Långfredag

Helt plötsligt har jag fått lite mer prestationsångest på den här bloggen. Men den är ju till för er som inte är här och som jag inte pratar med så ofta, så jag fortsätter som vanligt.

Idag är det långfredag. Detta innebar Passion of the Christ och långfredagsgudstjänst. Men dagen har även innehållit brödbak, solning, matlagande, långfrukost. Himla gosig dag. Det är aaaasvarmt i solen men det blir ändå inte grönt och vackert. Tydligen kommer den enda vårveckan (på samma sätt som det bara var en riktig höstvecka) sista veckan i maj. Och då åker vi ju typ hem... Jaja, sen blir det sommar.

Den här påsken har främst setts ur ett "Maria-perspektiv". Sedan jag verkligen upptäckte det stora i påsken för några år sedan så har nya perspektiv och synvinklar öppnat sig varje år och i år verkar det som att Maria får stå i centrum. Himla trevligt!

Nu ska jag sova.

Klassresa

woho klassresa. Åksjuka, spya innehållande främst russin haha. August/Bengt med hela klassen. Mysmiddag. Superduperteater med vissa nu på kvällen. Och en massa annats göttigt. Det kommer nog lite bilder framöver. Men nu ska jag sova och sörja lite att jag ska vara borta från min allra käraste herr Hellgren i 10 dagar. Men så kan det vara.

Godnatt!

Gula ögon...

Vi ska åka på klassresa imorgon. Vi ska till Trondheim. Hmm, tänkte jag, där finns det en viss dal och om jag någonstans skulle få se någon med gula ögon och ett häxlikt utseende så dissar jag allt tidigare i mitt liv och gifter in mig i den släkten asfort! Jag kommer kolla alla djupt i ögonen på jakt efter gula ögon. Dessutom blev jag galet sugen på lite Isfolket. Så om någon vill förse mig med hela serien så vore jag hemskt tacksam!

Annars har det varit en chill dag med mycket kökshäng på jakt efter den ultimata matsäcken:)

Snart slut...

Idag fick jag, helt plötsligt, ett litet slag i magen när jag kom på att det bara är 7,5 veckor kvar, sen åker jag hem. Hu! Jag vill att det här ska vara lääängelänge till! Jag vill ha 3 meter till herrn och inte 110 mil, jag vill kunna ha terapisamtal med Joel vilken natt som helst, jag vill ha party med Elin, jag vill ha stickgurun Emil i närheten, jag vill gå broarna med Johanna. Jaja. Så här är det väl med livet. Men det börjar dra ihop sig så dant nu.

Nästa vecka ska vi dock på klassresa och nu är det inte så jättemycket tunga delar kvar utan mer chill och lite resor hit och dit. Dessutom ska vi gå på teater i Östersund!!! "Scener ur ett äktenskap" på Riksteatern! Jag har längtat efter teater sedan i höstas, så det ska bli helmys!

Fiske

Den här dagen har varit långsam och ganska tråkig. Mistah var dock också lite nere så vi var inte ensamma. Dessutom lekte vi partyleken August/Bengt med klassen, typ. Och så har jag tränat och sett Black Swan en andra gång, så dagen blev helt okej till slut!

Igår hade vi en riktigt fin dag förresten! Klassen åkte ut på en sjö och fiskade, sol(efter lunch) och fint väder och fina människor!

Chillpimpling!Dessutom åkte vi nog lite vilse på vägen hem. Jag vet inte? Var vi i Spanien? Jag trodde vi var i Kaxås...

En ovanlig Rebecca.

Ska försöka skriva något intressant här. Det snurrar i huvudet och pirrar i magen mest hela tiden, så jag vet inte vad som skulle kunna tänkas vara intressant för er. 

Kanske att våren är på väg till Hålland och Åredalen. Snön smälter och det är plusgrader, kanske att det hör ihop? Jag väntar på besked om jag ska till en viss huvudstad på en ö nästa år och ska jag inte dit så får jag nog ångest för vad jag ska göra i höst. Jag håller på att ställa om mig till att tänka två istället för en. Fast det blir inte så mycket ångest, just nu känns allting otroligt enkelt. Och där gled mina tankar tillbaka till herrn som upptar mängder av min tankeverksamhet.

Nu ska jag gå och hitta på något annat. Tuudels

Fjantrebecca

Det är svårt att bestämma vad man ska skriva. Människor har sagt att man blir konstig och fjantig av att bli kär, men så här trodde jag sannerligen inte att det skulle bli. Jag skulle ju vara cool, men det är jag verkligen inte. Jag ler ovanligt mycket och saknar mistah efter bara en halvtimme. Pjuh! Jag erkänner, jag är fjantig.

Det surrar i mitt huvud, när du säger "Hej"

De senaste dagarna har varit en hiskelig, spännande, galen och omtumlande tid. Jag har dels varit på karismatiskt hallelujamöte som fick till och med lilla kyrkvana Rebecca att dra öronen åt sig. Snart har man sett och hört allt minsann.

Jag har även råkat bli kär.

Jag har haft världens finaste dag i backen med Elin, Joel, Rebecka och Marika. Den innefattade ungefär sex åk och sedan ett antal timmar i solen=röd Rebecca.

En liten sammanfattning. Det är +10 grader, sweet!

RSS 2.0