Valborgsmässoafton

Jag tänkte att jag skulle sova ett slag, men tji fick jag. Telefonen slutade alrig ringa, man är ju poppis. Hade lite olika förslag på vad man borde göra en sådan här småregnig valborgsmässoafton. Jag kanske ska åka till Norge, gå upp på ett berg och se om jag hittar några gamla isfolksättlingar eller demoner. Eller så åker jag till kyrkan. Jag har dissat förslaget att åka till Finspång var inte riktigt pepp.

Schulman Show har kommit tillbaka med två mycket mysiga män;) Förövrigt, musiktreorna i år är faktiskt inte så pjåkiga heller. De förtjänar typ att kallas musiktreor, detta är dock något jag måste konferera med Matilda först innan jag kan säga nåt säkert...

Hade genrep idag, det gick sådär... Hyfsat tror jag... Imorrn är vi lediga, sen är det premiär på söndag:)

Nu är jag så hungrig så jag tror att jag svimmar. Är sugen på pizza... Pusspuss

Har Facebook spårat ur?




Vad sjutton Facebook?!

MASSA BILDER!

Här kommer några bilder. Min kamera har kajkat lite just nu, så bilderna ser ut lite hipp och happ! Men men.


Här följer några bildrer som togs direkt efter ett glatt utrop av: "ÄR DET HÄR DET ÄR PARTY?"


Det är party i salongen.



Det är party hos slagverkarn och gitarristen. Basisten är borta, hon hänger nog med herr kapellmästare.



Det är party hos blåsarna.



Det är party på scenen.


Det är party i trappuppgången.


Det är party i foajén.




Mest party är det ju dock i våran loge:D

Har dessutom fått hem en grymt fin bok. "Tobbe, du är så jävla dum i huvudet" heter den. Massa cred till Frida och lite fler, boken är helt grym. Jag skrattar på riktigt så jag gråter och jag känne rigen mig i nästan varenda text! Nu är den typ utläst;) Den handlar om 90-talisternas uppväxt och det står om allt från byteshandel på skolgården till tamagotchi och Spice Girls och fult hårmode. Jaja, ville bara säga att den är helt grym!

Pusspuss


Old Spice



En favorit i repris av den enkla anldeningen att några av de jag umgås väldigt frekvent med, vägrar läsa min blogg regelbundet. Därför missar de saker som det här. När vi senare är på studentkryssning och repliken "I'm on a boat" används flitigt, faller detta väldigt platt. Anledningen till att samtalsämnet kommit upp igen är för att
1. Den är troligen den bästa reklamen någonsin!
2. I Fame är Nick arg på sin pappa som luktade Old Spice, väldigt roligt!

?

Varför kommenterar ni aldrig?


Godafton:)

Sitter och lyssnar på Johnossi på P3 men jag får inte tag på Matilda. Dom bara pratar och pratar och pratar. Antagligen lyssnar hon och så svarar hon inte därför... Kom hem från skolan typ nyss. Idag har vi kört ännu ett genomdrag, lite tightare än igår! Har även varit hos ModeDesign och fått lite tips på kläder:) Jaa, ni vet... Nu är jag trött, så klart. Äter köttfärslimpa:)

Det ringer folk hit hela tiden och undrar om Vanja Knutsson bor här... Eller nåt sånt, nu har jag fått reda på varför. Det började typ för en vecka sen. Tydligen var hennes pappas dödannons i tidningen häromdagen... Så det är dääärför... stackars Vanja...

Jaja, jag skulle ladda upp en bild. Men det kajkar ur... Kanske senare:)

Pusspuss


Aptrött och sådär

Tja!
Jag har precis kommit hem... 12 timmars dagar hela veckan, aha! Looking forward to it, a lot! Eller? Jag är redan nu aptrött och tröttare komme rman ju bli... Man får lita på adrenalinet på premiären sen;) 

Idag har vi haft typ ett genomdrag. Lite så Johan jobbar. Massa genomdrag, hur halvklart det än är. Jag gillar det. Så det har vi gjort idag. Roligt
Ajja, nu ska jag lägga litelite krut på att skriva in hela projektdagboken på datorn. Tur i oturen så har jag inte skrivit alls mycket, därav ska jag skriva in den. Jag ska försöka lägga till en del!

Pusspuss 

Herr Pepparkaka och Fru Alvedon ska gå på bal;)

Åh, har varit och tränat... Helt grymt skönt var det idag. Kom på en grej, om amn ställer sig precis så nära ledaren man kan så kommer folk kolla på en och då tar man i liiiite mer hela tiden, då kan man ju inte bara sluta... Jag vet, man ska inte jämföra sig...

