LÄRKAMAKT;)

Haha, gymnasieslaget idag. Grymt konstig, fast ganska rolig, företeelse som elevråden fixar ihop. Eber, Haga, Degeer och Kungsgård tävlar i dodgeboll och cheerleading, detta ska på något sätt stärka banden mellan oss;) Det som främst stärker banden är väl Eberhatet som för Haga, Kungsgård och DeGeer närmare varann;) Det rä mycket "VI HATAR EBER!" Och sånt där. Men men, kul ändå:) Min röst är helt paj, har stått och skrikit LÄRKA i flera timmar...
 


Det var spännande på slutet:
"DET HAR VARIT VÄLDIGT JÄMNT MELLAN TRE AV SKOLORNA! MEN FINALEN KOMMER STÅ MELLAN HAGA OCH EBER!" (jubel från eber och haga)
fem minuter senare:
"NEJ NU VART DET FEL. FINALEN ÄR MELLAN HAGA OCH DEGEER!" (WOOOOOOAAAOo!)
 Sen var det diskussioner i massa minuter, under dessa många minuterna hanns det med både"SKA NI GÅ HEM NU?" mot eber och så där. Så här såg det ut på ebers läktare:


Vi vann ju cheerleadingen också ju. Där fick dom för att DeGeer går skitdåligt just nu... Fick höra att en massa lärare ska sluta till hösten, dom blir övertaliga. Typ flera skitbra lärare, på grund av LAS (?). Heja centerpartiet där! Jag ska rösta på Alex i kommunvalet!
Puss och hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0