Datakunskap

sitter här o har datakunskap. Jag vill ha hörlurar så jag kan lyssna på Flight of the conchords. Oh ja, jag är nörd.

snart är det ng:) Det blir mys mys:D Vi ska skriva lappar och ha myspys:) Man får väl gå o köpa nåt o snaska påXD

Fick precis reda på att jag får mvg i datakunskap, mycket trevligt;)

Pusspuss
Take care<3

USCH!

jag hatar Korvhans! Jag bryr mig inte om Comédie Francaise! Hur baletten har förändrats kanske kan vara intressant, men jag orkar inte!

jag har ångest hela tiden. Skit!

Jag älskar Matilda, Frida, Emma, Amanda o Camilla så sjukt mycket! tack för en skitbra kväll igår, ni är dom som får mig att orka gå till skolan varenda dag!<3

Idag är en fin dag

Idag har jag namnsdag, eller mitt mellannamn iaf. Min mor surprisade och bjöd på middag ute. Det händer oftast inte på namnsdagar. Men det var mcyket trevligt.
Det blev grekiskt. Nån getostfylld fläskfilé med klyftpotatis. Mucho gott:) NU är jag mätt som en plätt.

Imorse gjorde jag NP i matte. Det var lite läskigt innan. Men jag klarade mig över förväntan faktiskt. Det gick bra och jag har nog rätt på ganksa många, och jag hade ingen attack. Det är kanske dte viktigaste. Borde vara iaf. Frågan är varför man vill ha så himla bra betyg hela tiden. Jag vill nog ha det mest för att jag känner mig bra, och för att jag vet att jag kan. Men jag klarar inte av att ha MVG i allt... elelr kanske något överhuvudtaget. Det är vg som gäller these days.

Vi hade NG idag. Det var myspys, vi har bestämt en satsning nu. Det är kul. Då känns det som att det händer nåt. (och man kanske får nån sorts connection med vissa snyggingar, elelr kanske inte, man vet ju aldrig) Madde, Gabriel, lina och jag var där. Det är mysfolk, ng är himla mysigt:)

Pusspuss
Take care<3

Det är jobbigt nu

Nu är det jobbigt. Det är så mycket att göra och jag klarar inte av det. Man kan väl inte få IG på en hel kurs för att man missar en grej? Eller? Jag måste prata med mr bear... Annas grejer kanske jag kan klara av, hon har inte så höga krav. men inte just nu. Jag bara gråter, Det är jobbigt o vara sjuk. När man inte är fysiskt sjuk, det är svårt o förklara. jag vill bara bort. Mne snart är det sommarlov, det är skönt:)

Jag har fått SOMMARJOBB:D På Ringdansens äldreboende. å sjukhemmet. Det ska bli helmys, jag tycker om gamla männsikor. Dom är smrta och roliga.  fyra veckor, alldeles lagom, jag är glad öveer det,

Men i övrigt är det tungt.

Pusspuss
Take care<3

Usch

Jag vet inte vad det är, jag känner mig helt död... Orkar inget o känner mig ful, känner mig lättretlig, känner mig bara blä! Ska vi räkna med mens imorgon?XD HAHA

Jag har vart på smågrupp. Det var mys, jag tycker om er mina män, johanna o Ida<3 Vi var inte jättedjupa, men än dock. Vi har tappat lite djuphet, vi var skitdjupa ett tag. Det var myspys, men de är myspys nu med:)

Jag vill dricka te, kanske nästa vecka när jag är lite gladare förhoppningsvis. alltså, jag vill dricka med nån. Jag försöker ragga upp andres, men han är inte så på.... Hemma hos Thoréns är det temys jämt! Det är alltid mysigast o dricka te där, deras muggar är helmys:)

Det är mcyket mys;) Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Jag MÅSTE ha en man! Annasr myser jag sönder mina vänner, stackarna. ajja, nån som har nån in mind så kan ni ju höra av er!;)

Nu ska jag sova
Ha det fint
Take care<3

Matte np..:/

Idag har jag haft matteprov, nationella. Det gick pissdåligt! Men men, han kan ju inte sänka mig riktigt, jag har juhaft vg på varenda prov.... Hade nån sorts attack... fast inget skak, det var ju skönt iaf, amn blir så himla trött.... 
Det är hursomhelst över med engelskan och halva matten, najs najs. 

Det är drygt ett år sen Albanien nu. Så himla sorgligt.. Har precis kollat igenom bilderna.. Jag vill tillbaka! Åker efter gymnasiet, det måste bli så!  

Nu rä det två arbeten i historian, det käns ju sådär. Men men, det ena är ju med Matilda, vi är ju två riktiga råpluggisar så det löser sig väl;) Nån som kan en massa om jugoslavien och dess upplösing kan ju höra av sig.