Nu ska jag duscha, skrubba bort döda hudceller och sen smörja in mig med nån sorts Dove summerglow, fast Nivea. Tyvärr fanns det bara "normal to dark skin" och jag som har typ ljusaste huden nånsin.Ajja, kom på att jag ska ju gå med herr Pepparkaka på balen, då kan ju inte jag vara fru Alvedon... Fast hellre Fru Alvedon än fröken Morot... Kanske får testa på benen först;)

Te och självinsikt

Åh, sitter och dricker te, äter frukt, chokladtryffel, digestivekex och Ekenäskaka med Matilda. Har preci kommit fram till att vi är så himla bra på att ge andra råd. Shit alltså, skulle hela världen vara som oss så skulle den bli lite mer....hmmm....laid back? Allt eller inget? Vi har ju aldrig haft några som helst problem med uppmärksamhetsbehov, mindrvärdeskomplex och sånt där... Oh nej! Eller?? Jaja... Vi fortsätter;)

Nyhetstorka?



Betyder det här att det är nyhetstorka i nöjesvärlden? Vad har Karl Martindahl gjort sen typ Love Turns Water Into Wine? Eller äe det en annan Karl Matindahl? Snälla säg att det är det! Jag kanske ska ringa Aftonbladet Klick och säga att mitt ben är helt förstört och svider o har sig efter att jag epilerade det....? Samma nyhetsvärde?

What a saturday:)

ÅH! Jag vill se på True Blood! Bajsmän som tar mina kvinnor...:/ ajja... Matilda är i Linköping och Amanda myser i Finspång. Och inte får man se själv heller... Så det blir mys med mor och far ikväll med inspelat Så ska det låta och Millenium tillsammans med lite grillat:) Inte illa. Men det innehåller inga snyggingar... :( 

Har hängt på Hageby Centrum ett litet tag idag. Kollade på Calle, Damon, Eleonor och lite fler som var hårmodeller. Spännande. Det var invigning i torsdags och idag(?) Spännande. Jaja. Matilda repade upp sidan på hela bilen, precis efter att hon sa "JAG HATAR P-HUS!"... Jepp, så kan det gå.

Sen åkte vi till Åby och tog in två hästaroch MAtilda fixade till sig inför sin dejt och jag låg och läste lite ur första Isfolket boken...:S Det kommer säkert sluta med att jag läser om allihop... Eller några väl utvalda kanske;)

Äsch.. Tuudeluu!


Kattpiss...



Hade jag varit 20 hade jag hängt på låset till Systemet... Går det att kombinera "doftar en skvätt kattpiss" med "Positivt menat"? Kanske det där att dom skrev doftar och inte luktar... Då kanske man kan få det till nåt positivt? Eller?

Nu har jag epilerat ett ben, jag pallar inte mer... ;)

Bon nuit mes amis!

Wieho! Hemma igen. Åtta timmar dansade och sjungande, det är ju inte annat än att man går runt och är lite mör i både huvud och kropp. Har "Dansa mitt i gatan, dansa mitt i gatan" på hjärnan. Isch. Tråkigaste låten. Jo, Fame är en musikal och inte en teater. Men ni fattar? ... (Jag vet att jag inte ska svara i inlägg, men eftersom att Brantis vägrar kommentera mina inlägg så skiter jag i hans tips) Alla måste komma! 

Efter alla danser och diverse sånger gick jag till kyrkan där vi spelade Doodle Jump, Sudoko och Labyrinth på Annikas IPhone (ÅHH! Jag vill ha en IPhone!), ända tills vi upptäckte att Annika hade åkt hem;) Rackarns då...

Glömde kameran idag igen. Men som sagt, jag har ju en hel vecka på mig:D Eller två för att vara exakt:D
Imorrn ska vi till hageby centrum och kolla på typ Calle när han är hårmodell... Kul kul!

Äsch, pusspuss  

En dröm

Jag drömde att jag satt på en skateboard. Jag åkte på en massa parkeringar runt omkring kyrkan, men jag ställde mig aldrig upp. Till slut var jag nere i Navestad. Då orkade jag inte åka mer skateboard så då tänkte ag ta bussen. Men skateboarden satt då fast på min cykel helt plötsligt, så jag fick inte på den. Sen vaknade jag.

Godmorgon!

Natt...

Jag får inte se mer True Blood. Det är det som gör mig sååå förbannad! Åh... Jag vills e mer och mer och mer och mer. Men egentligen borde jag sova. Börjar 13.20 imorrn med att infinna mig hos ModeDesign... Sen ner till teatern och ha dansrep. Nu är jag hungrig... Hur ska detta lösas? Jaja...

Hemma igen:)

Jag sitter och True Blood-avsnitt eller (efter lite inspiration från herr Bojestig) lyssna på lite P3populär, gamla intervjuer. Jag ville dessutom säga att jag blir starstruck av den skithäftiga teatern som vi ska tillbringa MASSA timmar i från och med nu. Jag tog bilder, men min mobil tar sääämsta bilderna! Så det blir inget med det idag. Ska försöka ta med den imorgon. Annars har jag ju heeela nästa vecka på mig. Shit, nu är jag så himla pepp!

Det blir nog ett True Blood-avsnitt:)
Pusspuss

Förresten...



(Jag är medveten om att ballongerna kan, om man har the mind in the WRONG place, se ut som spermier. Jag ber om ursäkt för detta...)

 


FAME!



