Lite reflektioner om ingenting

Haha! Anna Anka äter brosk för att skydda sig mot cancer. Hon är för härlig.

Jag är på G. Tänker strunta i samhällskunskapen, 5 sidor om finanskrisen, även om det kommer att föra med sig en massa ångest... Men då tänker jag tänka att det inte gör något, jaja. Det ska inte få förstöra min resa till LONDON!!! Jag längtar så mycket till imorrn!
Fast nu när jag tänker efter, så kommer jag på att jag ju faktiskt känner mig själv. Att börja litegrann skulle nog kännas skönt. Kanske gör det, efter att jag har packat.

Förresten så har jga komit på att Kissie och Dessie o dom är smarta. Nu är det bara att välja. Ska jag äta bara ett mål om dagen eller bara dricka chai-latte? Det ena är ekonomiskt, det andra är gott, lite dyrare och risken finns ju att man tröttnar på chai-latte. Dessutom så innehåller ju den bara socker typ. Så att äta ett mål om dagen måste ju vara optimalt. Såg även att Dessie hade lagt ut tips för anorektiker, hur man kan ljuga för att slippa äta. Tack för det! Även om dom skämtar och driver om det så finns det ju faktiskt folk med problem, folk som inte fattar att det är skämt och överdrifter... Det är dom det är synd om. I övrigt har ju Kissie kommit på ett killing sätt att få publicitet på, kul för henne.

jaja, Londn imorrn. Dags o packa, ska bara ha handbagage. 10 kg o så får man tänk att det kommer utökas, mjamja... Det löser sig:)

Pusspuss

En dag...

Jag tänkte såhär, njae.. Jag orkar inte skriva något här. Men ändå, mina 10 läsare kanske blir ledsna om dom inte hittar något här. Visste ni om att jag anstränger mig för att inte skriva så många smileysar här. Annars brukar dom hamna lite här och där, även i skolarbeten.

Min dag har bestått av:
- en dryg samhällskunskap B-lektion
- kaffe och mys på McDonalds med Camilla, Matilda och Frida
- en liiiiten yttepyttesväng på stan
- till skolmatsalen och äta "korvgryta med thai-smak" (?!)
- arbetsmiljö och säkerhetslektion där det bestädes att Camilla ska komma hit och äta frukost imorrn.
- Mys med Camilla i Ng-rummet
- jakt på busskort till Camilla, eftersom busschauffören tog hennes kort imorse.
- fika med Calle och framtidsplanering, ska skriva mer om det.
- NG-möte
- Step 2-pass med Martina
- Gossip girl, Hollywoodfruar och Roast på Berns.

Kul dag måste jag säga. Föörutom att jag fick ett litet blodsockerfall innan lunchen+överdriven koffeinkick...

Vem tror att någon villl äta typ korvstroganoff (som förövrigt är det roliagste ordet sedan pyttipanna) som smakar typ thaimat...? Jag ville inte... det såg ut som spya. Men ungdomen ska vara glada för att vi får någon mat överhuvudtaget. Bortskämda som vi är.

Jag och Calle snackade om att starta ett café, ett stammiscafé. Där man kan fika billigt och sådär. Och när man planerar något med Calle, då vill ahn helst att det ska bli NU! Han är frän på det sättet, för saker händer faktiskt. Jag är inte sån. Jag har redan fått ångest, hur ska jag klara mig i livet på det här sättet? Får se hur det blir, inget innan man slutar skolan iaf, tänker jag.

Hollywoodfruar måste ju vara det mest intressanta fenomenet just nu. Kändisdjungeln är sämst och det lilla jag har sett har det varit djurplågeri, och det tycker jag inte är kul..
Men Anna Anka. Är hon inte cool? Jag håller inte med henne, liksom de allra flesta här i Sverige. Men att hon uttrycker sig som hon vill. Sen att jag tycker synd om hennes barn, det är trist. Men jaa, hon är så osvensk man kan vara. Här kommer hon och ifrågasätter allt vi tycker att vi har bggt upp. Eller när hon den andra, Maria(?) komemr o säger att hon gillar när hennes man kör bilen. "han är ju man." Det låter väl vettigt? 

