jag sova:)

Sov gott!
Pusspuss

Godmorgon?

Har vaknat upp, den sista föreställningsdagen. Mycket kretsar kring denna lilla föreställning just nu. Men ikväll ska vi riva allt och gå ut och mysa, det är slut snart. Om bara några timmar:( det här är ju det sorgligaste, fast ändå det bästa. Man blir grymt trött, ansiktet är rosa efter sminket, håret sitter knappt kvar på huvudet, man så gott som lever på Lennings, man varken hinner eller orkar göra något annat. Men samtidigt har man ju byggt upp en karaktär under hur lång tid som helst  och sen helt plötsligt behöver man henne inte längre.  Katerina is dead, soon.

Väcktes av mina kära mor och-farföräldrar som ville säga hejdå...

Oj, nu har jag läst ut isfolket 24, dags för 25. Tji och tjo vad bra dom är just nu! Och så har jag lyssnat på Johnossi, JAG LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR till Lördag!!!

Puss o kram


RSS 2.0