Ska snartsnart iväg till Östgötateatern för samsjungning med orkestern. Fattar ni!?!  Vi ska ha massa föreställningar där! Ska bli så grymt kul nu!

Det känns som igår att man satt och kollade efter musiktreor och var publikvärd på The Wiz. Det var dte inte. Det är två år sen. Helt sjukt! Jaja, nu är det våran tur. Två veckor utan vanliga lektioner, bara en massa repetitioner:) Ni måste komma och kolla. Ni ser väl på bilden ar man ska köpa biljetter? Ticnet eller Östgötateatern:)

Jupp, måste äta lite eller i alla fall göra lite matsäck. Vi slutar 22 ikväll:)

Pusspuss

Lite studentkryssningsprat

Jaha ni, inte kommenterar ni och inte kollar ni... Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Idag har jag varit med Matilda, Julie och Camilla. Dessutom dök lilla Amanda upp, med all sin understimulans;) Gulleungar! Ibland tycker jag om er så mycket! Eller alltid kanske:P Jaja. Vi satt på Espresso House och pluggade naturkunskap och lite religion. Vi har naturkunskapsprov imorrn, ända fram till nu har det varit VÄLDIGT osäkert om vilken tid det skulle vara. Men men, det är sånt där som löser sig. Jaja, prov på bergarter, fåglar och istidens efterlämningar och sånt där:) Jga är bäst!;) Sen åkte vi hem till Matilda för att fortsätta pluggandet. Vi spelade även in en liten film där vi berättade om studentkryssningen. Dock vet jag inte om den ska visas upp för allmänheten. Jag kan skriva ASfort.

Vi åkte buss med en busschaufför som var nära på att krocka typ tre gånger och var ute i vägrenen flera gånger. Björn hette han. Sen var det bara kö, kö, kö. Det var kö för att komma av bussen, kö för att komma in på båten, kö till informationsdisken, kö till taxfreen och så vidare. Camilla och Emma fick en B-hytt fast de hade betalat för en A-hytt. Jaja, tänkte vi. Det löser sig väl. Problemet var bara att när de gick in i sin hytt stog det redan två killar där... Då skulle dom bo tillsammans. "Nice", sa killarna;) Vi fick byta hytt med dom... Sen ard et lite fix och trix. Jag var hungrig som ett litet as. Vi gick till taxfreen och sen tillbaka till hytten och fixade oss lite och mös till det med lite förfest. Wiiho!

Middagsbuffé och sen partyparty! Vi gick och la oss vid halv sex nånting tror jag. Då vaknade Camilla som hade somnat vid halv ett och fick panik och sprang ut, hon hade ju sovit bort hela natten. Jag vaknade vid halv åtta och mådde inte alls lika bra som jag hade gjort när jag gick och la mig. Isch isch... Men men. Sen var det problems med frukosten, orkar inte riktigt ta iupp det nu. Låste dessutom ute oss själva, så jag fick springa omkring och leta efter nån som kunde hjälp mig. Jaja.

På söndagen var det trevligt. Matilda var väl den som var mest pepp. Kan ju dock avslöja att hon inte avslutade dygnet med flaggan i topp. Men jaja, vad hände? Vi dansade lite, träffade lite folk och så där... I övrigt en mycket rolig grej det där:)

Som sagt, det finns inga bilder. Men men. Det finns mycket annat kul i världen. Nu kommenterar ni och så läser ni. Jag blir väldigt ledsen annars. Nu är jag igenom halva bok 47 i Isfolket. Wow. Nu är det slut snartsnart!

Pusspuss
(Jag orkar inte läsa igenom allt, så det är säkert en massa syftningsfel och stavningsfel. Men ni får fatta ändå)

Det är DET som gör mig SÅ förbannad

Jag är trött, det är det som gör mig förbannad.
Det är tråkigt på radion, det är DET som gör mig förbannad.
Att Emma väljer te så fort, det gör mig SÅ FÖRBANNAD;)

Hihi, ni fattar säkert inte. Det är synd. Jag vill inte förklara. Men men... Jag orroterar mig ppå småsaker hela tiden, så i helgewn tog Matilda det till en ny nivå. Allt som irriterar en det minsta, det är det som gör en så förbannad! Ikväll tog Emma och jag det till ännu en nivå. ALLT gjorde oss så förbannade... Mysigt!

Amanda och Calle ringde när jag och Emma var på Friskis. Dom ville ha filmkväll... Så vi åkte hem till Amanda och kollade på Thelma & Louise. Myspys! Brad Pittt är ju killen hela dagen:)

Jaja, pusspuss jag måste sova:)

Tisdagsmorgon

Wäää!
Sitter och dricker kaffe. Måste egntligen byta om.. eller egentligen... Mamma kom hem, för hon är sjuk... Så då kan jag ta hennes cykel och slipper gå till skolan... Men jag är lite lättretlig idag, grattis till till exempel Matilda;) Jaha då... Idag ska vi ha lite konsert på IV-valet:) Jag är nervös...Har kommit på att jag är jättesugen på att lära mig franska, inte nån fjant-låtsasfranska utan påriktigt... Får se hur länge det håller i sig;) Matilda får hjälpa mig;)

Jaja... Nu måste jag spela igenom min sång, gå på toa, borsta tänderna, klä på mig, sen drar jag:)
Pusspuss

Hallå igen!