Hon var kul i alla fall, Maria. Hon hadetjänat ihop lite egna pengar för första gången på flera år. Så då var hon mcycket stolt över att hon hade köpt ett kylskåp som hon fyllde med saker som hennes familj gillade. Kul. Hon såg så glad ut, då blev jag glad.

Nej ni... So long
pusspuss 

Dizzy day

Idag är jag helt slut i hela kroppen. Kanske sjuk, kanske bara utmattad från igår. Jag kände inte av nervositeten så extremt egentligen. Men att jag inte kunde sova längre än en timme i taget igår natt, att jag kissade drygt 20 gånger och att jag är helt slut idag kanske är lite tecken på att jag var nervös inne i kroppen. Huvudet värker och jag hoppas bara massa massa att jag inte är sjuk. Tänk om jag har åkt på grisen, jag som har sagt att jag inte tror på den, haha.

Jaja, ikväll är det Kulturnatten. Det bli spännande. Ska ta en tablett o se vilken tid jag orkar dra mig neråt. Ska ju sjunga i DeGeerhallens.. Åh, nu har jag glömt vad det heter. men skitsamm, där utanför, där det alltid är massa folk så att man får panik så fort man går där igenom. Det är gospelkören som ska sjunga. 21.15, Be there or be square;)

Igår efter auditiongrejen kom Matilda och Camilla hit och vi åt tacos och naturgodis. Väldigt intressant middag.
Camilla:
- Jag ser mer fram emot klassiska dramat än musikalen.

Matilda och jag:
- mhhm... (Ingen reaktion)

Camilla:
- Men hur tänker ni?

M+R:
-mjoo....

C:
- Hur tyckte ni att det gick med audition då?

R+M:
-Helt okej...

haha, stackars Camilla försökte få till ett okej samtal, o vi var helt slut. Sen gick det över i överflummighet när vi hade matkrig, eldade bröd och sådär. Myspys. Sen kollade vi på Dirty dancing i soffan under mitt täcke. Åh, jag tycker om Matilda och Camilla<3

Nu imorse kolalde jga på Skavlan. Anna Anka var där. haha, hon är cool. Även om jag inte håller med henne så måste man ju säga att hon är häftig. Men, "18 karat gold, wouldn't fill the hole" som Johnossi skulle säga, hoppas att Paul Anka är snäll mot sin fru. Jay-Z var där också, han var mysig också. Frän kille måste jag säga.
jaja, dags o kanske duscha och komma igång med den här dagen också.

Pusspuss


Audition

haha, ingen Simon var det på mysipyskvällen i tisdags, däremot en Sina... Fast frågan är ju om han inte sa Simon eller om han aknske stavas med Z eller nåt annat. Suck...

Idag har varit en helt sjuk dag. Musikalauditions från 8 till 7 för vissa. Fast jag behövde bara vara där till 4, det var skönt. Jaja. Teatern gick sämst i världen. Var nervös och stressad, så allt gick sjukt fort och utan variationer. Dansen gick förvånansvärt bra. Fick lära oss en liten koreografi som var alldeles lagom svår. Sen kom ju sången, freaky. Sprang runt  sjöng med Emma, värmde upp med massa folk, fick Miri o hjälpa till med komp o sånt där. Tillslut var det dags och då gick det helt okej. Är nöjd med dagen måste jag säga:)

Fast jag har kissat drygt 18 gånger (Slutade räkna efter den 18de.). Jag har suttit i ett superinstängt rum, utan syre, utan fönster och fullt med folk. Myspys, man blev avslappnad i alla fall;)

jaja, nu kommer snart camilla och matilda hit och vi ska ha myskväll, till min fars och mors stora förtret... jaja. Får se om vi kanske kan dra oss ut till Jursla elelr stan ikväll. Göra stan osäker så att sägaXD

Pusspuss

New Moon

ÅHHH! Låt den bli ännu bättre än Twilight.. Dte känns som det, iaf när man ser den här ... Awesome!


