Amerikaner

Wiie! Gloria- Mando Diao på Rix FM, ibland är radion fin:)

Har precis vaknat, gått igenom monologen i huvudet. Gjorde det tills jag somnade också. Man blir lite konstig i huvudet av sånt här. Ikväll drar vi till Linköping och Ryttargårdskyrkan. Ska bli sjukt kul!

Igår vart det som sagt filmkväll hos herr Andres. Vi såg Flight 93, ni vet den som handlar om ett av 9/11-planen. Superamerikansk. Det är sorgligt hur folk framställs. Amerikanerna är alla gifta eller ringer sin mamma som är kärleksfull. Det är amerikanerna som gör rätt. Kaparna heter Ahmed, allihop! De är nervösa, killen som ska köra har lärt sig flyga i ett kartongplan med ritade knappar. (Man får se det i en liten flashback). De sätter på sig töntiga svettband. Däremot är det ju trevligt att amerikanerna erkänner att de släppte förbi kaparna, trots att de hade massa sprängmedel och annat kul i väskorna. Alltid spännande med amerikanska filmer.

Nu är jag hungrig. Ska dessutom byta min gummisnodd igen.

Pusspuss

Kommentarer
Postat av: Jonathan

Bästa filmen! Det är ju lätt hänt att man ringer fel om man bara har tränat på kartonger förut....Vare 20.00 Ryttargårdskyrkan, Linköping?( Livet som stalker måste ha blivit sjukt mycket mer chill de senaste åren tack vare bloggar och FB...)

2009-10-30 @ 12:27:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0