Wow! 2 dagar och 9 timmar sedan sist. Jag har gått runt me dlite dåligt samvete... men men... Här kommer dte ett fort... Jag vill ju egentligen se Svenska Hollywoodfruar. Men men. Just nu är jag hungrig.

Min kamera blev tagen av min bror i lördags, så det finns nada bilder från studentkryssningen, som förövrigt var en väldans rolig tillställning...:) dessutom, precis innan jag åkte upp till stockholm i lördags kunde jag hitta min cykel, den är stulen. Däremot kom pappa hem med ett par Chanel-solglasögon som tydligen brukar kosta 230 dollar... Dom hittade han i Storlien, på nåt berg där...  Så man skule ju kunna säg att jag den dagen gick plus/minus noll...

Berättar mer om kryssningen kanske senare... Maria Montazami väntar...

Ladda ladda ladda

Hej och hå!
Jag sitter och laddar inför benrakning, hämtning av cykeln, packning och peppning. I eftermiddag drar vi iväg till Stockholm o sen är det ut på det stora blå. Vi ska på Studentkryssning:D Wiihoo!

Jag vaknade med ungefär samma huvudvärk som jag somnade med, surt. Sov dock nästan 12 timmar, schyrrans! Dessutom är mor och far hemma nu, mysigt! Vi har löst melodikrysset och så där nu:) 

Jaja... Igår kväll försökte jag lära mig hur man desgnar om sin blogg, så det kommer kanske snart... Wow, va?;)

Pusspuss 

BH-jakt:)

Åh! Idag var jag på Bodyline. Jag gick in utan en tanke på hur hemskt det var sist, att jag lovade mig själv att ALDRIG sätta min fot där och se mig själv i deras speglar med världens hemskaste ljus och så vidare. Speciellt inte när jag är precis i fel läge i månaden, alldeles uppsvullen och dan... Grå ser man ut i deras ljus... Hemskt är ordet. Men jag var ju tvungen! Jag måste ha en BH till balen och på HM är det värdelöst.. Lindex har bra, men man får trots allt väldigt mycket service hos Bodyline, for good and bad. Men men. Så jag gick dit. Jag sa: "Hej! Jag ska gå på bal och behöver en BH antingen utan band eller som man kan göra om till halterneck. Men jag har ju ganska stora bröst så det aknske inte funkar med bandlös?" Jaha sa hon. Och så plockade hon fram några stycken. Sen provade jag utan att hon petade och drog, inget irriterande tittande... Puh! Men så. Ha! Jag hittade en jag gillade. Jag kollade snabbt på prislappen. Wiho! Min BH komemr kosta mer än själva balbiljetten. Ett rop till mor går härmed ut, HJÄLP MIG!

I övrigt kan jag ju underrätta er om att jag gjorde ett kontoutdrag idag och såg att jag har varit exceptionellt duktig på att hålla i mina pengar den här månaden:) Dessutom har jag hemsk huvudvärk!

Pusspuss  

Nehepp

Jaha, ingen lektion då... Synd... Kul dock att alla andra verkar veta och bara jag, MAtilda, emma, Camilla, Julie och Anna är här;) Då brukar ju ändå Anna coh Emma ha ganska bra koll... Men men. Nu ska vi hitta på nåt annat fram till musikalen... Typ laga supersvensk, god mat för att Julie ska få smaka på nåt godare än skolans potatisbullar...;)

Äsch.. Pusspuss

Hoppsan!

Satt och tänkte på vad jag skulle skriva. Kom fram till att jag mår piss. Har tänkt lite för mycket idag o så där. Lalalalala...Ni vet hur det brukar låta. Sen tänkte jag:O Vad har jag gått runt och sagt hela dagen? J"ag har mensvärk, fast ingen mens... Den kommer nog snart..." Ahh! Rebecca! Hur an du INTE se sambandet? Så jag kollade här i bloggen... Här kommer utdrag från de senaste månaderna i perioden typ 14:de-20:de varje månad:

"Jag kommer inte skriva något om de senaste dagarna, förutom att jag har världens finaste vänner och familj. De står ut med mig fast jag är arg och ledsen och inte vill prata. Jag bara snäser och har mig...."

"Jag har inget att skriva och jag vill bara sova."

 "Isch, jag mår verkligen monkeybutt. Men men, lite mascara på det här så ska nog även den här dagen fixa till sig!"

"Inatt har varit en hemsk natt. Jag har knappt sovit. Har drömt mardrömmar, tänkt på skolan, jobb, vaknat hit och dit. Nej isch. Dessutom vaknade jag halv åtta när jag började åtta. Illa. Men jag tänkte, ska jag börja stressa. Började röra på mig. Huvudvärken är inte borta. Skit skit! Nu har vi dock hål, så jag ska in till nästa lektion som börjar 12.50, typ."