Dagen har varit slapp, mycket slapp. Började med frukost med Frida. Det är fint nu, när man knappt går i skolan. Så kan man ha myskvällar, frukostar, bruncher o allt möjligt i veckorna. Jag älskar det!

Haha, gjorde precis en undersökning av sifo, de ville bara veta om jag äter eller skulle kunna tänka mig att äta omega-3kapslar eller flytande.

Äsch, vad ska jag skriva. nu vill jag inte mer. Adios för idag!

Pusspuss

Morgon

God morgon god morgon! Jag har sovmorgon till tio i ett, men vaknade vid sju... Äckligt jobbigt. Drömde om fotografering=projektarbete=lite ångest... Så att, jag gick upp, kollade på gårdagens Gossip Girl. (Snart kommer säsong 3=Awesome!)

Snart ska Frida komma hit och vi ska göra arbetsmiljö och säkerhet och äta frukost... Fast vi har ingen ost, inga ägg, ingen fil, ingen yoghurt... Och affären öppnar vid 9. Ska springa bort till affären eftersom cykeln står hemma hos Calle och bilen är dålig för miljön...

Hos Calle var det förövrigt vin/film/chokladbollskväll. Mycket mysigt med Emma, Calle, Jakob, Siri, Avve och Simon. aa, ni vet, mycket trevligt hur som helst. Chokladbollarna var top notch;) 

Missade tiderna för röstningen i söndags. Hann inte dit o grejer. Rackarns, jag hade laddat och till och med valt vad jag skulle rösta på. Ibland blir man ju bara ledsen...

Dags att springa. 

Pusspuss 

Andres är du död?

Sitter o har sovmorgon igen. Inatt drömde jag att vi, jag, Andres, David o säkert några fler var i borlänge(?) eller utanför iaf. Sen körde Andres ner i vattnet vid en kvarn som vi var vid, suck.. det här går ju inte att förklara. Hur som helst dog Andres, men sen var han inte död o sen var han död.... det var läskigt...

Nu ska jag såsmåningom till skolan för o ha svenska och IV-val... Sen är det Mötesplatsplanering och gospelövning...

nej ni, nu är det dags att fixa o ttixa lite så kanske man kan knalla till skolan. Det vore skönt skönt:) Fast dumt kom jag på nu när jag skrev det, isf måste jag gå hem mitt i natten om jag hänger på hem till Calle...:/ Krångel krångel, cykeln är fin:)

tuudels
Pusspuss

Snodde den här från Camilla, bara för att jag har tråk.

10 Favoriter:

Färg: rött, svart

Mat: just nu är det Tortellini med pesto, mums mums;)

Film: Stolthet och fördom kanske.

Bok: Isfolket-böckerna.

Sport: Friskis?

Årstid: Just nu, höst. Fast inte November kanske.

Veckodag: fredag eller lördag.

Tidning: Elle, kanske

Glassmak: Blåbärssorbeten på Halvars.

Tid på dygnet:  8 på kvällen typ... Det enda jag kan komma på...


8 För tillfället:

Humör:  Kissnödig, tesugen och allmänt välmående:)

Smak: pesto...

Kläder: svart JÄTTElång tröja/klänning och gråa strumpbyxor.

Bakgrund: En bild på en lila blomma som jag tog för typ ett år sen.

Nagellack: nada

Tid:  12.49

Omgivning: Sitter i köket, så jaa...

Irritationsobjekt: Det kliar på ryggen och lite i ansiktet. o nu började det i nacken, skit, vad har jag gjort?:P Har även lite ont i magen.


7 Första:

Bästa vän: Louise eller Sara, linnéa o Martina.

Screen name: typ blue becci eller becci_cool, tror jag. Om jag uppfattade det rätt.

Husdjur:  nada

Piercing: nada

Förälskelse: I Andres? när vi var typ 3?

Musik: Antingen Electric banana band eller alla kyrkksånger.