Nsart är allt slut. Det blir helnajs, skönt med sommarlov:) Har dock inget jobb, elelr jag ska jobba hemma. Det skall ses som ett jobb! Jag får lön men det är najs.) Ska cykla elelr åka bil till Öland, that depends on my dear 18-year old friends... jaja, det blir helnajs hursomhelst. Sen är det sol o bad med emma... Bad är ju dock inget som tilltalar mig överdrivet mycket. emn men, så länge man inte har mens så funkar det ju helt okej;) 
Ska springa naken i skogen med Amanda o Matilda o alla ocksdå;) ahha ohajka med dom o musikare tydligen, myspys!<3

Nui är det that 70's show:)

Ha det bra!
Take care<3  

About a boy

Jag har varit i skolan idag. Första halvan var jobbig... Engelska med en insikt om att boken ska vara utläst och det ska ha skrivits en analys till imorn. Jag halvpanikade, fast det syntes kanske inte. Höll i Matildas hand nästan hela första delen av dagen. det var nog nödvändigt. Jag har bara läst en tredjedel av boken, eller hade gjort iaf. Nu är jag alldeles snart igenom halva.   Det är skönt.

Var precis ute och gick med Ida, det var trevligt:) Det är fint i skogen. Vitsippor är fina och träden är vackra.

Jag har kommit på att jag inte har tränat sen påsklovet. Jag orkar inte. Det är bara jobbigt och jag saknar det knappt. Jag känner ibland att jag skulle må bra av det. men det rä mycket folk där och jag har ingen lust. Men det är få saker jag har lust till these days. Det mesta känns bara jobbigt och det är jobbigt. Jag vill liksom ingenting. Jag vill inte äta, vill inte träna, orkar inte prata med mormor, med mamma. Jag vill inte gå till skolan, jag vill inte vara i kyrkan och är jag i kyrkan så känns det bara konstigt.

Jag kramas mycket nuförtiden. eller det har jag väl alltid gjort antar jag, men nu är det mer än vanligt. Speciellt med Andres har jag märkt. Ja måste ha lite närhet tror jag. Det känns bättre då, som att dom tycker om mig. Men men, folk kan ju tro både det ena och det andra om man står o kramar en man. Men det är det som är så mysigt och som gör att jag mår lite bättre för ett tag. Det är mysigt! ajja, vilken diskussion...

Pusspuss
Take care<3

Drive, baby drive!

Jag har övningskört nu. Det gick fint. Lämnade ett kuvert hos skatteverket, häftigt:P Gör man det en vardag så får man godis berättade min far. Najs.

Åkte dessutom förbi ppaps jobb. Jag fick reda på att där han jobbade när jag var liten, (samma företag men annan avdelning annan byggnad.) de har flyttat iaf. Det är sorgligt. Det är lite en del av min barndom;) Vattenoboyen, det luktade unket därinne. Det är konstigt hur mycket man kommer ihåg. jag kommer iofs inte ihågså mycket hur det såg ut, men hur det luktade. Det komme rjag ihåg på mammas jobb när jag var liten också.

Nu mår jag bättre, lagade mat med min far. det blev mucho gott:)

Pusspuss
Take care

Söndag

Idag var jag trött. KOm hem 1 inatt o skulle fixa bilden så jag sov inte förrän 2... Jobbigt. Jag försov mig och kom till kyrkan lite sent... Men det gick fint, jag drack lite kaffe under predikan o sen var ag fit for fight.

Ville helst att det skulle hända nåt efter kyrkan men ajg gcik hem o blev alldeles ångestig. Grät länge o det var ju inte myspys, men men. Idrottsprov imorn och nån engelskabok till nån gång. Usch usch.

Att det kan vara så svårt att hålla koll på sitt eget liv. Det är prov, läxor, grejer i kyrkan, folk man ska träffa hela tiden. Jag tycker att jag är duktig och skriver upp saker o så, men tydligen inte. Helt plötsligt dyker det upp nåt och jag får panik. Det är knäppt, men borde ju lära sig.
 När man försöker berätta vad det är man mår dåligt över så låter det så mesigt. "Jag ville ju hitta på nåt, för jag visste att de skulle sluta såhär." "Jag har ett prov imorgon" Uhuhuhu, skitläbbigt, säger ni kanske. Men det gör mig helt freaked out.

Jag och Emma ska åka på "sista minuten charter" i sommar, fy vad mys!<3

Ha det fint
Take care<3

Första...

Jaa, jag antar att det här är mitt första inlägg här då. kul kul, man måste ju följa trendenXD Min blogg är ju inte väldans avancerad, men men. Spännande o se om det är någon som läser den här, man vet ju inte.

Idag var en äta yoghurtdag med Matilda:) Den första i raden av flera kan man tänka.  Det är gott. Men vi blev uppringda av fröken amanda som ville att vi skulle äta på Paus med henne. Vi äter bara hela tiden, man blir ju ledsen. Men där satt vi i några timmar o pratade med varandra och Gabriel.

Senare blev det tjejkväll med Martina, Sara o Johanna<3 Skitbra, myspys:) Två filmer, tacos och prat prat prat:)

Idag har varit en bra dag:)

Pusspuss
take care!

RSS 2.0