"jag rä trött och har varit grymt grinig hela dagen. Morgonen gick sjukligt långsamt"

Hur som helst är det ju skitjobbigt. Borde verkligen VERKLIGEN gå och få lite hjälp. Kan inte vissa P-piller hjälpa mot sånt här?

Det vart mycket mensprat och så där... Jag ber nästan om ursäkt, fast inte riktigt. Läser man den här bloggen får man bara stå ut:)
Pusspuss


Aujourd'hui je parle plus des francais;)

Mon dieú, mon dieú, je voudrais manger... Haha, Ma francias est tres bien! Elleeeer? Nej ni. Dagen har spenderats med diverse vackra damer. Även kallade Matilda och Camilla samt en liten fransyska. Vi skulle plugga, men alla hade glömt sina grejer så det vart lite brunchande... Sen skulle vi åka, men vi missade bussen. Så Matilda fick springa upp till sig, det vill säga man springer så långt man kan komma i uppförsbacke och däruppe ligger det ett hus, där bor Matilda, och hämta bilen. Taadaa, pratade om istidens påverkan av landskapet på Naturkunskapen. Hade även två veckans fågel bofinken och koltrasten, craaaazy;)  

Sen ville jag inte alls hem. Så jag följde med Matilda och Julie till Arbetets museum och litegrann runt strömmen
  


Och nu är jag hemma och ska äta, så tuudels!

Fiinaste maten;)

Wiihoo! Jag är kissnödig och kollar på Grey's anatomy, så himla bra! Däremot har jg gnuggat in räkbajs i ögat, asilla... Finaste kvällsmaten dock, nyskalade räkor, nybakat bröd och finfina ägg. Jag är mätt som en plätt och behöver inte äta förrän till sommaren;)

kissa kissa kissa, kommer snart;)

Wiihoo!
Äsch, egentligen har jag ju inget mer o skriva. Jag har bäddat om  min säng, så himla fejnt då! Imorrn kommer Matilda, Camilla och kanske Matildas fransyska hit coh ska försöka plugga lite religion. Spännande.
Pusspuss

Huuuur ska jag fördriva pluggtiden?

Jag ska bara gå bort till Hela Människan. Sen ska jag plugga, jag lovar! Vill ju träna också... Tar Hela Människan först, sen plugg. Kanske träna.

I övrigt har jag hunnit vädra lite i huset, vattnat mors blommor (som för övrigt har börjat sloka lite, VAD GÖR VI FÖR FEL??!?!?!?! Vi har verklien vattnat VARJE dag, men det vill sig inte... Note to self: MÅSTE fixas innan mor kommer hem, kosta vad det kosta vill!)

Jag förstår mig inte på mig själv. VARENDA kväll ligger jag och halvgråter för att jag aldrig kan ta tag i mig själv. Jag säger att jag ska plugga nästa dag, på natten är det bara dumt att plugga. Men men, så där fortsätter det!  

Ajja, pusspuss

Smoothieonsdag:)

TJAAA!
Idag är det onsdag. Det firar vi med:

SMOOOTHIE!

Yes! Dagen ska bli bra har jag bestämt. Måste plugga nu VERKLIGEN! Nu är det sista rycket, drygt en månad kvar. Det betyder superplugg nu! Sista rycket. Jag är dålig på sista ryck, men men... Så där kan man inte tänka, jag är BÄST på sista ryck. Ajja.
Pusspuss

Min dag i MASSA bilder!

Jag har inte kunnat skriva nåt inlägg idag, jag har velat haft bilder till mitt lilla inlägg. Jag ser att Johanna har varit på ett sorts bloggcoachmaraton idag. Elin verkar ha fått en liten kommentar också;) Så här kommer ganska MÅNGA bilder som säger hur jag har haft det idag (Men jag kom på det lite sent, så först kommer det i vanlig textform:

"Jag sov hela TOLV timmar inatt. När jag vaknade hade jag ont i huvudet och så där... Suuuurt, tänkte jag. Sen åkte jag ner till Haga för att ha IV-val. Vi satt i solen och spelade på våra gitarrer, mycket trevligt! Det var varmt och så där. Sen åkte jag hem o hittade

En bror


och fina blommor

Vi lagade mat, tro det eller ej det blev Knutssons nationalrätt

Detta avnjöts till lite finfin TV


Sen skulle jag hem till Thoréns. Den lilla gulliga skogsvägen kan verka idyllisk till en början. Men hej och hå. Första backen tar död på en, jag har aldrig orkat hela vägen... Sen kommer n liten platt del o sen blir det hej o hå igen. Shiet pomfritt... Jag svettades blod när jag kom fram, typ... Jaja... Jag klarade den sista backen i alal fall;)


Hemma hos Thoréns fick ajg inträda i "Lindaskrindas Klippotek"


Hängde och slängde lite med den här pajasen:


Såhär är resultatet efter den här dagen. Jag är till coh med lite gladare än på bilden, jag har inte ett sånt där fajksmajl, och jag har kort hår!:)



Nu gråter jag till det sista Scrubs-avsnittet... Och så ska jag sova. Tuudels!
 