Bil: Äger ingen, men cruisar i en Volvo 850;)


6 Senaste:

Cigarett: Har aldrig testat...

Mat: Tortellini med pesto.

Dryck: te:)

Biltur: Till Linköping och Alternativ i lördags kväll.

Spelad låt: Heal the world-Michael Jackson

TV-program: vakna med the voice


5 Har du någonsin:

Dejtat någon av dina bästa vänner: njet

Brutit mot lagen: Det har hänt...

Blivit arresterad: nope

Badat naken: Oh yeah

Varit med på TV:  Inte vad jag vet


4 Nej tack:

Mat: Blodpudding

Musik: typ techno o sånt där:P

Dryck: Fun light

Personlighetsdrag: Elak?


4 Saker:

Du gjorde igår kväll: Åkte buss, kollade på craaazy filmer, pluggade samhällskunskap och läste igenom monologerna inför auditionen på fredag.

Du kan höra just nu: Beyonce-Single ladies, spårvagnen, barnen på skolgården och surret från datorn

Du inte kan leva utan: saker? Hoppas att det inte är någon sak...

Du gör när du har tråkigt: Sitter här typ, eller kollar på tv.


3 Personer:

Du kan berätta allt för: kan man berätta allt för någon?

Du tycker om: Skojar du? tre stycken. Daniel, Martina och mammapappamatildacamillaemmafridaamandasaralinnéadavidandresalexjonatanoskarjakoblinneamormorerikamorfarfarmorfarfarelisiawilmereltonalbin. O några fler...

Du inte gillar: ogillar stilen på den här frågan.

 

tack Camilla! caticam.blogg se 

pusspuss


Dagis



Här är det dagis. Dom må se små och oskyldiga ut på den här bilden. Men Elton och Wilmer bråkar om en vattenpistol, Elisia är iofs snäll och gör inte speciellt mycket väsen av sig, albin kryper omkring och honom måste man kolla på så att han inte sätter i sig någon liten spelplupp eller ett batteri. Men dom är fina, men nu måste man ha en paus. Mamma o pappa är coola, fast lite jätteirriterade just nu, men dom klarar det fint. O snart kommer dom ta hit alla igen.

Ikväll är det Alternativ i Linköping. Tänkte skriva att jag inte kan rå för att jag tänker på attacker så fort jag tänker på att jag ska dit, men det kan jag. Fast nu går jag inte hos Eila så mycket längre... Jag är på avvänjning.
Jag behöver inte fokusera på att i stort sett alla gånger som jag har kommit dit har jag haft en attack, att de en gång tog dit en kille som satt o snackade om panikångest. Nej, istället ska vi fokusera på allt trevligt som finns där. Linköpingsbor och övrigt folk haha.

Igår var det mys hemms hos Camilla. Scones, klaka (haha;)) och te. Matilda och Camilla lurade oss att Camilla hade varit hos vårdcentralen med sin tumme som är svullen och lite konstig. Där hade dom tydligen sagt att det hade börjat växa en tand i skelettet, i handen liksom. O vi gick på det stenhårt, sjukt pinsamt. Jag gick nog på det mest, jag erkänner. Kul var det i alla fall.

Vi fick även reda på våra roller till klassiska dramat igår, jag blev nöjd, tror jag. Efter lite manusbearbetning så komer jga att bli jättenöjd. Kul! Då får ni komma o kolla alla människor:)

jaa, that's that.
Pusspuss

Brunch

Jaha, länge sen... Idag har vi haft brunch här. Jag, Matilda, Frida och Sofia. Sjukt mysigt. Så här såg det ut:

Sen hade vi röst och rörelse. Man måste tydligen vara typ sopran för att man ska kunna få en stor roll i musikalen, det är jobbigt. Jag ska sjunga sopranverisionen fast en oktav ner. Jag kvalar nog inte riktigt upp till soprannivån.

Jaa, nu är det Gossip girl, Yiiihaa!

