Prov...

Jaha, så långt vart det provet. Jag är verkligen antingen sämst på att skriva prov, för jag vågar inte riktigt tänka. Då börjar jag tänka fel, tänker jag. (!) Eller så är jag bäst för att jag tänker så sjukt fort och behöver ingen ordentligt genomarbetad reflektion eller kladdskrivning. Jag vet inte. Jag tycker hur som helst att grejen med att skriva för hand är förvisso mysig, men seriöst? Bord eman int eöva mer på det då? Lära sig att tänka innan man skriver, det går ju liksom inte att sudda en mening i mitten. Nej! Jag tycker att det suger!

Skrev om mina föräldrar. Det vart nog flummigt, men förhoppningsvis fick jag fram några punkter. Satt hur som helst i två och en halv timme, det är nog rekord för mig. Sitter oftast inte längre än nödvändigt. Nu åt jag mina äpplebitar och mina chokladbollar och tog det hyfsat lugnt. Skrev mindmap och allt. Trots det är jag klar näst först... Jaja, jag får lita på mig själv! Jag kan dte här!

Nu är det teater om tre timmar. Liiite späckad dag med fem timmar prov+3 timmar teater med en timmes rast emellan. Fast det underlättar ju om man skriver provet snabbt:)

Jaja, kaffe?
Pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0