Vad konstig man blir...

Nu lagar jag mat. Hoppas att det går fort, för sen måste jag springa ner till skolan. Har ju som sagt dansrep.

Vaknade för ett litet tag sen med halsbränna, illamående och ont i kroppen. Ni vet, det är inte värt o sova alldeles för lite, man blir alldeles konstig...:/ Men såhär ett glas Samarin senare och snart lite käk, så ska nog den här dagen räddas också...

Har ju även NG, just nu lockar det mer än dansrep.... Men men, fick en lite halvotäckt uppvaknande imorse: Nu är det vecka 15 sen är det vecka 16 och då börjar koncentrationsveckan lite smått. Sen kör vi på och helt plötsligt är det föreställningsveckor... Och jag kan inet sjunga och dansa samtidigt än...:/

Nej ni. Dags att skärpa till sig;)
Pusspuss

Jag vill sova!

AHHHH! Jag dör av trötthet! Två timmars sömn blev det, typ. När jag vaknade drömde jag fortfarande om Isfolket´, det börjar gå till överdrift nu. Men snart är det slut, skönt...fast trist ;)

Är hungrig igen, fast jag åt frukost förit. Så nu är det kaffe ocxh mackor, sen en tupplur på det och senare är det dansrep. Alla 70 pers ska in i dansstudion... Åh! Jaja.

Nu vill jag äta macka:) Pusspuss

Nattnattnattnatt

Sitter och lyssnar på "Vaken i P3 och P4". Jag vet inte om det är kaffet, min plötsliga rädsla för att gå Tengel den Ondes ärenden i sömnen eller att jag är hungrig som gör att jag ligger vaken fortfarande. Eller nu, efter fyra timmars vridande och spanande efter diverse gula ögon, har jag gett upp. Vågade mig upp för ett tag sen till toaletten, annars är jag mest glad i att stanna i sängen, vilket kommer göra att jag inte går upp för att äta heller. Dessutom är det ju bara tre timmar kvar tills jag ska gå upp. Jag försöker dock att inte tänka på just det, då somnar man ju aldrig. Ska spela lite spindelharpan och sen göra ett nytt försök på sovafronten:)

Studentklänningsjakt

Sökte på balklänning och fick upp den här:



Snacka om att världen skulle bli paff om man kom i den på studentdagen;)

Återkommer om jag hittar nåt annat intressant

Söndagmiddag

Jag har varit i kyrkan. Mycket trevligt! Låååångt vart det, eller det kändes som det. Brass och predikan och lovsång o hej o hå... Men till slut var det fiiiika! Yum! Det värsta äär att man inte är hungrig när man kommer hem. Men men, nu är det snart mat hur som helst, bror och jag sitter bara och väntar på Andres som blev bjuden på lunch här, så det är bara o le och vara glad trots att fisken kommer bli torr:P

Jaa ni... Vad ska jag säga? Nu är det soligt ute, gå ut!

Pusspuss 

Pajen som...

Hej alla mina kärlekar!
Nu har jag ätit, hittade ett pajskal i frysen och å gjorde jag fyllning. Men det vart för mycket fyllning, så innan pajen var varm och klar var jag mätt på fyllning... Rackarns. Att jag dessutom släppte mina ärthämningar lösa resulterade i nästan en liter frusna ärtor... Men men. Nu behöver jag inte nåt förrän till sommaren:)

Kul o städa var det faktiskt. "Jag lär ungdomarna att det är skönt med ett riktigt arbete", fick jag höra från "övermedelåldern-man"... Då vart jag lite putt och tände till i det tysta. Spännande. Jag tog tag i mitt lilla teknikerbås, så nu är det rent och fint. Skruvade dessutom ihop en massa stolar, trevligt!

Fick ett litet ryck förut och la till en massa gamla Kunskaps-lärare som Facebookkompisar:) Wiihoo!

Ikväll är det hemmakväll. Ska kanske se en liten film och så där.

Pusspuss

Städa städa städa

Godmorgon!
Idag är det lördag och städdag i kyrkan. Jag är lite sen, men men... Måste hitta kläder och borsta tänderna och dricka upp mitt kaffe...

Tuudels

MÄÄÄÄN!

Lite trevliga tips såhär en fredagskväll.
Gå in HÄR! Den länken ligger under mina favoriter, under rubriken "Framtid" tillsammans med möjliga skolor och så vidare inför just framtiden. Dessa män är helt klart med i mina framtidsbild.
Kolla speciellt på Ed Westwick, Robert Pattinson, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Chace Crawford. Ni vet ju vilka som är mina, så dregla inte för mycket över dom, hitta era egna! Men jag kan ju säga att Ed Westwick är heeeeelt otrolig!

Nu fryser jag coh imorgon bitti ska jag städa kyrkan. Dags att krypa ihop och hoppas att amn drömmer om nån av ovannämnda:P
Pusspuss

Extra.

Varför tar killen på Extra-reklamen två tuggummin samtidigt? Det är väl inte super-promotion? Det borde ju räcka med ett. Kanske att dom vill att man ska tro att det går åt två, då får ju dom mer pengar. Jaja, jag tycker det är konstigt.