You know you love me. XOXO Rebecca:D


Mötesplats

Varför tror dom att jag vill att det står utkast innan rubriken på mitt blogginlägg? Ibland blir ma ju bara trött.

Här sitter jag, som den frikyrkotjej jag är, och lyssnar på Carola och laddar inför kyrkan. Ikväll har jag till och med plattat håret, måste ju vara snygg om det kommer någon liten kille från draget. MMan vill ju gärna sätta standarden högt;)

jaha, en trevlig dag har det varit. En lektion, så jag slutade 10.35. ibland är det ju nästan oförskämt skönt att gå i skolan. Dessutom är teatern det som man ser mest fram emot nuförtiden. (Så är det inte alltid, tro det elelr ej) Åhh, jag längtar längtar längtar till klassiska dramat, Kvinnornas Decamerone. Idag fck vi önska roller, sjukt svårt. Fast det finns ingen rolll som jag inte vill ha, så då är det ju rätt lungt. Den måste ni hur som helst komma och kolla på, ALL OF YOU! (alla 10:))

Jahaja, dags att spänna på sig sina heels och dra sig till Mötesplats:)

Pusspuss

Utkast: Det löste ...

Det löste sig med Ny Generationsgrejen igår. Alicia, samuel och Jakob dök upp, grymt trevligt. Nu kör vi, på´t bah!

Jaa, börjar kl 8 idag, ovanligt otrevligt. Men men, jag är uppe hursomhelst. Dessutom har vi bara en teaterlektion, o sen slutar vi. Vi håller på och läser manus nuförtiden.

Upptäckte en trevlig grej igår. Södra promenaden var ovanligt vacker, den blir det när det är höst och vår. Vi har världens finaste väg utanför våran skola:)


Dags för frukost och sånt där. Pusspuss

Ny Generation

Sitter i en datasal i skolan och väntar med spänning på att klockan ska bli 16.15, utsatt tid för första ny generationträffen... Jag är fruktansvärt opepp. Skulle helst vilja slippa och är väldigt osäker på om någon kommer att dyka upp. Om inte Jakob kommer, då blir jag besviken. Han har ju trots allt lovat. men men, jag vet ju själv, det skulle vara så lätt att bara strunta i det om man inte var rädd för att Ny generationsmännsikorna ska ringa och "peppa" en jämt och ständigt. Om jag inte hade tagit på mig det här från början, då hade jag kunnat lämna över ansvaret, eller skitit i det. Men nu kör vi ett sista race. Kommer det inge=Goodbye, ajöken och ah det trevligt. (Fast vi har VÄRLDENS mysigaste rum, så jag kanske "fortsätter")

Har varit och intervjuat Jesper Barkselius från Östgötateatern idag. Fick reda på det typ en timme innan... Men men, det blev bra. Han är en riktigt trevlig prick! Det är såna som han som gör att man vill fortsätta med teatern senare i livet också.

På tal om teater, var me dom coolaste grejen inatt. Ska ju skriva och framföra en monolog på Följ mig i Ryttargårdskyrkan på höstlovet. O ojojoj vvilken ångest det har varit. Så när jag låg i min säng inatt, runt ett, så tänkte jag. Nej, jag orkar inte. Jag säger det till Tobbe och Linnéa. (Usch vilket nederlag det hade varit, vad arg jag hade blivit på mig själv. Jag styr panikångesten, den styr inte mig!) men så helt plötsligt fick jag upp en mening i huvudet "Det är såhär den ska börja" tänkte jag. Och så tog jag fram min mobil,d et var det närmaste jag hade, sen skrev jag av hjärtans lust. 13 sms blev det... Det är nog tre minuter. minst. Än har jag inte läst igenom det, så det kanske bara är skit. Men helt plötsligt fick ajg en bild av hur det skulle vara. Grymt skönt!

Jaja, dags att låsa upp rummet och be litegrann för att det ska komma någon. Lina, where are you?

Pusspuss

Sovmorgon igen:)

Jaha, dags snart att gå till skolan... Men då är klockan ändå 12.15. Spelade in vakna med the voice i morse, så jag sov till nio iaf. Det är lite skönt. Tyvärr stressar man ju nästan mer när man har sovmorgon, när man tänker att man har hur mycket tid som helst.

Dagen idag erbjuder Röst och Rörelse, jag komme rinte ihåg vad vi ska göra, men det blir nog helt okej:) Sen blir det Arbetsmiljö och säkerhet, igen(!). Ska lämna tllbaka böcker på biblioteket, dom är sena, igen(!). Sen ska jag hämta mitt körkort och sen måste jag hem och äta. Det gäller att hålla koll på pengarna. Ska inte fika o så så mycket längre. Mina pengar på konton går neråt i alldeles för snabb takt. Men men, det löser sig. Träning sen.

Känns bra, nu måste jag klä på mig och åka iväg:)

Pusspuss

Tionde

Nu kom mor ordföranden in här
"offrar du tillräckligt i månaden Rebecca?"
"ehh.. jag ger lite här o där... typ när jag har kontanter"
"du vet att man msåte ge tionde"
"ookej, joo.. men ajg har ju ingen inkomst liksom..."
"har du koll på din ekonomi?"
"mjoo, eller alltså, så illa är det väl inte..."
"Du vet att om ger tionde så löser sig det där."

Så nu är det dags att ge, vad blir det 100 kr i månaden. Kyrkans ekonomi ligger efter big time. Hoppas att det tar sig. I övrigt är det häftigt att vi klarar oss på bara frivilliga gåvor hela tiden. Men nu är det väl dags o lägga sin lilla del.

Ni som går i kyrkan, ger ni tionde? Jag har ju nu upptäckt att jag har typ 10 läsare iaf, så några borde ju vara från kyrkan.

I övrigt har det varit en fin dag. Smahällskunskapen visade sig inte vara så viktig. Usch vad jag ogillar sånt där.

Nu tänkte jag ringa någon för o se om någon vill ha myskväll ikväll:)
Pusspuss

Jag dementerar

Suck Rebecca! Din patetiska människa! Vaddå sluta äta kakor? Fina kläder? Ditt puckoas! Du behöver inte äta två morotskakamuffins varje dag. Men inte sluta helt! Du tycker ju om ´kakor. Dessutom var det EN klänning som inte satt som den skulle.  Nu lämnar vi det dr bakom oss.

Samhällen är klar och snart ska jag till skolan:)

Pusspuss

Smoothie

Yeah, På´t bah!

Skit

Jaha, nu blev det en deppblogg ikväll. Är låg. Har bestämt mig för att inte äta så mycket kakor. Det är synd, jag tycker om kakor. Men sen vill jag kunna ha fina kläder. Skor är bra, dom sitter nästan alltid bra.

Och samhällskunskapen, självklart pluggade jag ingenting. Det "var alldeles för stökigt där jag satte mig" och"jag MÅSTE ha en dator". Suck, jag är sämst på att ta tag i plugg och nu sitter jag här och vill ha morotskaka... Men man kanske kunde göra smoothie. Eila skulle vara sur på mig om hon såg mig nu. Eller inte sur, men hon skulle komma med en massa anledningar till varför jag känner att jag vill gå till köket, kanske titta på film, skriva ett blogginlägg, kolla på facebook. Jag bara flyr jämt. Jag skulle behöva en liten gubbe som gjorde upp ett schema för mig. Men så fungerar det inte heller. Nu har jag satt mig i den här sitsen och då får jag banne mig klara mig ur den själv. Jag hatar att tänka "sköt dig själv och skit i andra". Jag gör inte så. Jag skiter i mig själv och lär mig ALLT om nya bloggare, gamla bloggare. Vem är gift med vem i Hollywood. Jag är dålig på det här. Jag är så trött på det här. Jag måste till min verklighet.

Nu är Emma och Matilda hemma, dom har varit i Paris dom små lyllosarna. Men jag ska till London 30 sep. Kirk Franklin 8 nov och Lars Winnerbäck 12 december. Myspys:) Fast pengarna försvinner.