Freggisfika:)

Här sitter jag som den babe jag är och väntar på Freggis. Ska bjuda på fika. Fattar ni hur mycket pengar jag tjänar in på att juda hem folk till mig själv istället för att fika på Kuriosa eller Waynes.

Josef Fares är med i P3 Populär, vilken man! Han älskar att sticka och har gått på stickklubb med Torkel Pettersson, är dínte det typ det mysigaste man hört!:)

Isfolket är så  SJUUUKT spännande nu. Läste ut 42 imorse. Gosh! Jag kan inte slita mig... Men nu måste jag duscha och börja baka nåt kul!
Pusspuss

Åhhh!

Jag vill ta studenten!


Torsdag

Wiho och goddag!
Idag mår jag inte någe vidare. Har ont i halsen och känner mig lite småfebrig, kan ha att göra med att jag inte har varit ute nåt idag, jag är på väg nu. Men halsen har jag ont i i alla fall.

Vad har dagen för mig? Ingen aning, smågrupp ikväll antagligen. Alex ville gå ut och partaja, jag orkar inte. Min lilla smågrupp har lanat och dygnat nu, så dom kommer vara trötta och lukta äckligt. Vet inte om jag vill bjuda in dom;)

Igår var det en mycket trevlig kväll hos Brantis. Lite spel, jag och Wern blev totalt utklassade i upp till bevis. Men men. Sen åt vi pizza och kollade på True Blood. Tyvärr exekt samma avsnitt som jag avslutade med hos Amanda i förrgår. Hade ju vart kul o se fortsättningen. Men men. Sen såg vi "American Pie the book of love". ojoj, som sagt, den filmen har ju allt;) Bröst i alla fall, stora och uppumpade. Trevligt! ;)

Jaja, dags att knalla ut.

godmorgon

Hallå där era små busar!
Nyss hemkommen från den stora metropolen Finspång. Har tillbringat lite True Blood-timmar där, myspys! Nu äter jag björnbär och ska väl plugga egentligen. Sen är det fika med Siri :O  o sen är det filmkväll hos Brantis:)

Jag är väldans trött, har sovit lite illa. Vaknar med skolångest och framtidsbajs och mardrömmar. Inatt drömde jag om en våldtäkt och monster o grejer. Nej ni, sova gott en natt vore grymt skönt! Kaffe:O Jag har inte druckit kaffe! Och min kaffemugg är borta, Kristinaskolan a.k.a Hogwarts har slukat den. Bajs! FÅr dricka fort!

En kontaktannons.

Chokladbollar blev det. Nu är dom slut. Ni är dåliga på att kommentera, jag blir så ledsen. Jag kämpar faktiskt med att uppdatera ofta.. Men men, jag är inte den som är den. Eelleeer?

Nu sitter jag o pratar med Amanda. Hon vill ha en man. Nån som ser ut som Alexander Skarsgård eller är lika manlig som Hugh Jackman får gärna höra av sig, man får gärna ha ett litet uns av Brad Pitt och Eric Northman i sig... En blandning av allihop är att föredra:) Hjälp mig, och henne, hon håller på att krevera;)

Jag har förövrigt hamnat i en Robert Pattinson era igen. Är väldigt bra på att eskapera mig bort, speciellt nu när det är mycket att göra.

Pusspuss

Fika

Idag ska jag bjuda Amanda på fika, för jag ska spara pengar. Hon kommer vid ett... Jag vill vara innovativ och rolig, vad ska jag bjuda på? Dessutom är jag inte speciellt innovativ... Så det blir väl nåt gammalt vanligt till slut... Morotskaka eller kladdkaka... Ska kolla igenom min bakningsbibel A piece of cake. Den kvinnan kan ju det här med att baka alltså!


Jag har älskat dig så länge

Jag såg en film med Matilda för ett tag sen. Det var, på riktigt, den bästa film jag sett tror jag.

 






Filmkväll

Jag är så sugen på filmkväll... Nån som vill? Hör av er!:)

Uppmuntran, eller?



Åh, tack för den!

Nostalgi:)

Dricker finfin smoothie. Fastnade med nummer 41, snart är det slut på tjatet.. Bara 7 böcker kvar... Spännande är det nu! Så jag äter frukost, men klätt på mig har jag... Annars blir det ett liv... (Det lät som att ajg skulle avla barn om jag hade min pyjamas på mig, det skulle jag inte...)

Jag ser ut som Lilla My den här "morgonen".

Nu är det lite nostalgi här á la åttan! Freggeboy_91är inne på MSN... Med blå text efter önskemål från knutte__:)

Jaja, ska fortsätta chatta. Kanske logga in på lunar och så där:)
Pusspuss

Helgen i bilder:O

Nu håller jag er på halster såhär igen. Åh, jag sitter med lite ångest inför ett lov... Fattar ni? Jag har ångest för att ajgs ka vara så mycket ledig coh då har så mycket tid att plugga på. Har dessutom lovat att städa. Men men, plugget SKA bort! Om jag så ska bli deprimerad och halvdöd! Rapporten ska skrivas. Samhällskunskapen ska skrivas, har nu hittat upppguftsbeskrivningen. Det underlättade hela grejen.