Nu ska jag bara göra en smoothie, sen ska jag skriva samhällskunskapen.

Pusspuss

Arbetsmiljö och säkerhet

Vi blev nyss utslängda ur en datasal så att vi fick gå upp och ta en ny. Har vi ingen status som treor på den här skolan? Kan man köra med oss hur som helst? Ja. tydligen.

Har den mest värda lektionen ever, arbetsmiljö och säkerhet. Har gått igenom arbetsmiljölagen. Men nu är det klart och nu finns det typ ingenting att göra. Men snart är lektionen slut, skönt skönt:)

Ska sätta mig någonstans efter det här och ta en kaffe och skriva samhällskunskapsarbete. Suuuuperkul;)

Vi har nog världens gladaste lärare, det är kul:)

jaja. pusspuss


plugg plugg

Har äntligen hamnat med min bok i knät och självklart datorn så att "jag ska kunna skirva ner anteckningar" samtidigt;) Men så helt plötsligt hamnar jag i ett resonemang av herr Zygmunt Bauman om att för det första, alla som går på bidrag väljer att göra det. Jag, som tror att männsikor är ärliga och att de allra flesta inte trivs med att vara arbetslösa. Men så helt plötsligt kommer ett JÄTTELÅNGT avsnitt med "ett jättebra exempel": Svarta i USA hade aldrig lyckats om inte de vita hade fifflat lite med systemet så att de svarta särbehandlades positivt. Tydligen är det en svart person som var bland de första att tycka att positiv särbehandling är fel. Då påstår Bauman att han är typ dum i huvet som tror att han har kommit dit han har kommit utan hjälp från de vita. Men jag vet inte om jag kan ta upp det här i mina reflektioner, eftersom jag inte har fattat nåt annat i kapitlet, så jag kan ju ha missuppfattat hela grejen. Men jag är arg nu på Zygmunt (vilket namn?!?)

jaja, nog skrivet här. Tillbaka till boken. Ska försöka förstå och vara openminded. Morotskaksmuffins har jag hittat i frysen. så nu kan jag köra lite till:) Börjar ett, så då ska jag ha läst ut den, sen ska jag skriva för hand tills träningen vid fem o sen ska jag hem och skriva klart och skriva rent:)

Pusspuss

Kalajs

Åhh, egentligen borde jag inte skriva ett till blogginlägg... Egentligen borde jag läsa i min bok. Men just för tillfället ser jag inte the connection mellan föregående avsnitt o det nu... Så jaa, jag fattar inte så mycket helt enkelt. Det skulle vara så skönt om man hade varit flera som hade läst samma bok, nu är jag ensam o känner mig dum i huvet.

Var på femårskalas nu i eftermiddag. Det var ett "vuxenkalas", vi och deras släkt;) Så det var inte mycket vuxna där, inte lika många som det var barn, överallt. en liten Julia som man inte har sett annat än på bild, och som får hela församlingen att börja gråta, på fyra månader. Hon fick leukemi i våras typ. Men nu är cancern borta, men hon är så sjuk, så sjuk. Lilla gumman. O så hennes lillasyster, deras kusiner Ella och lillebror+ mina små barn, som också är kusiner med dom andra, Elisia, Wilmer, Elton och Albin. Så 8 st, ungefär;) Som ett dagis.

Ajja, nu MÅSTE jag läsa den där fjantboken. Åhh vad jag hatar att ha inlämningsarbeten för lärare man inte känner.

Pusspuss

Söndagsångest 2.0

När jag cyklade hem från kyrkan var det söndagsångest med en nivå på 10 i en skala 1-10. Att känna att man inte får någon luft samtidigt som man cyklar, att känna hur händerna börjar skaka när man cyklar är inte mysigt. Kom hem och skulle läsa min samhällskunskap B-bok, åhhh ångest ångest. Men jag kom hem, grät massa massa, kom fram till att ta fram boken skulle eventuellt minska lite på trycket i halsen... Om jag bara kom igång så skulle det bli bättre och taadaa, det vart det. Men jag är fortfarande inte klar, men det är så sjukligt intressant att jag blir arg på skolan som alltid ska förstöra det.  