Jaa... Farmor, farfar, Faster ooch två små kusiner har varit här. Imorse var det påskdagsgudstjänst... HAN ÄR UPPSTÅNDEN! JA! HAN ÄR VERKLIGEN UPPSTÅNDEN! Så skriker man. Ojoj, lite ovant, men vad sjutton;)


Här är min mor som vi har firat nästan mer än Jesus, den här påsken;)



Det kom hem folk på fredagen


Även på lördagen. Här är Annika, Oskar och farfar:)

Hemma hos familjen Knutsson har inte djuren någon älskad roll. Vi skar bara huvudet rakt av brödkaninen... Jaja...

I övrigt tillbringades helgen mest id et här lilla teknikerbådet i kyrkan. Yes!
That's that!

Pusspuss

Drömmar, va?

Drömde inatt att jag plattade håret. Men ju mer jag plattade desto mer lockigt blev det... Jag ville ju ha platt hår, men lockarna bara hoppade fram. Jag fick panik, men gillade sen läget. Lockarna var perfekta. Fin dröm till sist.

Spontis:)

Jaha, spontanutgång vart det igår. Danne och Johanna kom in igår kväll och skulle iväg och Elin ville så gärna ha en chaufför. Så vad sjutton tänkte jga. Hugos vart det, väldigt kul! Deli innan... hehe... Kvällen bjöd på många överraskningar... Elin är till exempel en riktig cougar;)
Trots inte en droppe alkohol är det jag som har ondast i huvudet idag... Kan ha att göra med att jag istället bara drack en cola och det var sjukt varmt... Jaja:) NU dricks det vatten och kaffe:)

Idag är det släktpartaj för mor och för Jesus. Jesus är död nu... Jaha... Imorrn lever han sa dom i kyrkan, tack för den spoilern...;)

Nu måste jag ut, vädret är otroligt... Tar kanske med mig kameran... :)
Pusspuss

Lååångfredag

Glad påsk skulle man kunna säga, men det gör man inte. Allmän sorgedag, Jesus dör ju! Skärp er nu! Min skojade med min kusin och sa, "jaha så du ska inte vara ledsen i helgen alltså. Hallå Jesus dog ju. "Då sa han: "Nej... Hoppas du inte blir arg..." GulleOskar... Skulle jag bli arg för att han inte är ledsen och sådär idag... Nej ni... Var glada!
 Jag luktar fisk och är snygg som attan;)

Snart kommer det folk hit. Mamma fyller ju år! 20 personer har jag hört idag och imorrn kommer farmor o farfar. Mormor är sjuk....

Veckans pippi

Förresten så hade vi ju naturkunskap idag och eftersom vi var ute och kollade efter fåglar och har haft fågelspecial i specialklassrum på Komvux så befarade vi att det inte skulle komma någon "Veckans pippi" idag. Detta gjorde oss högst bestörta. Så vi frågade... Men Gunilla sa det att joo då, visst kommer det en fågel idag också. YES!, tänkte vi. Sen sa hon efter ett tag att "Nu är det bara pippin kvar, men den är borta på mitt arbetsrum. Vänta så ska jag hämta skivan med fågellätena på." Sen när vi har suttit där och masserat varandra och pratat om ditten och datten hörs ett kackel-läte. Sen kommer den här in:



Åh! Gullegunilla! Där kom hon med påskgodis o grejer och alla drog fram sina kameror. Helt otroligt mysig är hon!
Där ser ni även färgpennorna som tar upp ungefär halva lektionstiden. Att rita fotosyntesen och försöka hitta rätt färger till jorden, blomman och kaninen/dinosaurien. Mys!

Pusspuss

Sicken kväll!

Åh! En fin kväll på Durkslaget med famljen. Kycklingfilé med en massa gott grejs, typ grillad paprika o sådär:) Mor min fyller ju år imorrn, och Johanna för den delen! Bror min  får mycket att göra, dessutom har han fotbollsmatch. På långfredagen? Finns det inget hyfs i människor nuförtiden?

Innan var vi i kyrkan, det komme rbli en del sånt i helgen. Imorrn kväll ska jag dit på "meditativ gudstjänst", vad betyder det? Jag ska ha bilden i alla fall, så jag ska vara där. Ja ja...

Har ni hört att jag ska gå på bal med en man som övar vals o grejer varje vecka? Shiet pomfritt. Den här gången kommer det inte trampas på några tår:P Det är såär man ska göra, skicka männen till Linköping med nån brud o sen tar vi över dom och så är dom kungarna på dansgolvet sen. Jag har alltså en superrutinerad balkavaljer:)


Inga sura miner!

Aftonbladet eller Expressen idag:
"Svenska män berättar: Därför vill vi ha kvinnor från Thailand"
 "Man slipper sura miner när man kommer hem"

BÄSTA!

Idag är jag halvdöd och överfysisk.

RSS 2.0