Jaja, jag försöker bli klar till på tisdag. Men jag komme rinte orka sitta här hela dagen, så jag åker till Elvinssons och firar Wilmer som fyller fem, idag(?) Nu har jag kommit igåmng iaf.

Så grejen var väl att om jag hade skrivit det här för två timmar sen hade det låtit HELT annorlunda. Nu finns det förhoppningsvis nån liten optimism:)

Pusspuss

Nollning och lite sånt:)

Igår nollade vi våra ettor. Med koppel, vilket senare kom fram att de tyckte var kul?! Vad är det för människor som gillar att bli förnedrade?! Till saken hör väl att vi tog över deras nollning litegrann i och med att vi såg ut såhär;)


Men som sagt, de fick gå i koppel, sjunga hyllningssånger och sådär, så de fick sin del av kakan också.

På kvällen blev det party i nån lokal nånstans. Ettor, tvåor och treor. Myspys, i alla fall den största delen. Lite freaky var det... För vissa slutade väl inte kvällen optimalt så att säga. Men men, folk lär sig väl av sina misstag kan man ju hoppas.

Grejen med att bo i stan i en klass full med lantisar är att man får liksom agera bed and breakfast ibland. Det är myspys och inatt hade vi fyra lediga sängar, lyxlyx;) Så Frida, Amanda och Camilla sov här och hade det mys. Morgonen var fin, vi sjöng Färger i en vind till frukost. Åh, vad ni är fina mina babes<3

Fika och Mc Donalds senare med Alexander som kom med tåget från den aningen större, men mindre finare staden Linköping;) Vi pratade lite Följ mig-monolog och sånt där:) Sen åkte han hem med dyrt tåg, av misstag.

Nu är jag här, tänkte följa med min bror på fotbollskväll hos Andres. Vet inte, men det brukar vara trevligt där. Jag vet inte ens vilken match det är. Är det EM-final? Semifinal? Sverige är vidare från gruppspel, så långt är jag med. Ajja. Fotboll är det i alla fall.

Pusspuss


Godmorgon?

Vaknade aaaningen för tidigt idag, med tanke på att jag börjar kvart i ett. Nu är klockan 05.14 och mamma har precis börjat göra frukost. Min mage kurrar, trots att jag åt yoghurt precis innan jag gick och la mig.

Jag ligger och funderar på "insparksfesten" som vi ska ha på fredag. Jag vill till kyrkan, samtidigt som jag vill på festen. Men jag vet inte... I'm gonna keep away from the alcohol, så att säga.

Projektarbetet... Hjälp, jag måste verkligen börja. Ligger och funderar på hur jag ska göra. Kanske ska börja med att fundera på hur jag ska lägga upp det. Vilka händer jag ska ta kort på.

Monolog till Följ mig. Måste skriva den, lära mig den, fixa karaktären. Varför är man otrogen år 25? Hur såg hennes liv ut? Innan/efter? Jaja, ska träffa Alexander och diskutera... Kanske kan vi komma på något tillsammans.

Audition till musikalen. Måste fixa två monologer, de är dock inte jättelånga. Men det är ju inte där hela grejen ligger. Karaktären, viljan och så vidare... Två sånger ska läras in.

Samhällskunskapen. Ska  läsa ut den där boken som kräver min fulla uppmärksamhet, hela tiden. Dessutom ska jag skriva en sammanfattning+egna reflektioner på 2-3 sidor. Detta till på måndag...

Ny Generation. På det sättet vore det skönt att vara i kyrkan på fredag. De flesta små Lärka-människorna är väl där... Men samtidigt får jag alltid lite ångest när de är around. Men ska försöka fixa till en första träff snart:) Jga fixar ett event på Facebook direkt;).

Jaha, jag antar att det är det. Nu åker mamma till jobbet hör jag;) Då är det tidigt.

Pusspuss


RSS 2.0